Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- CPU léghűtés kibeszélő
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbig25
őstag
Üdv Mindenkinek!
Egy gyors kérdés:
Azonos, körülbelül 11k-s áron melyik éri meg jobban?
Asus Xonar DS
Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-e X1...
-
dudika10
veterán
válasz Neil Watts #4498 üzenetére
Na én ide mondtam azt, hogy optikai kábel. Az a legegyszerűbb.
HDMI-hez én nem értek, az már túlzottan home felhasználásra van, sose foglalkoztam vele bár nekem is itt figyel a nappaliban a tv.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
veterán
-
dudika10
veterán
válasz Neil Watts #4496 üzenetére
Az első részt értem, oda tökéletes egy Xonar DS vagy DG pl.
Második rész még mindig picit homály. Odáig oké, hogy a tévével szeretnéd összekötni a gépet és azon lejátszani a dolgokat, na de a TV-hez hogy van hozzákötve és milyen hangfal? Van a TV-n rendes 5.1-es kimenet?
Mert jön a HDMI-n a hang és az utána menne tovább a hangszórókra amik... és itt nem értem.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
veterán
válasz dudika10 #4495 üzenetére
Neeem! Mea Culpa! Basszus, rosszul magyaraztam, most veszem eszre OMG
Szoval:
Van nekem egy PC-m. Ehhez hozzakapcsolodik egy sztereo hangfalszett. Ezt a kesobbiekben terzezem lecserelni 5.1-re, az elozo postban emlitettekre Itt kerdeztem, hogy melyiket ajanljatok? Melyiknek jo a hangzasa. Ez a tortenet egyik szala.
A tortenet masik resze pedig ez:
Van nekem egy LG LCD TV-m, ami nagyon jol teszi a dolgat, csak van egy par gond:
osszekotom a PC-t es a TV-t egy HDMI-HDMI kabellel, es barmit allitok akar Windowsban, akar a hangkartyan (Realtek) akar a videokartyan (nVidia Control Panel), kep az van, tueles, de hang az nincs semmi penezert. Magyarul: nem szol a TV hangszoroibol SEMMI. Ugygondolom ezen segitene a normalis minosegu drivereivel egy ASUS Xonar kartya. es igen, ossze van kotve spdif kabellel az alaplapi tuske es a VGA kartya.
Remelem igy mar ertheto.
Es ha lenne hang, akkor onnan mar csak le kene vezetni az 5.1-es hangrendszerig, amit most hasznalok a TV-hez.Udv. core2
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
válasz Neil Watts #4494 üzenetére
Hát nem értem igazából mit akarsz most.
Szóval van egy TV-d meg egy sztereo hangfalad és ez le lesz cserélve egy 5.1-re. Eddig oké.
Na de minek a hangját szeretnéd megszólaltatni, mi hova van kötve?
Egy Xonar DG vagy DS biztos, hogy elég lenne, de nem tudom, hogy meg lehet-e csinálni vele amit szeretnél mert nem értem mit szeretnél.
Miért akarod HDMI-n a TV-re vinni a hangot ha egyszer van egy sztereo hangszóród?Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
veterán
-
dudika10
veterán
válasz Neil Watts #4492 üzenetére
Dehogynem. A filmek amiken DD vagy DTS van kimennek bántatlanul. Játékok alatt csak másik hangkártyával lesz 5.1. DS DTS-t támogatja a D1 és a DX pedig a DD-t. Kérdés, hogy a TV tudja-e őket dekódolni.
Forceman: milyen 3D virtualizációra gondolsz?
[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
veterán
Na vegiggondoltam: Xonar D1 lesz!
-
Forceman
tag
Vettem egy Xonar DS-t.
Elvileg ebben van 3D virtualizáció.
Hol tudom ezt beállítani?Milyen deszkát ajánlok? Természetesen tölgyet, de a fenyő se rossz...
-
veterán
-
dudika10
veterán
válasz Neil Watts #4488 üzenetére
Végy egy optikai kábelt, az a legegyszerűbb.
Tudom nem nagy segítség...Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
veterán
válasz Neil Watts #4487 üzenetére
Senki, semmit? :/ eh, szomoru...
Nagyon szeretnek mar HDMI-n hangot, az az igazsag.
Lehet, meg a vegen upgrade lesz 5770-re ott legalabb jol megy[ Szerkesztve ]
-
veterán
Erre tudtok valamit? igen csak hajlok a D1 fele
Ezert is
Ez sem rossz (ez kell nekem! )
"S/PDIF header for combining audio with video through a VGA card’s HDMI output
The new S/PDIF header allows connectivity with supporting VGA cards, facilitating merged output of audio and video through a VGA card’s HDMI port. This provides a clean, simple solution for Home Theater PC builders."
es van hozza normalis driver Win7 x64-re.Amugy itt csak annyi kell akkor, hogy osszedugom SPDIF kabellel a hangkartyat es a VGA-t, es beallitom ezt a kepen? (remelem Skizz nem haragszik meg, hogy felhasznalom a kepet)
Ennyit kell csak beallitanom, es attolja SPDIF-en a kartyara a hangot?
Udv. core2
-
veterán
-
D@ve89
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen notebookom, Everest szerint valami Intel 82801HBM ICH8M - High Definition Audio Controller van benne. A kérdésem az lenne, hogy megérné-e mondjuk egy Asus Xonar U1 vagy Creative Audigy2 ZS hangkártyát vennem hozzá? Érezhetően dobna-e a hangminőségen? Jobbfajta fejhallgatókkal használom (egyik például egy most rendelt Superlux 668B lesz). Esetleg más ajánlatok is érdekelnének, bár én nem nagyon találtam többet így 15.000Ft körül.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Most egy alaplapi Realtek ALC888-at hajtok, es az alaplapi SPDIF_O csatlakozot kotottem ossze az nVidia kartyam ilyen csatlakozojaval. Barmit allitok a Control Panel-ben, nem megy ki a hang a TV-re HDMI-n kertesztul. Mit csinalok rosszul?
Na szoval:
Ha osszeszoritom a fogam, es beruhazo egy hangkartyaba akkor melyik legyen?
ASUS Xonar DS
ASUS Xonar DG
ASUS Xonar D1CREATIVE Sound Blaster 5.1 VX
CREATIVE Sound Blaster Audigy SE OEM
CREATIVE Sound Blaster X-FI Xtreme Audio BOXvagy egy
AudIgy 2 ZS Platinum hasznaltan.
Ezek valamelyikevel lenne hangom HDMI-n?
Ezek kozul melyik kartya szol a legjobban?es mos legyszi ne rohogjetek:
Jelenleg egy osregi stereo hangfal szettet kene kiszolgalnia, de tavasszal veszek egy 5.1-es hangfalat. Vagy Logitech vagy Genius lesz belole. egy 18 m^2-es szobaba kene. Tudom, ez nem az a topik, de mit ajanlotok?
Ezeket neztem:
GENIUS SW-HF 5.1 6000
LOGITECH X-540
LOGITECH Z-506Udv. core2
-
dudika10
veterán
Alapzaj? Hacsak nem a fejhallgató kimenetet használod akkor normálisabb alaplapinál nincs. De ezek szerint az MSI-nek nem sikerült normálisabbat alkotni.
DS-en nem herélt a chip, +2 csatorna, DTS támogatás ha esetleg később optikait szeretnél használni játékokkal, cserélhető opamp ami az emberek nagy részét nem érdekli. Ezzel szemben a DG-n vagy az kis erősítő fejhallgatókhoz és Dolby HP ami szintén fejhallgatóval használható.
Analógon zenehallgatásra mind a kettő ugyan úgy megfelel.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Tamoo
MODERÁTOR
SB Live24bit-nél sajnos még nem volt dolgom komolyabb hangkártyával, így afölött nincs viszonyítási alapom. A kíváncsiság kedvéért tegnap jobban összehasonlítottam az alaplapi realtek ALC888-al, és hát azért elég erősen lehet hallani a különbséget, pedig csak egy genius hangfalszettem van. Keverőre kötöttem rá mindkettőt, szóval csak a crossfadert kellett áthúzni, hogy a másikat halljam, így elég jól lehetett érzékelni a különbségeket. A Live-nál jóval kisebb volt az alapzaj, sokkal szebben szóltak a magas és mély hangok. Jó lenne kipróbálni egy Xonar-t is megvétel előtt, mert nem akarok pénzt kidobni az ablakon. A hét elején megrendeltem egy DG-t de aztán szóltak, hogy most sajnos nincs. Lehet jobb is így egyenlőre.
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
válasz killer1203 #4474 üzenetére
DG vagy DS.
Dr_Syrex: neked is jó egy DS például. A D1 drágább.
-
killer1203
senior tag
Sziasztok
Hang kártyát szeretnék venni, de nem tudom mit lenne érdemes venni 10k körül vagy kicsivel alatta. Logitech X-540 hez kellene.
Creative SB X-Fi Xtreme Audio 11k
ASUS Xonar DG 8k
ASUS Xonar DS 12kXsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
Dr_Syrex
senior tag
sziasztok
A testvéremnek készülök összeállítani egy pc-t és egy olyan kérdésem lenne, hogy milyen hangkártyát ajánlanátok a közetkező használatra?
Elsősorban zenehallgatásra kellene egy sztereo erősítőn keresztül.
Másodsorban filmekhez, de ehhez még nincs hangrendszerem; egy 5.1-es fadobozos Genius vagy valami hasonló tudású beszerzésén gondolkodtam a későbbiekben.
Én egy Asus Xonar D1-re gondoltam, tehát max. 16k-t tudok rászánni.
Előre is köszönöm
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
Simid
senior tag
Köszönöm a gyors választ.
Ez esetben lehet leadom a headsetet és veszek az árából egy sztereó fülest. Az utóbbi időben a játékról úgyis a zenehallgatásra terelődött a hangsúly. Gondolom egy ilyen csere estén a DG tökéletes lenne nekem.
Ha a Roccatnál maradok akkor jobban járok egy Xonar DS-sel vagy akkor is elég a DG? -
titán
Az erősítő Nem működik, mert csak egy sztereó csatornát hajt meg.
Erősítő nélkül természetesen elérhető a sok csatornás hangzás.
A Dolby Headphone nem fog zavarni, hiszen az kikapcsolható.
A Dts támogatásnak csak optikai kimenettel lenne jelentősége, azonban a Dg amúgy sem támogatja a Dts Interactivet.[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Simid
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni.
Adott egy Roccat Kave 5.1 fejhallgató ami az alaplapi hangkártyámra volt eddig kötve, ám azzal nagyon nem vagyok megelégedve. Eléggé zajos és furcsamód hallom az egér mozgást meg ablakok mozgatását a fejesben (ez miért lehet?). Ezért szeretnék venni egy hangkártyát.
Alap dolgokra használnám (zene, film és néha játék). Ahogy olvasgattam leginkább a Xonar DG-t ajánljátok fejhallgatóhoz, ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
- A fejhallgató erősítő működik ilyen többcsatornás füleseknél is vagy csak stereo fülesekkel?
- Zenehallgatásnál ez a kártya rendesen kiküldi a hangot minden csatornára (csak mert látom néhány hozzászólással ezelőtt felmerült egy ilyen probléma)?
- A Dolby Headphone technológia nem zavarhat be egy valós 5.1 fejhallgatónál?
- A DTS támogatásnak (Xonar DS) lenne bármilyen előnye ennél a fejhallgatónál?Elnézést ha nagy marhaságokat kérdeztem, de eléggé kezdő vagyok ebben a témában és sok minden ködös még. Ha valaki megtisztelne egy részletesebb válasszal azt nagyon megköszönném.
-
mrbig25
őstag
Üdv Mindenkinek!
A kérdés ugyebár adott...
Valami egyszerűbb hangkártyát szeretnék vásárolni az alaplapi zajkeltő kiváltására. Semmi extra igényem nincs, mindennapos használatra kell [zenéhez, filmhez, játékhoz] és egy Genius SP-HF1201A fog rajta keresztül szólni.
Az Asus Xonar DG-t néztem, mert nagyon kedvező az ára...vagy érdemesebb egy kicsit többet költeni és valami komolyabbat venni?...
-
dudika10
veterán
válasz murrencs11 #4465 üzenetére
A speakerfillnél a hátsók pont ugyan azt kapják mint az elsők a center meg egy maszlagot, nem?
Hogy én hogy nem szeretem az 5.1-et. Csak rendes 6 (8) csatornás felvételnél van értelme.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
murrencs11
csendes tag
-
dudika10
veterán
válasz murrencs11 #4462 üzenetére
Más az egész, a 2.1 az valójában sima sztereo.
A mélyládát egyébként meg lehet szólaltatni a xonar driverben, de az összes hangszórót nem.
pr05p3c: de ő az összeset akarja megszólaltatni.[ Szerkesztve ]
-
pr05p3c
tag
válasz murrencs11 #4462 üzenetére
Egyelőre még nekem is az alaplapi realtek hang van(már megrendeltem a d1-et) és sw hf 5.1 6000. Nekem ezekkel a beállításokkal mindenhol szól a mélyláda. Az "enable bass management" a lényeg. -
murrencs11
csendes tag
válasz dudika10 #4461 üzenetére
Hátjah, csak bosszantó, hogy az ős öreg creative 2.1 ami keményen egy sima fejhallgató kimemetről táőlálta magát minden tudott 2.1-be játszani. Ez a cucc ami jóval komolyabb meg csak 2.0ra hajlandó:S Azt kéne elérni, hogy minden hang ami elhagyja a gépet megszólaljon mindenhol.
-
dudika10
veterán
válasz murrencs11 #4460 üzenetére
Jetaudio lejátszik filmeket is.
Youtube-ra nem tudom a megoldást és azt se tudom, hogy melyik kártya drivere támogatja ezt a funkciót, mivel engem sose foglalkoztatott és sose volt szempont. Az asusok közül szerintem egyik sem.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
murrencs11
csendes tag
válasz dudika10 #4459 üzenetére
Aha, hát én nehezen igazodok ki az asus kártyák között. A lényeg,m hogy főleg zenehallgatásra kéne a cucc. A ő gond az, hogy mivel az mp3 csak sztereó így a winamp ki is tolja a két front hangfalra. A többire nem, de még a woofer-re se. Erre nagy nehezen megoldást nyújt a jetaudio zenelejátszó, de jó lenne ha minden hang, pl youtube-os videók és nem 5.1es filmek is megszólalnának mind a 6 hangszórón. Tudom, hogy ez így csak szoftveres keverés és tulajdonképpen ugyan azt tolja ki hátra is, mint ami elöl van, de akkor is És ehhez kéne olyan hangkártya ami szépen is szól és a driver-e támogatja ezt.
-
dudika10
veterán
válasz murrencs11 #4458 üzenetére
Asus Xonar DS elég lenne neked szerintem.
-
murrencs11
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Genius HF 5.1 6000 típusú közkedvelt hangrendszerem. A kérdés tök egyszerű, milyen hangkártyát vegyek hozzá? Márka mindegy, lényeg, hogy szépen és okosan meghajtsa, jobb legyen, mint a jelenlegi integrált realtech acl883. Elsősroban tehát minőség és ár/érték arány érdekel. Eddig az X-FI Titaniummal szemeztem, de nem tom az megéri e a pénzét.
Előre is köszi -
johnnie22
csendes tag
sziasztok!
vettem egy tökéletes számítógépet zeneszerkesztés céljából szóval ezmár megvan!
most hangkártyát akarok hozzá venni,de nemtudom melyik mellett döntsek.
egy kezdő/haladó közötti szinten mozgok zeneszerkesztés terén és nekem az E-MU 0404 hangkártyát ajánlották ami még bele is férne a zsebembe....de hasonlo árban találtam ESI Maya44 hangkártyát ami szerintem legalább olyan profi mint az előbb írt E-MU.
szóval...a számítógéppel már alapjáraton elértem,hogy bírja a gyürödést (sok vst,procizabálás meg minden)de mivel azért annyira nem értek a hangkártyák belső világához ezért kérdezném...melyiket válasszam és miért?
E-MU 0404
vagy
ESI Maya44
Üdv.: Ottó
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok! Sokat olvasgattam a neten, de nem nagyon tudtam eldönteni, hogy melyik hangkártya(usb-s) lenne nekem az ideális választás.
Laptopom van ahhoz kéne 5.1, egy Genius SW-HF 5.1 6000-t kéne megszólaltatnia
Nem szeretnék gagyit venni, de nem is akarok olyan jót ami ezen a hangfalszetten úgyse lehetne meghallani
előre is köszi!
üdv pac
-
faranus
aktív tag
sziasztok
egy INTEL DH55HC alaplapom van egy integrált hangkártyával!
Nemrég kaptam egy sennheiser PC 161 fülest és volt már egy JBL on stage 400p az ipodomhoz de mostanság a gépről megy mind a kettő! Ha ismeritek egész jó kis cuccok nagyon szépen szólnak ezért gondoltam hogy megérdemelnek egy jó hangkártyát!
Nem szeretnék sok pénzt költeni rá max 10k de ha ezért a pénzért csak valami olyasmit kapok ami alig jobb az integráltnál akkor nem! Tudtok valami jót ajánlani??Előre is köszi és boldog karácsonyt!
tisztelettel faranus :R
-
-
Recon666
Közösségépítő
válasz zitromz #4443 üzenetére
Ahoz elég komoly rendszer kellene, hogy megtudd egyáltalán, hogy van-e különbség-e a hangjukban, Titanium melett szól az újabb dsp (javított bugok), talán jobb drivert támogatottság, magasabb adatsávszélesség a pci-e foglalat miatt, a 2 év garancia, valamint az optikai csatlakozók és a gyárilag hozzá adott Dolby és Dts connect pack, a fatal1ty mellett az olcsóbb ár, valamint a pci foglalat szól, abban az esetben, ha nincs pci-e foglalat vagy oylan rosz helyre rakták, hogy nem fér el a kártya.
Tamoo: Ha minőségjavulás miatt veszed a hangkártyát, akkor a ketéosztés kapásból kilőve, mert ahgy dudika10 mondta, elég nagy minőségromláshoz vezet, inkább jack toldóval csináld meg, de akkor egyszerre egy hangfal szettet tudsz használni, más lehetőség nem igen van.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz dudika10 #4438 üzenetére
A rendszer jelenleg úgy néz ki: 24bites live-->reloop keverő-->és most abból megy ketté: egy genius 5005-re és egy 2000A-ra. A keverő speciel nem tudom ront vagy javít a minőségen. Igazából "most csak van", akár ki is vehetem a rendszerből. Szerintetek? A hangkártya a héten elvileg cserélve lesz egy xonar dg-re + ha lesz kedvem, meg időm a genius mélynyomóját kibélelem hangfalszivaccsal, mert gyárilag teljesen üres. Jó lenne kihozni a maximumot a rendszerből. Ennyi pénzből most teljesen mást vennék de már ez van.
-
dudika10
veterán
Nem feltétlenül bot, csak lehet, hogy "avatatlan", de lehet, hogy a rendszer többi tagja se üt meg egy magas szintet. Én is ismerek olyat aki simán használta, megkérdeztem, hogy nem érzi-e rosszabbnak, azt mondta, hogy nem. Ha téged nem zavar akkor használd.
-
zitromz
tag
válasz Recon666 #4415 üzenetére
Fatal1ty itt ph-n 12be lenne míg a titaniumot újonnan venném OEM kiszerelésben 13ért
tehát igazából nem az ár lenne itt a tényező hanem a tudás...arra azért emlékszem h nem is olyan rég a Fatal1tyk 30 körül voltak amíg meg nem jött ugye az újabb Titanium sorozat
Logitech Z5500ashoz venném[ Szerkesztve ]
-
pr05p3c
tag
Ugye tegnap ajánlottátok nekem a xonar d1 kártyát, meg is rendelném, csak 1 apróság elbizonytalanított:
1. ugye ilyen egy pci kártya, én még csak ilyeneket láttam
2. ilyen pci slotok vannak a lapomon is
3. ez a xonar d1 csatlakozója. hát nekem kicsit furcsa, hogy 3 részből áll és mintha hosszabb is lenne... Az a kérdésem, hogy ez egyáltalán jó-e a 2-es képen jelölt foglalatba?(sry ha hülye kérdés, de nem akarok pofáraesni)Ezen kívül még az érdekelne, hogy a kártyán lévő optikai csatlakozó(ami az egyik jack aljzatból jön átalakítóval) működik-e bemenetként? Konkrétan egy xbox 360-at kötnék rá és a hangkártyán keresztül menne a hang(az 5.1 három jack-jén keresztül) a hangfalakra.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
A hangkártya jelét ha két hangfalszettre akarom kitolni, akkor használhatok csak egy sima jack elosztót? Vagy nem túl szerencsés?
-
dudika10
veterán
-
mhorvat
senior tag
-
dudika10
veterán
válasz mhorvat #4418 üzenetére
Mindenképpen lesz minőségromlás. Magán a fejhallgató kábelén is. Amíg el nem jut a hangszóróig a jel addig romlik. Elkerülni nem tudod csak minimalizálni. Találd meg a megfelelő kényelem/minőség hányadost az a lényeg. A hosszabbítóba való dugdosás szerintem a legjobb ilyen téren. Nem lesz jelentős minőségromlás, nem úgy mint egy elosztónál és választhatsz vastagabb, jobb kábelt mint ami a számítógépben megy a front panelhez. Az itthon található noname kábeleim is tudják azt mint a drágábbak, a saját magam által készítettek a legjobbak, de mérési hibahatáron belül van mind.
-
mhorvat
senior tag
válasz Recon666 #4415 üzenetére
Azt néztem a Xonar DG dobozán, hogy külön kiemelik: amennyiben a frontpanelra kábelt dugsz, automatikusan arra küldi a hangot. Ezek után csak azt nem értem, hogy ha valaki megvesz egy dedikált hangkártyát, gondolom jobb hangminőséget szeretne az alaplapi integráltnál, de ha rádugja a frontpanelra a fülest/hangszórót, elég sokat veszít az előnyéből a dedikált kártya.
Ez a kártya, ahogy korábban is ajánlottátok nekem is megfelelne (árban és technikai paraméterekben is), de a kábeldugdosással nem vagyok kibékülve. Hozzáteszem, ajánlották, hogy vezessek ki egy hosszabbítót és csak az asztalon kell dugdosni a jack-eket. Ez nem rossz, de én még jó hangminőségű 3,5mm-3,5mm apa-anya jack hosszabbítót sem találtam eddig sehol. -
becksim
aktív tag
Hozott a Jézuska egy HD 515ös fülest, így erősen megugrott az igény egy dedikált hangkarira, mit ajánlotok hozzá? (zenehallgatás, pici játék, pici film)
Nindzsák?? Hol?
-
zitromz
tag
Sziasztok!
most már nagyon érik ez a kérdés,pro-kontrákat szívesen várok
X-FI Xtreme Gamer Fatal1ty Pro vagy X-FI Titanium? -
pr05p3c
tag
Kösz a válaszokat, akkor maradok a D1-nél
Azért gondoltam, hogy kb egyforma lehet a 2 kártya, mert az áruk majdnem megegyezik, de ezek szerint az x-fi túl van árazva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SkyShowtime
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Gumi és felni topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!