Új hozzászólás Aktív témák
-
dAnky
aktív tag
Köszi szépen a segítségedet!
-
dAnky
aktív tag
válasz imibogyo #7944 üzenetére
Értem akkor azt mondod hogy mondjuk ha ezt a hangkarit kötöm be akkor se lesz különbség?
Creative SB X-FI Titanium
Mintha ezt kötném be?
Asus Xonar DG
Egyébként a későbbiek folyamán lehet beszerzek egy Razer Tiamat 7.1-es fejhallgatót is. Most egyébként egy SteelSeries Siberia V2 fülesem van
-
dAnky
aktív tag
Sziasztok most kaptam egy Genius 4000 típusú 5.1-es hangfalat.
Kérdésem az lenne hogy milyen hangkarit ajánlanátok hozzá ami a legmegfelelőbb lenne.
Köszönöm előre is! -
dAnky
aktív tag
háhá mondtam is hogy nézd meg egyáltalán be van-e kapcsolva
[ Szerkesztve ]
-
dAnky
aktív tag
válasz Mittu88 #7152 üzenetére
nem tudom most így nem vágom neked milyen az a driver ami fent van. Mert lehet ott kell beállítani hogy mit hova dugtál és úgy érzékelje be. Nekem volt anno olyan hangkari driverem alaplapi ami mikor bedugtam a hangfalat akkor kijelezte hogy melyik csatiba dugtam és hogy azt a driverben engedélyezni kellett. Vannak ilyen hülyeségeik ezeknek a drivereknek.
-
-
dAnky
aktív tag
Vol2:
Sziasztok szeretnék hangkártyát venni olyan 15-20ezer forint között, füleshez használnám csak. Elsősorban játékokhoz filmek kellene. Milyet tudnátok nekem ajánlani?
Razer tiamat füleshez kellene majd
-
dAnky
aktív tag
Sziasztok szeretnék hangkártyát venni olyan 15-20ezer forint között, füleshez használnám csak. Elsősorban játékokhoz filmek kellene. Milyet tudnátok nekem ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest