- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
I3EI\ICE
aktív tag
válasz
Rasiel #45762 üzenetére
Hát a ventillátorokkal szerelt példánynak van némi zaja, nem tudok dBell-t mondani, alapból csendes ventiket választottam hozzá, és azt hiszem olyan 6-8V közti feszt találtam nekik a monitorban. Szóval lehet hallani, és jobb lenne ha nem lenne annyi zaj sem, de számomra nem volt nehéz együtt élni vele, amíg használtam a monitort. A ventillátorokat leszámítva nem rémlik semmi zaj a monitor részéről, de nekem sajnos a PC-m sincs igazán kussban. Nagy házat vettem hozzá, hogy ne kelljen nagyon pörgetni a ventillátorokat, de sajnos a VGA, azért alapjáraton is jól hallható.
A kérdésed meg lebuktatta a féláron vásárolt refurbished U2713H-mat. Ahogy elolvastam a kérdést, felfüleltem egy nagyon halk ám de borzasztó kellemetlen frekvencián szóló sípolásra, amit eddig a PC-nek tudtam be (de többnyire föl sem tűnt, csak most rendkívül kialvatlan vagyok, no meg úgymond "felhívtad rá a figyelmem"). Kikapcsoltam a monitort, és 1-2 másodperces késéssel jött a megkönnyebbülés, az a rendkívül magas sípolás megszűnt, ellenben a fülem tovább csengett (persze sokkal halkabban) ugyanazon a frekvencián. Egy nagy szerelem tört most meg. A PWM mentessége és a lágy tükröződésgátló bevonata ellenére ez a monitor is alattomosan "gyilkol", csak a fülemen keresztül
Kemény az élet...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- Philips Ívelt (1500R) monitor eladó - 34" 180hz,VA, 3440x1440p, HDR,
- MSI Optix G24C 24 Full HD 144Hz ívelt gaming monitor
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged