Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    Ha már szóba került a Mitsu FH sorozata: Nálam három napja teljesít szolgálatot ez a készülék (FH35) (windy hathatós közbenjárásának köszönhetően, ami a távolságot figyelembe véve külön köszönetet érdemel :R )
    Ennyi idő után nehéz lenne átfogó véleményt alkotni (nem is próbálom), de a benyomásaim nagyon pozitívak.
    A beltéri mérete miatt aggódtam kicsit, de felszerelve teljesen rendben van, arányos, a nappaliban egyáltalán nem tűnik nagynak. A szépségén lehet vitatkozni - nekünk kifejezetten tetszik ez a stílus (pl a Zen is benne volt a kalapban, de az FH nyert)
    Hűtés oldalról nyárig kell várni a teszttel (azért tud hűteni, ez már kiderült :K ), így maradt a fűtés funkció kipróbálása - ez eddig nagyon rendben van. Mivel függőlegesen és vízszintesen is képes teríteni a meleg levegőt, meglehetősen hamar bemelegíti a nappalit, utána már elég szinten tartani. Magasabb fokozaton sem zavaró a hangja (különösen, ha megy a TV), alacsony fokozaton pedig csendes szobában is alig hallani.
    Fűtőteljesítményben - és főleg hangulatban - a kandallót éppen nem fogja kiváltani (legalábbis nem egész télre), ellenben ma már arra jöttem haza, hogy a párom minden különösebb instrukció nélkül (egy gombnyomással) befűtött vele. Kényelem faktorban tehát egyértelműen nyerő - és az időzítőket még be sem állítottam. :K .
    Ebben az ársávban szerintem mindenképp megfontolásra méltó ez a készülék - a mostani ára pedig (szintén szerintem) kifejezetten rendben van. Emellett nyilván egyéni preferencia kérdése, hogy végül ki milyen típusra teszi a voksát. Nálam sokáig a Daikin volt a befutó (versenyben voltak még Fuji, Pana és Hitachi,) végül ez tűnt a legmeggyőzőbbnek. Ebben persze jelentős szerepet játszott, hogy jó áron és profi csatornákon jutott el hozzám, amit még egyszer köszönök!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák