-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
Hali
Mi az a BTX?
Mivel nem lehetett kapni az aerocool masstige-A házat ezt nézegetem most, valakinek van ilyen? Oldalába lehet rakni két 12-est?
[link]
[Szerkesztve]moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
kb 15-től vannak jó házak.
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
Linkeltél már be egy plexis házat az tíz alatt volt.
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
válasz Tituszazeb #2852 üzenetére
A PCX-be pl megveheted ezt ha nagyon olcsó ház kell
MERCURY KM84 350W IVORY HÁZ 350W táppal 6284 Ft , egy darabig ki lehet vele húzni.moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
Úgy néz ki olyan házam lesz mint Zájec kollégának sok hely van benne és sok szél, és ha még halk is akkor király
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
jöhetne már az új ház.
szobámba 37 fok
-
fradi81
veterán
-
fradi81
veterán
A legfelső cdrom hely miért is van kivágva a sharkoon rebel 9-nél?
Megjött a ház, holnap megpróbálom átpakolni a kodegányból a cuccot
-
fradi81
veterán
egy venti van az oldalsó amú új, az első most nem forog. Nem hallom a hangját a többi mellett, mert van a tápventi hátul meg egy 8-as a régi házból, azt ki se tudom kötni. Az alaplapra dugtam, 639-et pörög percenként, szóval halk lehet az oldalsó 25ös.
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
kb 5 fokkal hűvösebb a gép most, többre számítottam, a procihűtőt lecserélem az tuti, meg hátulra egy halk 12-est rakok.
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
Szia! Hátra raktam egy 12-es silent blade-et, jó halk. Az első ventit ha kiiktatom, sokkal halkabb lesz a gép, ezért veszek majd egy halk ledest előre a helyére, azt meg eladom ha tudom. Nemtom miért szorult vagy hogy, csak hozzáértem kicsit és beindult. Jó kis ház ez ajánlom mindenkinek, a belsejében minden lekerekítve, tuti nem vágja el a kezeteket, meg jó hogy a bekapcsoló gombja fent van így nem kell annyira lehajolni bekapcskor, és király az az erős kék világítós cucc is bevilágítja a fél szobám
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
Hali
Sharkonn Rebel 9 Value házam van tök jó, de most újítottam a gépem és az új hűtőmtől, -CM Hyper TX- nem fér el az oldalventillátor, le kellett csavaroznom hogy fel tudjam rakni az oldallapot. Bár nem sokon múlik, talán kis barkácsolással megoldható a dolog, de most nem érekel mert jó hűtő van a videókártyámon és ultra halk a gépem.moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
válasz d0gz1ll4 #3205 üzenetére
Akkor csendes és jó hűtésű ha csendes ventiket raksz bele Ennyi pénzért kapsz simán házat amilyet akarsz. Az enyém csendes kedvező árú ház, nekem van benne egy ATi X1950 Pro, a 8800GTS nemtom mekkora ehhez képest.
Sharkoon Rebel 9 Value fekete ház:
http://www.blcomputer.hu/arlista.php?cat=Sharkoon
Csak arra kell figyelni hogy ha nagyon magas a procihűtő mint nekem, akkor ki kell szedni az oldalventit mert csak úgy fér el. Így néz ki az enyém: [L:http://kepfeltoltes.hu/view/070926/26-09-07_0850_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][/L]moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
Hali
10000Ft körül keresek táp nélküli, egyszerűen szerelhető porszűrős, plexis oldalú házat, aminek a tetején vannak az usb csatlakozók. 1 ssd és egy hdd lesz csak benne se vga se hangkártya. Van ilyenből ajánlott jól bevált? Az alaplap Micro ATX 24.4cm x 19cm így akár kisebb méretű ház is szóbajöhet.moto g72, Ninebot d28e
-
-
fradi81
veterán
válasz fradi81 #74308 üzenetére
CoolerMaster MasterBox Q300L lett a választott, jól szerelhető tetszetős kis ház, netezős gépemhez ez teljesen jó.
moto g72, Ninebot d28e
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest