Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dAnky
aktív tag
Köszi szépen a segítségedet!
-
dAnky
aktív tag
válasz
imibogyo #7944 üzenetére
Értem akkor azt mondod hogy mondjuk ha ezt a hangkarit kötöm be akkor se lesz különbség?
Creative SB X-FI Titanium
Mintha ezt kötném be?
Asus Xonar DG
Egyébként a későbbiek folyamán lehet beszerzek egy Razer Tiamat 7.1-es fejhallgatót is. Most egyébként egy SteelSeries Siberia V2 fülesem van
-
dAnky
aktív tag
Sziasztok most kaptam egy Genius 4000 típusú 5.1-es hangfalat.
Kérdésem az lenne hogy milyen hangkarit ajánlanátok hozzá ami a legmegfelelőbb lenne.
Köszönöm előre is! -
dAnky
aktív tag
háhá
mondtam is hogy nézd meg egyáltalán be van-e kapcsolva
-
dAnky
aktív tag
válasz
Mittu88 #7152 üzenetére
nem tudom most így nem vágom neked milyen az a driver ami fent van. Mert lehet ott kell beállítani hogy mit hova dugtál és úgy érzékelje be. Nekem volt anno olyan hangkari driverem alaplapi ami mikor bedugtam a hangfalat akkor kijelezte hogy melyik csatiba dugtam és hogy azt a driverben engedélyezni kellett. Vannak ilyen hülyeségeik ezeknek a drivereknek.
-
-
dAnky
aktív tag
Vol2:
Sziasztok szeretnék hangkártyát venni olyan 15-20ezer forint között, füleshez használnám csak. Elsősorban játékokhoz filmek kellene. Milyet tudnátok nekem ajánlani?
Razer tiamat füleshez kellene majd
-
dAnky
aktív tag
Sziasztok szeretnék hangkártyát venni olyan 15-20ezer forint között, füleshez használnám csak. Elsősorban játékokhoz filmek kellene. Milyet tudnátok nekem ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X250 10 Notebook, i5-4300U processzorral
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Gombászkönyvek egyben
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1030 G4 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest