- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- DUNE médialejátszók topicja
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HiMedia lejátszók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
siege5
aktív tag
Sziasztok!
Van egy régebbi monitorom amivel mind a mai napig nagyjából elégedett vagyok. Ez egy DELL P2414H típus, és mind a mai napig jól szolgál, ellenben úgy érzem lassan váltanék jobbra, ellenben hasonlóan megbízhatóra (már ami várhatóan megbízható)
Nincs konkrét kritérium sajnos nem követem a trendeket, így próbálom félig meddig laikusként nézni a dolgokat.
Tehát:
HDMI kell ez gondolom nem okoz egyiken sem gondot.
A jelenlegitől nagyobb képfrissítés, mivel a legtöbb videó amit nézek már feltűnően simább futást produkál egy jobb monitor mellett.
24" maradhat, esetleg szívesen lépnék itt is kicsit 27-re ettől nagyobb viszont fizikailag is bajos a távolság stb miatt.
Gtx 1080-asom van, bár nem vagyok hardcore gamer, szívesen játszok szabadidőmben így ha nem is maximalizálom a lehetőséget azért ami ebből felbontás szintjén még kihozható és nem emeli drasztikusan az árát a monitornak szintén előnyt jelentene.Fentebb néztem ajánlottak egy Acer monitort [link] ami úgy látom nekem elég is lenne, de azért megkérdezem, számomra hasonló kategóriában lenne ajánlottab vétel?
Illetve hardveraprón érdemes monitor ügyben nézelődni, vagy azzal kapcsolatban rizikósabb tapasztalatok vannak, mint egy bármilyen másik preifériával, vagy hardverrel kapcsolatosan?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS27DG600SUXEN ) QD -OLED GAMER MONITOR ! UJ MODEL!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- SAMSUNG (LS32BG650EUXEN) 32" QUAD HD GAMER AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32DG500EUXEN) 165HZ QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- FÓLIÁS LG UltraGear 27GN800P-B IPS Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 1ms / G-Sync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest