Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhorvat
senior tag
válasz
Recon666 #4415 üzenetére
Azt néztem a Xonar DG dobozán, hogy külön kiemelik: amennyiben a frontpanelra kábelt dugsz, automatikusan arra küldi a hangot. Ezek után csak azt nem értem, hogy ha valaki megvesz egy dedikált hangkártyát, gondolom jobb hangminőséget szeretne az alaplapi integráltnál, de ha rádugja a frontpanelra a fülest/hangszórót, elég sokat veszít az előnyéből a dedikált kártya.
Ez a kártya, ahogy korábban is ajánlottátok nekem is megfelelne (árban és technikai paraméterekben is), de a kábeldugdosással nem vagyok kibékülve. Hozzáteszem, ajánlották, hogy vezessek ki egy hosszabbítót és csak az asztalon kell dugdosni a jack-eket. Ez nem rossz, de én még jó hangminőségű 3,5mm-3,5mm apa-anya jack hosszabbítót sem találtam eddig sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces videók
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hardcore café
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
- Honor X7 128GB Fekete / Új kijelzővel / 27%-os ÁFÁS Számlával / 12 hónap Jótállással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest