Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• siege5

aktív tag

Sziasztok!

Van egy régebbi monitorom amivel mind a mai napig nagyjából elégedett vagyok. Ez egy DELL P2414H típus, és mind a mai napig jól szolgál, ellenben úgy érzem lassan váltanék jobbra, ellenben hasonlóan megbízhatóra (már ami várhatóan megbízható)
    Nincs konkrét kritérium sajnos nem követem a trendeket, így próbálom félig meddig laikusként nézni a dolgokat.
    Tehát:
    HDMI kell ez gondolom nem okoz egyiken sem gondot.
    A jelenlegitől nagyobb képfrissítés, mivel a legtöbb videó amit nézek már feltűnően simább futást produkál egy jobb monitor mellett.
    24" maradhat, esetleg szívesen lépnék itt is kicsit 27-re ettől nagyobb viszont fizikailag is bajos a távolság stb miatt.
    Gtx 1080-asom van, bár nem vagyok hardcore gamer, szívesen játszok szabadidőmben így ha nem is maximalizálom a lehetőséget azért ami ebből felbontás szintjén még kihozható és nem emeli drasztikusan az árát a monitornak szintén előnyt jelentene.

Fentebb néztem ajánlottak egy Acer monitort [link] ami úgy látom nekem elég is lenne, de azért megkérdezem, számomra hasonló kategóriában lenne ajánlottab vétel?
    Illetve hardveraprón érdemes monitor ügyben nézelődni, vagy azzal kapcsolatban rizikósabb tapasztalatok vannak, mint egy bármilyen másik preifériával, vagy hardverrel kapcsolatosan?

Új hozzászólás Aktív témák