Új hozzászólás Aktív témák
-
Diablo18
senior tag
nem vagyok szakértő de azt vettem észre hogy be dugom a kábelt az aljzatba
de a hangot ugyan úgy eq val állítom be szóval a hangkártya a lényeg szerintem
a realtek alap lapimon van optica de minthogy a realtek driverel kell ki keverni a hangszínt így gondolom csak számít valamit
hogy mi van az aljzat mögöttbár tuti hogy 1 gagyibb kártya is szebben szól ha opticán keresztül jön a hang
szóval ebből le vonva a tanúságot szerintem 1 nem azt mondom drága kártya mert lehet hogy drága attól még lehet szar
de 1 jó hangkártya jobb mint a realtek és van rajta optica jobban fog szólni mint 1 alap opticával rendelkező hangkeltő -
szab.tam
nagyúr
szerintem nem kérdeztél nehezet, csak ez a topic nem pörög most annyira. ki kell várni, hogy erre szédelegjen egy szakértő...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest