- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Fire TV stick/box
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
ha valaki huzatos házat szeretne:[link]
-
Prymus X.
tag
válasz fradi81 #2792 üzenetére
BTX szabványú alaplapokhoz fejlesztett de népszerüséget egyenlőre nem szerzett szabvány a házak sestén. Oka csak annyi, hogy ha btx-es alaplapot akarsz túl sok cuccot kell kicserélned egyszerre. Általában a házak állíthatóak, tehát úgy állnak hozzá a kérdéshez, hogy beállíthatóak BTX-re is, de alapvetően ATX. Lásd Stacker.
-
fradi81
veterán
Hali
Mi az a BTX?
Mivel nem lehetett kapni az aerocool masstige-A házat ezt nézegetem most, valakinek van ilyen? Oldalába lehet rakni két 12-est?
[link]
[Szerkesztve]moto g72, Ninebot d28e
-
elisha
tag
Bátyám kérdezi: ASUS TA-863 házról vélemények?
Túlterhelt a szerver...
-
AMD Power
titán
10K-ig az AQUA-nál milyen házat ajánlanátok? Lehet táp nélküli is.
-
Prymus X.
tag
Büszke tulaja lettem egy CM Stacker 830-nak
Mindenkinek csak ajánlani tudom
Nagggggggyyyon komoly és akkor nem túloztam. -
Vincsó
aktív tag
Érdekességképp:[link]
Egyszer talán lesz egy ilyen -
Zé_Mester
őstag
válasz AMD Power #2780 üzenetére
pedig nem egy nagy kaland bekötni a kijelzőt.
2-3 csati megy az alaplapra, ami a ventikhez kell, meg 3-4 hőmérséklet érzékelő, amit meg oda teszel ahol éppen időjárást akarsz mérni
jaaa, meg valami táp, ami áramot ad az egésznek. úgyhogy max 8 kábel, és rendbe is vagy.
kb 3 perc az egész -
AMD Power
titán
Végre megvan a ház amit veszek. Nem volt 1x a választás.
Codegen 604AL-CA 400W ház USB
Ha boltban rakatom össze a gépet akkor ott be kötnek mindent nem? Mert ezen van LCD.... -
Prymus X.
tag
Hi.
Itt irogatom a stackert, de amúgy még nincs meg. Jövőhéten lesz meg, de lenne azért egy kérdésem.
Egy TT Armor spéci verziója hol áll a stackerhez képest. (Csak kiváncsiságból kérdem úgyis stacker lesz )
Köszi. -
AMD Power
titán
Eddig ez tetszik a legjobban. És még jó árban is van.
[link] -
Aygor
tag
válasz Pampolini #2771 üzenetére
Ja stacker stacker stacker... aztán árcédula stacker árcédula szívroham aztán ph chieftec bravo nagytorony
Piros-pontok: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?type=-&stext=Aygor&submit=%C2%A0 http://prohardver.hu/temak/keres.php?stext=%22kivel+%C3%A9rdemes+%C3%BCzletelni%22&suser=&sival=
-
Pero
senior tag
én most vettem úh házat, majd rakok fel képet, igaz nem egy stacker, de elfér normál helyen, és sztem elég jól szellőzik.
-
Pampolini
csendes tag
Stacker Stacker Stacker
-
ryli
tag
Erről a házrol mit gondoltok? 26 körül jön ki, plexil oldalappal
Thermaltake Soprano DX
[link] -
erksone
csendes tag
AEROCOOL AEROENGINE II JUNIOR HÁZAT VENNÉK LEHETÖLEG JO ÁLLAPOTBAN!
Végigjártam egész szegedet,kecskemétet,pestet és sehol nincs 1 db sem, azonkivül 2x rendeltem meg neten és mind2x sima engine II-t hoztak már a tököm televan! Nagyon fontos lenne!! HELLPPP, megyegyezünk!!! Ja és emailt is irhattok: erks[kukac]freemail.[pont]hu -
-
kozmate
tag
Valaki tudna pár szót mondani erről a házikóról? http://www.spirecoolers.com/main/product_cas_detail.asp?ProdID=529#
SwordFin SP-9007B
Köszönöm! -
rollins
őstag
Vettem egy Asus TA-9A1 -et (Vento A9 van ráírva a házra). Kicsit fapados, de talán megért 8 ezret. [link]
Screw-less holder, az azt jelenti csavar nélkül is betehető a meghajtó? Erre még nem jöttem rá hogyan, az csak egy kampós feszítő vagy mi a bánat. -
zsolt320i
senior tag
Sziasztok,
nagyon tetszenek HTPC házak.
Most szeretnék számitógépet venni.
Az lenne a kérdésem hogy a kiszemelt alaplapom ABIT AB9 Pro belefér e ezekbe?
Azért kérdem ezt mert ezek micro atx-es házak, és ha jó tudom ezekbe más (micro atx) lapok illenek. -
Prymus X.
tag
CM Stacker én erre szavazok
-
mojito
csendes tag
válasz CriticalHit #2752 üzenetére
Ez az 1200 tényleg nagyon odab.sz!!!!!
Látom a ODD és HDD rögzítéssel is variáltak, kíváncsi vagyok mennyire megbízható ez a megoldás. Plusz venti is van benne, arra mondjuk nemtom, hogy szükség van-e, mert már így is fullos a hűtése. Nagyobb zajra viszont nincs szükség! mondjuk ki lehet kapni belőle!
Csak felmerül egy pár kérdés bennem...
1. Mikor lesz kapható?
2. Mennyibe kerül??
3. Ez nagyobb mint a 900, nemtom be fog-e férni a neki szánt helyre!
De azért kösz az infót, ha valaki tud még valamit erről a házról, az ossza meg velem pls!
[Szerkesztve] -
haralambusz
tag
CM Stacker Rulez!
-
Pero
senior tag
válasz Armando_19 #2745 üzenetére
kösz közben mé tegnap este pont ugyan ezt az oldalt megtaláltam én is, vannak szép házak csak még filózom h melyik ill mennyit szánjak rá
-
marcias
őstag
válasz eastsider #2738 üzenetére
A képek alapján elég szimpatikus a házacska, az előlapja is tetszik, leszámítva a csatlakozók elrendezését, az eléggé rosszul sikerült sztem, ebben veri a CM (főleg hogy van világítása is ). Viszont a letisztultság nagyon bejön. Belül is tetszik, az elforgatott vinyókeret engem zavar, mert sata kábeleset akarok venni, és állítólag ilyenkor hozzáér a házfalhoz ami rezonanciát okoz. Mielőtt véglegesen döntenék, egy CM 534 tulajt is kérdőre akarok vonni. Amúgy a sima Tritonban az nem tetszik, hogy eléggé elütő, gagyi hatású bekapcsoló és reset gombok vannak rajta, ez a 180-on is így van? (mert a képek alapján nem)
Ez az, ami miatt a CM jobban tetszik előlapra: [link]
[Szerkesztve] -
mojito
csendes tag
Tényleg nagyon szimpi a ház mindenféle szempontból, kivéve az eleje. Az nem teccik.
Az előbbi hsz-ből kimaradt, de olyat szeretnék aminek nincsen ajtja, a táp alul legyen, és a vinyókeret se merőleges legyen.
Az Antec nine hundredba egyedül a szerelhetősége nem túl szimpatikus..
De eddig Ő a befutó! -
mojito
csendes tag
Helló!
Ház vásárlás előtt állok, ami számomra fontos: elsődlegesen a szellőzés, másodlagosan zaj, harmadlagosan szerelhetőség.
Amit kinéztem és nagyon tetszik: Antec 900
Az ár max: 30k
Alant a konfingom!
Várom az építő jellegű javaslatokat....
Thx: mojito
Ui.: azért a jó dizájn se utcsó
[Szerkesztve] -
polip
addikt
és nem is drágaa!!!
pixmania-n csak 32K!!
asszem ő lesz az új kuckó...mennyiért lehet eladni egy sonata I-et vajon?ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
polip
addikt
-
eastsider
nagyúr
válasz marcias #2737 üzenetére
tényleg vettem 1-et méghozzá a 180-at
Az előlap más, de annyira UA mint a sima, h az előlap műanyag vázán látszik, h a széle lekerekített, nme úgy mint a triton 180-nál
a centijei 1000-en pörögnek és úgy néznek ki mint a glacialtech silentblade, csak feketébe, absz. nem hangosak, az első porszűrő nagyon hazsnos dolog, rengeteg port megfog...
Szerelés najon jó volt benne, csak a csavarmentes rögzítők hazsnálatára nme jöttem rá egyből (my fault, összeszerelés után találtam meg a kézikönyvet ) vincsi nem rezonál, kábelekt SZVSZ jól el lehet renjteni
A szálcsiszolt alu előlap naon jól néz ki, a talpnak tényleg naon jó a rezgéscsillapítása, hmm mit írjak még?
pics:
[link] [link] [link] [link]
[link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]
[Szerkesztve] -
marcias
őstag
válasz eastsider #2732 üzenetére
Jah, tényleg van hasonlóság a két ház között, és ha design alapján döntenék, akkor CM! Nagyon igényesen van megoldva az előlap. Viszont, ha jól látom nincs porszűrő az első ventihez, és a hátsó egység nem is szériatartozék. Továbbá, azt sem tudom, mennyivel jobbak/rosszabbak a Triton ventillátorainál? Apropó, Triton, tényleg vettél egyet? Tudnál írni róla pár dolgot? (Feltételezem hogy a sima és a 180 között csak az előlap más kialakítása az eltérés)
-
eastsider
nagyúr
válasz VaniliásRönk #2735 üzenetére
akkor kerestem egy darabig, aztán jobban megtetszett a triton180 és végül az lett
-
eastsider
nagyúr
válasz snowboarder #2733 üzenetére
én 2 hete nme kaptam sehol
-
snowboarder
csendes tag
Aki olcsón szeretne egy igényes és viszonylag halk házat, annak a coolermaster elite 330-at tudom ajánlani. Múlt héten vettem egyet, és nagyon meg vagyok vele elégedve.
http://prohardver.hu/cikkek/2007-04-13/cooler_master_olcso_elit/ -
marcias
őstag
válasz Armando_19 #2724 üzenetére
Szépnek szép ez a ház, de igazából nekem munkára kéne, ahol a letisztult, komoly design és a halk, megbízható működés az elsődleges (és én csak 75 kiló vagyok )
-
Pero
senior tag
válasz Armando_19 #2722 üzenetére
hol lehet ilyen NZXT házakat kapni? vagy egyáltalán forgalmazzák itthon, még sehol se láttam.
-
Armando_19
őstag
válasz eastsider #2727 üzenetére
Haveromnak az volt... Egyszerű fehér codegen ház, oldallapot kivágtuk, raktunk oda plexit helyette, abba 12es ventit, tetjét kivágtuk, 2X12Cm-es radi felük vízhez... Mosolyogtam mikor jött a gyerek a thermaltake házával, és csak pislogott hogy any*d mi ez?
Na de nagyon elkanyarodtunk: Szerintem a Nemesis, vagy ha már nagyon egyszerűt akarunk az az Apollo a tuti. -
eastsider
nagyúr
válasz Armando_19 #2726 üzenetére
Sztem, ha egy codegen házra van felrakva egy radi az is feltűnő (vízhűtés alapból feltűnő)
-
eastsider
nagyúr
válasz Armando_19 #2724 üzenetére
Igaz
LanPartyn akkor nézik meg a legtöbben, ha még nem láttak olyat, vagy ha egyedi -
Armando_19
őstag
válasz eastsider #2723 üzenetére
Kinek a pap, kinek a papné!
Én szeretem ha pl egy lanpartyn megnézik a gépemet. Igaz nem a külső az elsődleges. De a trinity az a határeset az extra meg a szimpla házak közt.
Amíg nagyjából nem lett kész a gépem belűről, addig én is egy Morex házzal toltam.Sima ezüst, semmi csili.Igaz, acélból volt, így simán ráálhattam a 90 kilómmal, és meg se rezzent alattam. -
eastsider
nagyúr
válasz Armando_19 #2722 üzenetére
A nemesis belülről ua mitn a giga triton (és társai)
de nekem spec az NZXT házak nem jönnek be, inkább a letisztultabb design jön be (pl giga triton 180) -
-
marcias
őstag
válasz Armando_19 #2719 üzenetére
Hát, olyan 15k-t tervezek csak a házra, nagyon indokolt esetben +1-2k
-
marcias
őstag
Sziasztok!
Új gépemhez házat keresek. Az eddigi dobogósok nálam a Gigabyte Triton illetve a CoolerMaster Centurion 534. Design és ár tekintetében inkább a CM felé hajlok, viszont nem olvastam róla cikket, így nem tudom mennyire jó minőségű ház ez, illetve milyenek a benne lévő ventillátorok? Feltételezem, hogy házi, CM ventik vannak benne, azok mennyire halkak? A GB Tritonról pozitív cikkeket olvastam, Everflow ventikkel, amit dícsértek, viszont 12cm-eshez képest a 2000rpm elég magasnak tűnik, ezt lehet vhogy lejjebb venni később? Alaplapról vagy más módon? -
7600GT
senior tag
válasz modflow #2715 üzenetére
Nekem is olyan házam van mint neked, csak egyel nagyobb méret.
Nekem hátul egy 1200rpm-es Coolink szívja ki a levegőt és semmi más nincs benne.
Viszont gondolkodom azon, hogy kivágom a ház alját és alulra egy 12cm-es ventit berakni.
Ez a megoldás lenne fizikailag a legjobb, csakhát kéne hozzá egy kicsit barkácsolni.Ha az ember féreggé teszi saját magát, ne csodálkozzon, ha rátaposnak.
-
modflow
veterán
Na szóval átköltöztettem a gépet az új házba.
Hát egy öröm volt a szerelés. Szépen el lehet férni, van hely bőven. A minőség szerintem jó, pláne az eddigi gagyi házamhoz képest, aminél pl. hogy a dvd-t betudd rakni kész szerszámos láda kellett, hogy kitörd a femlapot. A DVD felfogatása nagyon tetszett. Az élek visszahajtottak, szépen meg van csinálva.
Elől/oldalt beraktam egy 92 mm-es ventit szívónak, a CPU-n ugye a Ninja Plus ez hátrafelé fúj (120mm), mögé ideiglenesen a másik 92 mm-eset a 120-as helyére ami a ház hátulján kifelé fúj. Oldalra lent beraktam egy 80 mm-es szívó ventit VGA-ra fúj.
A lényeg most terhelés nélkül a hőmérsékletek a következőek (Szobahőmérséklet:26,5 fok)
~ CPU ( 1 - 2): 48 - 50 fok
~ Északihíd: 45 fok (Ezt lefedi kicsit a ninja, nem tudom mit lehetne vele kezdeni, de amúgy se vészes ez az 50 szerintem)
~ HDD 40 fok
~ GPU 60 fok
Hát egyenlőre nem látok valami nagy javulást eddigiekhez képest.
Amúgy a berakott 3 db venti mind az átalakítón kapja az áramot mint mindig, így a kisebb fordulaton járnak. Így jó halk a ház. -
modflow
veterán
Na ma megvettem a ChiefTec LBX-02 BBB -t, és tényleg nincs benne egy db venti se.
Azt hittem van benne legalább egy 12 cm-es, így csak 2 db 92mm-es Zalman ZM F-2 -t vettem. Így vehetek még egy Zalman ZM F-3 at is.
Ezek jó ventik ugye? -
polip
addikt
válasz CriticalHit #2707 üzenetére
P180-al szemezgetek, de olvastam róla negatív kritikákat is..
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
Prymus X.
tag
830-as Stacker
-
Pero
senior tag
csak egy 5let volt
én is házikót keresek szegény kis hajléktalan gépemnek, szeretnék nagyon jó szellőzést h minden szépen csendben menjen. néztem a Point of view maximumot, TT armor-t aerocool mastige-et, de nemtom melyik legyen mert a POV o kívül a többi amt láttam drága,
van egyéb 5letetek? -
Prymus X.
tag
(Kolega már biztos kipróbálta és nem tetszik neki ) -
polip
addikt
help pls!
mondjon valaki egy bármilyen házat, amiben 100%-ra meg van oldva a rezgéscsillapítás!
eljött a pillanat, hogy kivágom a Sonata I-em, 3 vinyóval egyszerűen kibirhatatlanul berezonál az ajtó...ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy ruhás topik
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Gurulunk, WAZE?!
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest