-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Szerintetek a Polar klíma az milyen kotyvalék összerakás...? Emeletünkön a másfeles lakásban múlt hét előtti kedden szereltek egyet. Gond volt a beltérivel, elektronikánál valami panel szerelési hiba mert sérült/törött volt a panel. Original bontatlan csomagolásban érdekes, hogy hogyan sérülhetett meg. Szerintem már ahol összeszerelték ott trehánykodták el...Klíma szerelők megkérték a hazai forgalmazótól a pótlást, két nap után jött a válasz, sajnos nincs tartalék panel de rendelni sem lehet, ezért kivettek az egyik raktáron lévő beltériből (ami majd donornak vagy pótalkatrésznek jó lesz később) és küldik. Beszereléskor derült ki, hogy nem passzol oda a küldött panel, csatlakozó kiosztása és a mérete miatt. Végül küldtek egy komplett original beltérit, azzal el is indult a klíma, de iszonyat hangja volt a kültérinek. Kompresszor gond. Újabb telefonálgatás, sajnos nincs külön kültéri de kompresszor sincs , de elküldték az előzőleg csereként küldött beltéri egységhez tartozó kültérit. Közben lassan két hét telt el. Nos ezzel meg valamiért nem akar most összekapcsolódni a beltéri.
De inkább nem is folytatom...Én próbáltam a Polarról lebeszélni a kedves szomszédékat de azt mondták erre adta a legkedvezőbb árat az a klímás. Ha mondjuk Gree Pulse-t rakattott volna fel, akkor az alig 14 ezerrel került volna többe...és nincs ez a szívás és biztosan lenne egy viszonylag jó és megbízható klímájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest