Új hozzászólás Aktív témák
-
crow024
csendes tag
válasz infinitylog #9162 üzenetére
Nem jobb ! Kb ugyan az !
-
crow024
csendes tag
válasz jaffa 2843 #9098 üzenetére
ezek szerint akkor a Genius sw 6000-es gyenge minőségű ?
ha már nem érdemes hangkártyát költeni rá ....
[ Szerkesztve ]
-
crow024
csendes tag
válasz Diocles #8982 üzenetére
Nekem ez a tipusú kártyám van ! Eddig meg voltam vele elégedve ! Felvételezésre nagyon jó kártya , windows 7 64 bit támogatás , asio, 24 bit , 48kHz (jobb mint a CD minőség ! ),fantomtáp kondenzátor mikrofonhoz... ! Lejátszásra is megteszi ! Mondjuk azért ha tehetném már az ujabb szériákat venném, amely kártyák a 24bit 96 kHz-t viszik : M-Audio FAST TRACK C 400 w PTSE , igaz ezek árban drágábbak de szebb a hangjuk ( hallottam már) !
[ Szerkesztve ]
-
crow024
csendes tag
válasz ricshard444 #8752 üzenetére
Negativ - - - Csak lecserélem azt az autót amit már nem lehet szervizelni...nincs hozzá alkatrész , nem gyártanak hozzá és még a rozsda is kiüt rajta.... Többe kerül a felujitás mindha vennék egy ujabbat....
-
crow024
csendes tag
Megmondom a tuttit ! Vegyél egy másmilyen kártyát ! .......
-
crow024
csendes tag
válasz __H4X0R__ #8309 üzenetére
Szia ! Nekem M -audio mobile pre- mk II em van !!! szerintem az M-audio fast track is ugyan olyan jo csak az MkII szériát vegyed meg ! Windows 7-es 64 bit támogatása van ! Ugy hogy jo biztosan ---házi vételezgetésre , studiozásra ,zenehallgatásra ! (stereo kártya ) ASIO támogatás - minimális latenci késés.....Jó kártya , megbizható !
-
crow024
csendes tag
Szerintem az m-audio-t hiába ajánlgatod az emberek többségének, mert a kérdezők 90%-a lejátszáshoz szeretne kártyát, az m-audio erőssége pedig inkább a felvétel, magas mintavételezéssel. Lejátszásra ennél sokkal jobb választás egy jó külső dac.
Ezt most cáfolnám ! - Hallottad már a hangját ??? Lejátszásra is tökéletes ! Sztereo hangkártya zenészeknek , házi studióba ! ! Csak ajánlani tudom !
-
crow024
csendes tag
válasz bekmate #7879 üzenetére
a creative usb x-fi hd kari szerintem jó hangminőséget produkál ! Sok kütyü van rajta ami dinamikát és kristálytiszta hangot generál.... Ezeknek a kütyüknek megvan az előnyük és hátrányuk is ! Laikus : bekapcs zene mp3 vagy egy CD és fejhallgató és csapassa a jó zenét ! Jól szól, jól szósincs róla , de mesterséges a hang..... Évekig használtam audigy 4 est meg volt x-fi karim is, crystalizert nyomattam minden mp3 zenére ! Nagyon jól szólt minden ! Jött a windows 7 és kidobhattam a kukába creative hangkarikat ! Nekem fontos volt hogy ne csak zenét hanem vételezni is tudjak a kártyával ! Ezért akármilyen drivert probáltam mindég valami szar volt a kártyákon ! Elhatároztam hogy veszek egy windows 7 kompatibilis külsös karit ! Gyüjtöttem és vettem az m-audiót ! Tökéletesen megy windows 7 64 bit alatt ! Vételezés , lejátszás ! Még egy érdekes dolog !!!! Nincs szükségem semmilyen segédkütyüre ! Sem eq, sem crystalizer, semmi ! Tökéletes , dinamikus , kristálytiszta , sztereo hang ! Meg vagyok elégedve ! A másik lényeges és fontos szempont az ASIO driver használata ! Kikerüli a windowst !!!! Tisztán csak a karit veszi igénybe minden hang !! és késésmentes !!!
[ Szerkesztve ]
-
-
crow024
csendes tag
válasz szoki007 #7468 üzenetére
2500 péz nem sok pénz érte ! De te tudod ! Windows 7 re lehet hogy találsz valamiféle összeeszkábált drivert hozzá de az már nem lesz az igazi ! alaplapidtól nem tudom mennyire fog jobban szólne de szerintem a hangfalszetteden nem fog kijönni a külömbség...
Ne visszafelé fejlődj ! Elöbb utobb megbánod majd a creativot !!! Inkább gyüjts hozzá még egy kicsit ! Érdemes spórolni a minőségért !![ Szerkesztve ]
-
crow024
csendes tag
ha elég egy stereo USB kártya akkor merem ajánlani az M-audió Mobile pre MKII -est ! Kittünő a hangminősége és abszoluthe támogatja a Windows 7 et ! De ez kimondottan vájtfülű , zeneszerkesztés és monitorozásra ,felvételezésre való cucc ! Én rákötöttem a Hi-Fi cuccomra is ! Nagyon jó minöségben nyomja le a zenéket , legyen az mp3 vagy CD ....
[ Szerkesztve ]
-
crow024
csendes tag
válasz Diablo18 #7365 üzenetére
2 analóg bemenet, 2 analóg kimeneti csatorna
24-bit/192kHz-es AD konverter 114dB (a) dinamikatartomány
24-bit/192kHz-es DA konverter 112dB (a) dinamikatartomány
cserélhető aljzat (aszimmetrikus RCA és-10dBV vagy szimmetrikus TRS és +4 dBu)
koaxiális S / PDIF digitális bemenet
szinkronizáció a digitális S / PDIF bemeneti jelek
optikai S / PDIF digitális kimenet automatikus zár (max.96kHz)
koaxiális S / PDIF digitális kimenet (max. 192kHz)
támogatása DirectWIRE 3.0
4 bemenet és 4 kimenet használható 24bit/192kHz egyszerre (beleértve a MIDI I / O) - full duplex
PCI kártya kompatibilis 3.3V és 5V PCI bővítőhely
független felügyeleti ellenőrzésének analóg és digitális bemeneti jelek és lejátszás
EWDM vezető: MME, DirectSound, ASIO 2.0 és GSIF 2.0 támogatás
A Windows-kompatibilis 98SE/ME/XP/2000/Vista/W 7
kompatibilis a Mac OS X 10.1 és újabb
Linux kompatibilis (ALSA)Ezekből az adatokból profi hangkarinak tűnik !-más hogy mit mutat használatban....
Csupa jót mondanak róla ! -
crow024
csendes tag
zenélésre usb-s hangkari 5-10 ezerért nincs ! annyiért csak valami gyerekjátékot kapsz !
- usb-s hangkari zenélésre : Most vettem egy M-audio Mobile Pre MKII , tökéletesen működik windows7 en !
- vagy a másik ami tutti jó : EDIROL UA-4FX
- vagy : ESI - MAYA44 USB
- vagy : ALESIS io2 vagy io4 USBEzek nem 5-10 zsetonba kerülnek , de zenélésre meg vételezésre van kitalálva !
[ Szerkesztve ]
-
crow024
csendes tag
Audigy 4 már a mult ! Előre kell tekinteni .....
Aki nem akar sokat bajlódni a windows 7 rendszeren ne vegyen creative karikat , főleg ne a régi audigy szeriákat ! Én tapasztalatból mondom hogy meg lehet rendesen szivni ezekkel a kártyákkal ! Soxor érdemes egy picit szétnézni a piacon és ha van rá lehetőség kipróbálni más cuccokat is ! Winyo 7 support meg rá van irva de összeomlik alatta és nem teljes a kari....szóval gáz !!!
[ Szerkesztve ]
-
crow024
csendes tag
-
crow024
csendes tag
Vettem egy M-audio , Mobile pre MK II , USB kártyát !
Sonar X1, REASON, CUBASE, FL studio zeneprogramokat használok zeneszerkesztésre, felvételezésre !
Windows 7 , 64 bit oprendszerem van a gépemen !- Csak annyit szerettem volna mondani hogy aki rászán egy kis lét külsős hangkarira akkor ezt a kis m- audiót érdemes megvenni ! Szépen dolgozik W7- 64 biten , tiszta hangja van és 2 ms késést produkál az ASIO ! Mikrofon, hangok vételezésénél cool tiszta ! Semmi zaj ,búgás ,zúgás. Maszter zongorabillenös, usbn keresztül rá van kötve a PC re. Sonarban 2 ms késést produkál a kártya ! ... Szóval nagyon jó hangkártya !
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest