Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bemutatkozott a Tenstorrent legújabb AI fejlesztői platformja
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mittu88
senior tag
válasz
lacika0926 #7999 üzenetére
aha, meg kb. örök életűek, szóval megéri használtan venni olcsóbban, akár itt hardveraprón is.
-
Mittu88
senior tag
válasz
lacika0926 #7997 üzenetére
Játékra asus xonar-t szoktak venni, keress rá árgépen, xonar dg/ ds / dx / d1 / d2x meg mitténmivanmég
-
lacika0926
tag
Helló!
Hangkártyát szeretnék venni, de egyáltalán nem vagyok jártas a dologban..
most valami ős régi creativot használok (ct4810) ami eléggé gyenge lett, mert
vettem egy sennheiser pc350-et, és nem szól vele valami jól..
(az alaplapiról ne is beszéljünk)
szóval valaki tudna ajánlani valami hangkártyát?
főleg játékra használnám
üdv -
krisztian7
tag
Hello,
újra hangkártyát szeretnék venni, most össze jött megint egy kis pénz rá. Egy emu0202-m volt régebben, de azt el kellett adnom ( fejhallgatóval szépen szólt nagyon, de az erősítő hangfal párosommal egyszerűen nem passzolt össze).
Mivel most kicsit szorosabb a budget , így egy használt xonar u1-et néztem, mivel 2 géphez is használnám. Mennyire rossz kártya, csak a sztereo része érdekel!? Az hogy ki kell húznom a kábelt amikor fejhallgatóról hifi-re váltok annyire nem érdekel, ennyit feláldozok a kényelmen. Esetleg más alternatíva és egy xonar dg-vel jobban járnék( max kettőt veszek)?
-
Engineer086
Modder
válasz
imibogyo #7971 üzenetére
Már majdnem egy hete hallgatom az OPA2604-el felvértezett hangrendszeremet. Nos, megérte beruházni ebbe a kis kütyübe, nagyon szép, kiegyenlített a hangja, kellően telt, erőteljes basszus, részletező közép és csillgelő magasak. A sztereó térre nincs panasz, élvezet a zenét hallgatni
Az OPA 2132 vel is tetszett a hang, de ez a chip még táresz egy lapáttal. -
Diablo18
senior tag
Digital Audio Labs CardDeluxe
erről a hangkártyáról valami vélyemény?kérem írjon aki tud róla véleményt
mert nem ismerem
de ajánlják
25 ezer ft ért -
Tabaki
csendes tag
válasz
dudika10 #7982 üzenetére
Egyedi építésű hangfalam van 2 db 13 cm-es mélyközéppel oldalanként egy Technics SU 8088-assal meghajtva.....
Nekem nem egyértelmű hogy miért számít kifejtenéd bővebben? Nem tudom pontosan hogy alakítják át fénnyé a jelet, de nem hiszem hogy nagyon nagy eltérések lennének.
Azért kérdezem, mert DAC vételén gondolkodom (és akkor nem is cserélem le az alaplapi hangkártyát), bár nem most tervezem venni
-
Diablo18
senior tag
válasz
gyenesmartin #7988 üzenetére
hát asus csicsát pont nem vennék zenére
5.1 nem kellannak csak a neve van ebbe az árkategóriában ezt én is tudom
-
Diablo18
senior tag
válasz
gyenesmartin #7986 üzenetére
ez ha nem tévedek 1 dac
v külső hangkártya
nekem mindenképpen belső pci os kellene
a régi v új slotos teljesen mind15.1 re igen nem igazán lesz szükségem
-
Diablo18
senior tag
válasz
gyenesmartin #7984 üzenetére
hát szerintem 2.0 v 2.1 lesz
-
Diablo18
senior tag
nem vagyok szakértő de azt vettem észre hogy be dugom a kábelt az aljzatba
de a hangot ugyan úgy eq val állítom be szóval a hangkártya a lényeg szerintem
a realtek alap lapimon van optica de minthogy a realtek driverel kell ki keverni a hangszínt így gondolom csak számít valamit
hogy mi van az aljzat mögöttbár tuti hogy 1 gagyibb kártya is szebben szól ha opticán keresztül jön a hang
szóval ebből le vonva a tanúságot szerintem 1 nem azt mondom drága kártya mert lehet hogy drága attól még lehet szar
de 1 jó hangkártya jobb mint a realtek és van rajta optica jobban fog szólni mint 1 alap opticával rendelkező hangkeltő -
dudika10
veterán
-
Diablo18
senior tag
sziasztok
hangkártya vétel előtt állok
a rá fordítandó összeg
kb 25 ezer maxzenét szeretnék főként hallgatni
és hát a kérdés milyet vegyek ?
erre a célra
válaszaitok előre is megköszönöm
-
Tabaki
csendes tag
Látom nehezet kérdeztem.
-
Tabaki
csendes tag
Optikai kimenetnél (hangminőség szempontjából) számít hogy a hangkártya gagyi integrált vagy egy 20-30e ftos kategóriájú?
köszi a válaszokat -
szab.tam
nagyúr
hi!
alaphleyzet.
3 gépem van:
htpc + 24/7
játék
tartalék.hang. mindenhol alaplapi integrált hangkártya.
végeszközök:
logetch g35 headset. usb.
2 erősítős 5.1 fejhallgató, ezek 3x jack-et kérnek.
és egy alsó-középkategóriás Logitech X540, egy aktív sztereó hangfalpárral kiegészítve 7.1-re. 4c jack
2.0-s rádiós fejhallgató, szintén jack
2x jack headset voip-ra... (ezek vagy az új doozba, vagy az alaplapi front kimenetre dugva. ahogy kedvem tartaná...)úgyhogy elég vegyes saláta.
a gondban akkor vagyok, ha az 5.1-es fejhallgatókat, vagy a 7.1 hangfalat akarom hallgatni. iszonyat kábelrengeteg a gépek hátuljából, és átdugdosás hegyek.
ezért kéne egy külső 7.1 usb hangkártya. mert azt csak az aktuálisan megszólaltani kívánt gépből kijövő hub-ba betolom, a dobozba pedig az aktuális jack 3-ast.
(legalább a gépekből nem jön fel az átdugdosási pontig 3* 3-4-5 kábel, hanem a már amúgy is asztal tetején lévő hub-okat felhasználhatom...)alsó kategóriában keresgélek, hiszen a meglévő eszközöknek elég ez a minőség.
ezt néztem ki.
10k körül van.tudtok-e valamit, amiért ne szabadna megvenni? van-e olcsóbb? más? stb...
-
Fera_27
tag
Sziasztok!
A laptopomhoz keresek külső USB-s megoldást, sztereó zenehallgatásra, és sztereóban történő filmnézésre, de a zene az elsődleges, azt tapasztaltam ami szépen szól zenével, az filmekkel is több mint kiváló számomra
Erről egy vintage, gyönyörű hangú Marantz SR1010 lenne meghajtva. A keret olyan 20-30E, és a 24 bit is előny lenne.
Tudnátok ajánlani nekem valami jót, mert nagyon el vagyok veszve :\ ESI U24XL-t nézegettem pl, de most nem tudom mennyiért adják a (reklám helye)Corgnál
Ja igen Win 7 64 bitet használok.
Köszönöm előre is! -
szaya
tag
Hali!
Erről: MAYA 5.1MK-II POS a kariról van valakinek tapasztalata? Szolgáltatásra, kiépítésre (coax out! + erősített fejeskimenet + mic in egyszerre), a tökéletes hangkari számomra. Csakhát a belbecs??
-
Oxi
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok valami jó minőségű USB hangkarit ajánlani, amelyik működik Win7 és OsX alatt is és ráköthetem a jól bevált Klipsch Promedia 5.1-s hangfalaimat? -
imibogyo
veterán
válasz
Engineer086 #7970 üzenetére
Akkor esélyes, hogy azon már simán kihallod a váltást. HM-eken szoktak néha csalódni az emberek, miután meghallják ugyanazt a forrást egy sztereó erősítőn.
-
lanw
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #7966 üzenetére
Ha véletlenül nem zene akkor film..értelemszerűen
-
-
lanw
aktív tag
Sziasztok ! Annyi lenne a kérdésem,hogy FŐLEG zenehallgatásra milyen hangkártyát javasoltok? Olyan 10-13k között lehet értelmeset venni?
-
imibogyo
veterán
válasz
Engineer086 #7961 üzenetére
Sztereó, vagy HM az a HK?
-
imibogyo
veterán
válasz
Engineer086 #7958 üzenetére
Én is remélem, hogy hallani fogod a különbséget, mert nekem anno nem sokat változtatott az opamp csere. A fejhallgató erősítőben viszont elég sokat számított egy komolyabb DAC mellett. Típust nem tudok mondani, mert ajándékba kaptam vagy 4 darabot. Az első 3-nál azt hittem rossz a fülem, nem hallottam semmit, de a 4.-nél sokat finomodott a hang. Eltüntette a Presenter nyers mivoltát.
-
Engineer086
Modder
Holnap átvehetem az OPA 2604-es opampot, amit a Xonar DS-embe szánok. Az 1700 forintos árnak annyira nem örültem, de remélem megérte kiadni rá a pénzt
-
_aDm
csendes tag
helló!
hangkártyát szeretnek vásárolni leginkább játékra és zenehallgatásra max 15k Ftig.
Win7em van + sennheiser hd555 fules + genius hf 1255a hangfalam van.+ [link] ilyen kimenettel létezik e hangkártya, mert az átalakító nagyon idegesít ahogy mozog rajta.
+van egy sound blaster live! 5.1 digital hangkártyám (sb0220) amihez nem találok drivert sehol se neten csak xp alá esetleg tud valaki ebben segíteni?
Köszi sok segítséget előre is!
-
szabok512
csendes tag
Hello!
Már régen követtem a hangkártyák világát. Akkor Aureal 3D-nél kötöttem ki a SB Live
helyett. Nagyon jó kártya volt,csak közben megbukott a cég, ezért csak vennem
kellett SB Live 5.1-et(teszem hozzá, meg voltam vele elégedve, de 3d-ben gyengébb volt)Az alaplapi hangkártyámat le szeretném cserélni, két kártya között vacillálok
Melyiket javasoljátok?
Asus Xonar DX - 16.500 Ft
Creative-Labs Sound Blaster X-Fi Titanium - 16.700 Ft
Windows XP-SP3-at használok.
5.1-es hangfal rendszert hajtana meg.
Fontos lenne, hogy a Midi-része jó legyen a kártyán és
legyen General-Midi támogatás.
Jó legyen a térhatású hang, mind játéknál és filmeknél egyaránt.Üdv, Chris
-
Tabaki
csendes tag
Optikai kimenetnél (hangminőség szempontjából) számít hogy a hangkártya gagyi integrált vagy egy 20-30e ftos kategóriájú?
köszi a válaszokat
-
audi100td
nagyúr
válasz
Mittu88 #7953 üzenetére
Mert felszámolom az asztalimat, notebook lesz helyette, így feleslegessé válik, természetesen full hibátlan, nagyon szép hangja van.
-
SZKEBE75
senior tag
Szevasztok!
Vennék jó minőségű sztereó hangkarit 20k környékén mit ajánlanátok?
ESI JULI@,esetleg? -
petata
őstag
Sziasztok!
Rövid kérdésem lenne: lehet vennék egy MacBook Airt-t, de rá szeretném kötni a Logi Z506-om... ehhez kéne egy külső hangkari, amire rá lehet dugni az 5.1-et... melyik érné meg?
-
peter9228
aktív tag
(#7940)-re valaki?
-
dAnky
aktív tag
Köszi szépen a segítségedet!
-
imibogyo
veterán
Ezekkel a kártyákkal nem lesz hangerő különbség ésszerű keretek között és a minőségükkel sem lesz problémád. Én azt mondom, ha nem akarsz később nagy összegeket beleölni a hangzásba, akkor a Xonar DG elég lesz neked. Ha később esélyes, hogy fejlesztesz még, akkor Xonar DS. Ezt a döntést már neked kell meghozni.
-
dAnky
aktív tag
válasz
imibogyo #7944 üzenetére
Értem akkor azt mondod hogy mondjuk ha ezt a hangkarit kötöm be akkor se lesz különbség?
Creative SB X-FI Titanium
Mintha ezt kötném be?
Asus Xonar DG
Egyébként a későbbiek folyamán lehet beszerzek egy Razer Tiamat 7.1-es fejhallgatót is. Most egyébként egy SteelSeries Siberia V2 fülesem van
-
imibogyo
veterán
Ne érezd sértésnek, de szinte bármilyen kártya jó neked. Ezzel a hangfallal nem lesz egy olcsóbb Xonar sem szűk keresztmetszet, az elődjét használtam, nagyon jó hangfal, de nem túl válogatós.
De ha be akarod biztosítani magad, akkor egy Xonar DG (fejhallgató erősítős is egyben), vagy egy Xonar DS, vagy D1-el biztosan nem nyúlsz mellé. Ezek közül az első kicsit olcsóbb kártya de fejes résszel, a DS és a D1 (DX - PCIe verzió) kicsit drágábbak, de jobb minőségűek. Mivel nem említettel semmilyen DTS stb. igényt, ezért neked szinte bármelyik jó lehet.
-
dAnky
aktív tag
Sziasztok most kaptam egy Genius 4000 típusú 5.1-es hangfalat.
Kérdésem az lenne hogy milyen hangkarit ajánlanátok hozzá ami a legmegfelelőbb lenne.
Köszönöm előre is! -
imibogyo
veterán
válasz
politomi #7941 üzenetére
Szerintem az utóbbi a támogatottság miatt.
Régebben én is mindig kiálltam a Crea mellett, hogy nincs is annyi szívás vele stb-stb. (és tény, hogy nekem sosem volt velük problémám), de olvasgatva az X-fi topikot másról sem szól, csak arról, hogy ki mennyit és mekkorát szív velük.
Szóval egy ideje én is csak ASUS kártyákat szoktam ajánlani, vagy DAC-ot (inkább ezt amúgy), de csak olyat ami nem követel meg drivert. Adhatnak hozzá, de csak extra legyen, ha jót akarsz magadnak. Hidd el nagyon jó dolog a cross-platform.
-
politomi
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik éri meg jobban?
Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro vagy egy ASUS Xonar D2X ??
Mik a tapasztalatok ezekkel a kártyákkal kapcsolatban?
Több ember véleményét/tapasztalatát meghallgatnám ez ügyben.
Előre is köszi -
peter9228
aktív tag
Üdv!
10-15k környékén szeretnék valami normális hangkártyát (alaplapi helyett) a Superlux HMD660-hoz. Mit ajánlotok? -
regener
veterán
Sziasztok,
mennyivel lenne jobb a hangminőség/hangfeldolgozás egy Creative Audigy 2-vel az alaplapi Realtek ALC662 helyett? (Asrock 880GM-LE az alaplap)Játékokban nem tudom engedélyezni az EAX-ot, sehogysem hiába próbálom, driver fentvan meg minden, de nem engedi, pedig akkor jobb lenne a hang...
-
rozetti
csendes tag
Sziasztok!
Turtle Beach Santa Cruz hangkártyámhoz nincs win7 driver, a dual bootot meg már únom, kellene egy kafántos (szép hangú, zajmentes) stereo hangkártya, amihez leledzik win7 64bites driver. Otthoni meló közbeni füleses zenehallgallgatásra kellene, szóval nem feltétlenül kell rá digit kimenet és a 7.1 sem létszükséglet. Mit ajánlanátok? (15 alatt jó lenne megúszni)
Köszi, Rozetti -
Ricco_hun
senior tag
Szevasztok!
Creative SB Xi-Fi Titanium vagy Asus Xonar DX? Mindkettő 17k környékén van.
Egy fejhallgató, egy mikrofon és egy 2.1-es hangszóró lenne rádugva. Szóval jó lenne ha valamelyik tudná azt a ficsőrt, hogy én mondhatom meg neki, hogy az adott kimeneten mi szóljon. Arról beszélek, hogy a 2.1-esen is ugyanaz szóljon, mint a fejhallgatón, de ugyebár csak az egyiket tudom a front-ba dugni, a másikat mondjuk a rear-be. Mert most az Asus P8Z68-V LX alaplapomon ALC 887-es az integrált és az ezt nem tudja (ellentétben a 3 évvel ezelőtti P45-ös MSI alaplapommal, amin ALC 888-van). Mert most olyan ez az alaplapi, hogyha a zöldbe (front) dugom a fejhallgatót, akkor a hangszórót már csak a fekete (ami itt fixen a hátsó hangszórók kimenete) csatlakozóba tudom dugni, de így a hangszóró teljesen néma. Az ALC 888-as integráltnál a jack csatlakoztatásakor meg tudtam neki mondani, hogy mind a "zöld" mind pedig a "fekete" kimenetre ugyanúgy az "első hangszórók" jelét kapja. (Elég nonszensz, hogy egy 3 évvel későbbi alaplap integráltja nem tudja ezt
)
Bocs a sok off-ért. -
Kasya
nagyúr
válasz
dudika10 #7935 üzenetére
Köszönöm a tippet, közben ki is vettem a hangkártyát, hogy közelebbről is megvizsgáljam, hátha látok rajta valami fizikai "elváltozást". Mivel semmit se tapasztaltam, visszaraktam és rendszer felállása után minden ment a régiben.
Nem tudom, hogy a Win cseszett-e el valamit, vagy a hangkártya tévesztette el a channelt, de szerencsére most már minden rendben. -
Kasya
nagyúr
Sziasztok!
3 hónapja vettem egy Xonar DG-t, mellyel tökéletesen megvoltam elégedve a mai napig. A mai nap bedugtam a fejhallgatómat (Sennheiser HD-518) és azóta a bal oldalon csak referencia zaj hallható, teljesen megnémult. A fejhallgatóval semmi gond, a kártyán levő fejhallgató erősítő részére gyanakszom, ugyanis ha átállítom Headphone-ról 2 channelre az Analog Out-ot, akkor normálisan szól minden.
Ha analog kimenetet állítok, hallok egy kattanást a gépházban és a bal füllhallgatón szintén.
Esetleg valakinek van valami tippje mi történhetett? Hangkártya gond, szervíz? -
AaronBass
tag
válasz
jaffa 2843 #7932 üzenetére
Az oké, csak szerintetek milyen hangkártyát vegyek? Igazából kinéztem már egyet, csak még kételkedem megérné-e! Erről lenne szó, és kb 15.000Ft-ért tudnám megszerezni használtan!
-
-
-
AaronBass
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ha vennék a gépembe egy hangkártyát, akkor megszűnne az egér, winyó, usb hangzavar? Vagy nem úszom meg, és külső hangkártyát kell vennem?
Válaszotokat előre is köszönöm! Üdv. Ab. -
dudika10
veterán
válasz
#96630784 #7923 üzenetére
Ha az erősítőd támogatja a DTS-t, akkor az Asus Xonar DS tökéletes.
Ha csak DD-t támogat, akkor az Asus Xonar D1-re vagy DX-re lesz szükséged.
Ezeken van optikai kimenet hátul, de a tüskék segítségével akár koaxot is ráköthetsz.Az Asus Xonar DG NEM jó erre, hiába van rajta toslink csatlakozó.
-
törölt tag
Üdv!
Olyan hangkártyát keresek ami játékok alatt spdif(optikai) kimeneten adja a dolby digitalt.Előbbiekben már érdeklődtem itt a fórumon és megtudtam, hogy encodolni tudnia kell a kártyának, és ezt a funkciót:
"Dolby® Digital Live
Dolby Digital Live encodes any audio signal on PC in real-time to Dolby Digital (AC3) 5.1 surround sounds to your home theater environment through one single S/PDIF connection"Keresgéltem, de kevés olyan oldal van ahol hangkártyát lehet kapni.Tud ajánlani valaki valamit??
-
Prof
addikt
válasz
fiATHaLON #7919 üzenetére
Ott valami nagyon nincs akkor bekonfigurálva.(feltéve hogy a hangkártya driver rendesen van telepítve) Nekem RX-V640-es Yamaha van.
Az input menujebe be kell állitani melyik forras (dvd,d-tv,CD stb) -hoz rendeled az optikai bemenetet. Nézd meg a leírásában. (hátul meg van jelölve a bement ilyen 1C, 1D stb jelekkel)
Nálam ha jól emlékszem 1E az optikai bemenet.A passthrough lényege hogy kiküldöd a dolby/DTS kódolt jelet az erősítőnek digitálisan és az erősítőbe épített dekóder dekódolja.
-
bekmate
csendes tag
válasz
crow024 #7916 üzenetére
Mellesleg az árát nézve is elég baráti, hasonló áron van mint egy Fiio E17, és ránézésre se tudom annyira komolyan venni, mint az m-audiot, de fogadnék is, hogy nem szól jobban. Persze nem azt mondom, hogy egy jó minőségű külső DAC ne lenne jobb, de az nem 40.000 Ft alatt kezdődik.
-
fiATHaLON
őstag
Yamaha RX-V459
A leírás tanúsága szerint is, meg egyéb tapasztalatok (előző alaplapról
filmek DD/DTS hangzása, xbox 360 surround hangzása...) alapján tudja. -
crow024
csendes tag
Szerintem az m-audio-t hiába ajánlgatod az emberek többségének, mert a kérdezők 90%-a lejátszáshoz szeretne kártyát, az m-audio erőssége pedig inkább a felvétel, magas mintavételezéssel. Lejátszásra ennél sokkal jobb választás egy jó külső dac.
Ezt most cáfolnám ! - Hallottad már a hangját ??? Lejátszásra is tökéletes ! Sztereo hangkártya zenészeknek , házi studióba ! ! Csak ajánlani tudom !
-
-
Mittu88
senior tag
-
Mittu88
senior tag
válasz
Klemens #7906 üzenetére
Audigy SE nem ér pénzt. Audigy 1 kategóriákkal jobb, azt vedd!
Másik kérdező: igen, megjavíthatja a zúgást, de ha mondjuk a hangfaladban van táphiba, akkor tökmind1, hogy milyen kártyát teszel bele. Mindenesetre, ha veszel egy audigy 1-et, 2-t vagy 2 ZS-t, esetleg Xonar DG-t, kiderül. És ha még a hangfallal is van a gond, az a hangkártya jó szolgálatot fog tenni, ha megjavíttatod a hangfalad. Sokkal jobb akármelyik az alaplapinál.
-
Chp
őstag
Gyorsan off-ban rákérdezek, normális, ha az alaplapi Realtek állandóan zúg és sípol? Igaz, csak háttérzajként, de a falra mászok tőle. Éppen ezért inkább veszek egy kőkorszaki Creative-ot! Ugye egy ilyen régi, de jó kártyával szebb hangzást és "zúgásmentes csendet" kapok?
(remélem értitek milyen hangra gondolok)
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
Teljesítménybeli különbség mekkora a kettő között, melyik javára, mennyiben?
Audigy 1 (aranyozott)
vs.
Audigy SE -
-
fiATHaLON
őstag
válasz
dudika10 #7901 üzenetére
Hát, az alaplapi hangkártyát megnéztem (Realtek 885), ott nincs
pl. DTS connect (a P35-ön volt). Egyébiránt alátámasztja amit
mondasz, hogy sima DD esetén sincs hang, pedig annak mennie
kéne. Ami furcsa, hogy az előző alaplap esetében nem kellett semmit
variálni. Install után ment a térhang, de itt akármit állítok Win7 settings/
lejátszó/AC3Filter viszonylatban, marad a stereo... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-14IKB laptop /i3-6006U/8GB RAM/zsanér törött
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest