-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
asadasad22
őstag
válasz
asadasad22 #4695 üzenetére
vegul G500 lett, eleg allat kis cuccnak tunik
mondjuk nem hiszem h sulyokat tennek bele majd, sztem teljesen jo a sulya alapbol, a kisebb suly nem hiszem h hatrany lenne..
a 2 modu gorgetoje nem gyenge.
az elore-hatra gombjai elsore kicsit furcsanak tunnek, de remelem hozza tudok szokni. -
Tomate
veterán
Haverom szeretne egeret venni és a pénzért a legjobbat szeretné kapni. A srácnak mac-je van. Amennyiben ez szempont.
Kikötések:
- 10.000Ft körüli keret.
- sok gomb előny
- ha lehet akkor legyen Iponban
- játékok mellett ne mondjon szégyentKöszi!
-
Draken
őstag
sziasztok
Jelenleg razer diamondbackem van, de már elromló félben van.
Kérdés, hogy milyen egeret válasszak? razer 3g? deathadder? lachesis? -
asadasad22
őstag
válasz
asadasad22 #4693 üzenetére
egeszen fasza kis cuccnak tunik, viszont a szabad mozgasu gorgoje sokak szerint nem szerencses...
szerk: illetve most nezek egy videot, ahol ugy tunik, h a mellette levo gomb eppen ext tudja valtogatni.. ez tenyleg igy mukodik bennne? link
-
Drakuf
tag
válasz
asadasad22 #4690 üzenetére
Szeva! Én azt mondom logitech g500. Habár 14 e ft, de szerintem megéri azt a +1 ezrest
-
flash-
veterán
Sziasztok!
Szeretnék kérdezni tőletek valamit:
Barátnőmnek szeretnék venni PC egeret.Nem hátrány ha csajosan néz ki,és persze normális minőség.kinéztem kettőt.
Ez a rózsaszín lenne jó,de írják hogy mini:
Katt ide
mennyire kicsi ez?általános hétköznapi használatra nem jó?ennél mennyivel kisebb?:
katt ideszóval az lenne a kérdés,hogy a rózsaszín lenne optimálisabb színe miatt,de nem tudom hogy mennyire használható a mérete miatt.
-
asadasad22
őstag
egeret vennek 10k korul. ez a "korul" ugy ertendo kb, hogy a legalabb legyen egy (7k-s) mx518 rev2 szint, legfeljebb pedig olyan 13k. az mx518-on kivul ami meg eszembejutott h dicserni szoktak: razer da. illetve a leginkabb a logitech g9 fele hajlok, most latom h 12-13k-ert is ki van mar irva, szerintem nagyon jo vetel lehet ennyiert. van valami jobb javaslat?
-
Zoty4
őstag
Azért akarom külön, mert most csak egy egérre van szükségem, de kb február magasságában már egy billenytűzetre is szükségem lesz, de most nem akartam kiadni 20kt a pakkra. Most csak a patkányt szeretném megvenni. Ezért érdeklődtem
Mellesleg tudok külön-külön 2000 fttal oclsóbban tudnám beszerezni mint együtt -
shteer
titán
beruháztam egy v550-re az eee mellé - egy szürke példányt választottam és elégedett vagyok vele, csak ajánlani tudom
-
nyunyu
félisten
Pentax D-Li7 is jo bele, meg ki tudja meg hany fenykepezogepbe kerult ugyanilyen akku mas neven.
Vekonyabb, konnyebb 1000mAh-s tesojat pl. Pentax D-Li2, Fuji NP-60, Kodak Klic-5000, Olympus Li-20B neven is meg lehet talalni.
Csak azzal feleannyi az MX1000 uzemideje, mint a gyari 1800mAh-s akkuval.Bekotes: +:piros, T: sarga, -: fekete drot.
-
nyunyu
félisten
válasz
mindfreak #4684 üzenetére
Ja, hogy azt ertetted Wave alatt
Elvileg ehhez mar az ujfajta, unifying vevot adjak, ami elmeletileg kepes a vele kompatibilis egerekkel is kommunikalni, igy egy vevo kezel akar 6 eszkozt is.
MX1100/R-nel viszont nagyon nem reklamozzak ezt a tulajdonsagot, csak azt, hogy 2.4GHz-s.
En mondjuk nem ertem mit hypeolnak annyira az unifying vevon, mar reg meg kellett volna lepniuk, hulyeseg volt eddig ot egerhez hatfele 2.4GHz-s vevot gyartani. (raadasul a Wave/Pro, meg az S520 desktopoket nem is szamoltam.)
Mily veletlen, V450/550 Nano-kat utolag unifying logoval lattak el, igy gyanithatoan az "uj" vevo kompatibilis az eddig gyartott 2.4GHz egerekkel.
Szvsz semmit sem valtoztattak a CDW/Pro-n, max uj vevot kapott, aztan atnevezodott a billzet az uj szamozasi szisztemara.
Elmeletben akar mukodhet is az MX1100R-rel, max paroztatni kell. (SetPointban van errol leiras)De ezt ki kene eloszor probalni, en csak talalgatni tudok.
(Logitech supportja meg hulyesegeket irogatni, lasd MX700/1000 nem kompatibilis egymassal. Valosagban vigan ment az MX700 bolcsojevel az MX1000, csak lassabban toltotte, mint a sajatja.)
-
siti
őstag
nekem egy Logitech MX1000 lézeres vezéték nélküli egerem van, lassan 5 éve, ezekkel a tapasztalatokkal:
Vezeték nélküli:
helyett, van egy asztali dokkolója, ami töltő és antenna egyben, összekötve a géppel és konnektorral. bár az egér vezetéknélküli, a gép körül csak több madzag lett. Inkább lett volna vezetékes.Ergonómikus:
Nagyon kényelmes, de egérpadja válogatja. Vagy pontos rajta a lézer és letapad, vagy pont fordítva. A legjobban egy sima fehér egérpad vált be, most egy mintással szívok.Az aksit soha nem kell cserélni:
Volt is rá sok év garancia (3 talán?) de ez még mindig nem az örökkévalóság+1nap. Support oldal szerint nem lehet cserélni, mert a LiIon soha nem megy tönkre meg bépített meg nincs is, nekem meg a 3-4 óra alatt lemerül nem jelenti azt hogy OKs az egér. Itt egy link az egyszerű csináld magad elemcsere: [link] -
mindfreak
őstag
-
mindfreak
őstag
Amibe elem vagy akkumulátor van az már eleve nem lesz pillekönnyű. Ha még ergonomikus is legyen, akkor meg főleg nem bébi méretű egeret keress.
[chelloZotya: A kérdésre nem tudom a választ, viszont nem értem, minek vennéd meg külön, ha egyben is megkapod? Ráadásul olcsóbban.
-
Zoty4
őstag
Sziasztok
Ha külön vesz az ember logitech wave billentyűzetet és külön mx1100as egeret, akkor is lehet üzemeltetni őket egy vevőegységgel? Vagy csak akkor ha wave pro szettben vásárolja meg az ember?
-
Dave46
tag
Üdv mindeninek.
Tanácsot szeretnék kérni egér vásárláshoz.
Legutóbb nagyon mellényúltam, tehát most szeretnék jól dönteni.
Szempontjaim: legyen pillekönnyű, könnyen mozgatható és ergonomikus, (a jelenlegi Logitech Cordless Optical egerem annyira nehéz, mintha egy téglát emelgetnél) legyen nagyon precíz, vezeték nélküli (kizárólag akkumulátoros).Mit javasolnátok? Ezt is nézegettem: Logitech VX Nano Wireless Laptop Laser Mouse, de nem tudok dönteni.
Előre is köszönöm a tanácsokat.
-
silvergod
őstag
sziasztok!
Kinéztem 2 egeret a Gigabyte GM-M6800 optikai és a Gigabyte GM-6880 lézerest,nagyon megtetszett a formájuk..hogy jók-e azt nem tudom..
Valakinek van esetleg ilyen,melyiket érdemesebb megvenni ebben az árkategóriában,vagy van esetleg jobb,ebben az árban?A választ köszönöm.
-
Zoty4
őstag
Sziasztok
Egeret szeretnék venni
Amik fontosak nekem:
-lézeres
-vezeték nélküli !!!
-kényelmes
-(2,4GHz), nem tudom ez mennyire fontos
-ne belső akksis legyen, hanem lehessen cserélni benne elemet
-ne batár nagy érzékelője legyen, mert laptopban meg desktopon is használnám
-....Nem tudom, vmi fontosat kifelejtettem?Kinéztem magamnak 5 szimpatikus rágcsálót
Logitech M505
Logitech M705
Logitech MX 620
Logitech MX 1100
Logitech VX RevolutionKérlek titeket segítsetek a választásban. Ajánlhattok más fajtát is, nem játékra kell
.
-
ladisz2
tag
A 12m-es USB hosszabítom végén van egy jókora szilványi bumszli ami elvileg jelerősítőként szolgál. Mivel megilyesztettél :
USB-t a szabvany szerint maximalisan 5 meterre lehet hosszabbitani,
Ismét leteszteltem a 12m-es erősítős usb-s hosszabítót. Az egér bentről a szobából is, mint a villám a legminimálisabb szaggatás nélkül viszi a jelet. (A wifis-nél 3m után már jöttek a problémák.) Szóval szerintem aki 6-7 m fölött gondolkodik mindenképp ajánlom a vezetékes technikát. -
Protoss
senior tag
válasz
shadoan #4669 üzenetére
Sztem kevés embernek van olyan egere. Egyetlen egerem sem volt olyan hangos hogy egy ajtó ne némította volna el, sajnos gépem volt aminek a hangja átvitt szinte bármilyen nyilászárót.
így szinte bármelyik másik egér jó.
Egerek melyek nálam halkan dolgoztak: genius alap, logitech alap 3 gombos görgető, logi mx500, logi mediaplay.
A SteelSeries Wow egerét kerüld el, elég sok gond van vele.
Amit most én nézegetek: Roccat Kone illetve az új Logi g500 a g5 felvarva és több gombbal.
-
válasz
Turboraider #4670 üzenetére
keress rá ebben a témában arra, hogy "icon7"
sztem hamar meggondolod magad, de ne legyen így...
Én pl már vagy 5 éve egy Razer Diamondback-et pörgetek... Nekem eddig ez jött be legjobban, ha most megdöglene, akkor a következő vagy ugyanez, vagy egy mac edition lenne(fehér)
-
Turboraider
csendes tag
Nos, igaz ez kicsit drágább amiket én írtam először de gondoltam ha konkrét típust írok akkor ti is többet tudtok véleményezni, és mivel 2-3 éven belül nem szeretnék újat venni ezért kicsit többet is rááldozok ha kell.
Két egeret néztem ki:
Vezetékes: Icon7 Z500
Vezeték nélküli: Logitech LX8
Kérdés: Ti melyiket választanátok, illetve mik a tapasztalataitok?
Nekem az Icon7 mellett szóló érvek: sok programozható gomb és állítási lehetőség, izzadtságot beszívó borítás (elég gyorsan izzad a kezem...), teflontalpak (a nehézség viszont inkább ellenérv..)
LX8 érvek: kis méret és maga az hogy vezetéknélüli, mivel a gépemnél elég nagy a labirintus és a mostani egerem is épphogy elér, itt is vannak webes navigáló gombok és kényelmesnek tűnik -
shadoan
tag
Senkinek nincs ötlete kimondottan halk és játszható egérre?
köszi
SH -
nyunyu
félisten
Mint multkor irtam (ide? billzetes topik?) 2.4GHz-s radios cuccok at birjak loni a 10 metert, regebbi 27MHz-s kutyuk mar 3m utan meghalnak.
Billzet topikban volt.
2.4GHz-s egerek:
L:
-MX610/MX610 Lefty/MX620 (MX600 NEM!!!)
-MX Revo
-MX1100/MX1100R
-MX Air
-VX Revo/Marathon Mouse M705
-VX Nano
-V320/Wireless Mouse M305
-V450/V450 Nano/Wireless Mouse M505
-V550 Nano
-Anywhere Mouse MX
-Performance Mouse MX
-LX8MS:
-Natural Wireless Laser Mouse 6000
-Arc Mouse/Arc Mouse Special Edition
-Wireless Mobile Mouse 4000
-Wireless Mobile Mouse 6000
-Wireless Mouse 5000
-Mobile Memory Mouse 8000
-Wireless Laser Mouse 6000 v2/Wireless Laser Mouse 7000
-Explorer Mouse
-Explorer Mini Mouse
-Wireless Notebook Laser Mouse 7000 -
nyunyu
félisten
válasz
ladisz2 #4665 üzenetére
Egy 12 m-es usb hosszabító kábellal.
USB-t a szabvany szerint maximalisan 5 meterre lehet hosszabbitani, hogy minimalizaljak a jelterjedesi idot, meg ne cseszodjon szet a jel formaja, igy nem csodalkoznek, ha egyaltalan nem mukodne az eger ilyen hosszu kabellel.
A rádiós egérrel már próbálkoztam 15m hatótávolság volt ráírva, de 5-6 m után kezdte megadni magát
Mint multkor irtam (ide? billzetes topik?) 2.4GHz-s radios cuccok at birjak loni a 10 metert, regebbi 27MHz-s kutyuk mar 3m utan meghalnak.
(amúgy a4tech volt)
Azt sosem vettem egerszamba.
-
hát most jártam a Gigabyte oldalán és feltűnt, hogy egereket is gyártanak, de nem is akármilyeneket.... vigyázat vakulás veszély!
kissé röhelyes
de kinek a pap kinek a papné -
ladisz2
tag
Hello!
Egerem bevezetem az ágyba az (9m-re) lcd tv-hez hogy onnan is tudjak játszani meg rajzolni. Egy 12 m-es usb hosszabító kábellal.
Kérdés az hogy ekkora távolságon fogok e szerintetek adatvesztést vagy hibákat tapasztalni???
A rádiós egérrel már próbálkoztam 15m hatótávolság volt ráírva, de 5-6 m után kezdte megadni magát (balra le irány már 3 méter után nem igazán ment) szóval visszavittem (amúgy a4tech volt)
Az előttem szóló halk egér engem is érdekelne bár gondolom görgőst kizárnám. (és max 5 ezerig) -
Turboraider
csendes tag
Hali!
Jelenleg egy Microsoft IntelliMouse Optical egerem van. A pontosságával nincs bajom, viszont elég lomha és mostanában már kezd idegesíteni hogy vért kell izzadnom az elmozdításánál
Nem tudom mennyire használódnak ezek az egerek el, a napokban megtakarítottam a talpait, utána viszonylag jó lett de most ismét előjött a probléma.. Maximum 6-7 ezer Ft-ig keresnék egeret, nem tudom mennyire érik meg a vezeték nélküliek, az a lényeg hogy könnyű és gyors legyen továbbá jó lenne ha oldalgomb is lenne a netezésnél előre/vissza navigáláshoz. Lövöldözős játékokkal nem játszok, illetve csak ritkán úgyhogy ez nem szempont.
Várom az ajánlatokat, illetve hogy érdemes-e egyáltalán lecserélnem ebben a kategóriában -
G Bedtime St
tag
Hi!
Teljesen halk egeret keresek! Sem a görgöjének sem a mikrokapcsolojának nem lehet kattanó, klikkelö akár tompa klikk hangja.Nagyon fontos lenne. Aki találkozott már ilyen rágcsáloval kérem jelezze. Esetleg bármi megoldás ami hangtalan és müködöképes érdekel lehet akár egér-hack is.
Most látom az elözö hsz is erröl szól....
-
shadoan
tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Van egy Sidewinder egerem, amit nagyon szeretek, de annyira hangosan kattog, hogy sokszor 2 zárt ajtón is sikerül éjszaka felébresztenem a gyerekeimet. Az egeret böngészésre és WOW-ra használom (ezért szeretem ha sok gomb van rajta). Megköszönném ha tudnátok ajánlani olyan egeret aminek gyakorlatilag nincs hangja! Mindegy, hogy vezetékes vagy a nélküli a lényeg, hogy viszonylag sok gombja legyen (wow) és ne legyen hangja vagy nagyon halk legyen.
Az ár lehetőleg 20 alatt, de igazából nem kőbe vésett.
Köszi
SH
-
ballington
addikt
Én most nem rábeszélni akarok, hanem lebeszélni akarom az embereket az Icon7 Z300-as - állítólag - gamer egérről
Drága, viszont szar.
Ott kezdődik, hogy a cd-jén található drivert ha feltelepítem, üres az egész softwer. Mármint látszik a kezelőfelület a gombokkal, viszont a feliratok nem látszanak. 2x leszedtem meg feltettem, nem javult. Gondoltam a honlapján lesz driver, leszdem onnét. Hát ehhez az egérhez nincs, csak az 500-ashoz. Lehet h az jó a kicsihez, nem próbáltam.
A software a kisebb gond, de az érzékelője érdekesen működik. Ha win alatt egy kis átmérőjű kört akarok vele lerajzolni, akkor olyan kört rajzolok, aminek sarka van. Konkrétan a jobb alsó sarok. Ilyet se pipáltam még. Ha lassan mozgatom az egeret, akkor lefele és jobbra nem igazán megy a kurzor. Csináltam olyat, hogy lassan lehúztam az egérpad tetejétől az aljáig, közben win alatt a kurzor meg alig mozdult valamit.Na csak ennyit akartam.
Lehet veszek egy másikat, mert ez így naon gáz. Kár, hogy 6e-t kidobtam érte.
-
nyunyu
félisten
A legfontosabb dolog, hogy a laptop üzemideje a legkisebb mértékben csökkenjen az egér használatakor, de azt már nem tudom, hogy a bluetooth kapcsolat vagy a vevőegység táplálása fogyasztana-e többet.
Nem hiszem, hogy azon az egy-ket tized Watton olyan sok mulna.
Elobb kihuztam az MX Revo vevojet a gepbol, ugyanannyit mutatott a fogyasztasmero, mint bedugva.
A másik dolog, hogy az egészségre melyik technológia a károsabb.
Mindegyik 2.4GHz-s mikrohullammal suti az agyadat, akarcsak a WiFi. Utobbinak joval nagyobb a lotavja, mivel nagyobb energiaval sugaroz...
-
kuszal
tag
válasz
Joe_Black7 #4657 üzenetére
Szia.
Ha erre az egérre gondolsz, akkor én tudok róla mesélni. Kb. 2 hónapja használom, igaz nem laptophoz, hanem asztali géphez. Ennek pedig az az oka, hogy a veőegysége nem nano típusú hanem a hosszabb változat és olyan 3-4 cm-re kilóg a gépből. Ez pedig nagyon zavaró a laptop használatakor, mert félek, hogy letöröm, eltöröm.
Az egér fogásra kényelmes, jól használható. A vevőegység használaton kívül elrejthető az egér hasában. A gombok jól nyomhatók és nekem a görgő is tetszik. Összességében meg vagyok vele elégedve, eddig csak egy dolgot találtam ami nem tetszik, de ez szerintem a Windows hibája.
Görgetésre alapból az egér szoftverében és a windowsos beállításoknál is egysoros görgetésre van beállítva. Néha azonbanez átvált 20 sorosra. Ennek az okát nem tudom és eléggé zavaró is, de csak arra tudok gondolni, hogy munkahelyi XP szar, mert a laptoppal nem csinál ilyeneket.
Ha kérdésed van csak nyugodtan, megpróbálok segíteni.
esetleg valakinek valami tanácsa erre vonatkozólag
Üdv:
kuszal -
Joe_Black7
tag
Sziasztok!
Elég régóta használok egy mx510-es egeret, de most elgondolkodtam azon, hogy talán le kéne cserélnem. Laptop mellé ki is néztem a VX Rev. típusú egérkét, de az idevágó topikok elolvasása után kétségeim támadtak. Nekem egy olyan egér kell, ami van olyan kényelmes, mint az mx510, és gond nélkül kibír újabb 3-4 évet. Az elsővel nincs is gond, MM-ben megtapogattam, bár kicsit kisebb a mostaninál, de még pont kényelmesen fogható. A másodikkal kapcsolatban viszont megkérdezném, hogy van-e itt olyan, aki már huzamosabb ideje használja (nem tudom mikor jelent meg egyáltalán)? Mik a megbízhatósági tapasztalatok? Olvastam görgő meg akku problémát is, vajon ez mindben megjelenik előbb utóbb, vagy a sok elégedett tulaj inkább csak hallgat és használja?
-
kuszal
tag
Sziasztok!
A következő dologban kérném a segítségeteket és tanácsotokat.
Laptophoz szeretnék egeret vásárolni és a következő négy jelöltből nem tudok választani.
1. Logitech v470 bluetooth lézeres egér
2. Logitech v450 nano lézeres egér kis vevőegységgel
3. Logitech v550 lézeres egér kis vevőegységgel
4. Logitech m305 optikai egér kis vevőegységgel
Mint látjátok fontos lenne, hogy a gépből semmi vagy csak valami nagyon kicsi lógjon ki. Vegyes felületeken használnám, attól függ, hogy utazás közben hol kell elővennem a gépet.
A legfontosabb dolog, hogy a laptop üzemideje a legkisebb mértékben csökkenjen az egér használatakor, de azt már nem tudom, hogy a bluetooth kapcsolat vagy a vevőegység táplálása fogyasztana-e többet.
A másik dolog, hogy az egészségre melyik technológia a károsabb.
Tudom furcsa szempontjaim vannak, de...
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv:
kuszal -
Synthwave
HÁZIGAZDA
3k,MS WMO 1.1a, a tökéletes egér. Az ilyen A4 Tech szarokat meg felejtsd el.
-
flash-
veterán
sziasztok!
Barátnőmnek szeretnék egeret venni max kb 3500ft ig.
milyen egeret ajánlotok?
kinéztem egy a4tech lézeres egeret
[link]de fura nekem ez a 2325ft os ár. nagyon olcsónak tünik.
Szerintetek netezésre jó minőség ez is?
vagy egy 3000-3500 ft értékű egér sokkal megbízhatóbb,jobb?pl help.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jövedelem
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Projektor topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest