- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
I3EI\ICE
aktív tag
válasz
Zola007 #45269 üzenetére
Nem FullHD, hanem 1920x1200. Messzebbről kell nézni mint egy 24-est, az biztos. Normál fényerőn nekem 60-65W közötti fogyasztást produkált, ami persze tényleg nem kevés egy 24-es ledeshez képest, ami mondjuk 20-25W körül fogyaszt. Csak azért ajánlottam ezt a típust, mert SPVA, ami bár nem ad olyan extrém nagy kontrasztot, mint az AMVA-k, színhűségben nekem egy szinttel jobbnak tűnik, no meg ugye ez színtérben az AdobeRGB-t környékezi, a ledesek meg sRGB-re hajaznak. Elfogadom, hogy nem a 2709w az amit keresel, de ezeket még "le kellett írnom".
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Optix G24C 24 Full HD 144Hz ívelt gaming monitor
- LG (34WR50QC-B.AEU) 34" QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Philips Ívelt (1500R) monitor eladó - 34" 180hz,VA, 3440x1440p, HDR,
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Crucial 240GB SSD eladó
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged