- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CPU léghűtés kibeszélő
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ventilátorok nélkül érkezik a Lian Li legújabb vízhűtése
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Annyira qrva nehéz normális házat gyártani? Vagy ne is legyen normális, essen szét, baromira nem érdekel, de olyan kiba nehéz a rohadt távtartókat szabvány szerint odabiggyeszteni? De most komolyan...
Vettem egy Foxconn TH-01 házat. FSP táp van benne, csak nem lehet rossz, meg amúgy is. Tenném bele az alaplapot... na most a 9-ből vagy 6 távtartó passzol, vagy 3, de a 9 véletlenül sem. Mehetek majd visszavinni, a gép persze időre kell és a boltban - még ha egyből ki is cserélik - már múlt héten is karácsonyi sor volt, ami egy óra ácsingózást jelent. De nem vagyok ideges. Jó házak ezek a Foxconnok.... valamire biztos jók. Csak alaplapot nem lehet beletenni. Gratu. -
Teszla_
senior tag
válasz yakuza.tora #1597 üzenetére
Én is kézben vittem el a Stacker-t a kocsiig, ami kb. 500 méter volt, de a kezem majd le szakadt
Mivel csak a hátsó ülésen fért el, ezért nem láttam ki hátra a doboztól -
eastsider
nagyúr
válasz yakuza.tora #1592 üzenetére
csak az a gáz, h járok lanpartykra
a tt matrix VX csak 3,8 kiló, direkt lanpartys ház -
yakuza.tora
addikt
válasz eastsider #1584 üzenetére
Nekem ilyen Chieftec házam van. Az alaplapom microATX-es! Hátul 2 db 12cm-es ventit tudsz beépíteni, úgyhogy jól szellőzik! A súlya és a mérete komoly, de ha van hely a szobádba, és nem hurcolod a gépet lan partykra, akkor ez még előny is lehet!
Alléz Olympique de Marseille!
-
boba6
senior tag
aki reális áron jó házat akar magának az Antek SLK3000B-t vegyen
15500 körül kell legyen az ára táp nélkül, de ennyit simán megér
gumis vinyórögzítés, 12cm szabályozható venti hátul +12cm hely elöl
élmény szerelni, egyedül az ajtaja lehetne egy fokkal masszívabb...... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
Teszla_
senior tag
válasz kiSSrac #1586 üzenetére
Pont ma voltam kénytelen levenni az asztalomról, mert ki akartam takarítani. Más kérdés, hogy szinte egy gramm port se találtam benne
A régi Codegen háznál hozzá voltam szokva, hogy ha lekapom az oldalát, egy kézzel cipelni lehet. Hát itt nagyot néztem, amikor ez a manőver nem sikerült -
kiSSrac
tag
válasz Teszla_ #1582 üzenetére
több
mondom alapból ugye 14-15 kiló maga a ház...
namármost egy táp 2-3 kg...
az alaplap, prociventi megint legalább 3 és akkor még a meghajtókról nem beszéltünk, nekem speciel 7darab van bent...
én azért saccoltam 25-30kg közé, főleg amikor egyszer cipeltem
[Szerkesztve] -
nbk
aktív tag
válasz eastsider #1584 üzenetére
mivel az oldala zárt, ezért tökmindegy mennyi cucc van benne, ha kevés az sem fog látszani... szerintem király, bár ha nem pakolsz bele akkor csak hátrány a nagy méret... cipelés/tárolás...
szellőzni kisebb ház is tud rendesen szerintem''Egy aprócska kalapocska, benne csacska macska mocska...''
-
eastsider
nagyúr
[link]
sztetek ez a ház gáz lenne úgy h kis helyet foglalnak a hw-im szal h nem tul nagy? v a szellőzésnek jót tesz?
/mATX lap+kis VGA+1ODD+1HDD/ -
nbk
aktív tag
sziasztok,
#1566 up?
annyi változott, hogy az összeggel elmegyek 20ig max és jólenne ha lenne benne stuff, nem akarok olcsó zörgős házat...
köszönöm''Egy aprócska kalapocska, benne csacska macska mocska...''
-
törölt tag
válasz kiSSrac #1580 üzenetére
Én azt mondom, a közép, ill. alsóbb kategóriában is érdemes a PSU-t külön beszerezni, hiszen gyárilag a legtöbb esetben selejt tápot pakoltak / pakolnak a házakba.
Persze vannak azért üdítő kivételek is:
Havernak építettem gépet, s sikerült kifogni egy jófajta Foxconn házat ([link]), amelybe gyárilag egy 350W-os FSP tápot szereltek! (Valamivel több, mint 12K-ba került így.)
Ha már ház topic, gondoltam, leírom, hátha hasznára válik valakinek.
Hja, Stacker egy orbitális disznó, ezért (is) szeretem! -
kiSSrac
tag
válasz #72042496 #1567 üzenetére
Ha úgy vesszük akkor minden Stacker táp nélkül érkezik...
Csak azért mondtam, mert azért nem olyan rég még a középkategóriás júzer is a házzal vásárolta a tápot (márminthogy benne volt) legfeljebb hamar kicserélte...
Egyébként nekem nagyon bejött a Stacker... kivéve LAN Partinál (ugyebár cirka 14kg plusz táp plusz egyebek )
[Szerkesztve] -
Stalker-2572
veterán
válasz #72042496 #1578 üzenetére
nem ráncigálod agyon a rendszert, akár még elég is lehet a procira a Ninja.
Szerintem is elég kell, hogy legyen, majd meglássuk tuning mennyire fér bele.
Tápod is passzív lesz?
Szerintem semmilyen passiv alkarrésznek nincs önmagában értelme, csak ha minden azAll Black...
-
törölt tag
Hát igen...érdemes volt végignézni a linkeket, nem számítottam rá, hogy ilyet is lehet venni.
Elkövettem a hibát: kiszámoltam, kb. mennyibe kerülne a rendszer...ha nem tévedtem, a nagyobbik Zalman TNN-el egy árkategória, viszont annál sokkal esztétikusabb - szerintem legalábbis. Szűk rétegnek készült bár, de azt mondom, van létjogosultsága!
yakuza.tora: Mi az hogy! A nagy Bravo lehet, hogy be sem férne az asztalom alá! Viszont a Stacker mélyebb. Amúgy kategórián belül tényleg ízlés kérdése.
Stalker-2572: Léghűtéshez csak amolyan betonjúzer szinten értek (mondjuk a többi hűtéshez is ), de ha nem ráncigálod agyon a rendszert, akár még elég is lehet a procira a Ninja. Tápod is passzív lesz?
[Szerkesztve] -
yakuza.tora
addikt
válasz #72042496 #1572 üzenetére
Ízlés kérdése. Azért egy Chieftec Bravo megjelenése is tekintélyt parancsoló!
Amikor a barátnőm először meglátta, 20 percen át csak a levegőt kapkodta...aztán elkezdett beszélni...és én szinte még most is azt hallgatom! (nem szeretnék munkát adni a moderátornak, ezért csak annyiban foglalnám össze az általa elmondottakat, hogy kicsit nagynak találta az új számítógép házat )Alléz Olympique de Marseille!
-
törölt tag
válasz Stalker-2572 #1573 üzenetére
Ezek azért ''passzív házak'', mert az Alphacool gyárilag passzív vízhűtéssel szereli fel őket, azaz a radiátoron nincs ventilátor.
Nem tudom, milyen léghűtésre gondolsz... Ha ventilátormentes, teljesen passzív hűtésre, akkor az egyetlen általam ismert gyári megoldás a Zalman TNN sorozata, ami a tekintélyes méretű álló ház nagy hőleadó felületű oldallapjával és sok-sok hőcsővel operál.
Házilag víz nélkül passzív rendszert összehozni...mondjuk úgy, kihívás. (Mivel nincs ami elszállítaná a házból a hőt.) -
törölt tag
válasz yakuza.tora #1571 üzenetére
Variációk egy témára: [link]
Az oké, hogy olcsóbb, de a Stackeren sokkal jobban mutatnak ezek a radik! -
Teszla_
senior tag
-
nbk
aktív tag
hali
házat akarok venni, egész nap a fórumot olvastam, kicsit okosabb lettem, de azért jólenne tanács házvásárláshoz....
szempontok:
- jól szellőzzön
- szolid design
- 15-17 e körül max...
- csavarmentes (van ilyen árban?)
- fehér DVD meghajtóm van...
- ajtót nem szeretem, de ha nem kapok világos házat akkor muszáj lesz a DVD miatt...
egy 360-as chieftec táp megy majd bele...
megathx előre is
[Szerkesztve]''Egy aprócska kalapocska, benne csacska macska mocska...''
-
törölt tag
Hello!
Így egyben nem hiszem, hogy be tudod szerezni, mindenesetre R.Zolinál ([link]) azért érdemes lehet megérdeklőni.
Az biztos, hogy vehetsz nála külön Cape Cora radikat: 55K-ba kerül a 10 darab, plusz csövek, plusz csatlakozók...olyan 60-65K-ra jön ki az egész. (Viszont sorba kötve hatékonyabb, mint az Alphacool féle gyári megoldás.)
Kraptor használtan is árult, 45K-ért, mindennel, csővel, csatival, oldallappal: [link] Kérdezz rá, hátha még mindig eladó!
Erre még számold rá a Stacker cca. 40K-s árát...korántsem olcsó cucc, de felettébb hatékony és nagyon durván néz ki!
[Szerkesztve] -
Stalker-2572
veterán
válasz Stalker-2572 #1550 üzenetére
Antec Overture II
40k táp nélkül
Ez nagyon tetszik, nincs valami hasnló, csak olcsóbb...
[Szerkesztve]All Black...
-
Stalker-2572
veterán
válasz mézespálinka #1557 üzenetére
Féltem, hogy ez lesz a következő kérdés Leírás? Doboz? Google? Esetleg lecentized a táp méretét és cetlivel mész be a boltba, hogy ekkora kő
All Black...
-
Dirtyz
őstag
válasz mézespálinka #1557 üzenetére
Nem valószínű, hogy a Chieftech gyárt nem atx-es házat
Védd a fákat, egyél hódot!
-
mézespálinka
senior tag
válasz Stalker-2572 #1556 üzenetére
köszi a segítséget.
és honnan tudható meg hogy atx-s e a ház?? -
Stalker-2572
veterán
válasz mézespálinka #1555 üzenetére
Jó minőségő pl Chieftec táp jó minőségű Cheiftec házakhoz van [link] (ez a ház márkája is)
Gépbe nincs belehegesztve/szegecselve egy táp se.... nézd meg hátulról csavarok fogják
Ha ATX házad van, akkor abba belemegy bármilyen más ATX-es táp is.All Black...
-
mézespálinka
senior tag
mégegy nagyon lámi kérdés
hogy tudom megnézni hogy a gépbe beépített táp van e?-
a beépítettt tápot ki lehet szedni hogy berakjak egy másikat?-amennyiben igen, előfordulhat hogy más méretű, és nem fér bele?(most benne egy codegen 300w-os táp van, és egy chieftec 400w-os jönne bele)
előre is köszi -
Stalker-2572
veterán
Full passzív üzemmód lenne a cél, úgy tervezem, hogy pár helyen kivágom a tetejét és szűnyoghálóval helyettesítem várom az ötleteket!
All Black...
-
mézespálinka
senior tag
szevasztok!
létezik olyan ház, amiben jó minőségű(pl chieftec400w-os) táp van? -
tts
addikt
műanyag dipitáska?
-
Stalker-2572
veterán
Na végre kitalálta milyen ház kell nekem. Fekvő, fekete, olcsó, amit nem sajnál az ember szétfurkálni? Ötlet?
All Black...
-
pendulum
csendes tag
válasz -zolee- #1546 üzenetére
Hali!
Köszi szépen. Már sajnos megvettem. Nemrég értem haza. Amugy néztem én is a Computermode oldalát, csak nem nagyon bizok ezekben a rendelős dolgokban. Mármint hogy ugy jo nekem ha elmegyek érte és megnézem mielőtt megveszem. AeroCool Extreme Engine 3T-t vettem meg és nagyon tetszik.külsőre jó, modjuk ennyi pénzért egy picit igényesebb belső lehetne, de kárpótol a ház szellőzése. Iszonyat mennyiségű levegőt szállit a ház (ugy hogy vettem hozzá egy Glacialtech 12cm-es silent házhűtőt hátra )
ui: Ja és a hangja ahhoz képest, hogy 2db 12cm-es és egy 25cm-es hűtő van benne nagyon jó.
[Szerkesztve]Arra hogy: -Jó reggelt!, a Bizonyítsd be!! a helyes válasz.
-
Oly
őstag
válasz Predares #1538 üzenetére
Nem rossz kis házikó! Itt a PH-n 5k-ért kapható táppal!
Csak egy kis barkácsolás kell hozzá, hogy bele tudd rakni a lapodat...SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
-zolee-
tag
válasz pendulum #1545 üzenetére
Hát Raidmax házak nekem is tetszenek... ha táppal együtt kellene akkor egy Raidmax Ninja -> 18.000Ft vagy egy Raidmax Sagitta -> 17.000Ft (ez nekem jobban tetszik de ez szubjektív) vagy igaz hogy táp nélküli de szerintem a Thermaltake Soprano -> 20.000Ft is nagyon tetszik. Itt mindegyiket lehet kapni: [link]
[Szerkesztve]''Könnyű fizikai munka --> Ólomlapátolás'' by Hypo!
-
pendulum
csendes tag
Hali!
Szeretnék házat venni kb. 25k értékben. Milyet tudtok ajánlani???? Néztem már egy párat:
AeroCool Extreme Engine 3T, Gigabyte 3D Aurora (csak ez kicsit másabb árkategoria), és még a RaidMax Smilodon (ezt meg nem tom hol lehet venni). Ma szeretném megvenni. Ha nem kapok választ akkor asszem AeroCool lesz 24k-ért a PólusbanArra hogy: -Jó reggelt!, a Bizonyítsd be!! a helyes válasz.
-
baret06
csendes tag
Sziasztok
Mit szoltok a casetek 1020-as házhoz?
Most szeretnék venni házat olvastam pár tesztet és ebben az árkategoriában ez lenne a megfelelö választás.
a mistralban láttam 14990-ért az lenne a lényeg hogy táp nem kell és a magassága legyen min45cm és kb 15-öm van rá!
Mit tudnátok ajánlani? -
klambi
addikt
[link]
ezt tudja valaki hogy hol lehet vennie es emnnyiert..?"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
Magnum PI
tag
van valakinek tapasztalata az Aerocool T40-es házzal kapcsolatban?
-
Predares
csendes tag
Meg még azt hallottam erről a házról, hogy a szabvány méretű tápok nem nagyon mennek bele.
Erről tud valaki valamit?
A válaszokat előre is köszi! -
Predares
csendes tag
Valaki esetleg tudna valamit monden egy HP dc7100 ház (link az 1535-ös hsz-ben) szellőzéséről, valami tapasztalata van valakinek ezzel kapcsolatban?
-
Predares
csendes tag
-
Predares
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: Mostanában összeakarok hozni egy Athlon 64 X2-es konfigot, milyen házat érdemes venni?
Nálam fontos szempont a méret és minőség. Ezért a nagytornyok nem jöhetnek szóba mivel kevés helyem van!
Háromféle házon filózok:
Chieftec BG szériás házakon (főként ez Chieftec BG-01)
Thermaltake VC2000BNS Mambo
Valamint egy kicsit kisebb HP dc7100 [link]
A HP szerintetek alkalmas egy jó konfig összerakására? Ugyanis ezt jóval olcsübban tudok szerezni a többi jelöltnél.
A választ előre is köszi -
eastsider
nagyúr
TT MATRIX?
-
gerlaip
addikt
válasz Stalker-2572 #1526 üzenetére
Legalább egy házvenitben kell gondolkodni. Légmozgás nélkül a passzívot nem hűti semmi.
lámavakond
-
Stalker-2572
veterán
Milyen házot tudnátok ajánlani, ami microATX, táp tnélküli és jól szellőzik venti nélkül (passzív hűtés lenne a cél)
All Black...
-
KoPy89
tag
válasz eastsider #1524 üzenetére
Ez tetszik, de sajnos nem mutatna jól a környezetében, nem egyszínű.
A fekvőházon már gondolkoztam én is, de egyenlőre az is felejtős, bár nem tudom, ezen még gondolkoznom kell
Egy antik asztal mellé kéne valami hozzá illő, szinte egyszínű fekete előlapos ház, sötétbarna faborításút meg úgyse fogok kapni, ha létezik egyáltalán, biztos nem lehet olcsó.
[Szerkesztve] -
eastsider
nagyúr
[link]
erről mit gondoltok 20 örül 350-es táppal (bár ez nem kell)
[Szerkesztve] -
Magnum PI
tag
sziasztok
mi a véleményetek a Raidmax Smilodon nevü házról? -
Hasek
Közösségépítő
Nem tudom hogy vagy a fekvő házakkal de van egy ház, ami elegáns, halk, fekete, bár általában táppal együtt adják, és drágább mint amit te kiszabtál de szerintem nagyon jó:
Antec Overture II - [link] - Olyan 35.000 Ft körül kapható.
Én régebben ilyet szerettem volna, csak anyagilag nem az én súlycsoportomnak bizonyúlt.
[Szerkesztve]Üdv. H
-
KoPy89
tag
Hello!
Közeljövőben tervezem jelenlegi házam leváltását. Segítségetek és ajánlataitokat szeretném kérni, a következő szempontok alapján:
- halk hűtés! Szinte a legfontosabb
- könnyű, lehetőleg nem csavaros szerelhetőség.
- fekete egyszerű, ugyan akkor ''elegáns'' megjelenés.
- plexi nem kell,
- táp nélküli, egy FSP Zent tervezek bele. Ha van más passzív táp ajánlatotok, nem veszem zokon
köszi előre is -
Ch4os
aktív tag
Sikerült vennem egy ANTEC SLK 3000B- házat.
Öröm és bótottá'
Csak ámulok és bámulok.
Nem tudom lesz-e még a későbbiekben én az aqua-ban vettem 15.800-ért. Nagyon korrektek voltak legalább vagy 5 házat megnéztem (szétszed darabokra ) Egy dragon is közte volt, hát az bőőőődületes nagy
De nekem feleslegesen nagy. -
zserrbo
aktív tag
A Thermaltake Soprano házban van ugyebár egy 12 cm-es venti elől. Én nem láttam képeken sehol és nemtom hol megy be a levegő hozzá? Esetleg vki tudna mutatni egy képet, amin látom az elülső ventit?
Ezt inkább a Hogy is néznek ki a gépeink? topicba kellet volna írom. beírom oda is.
[Szerkesztve] -
Vandit.
addikt
sziasztok.
mondanátok Nekem jó házakat 10 k körül?A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Ch4os
aktív tag
Nem tudom pontosan hova írjam talán ide illik a legjobban. (téma: új gép, vízhűtés, csendes ház...)
Szeretnék egy új gépet venni, a cél, hogy kussban legyen mármint a gép. Ventilátorok számát szeretném csökkenteni ha lehet nullára. Tudom, lehetetlen.
Egy Pentium Duo, lenne egy passzív vid.kártyával, 1G mem, egy 300G-s vinyó, ha lehet passzív táp, és majd később egy vízhűtéssel megkoronáznám a dolgot.
Cél lenne, hogy majd a vízhűtés radiátora (2*12, vagy 3*12cm), vagy a gépben a tetejébe szerelve [link] , vagy a hátulján legyen, és arra egy venti nyomja, ami egyszerre viszi is ki a levegőt a házból.
Modding-olni nem akarok, plexi nem kell! (csak hang=0 a cél).
Tudtok ajánlani egy jó házat, amibe majd befér egy vízhűtés, és alapból úgy építették, hogy pl. winyók gumibakokon, hangszigetelő szivacsok (esetleg már vizes háznak építve)... vannak benne?
- Chieftec Dragon
- Antec SOHO (TX1088AMG-EC)
Ami már nem annyira ide tartozik:
- Milyen tápot vegyek hozzá? Megéri egy passzív táp, vagy inkább egy ultracsendes 12cm-es?
Előre is köszi, és
Chaos -
gerlaip
addikt
Nagyon korrekt, köszi. Egyébként itt fogom megvenni Miskolcon, egyszerűbb nekem.
lámavakond
-
gerlaip
addikt
Majd jól meglesem, milyen az.
[Szerkesztve]lámavakond
-
gerlaip
addikt
Miskolcon itt lehet venni Antecet:
[link]
Ha nem péntek délután lenne...
[Szerkesztve]lámavakond
-
gerlaip
addikt
válasz oettinger01 #1505 üzenetére
Szia!
Megvan, csak úgy döntöttem lecserélem hangszigetelt porszűrősre, mert azt nem tudja az aerocool.
[Szerkesztve]lámavakond
-
gerlaip
addikt
Vagy még inkább Miskolcon.
lámavakond
-
Sonny C.
tag
válasz gerlaip #1485 üzenetére
Szia!
Bocs, de közben el kellett mennem melózni! Szóval két féle képpen lehet a vinyókat beszerelni:
1, egy kihúzható tálcás megoldás, ennél szilikonos bakok vannak a vinyó alatt
2, a gumi szalagos megoldás, szerintem ez jobb a szellőzés miatt, én is így szereltem be vinyókat és a két WD vinyóm hangját nem is hallom. A leghangosabb a gépben a procihűtő, de ha bekapcsolom a Q-fan opciót és csak 1600-on pörög, akkor simán lehet mellette aludni, mert gyakorlatilag nincs semmi hangja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ukrajnai háború
- Napelem
- CNC topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ventilátorok nélkül érkezik a Lian Li legújabb vízhűtése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 850W ThermaltakeToughpower PF1 tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming 850W Gold Moduláris Tépegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- BESZÁMÍTÁS! 1050W Thermaltake TPG Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Phanteks Revolt Pro 850W Gold Moduláris Tápegység
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest