- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Everest / AIDA64 topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
windy
tag
válasz
DanielLong #40508 üzenetére
Bár nem én írtam, azt, hogy a Fisher minősége hullámzó, én is egyetértek ezzel. Az indokom egyszerű: A Fisher márka tulajdonosa, importőre több gyártótól is rendel Fisher név alatt berendezéseket. Sokáig a Midea volt a fő beszállító, jelenleg a Gree-től érkeznek a Fisher fő modelljei, de még mindig vannak más kínai gyártótól is modellek. Ahány gyártó, annyi minőség, ezt gondolom, műszaki emberként is el tudod fogadni. Nagy előrelépés tőlük, hogy leváltották a Midea beszállítót a Gree-re, mert sajnos a Midea a mai napig messze elmarad minőségben a Gree-től. Én egyébként csak abban az esetben választanék OEM márkát, ha az eredeti gyártóénál lényegesen olcsóbban kapom meg ugyanazt a modellt. Ez általában a Fisher esetében nem nagyon áll fenn, míg a Polar, C&H, stb esetében általában elég nagy az árkülönbség.
Fogalmam nincs, hogy mire vagy kíváncsi a Nordicban lévő hűtőközegmennyiséggel kapcsolatban. Mihez akarod hasonlítani? Mert így, ebben a formában, erre a kérdésre :
"....mi előnye lehet, hogy a Nordicban 0,91kg R32 van....." egészen egyszerű a válasz, ezáltal tud a készülék hűteni és fűteni.Igen, igazad van. Mi klímaszerelők leginkább a tapasztalataink alapján tudunk tanácsot adni. Ez az egyetlen dolog, aminek nem tudsz a neten utánanézni, minden más adatot fel tudsz lelni egy adott klímaberendezésről. Ezért lehet értékes a fórum a klímaválasztás előtt állóknak, mert itt lehet olvasni felhasználói és szerelői tapasztalatokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Bluetooth-headsetekről általában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest