Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz mindfreak #2599 üzenetére
Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat! Az a4tech x7-es család tagjai elég szimpatikusak. Beleolvastam a topicjába, és csupa elégedett júzert olvashattam. Az ára is nagyon meggyőző. Mindenképp fontos lenne a teflon talp, és a vékony vezeték. A Steel Qck egérpadnak milyen a felülete? Teflonbevonatú? A logitech mx518-ról is jókat olvastam, de van pár negatív vélemény is, a razer krait tényleg profi, bár sokan szidják a nem megfelelő minőség miatt. Nehéz döntés
Egyébként tényleg Ms IMO 1.1A-val nyomulok, csak a talpai már eléggé kopottak, kiszolgált rendesen (ha jól emlékszem, 2003-ban vettem).Tehát: Razer Krait, a4tech x7-es család (BF-es verzió, hogy ne izzadjon a kezem), logitech mx518... Nehéz döntés
-
KDavid17
aktív tag
Van olyan ember itt ebben a fórumban akinek eddig g5 volt és g9-e van?
Érdekelnének tapasztalatok. Fogása mennyire más...
Mert nekem eddig az mx500-as g5-s alak jött be a legjobban. -
BemAnyó
senior tag
Én ezeket ajánlanám ebben az árban :
Razer Krait
Logitech MX518
és inkább várj egy picit az egérpaddal az a 1500-2500 amiért már lehet komoly padokat is venni (Razer Goliathus, Steel Qck) az nem menjen a minőség rovására, -
Üdvözletem!
A tanácsotokat szeretném kérni. Egérvásárlás előtt állok (jé ), viszont pénzem nem sok van. Az a4tech x7-et néztem ki, meg mellé még valami nagyméretű egérpadot szeretnék. Mennyire jó választás? Milyen egérpadot ajánlotok? (minél nagyobb annál jobb, mert viszonylag alacsony sensen nyomom a CS 1.6-ot ). Időnként digitalizálok is, szóval kell a nagy dpi, azért is választottam az x7-et. Több fajtája is van, melyiket ajánljátok? Még valami: ennek teflon talpai vannak? Mert nagyon fontos lenne az, hogy tökéletesen csússzon. Vagy ez csak az egérpadtól függ? És a lényeg: max.8K-m van erre a műveletre.
Köszönöm előre is a segítséget!
-
BemAnyó
senior tag
válasz Cyberbeni #2591 üzenetére
Ez csakis attó függ hogy mit szoktál meg, én spec szeretem ha egszen apró gyors mozdulatokkal irányíthatok, de a legtöbb CS -s profi alacsony sens el tolja terítő nagyságú egérpadon 400 Dpi vel mint vlmi bespeedezett karmester, és a végeredmény ált igen csak meggyőző. Nekem ettől még jobban teszik a magasabb DPI beállítás, én 1000 es lézeresről váltottam nem rég és az 1800 at még nem tudtam megszokni, de nagyon tetszik, fogom használni
-
őstag
Sziasztok!
Max 7kért milyen egeret érdemes venni? A leendő tulaj fps játékokkal játszik, főleg a Call of Duty sorozat, Counter-Strike. Köszi -
Fred K.
tag
válasz mindfreak #2586 üzenetére
hát az attól függ mivel tolod
de ha 400dpin vagánykodsz biztos nem onlány fps meg gondolom asztalszélétől asztalszéléig húzod a 360hoz
én aztat szeressem ha 2cm alatt megvan a körbefordulása múltkor vettem egy pólót...Az volt ráírva: Balek!...csak tudnám mi került rajta 38500 forintba...
-
Fred K.
tag
válasz BemAnyó #2583 üzenetére
hát én ehhez a zseniális matektudáshoz kevés vagyok sajna
de igencsak érzem a különbséget a 800,2400 vagy 3200dpi között...am win alatt 1000dpi-n vok és pontos mint a halál
aztán armyban meg 2000-2400
aztán ha megszoktam tolom szépen feljebb h minél könnyebben szemközt lőhessem az enemyta múltkor vettem egy pólót...Az volt ráírva: Balek!...csak tudnám mi került rajta 38500 forintba...
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Notebookhoz keresek vezetéknélküli egeret. Legtöbbször pad nélkül lesz használva, így fontos lenne, hogy több felületen is elboldoguljon. Irodai általános munka/kisebb CADes bóklászásokra lenne. Logitech v Microsoftból (esetleg Genius) milyet ajánlanátok?
Xbox GT: nozsolt
-
BemAnyó
senior tag
válasz BemAnyó #2571 üzenetére
Tehát akkor módosítom a számítást mert ez sem jó így, mert nem úgy számoljuk a kört hogy 4*1024 .Nekem 1680*1050 em van (és ezzel egyre többen vannak így, mert krva jó), tehát a kör kerülete még mindíg 2PI*r vagyis (2*3,141516)*840 = 10555,44 horizontális kör, ami a Death Adder 1800 Dpi vel annyit tessz hogy egy teljes 360° os kör megtételéhez (10555,44/1800)*2,54 = 14,8948 cm (vagyis 5,864 inch) ha jól értem. Ez még a legkisebb egérpadon is "egy fogás" tehát ennél nagyobb felbontás abszolút felesleges és valószínüleg még zavaró is, nesztek 3200 DPi -s lézerágyú* , valószínű hogy az igazság a szükséges ( használható ) max Dpi nél valahol 1200 - 1400 Dpi környékén lessz...már ha ilyen nagy felbontást használsz...(persze csak ha jól számoltam )
* azért ne felejtsük el hogy a max DPI az egy minőségi meghatározója a készülék optikájának, amit te úgysem igazán fogsz érzékelni, de kijelentehető hogy az 1800 Dpi is egérenek jobb az optikája mint az 1600 asnak hiszen ugyan azon a távolságon több pontot tud elkülöníteni, feldolgozni,
[ Szerkesztve ]
-
BemAnyó
senior tag
válasz FeRRaR1 #2578 üzenetére
Felrektad a legujabb firmware -t ? mert nem árt, nem tudom hogy most melyikkel adják ki, de volt egy firmware javitás a magas lod ra...
De ha nagyon zavarna, akkor csréld le az egérpadod fehérre, az még javít rajta, (csak akkor ne műanyagra mert a szöveten is kissebb a lod)
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz FeRRaR1 #2575 üzenetére
1 kérdés még, azt hol tudom állítani, a DeathAdderen, hogy ha fel emelem az egeret, ne mozogjon? ill ne kelljen ennyire el emelnem?
Ilyen az optikaja, majd megszokod.
MX Revo is tokeletesen mukodik az egeralatet felett 3mm-mel...
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz #54980608 #2573 üzenetére
Tudom , 1-2 évig én is kapargattam, de addig-addig, még lekapartam róla mindent ami vezeti az áramot...
Azt meg hogy sikerult? Nem olyan vekony am az a tappancs...Egyebkent neha egy kis kontaktspray vagy izopropil alkohol is csodakra kepes.
[ Szerkesztve ]
-
FeRRaR1
őstag
Köszönöm a tanácsokat, boldog tulaja lettem a DeathAddernek és a Qcknak
-
törölt tag
válasz BemAnyó #2571 üzenetére
Szerintem nem jól értelmezted a leírást, a szerző "horizontal rotation of 360 degrees"-t írt am alatt az értendő, hogy vízszintesen körbefordulsz. Tehát nem egy kört rajzolsz a képernyőre, hanem úgy képzeld el, hogy az első képernyő van előtted a második tőled jobbra, a harmadik mögötted és a negyedik tőled balra. Igy jön ki a 4-szeres szorzó. Magyarul a függőleges tengelyed körül fordulsz egyet, én legalábbis igy értelmezem.
update: igen, írja is, hogy ez akkor igaz, ha látószög pont 90 fokot zár be ( azt hiszem ezt hívják FOV-nek, de ebben nem vagyok biztos )
[ Szerkesztve ]
-
BemAnyó
senior tag
Hali, lenne egy igencsak nem egyszerű kérdésem, hogy kell ezt a monitor felbontás /DPI arányt számolni. Én elolvastam ezt az ESreality tesztet már egy párszor de komolyan úgy tűnik nekem hogy ez így nem jó amit a srác leírt. Ott az szerepel hogy 1024*768, vagyis 1024pixel horizontal * 768 pixel vertical. Az origóból kiindulva egy 360° os kört meg akarok tenni akkor nem 4*1024 el kell számoljak vagyis 4096. Az 1024*768 az eleve 4:3 as képarány amibe ha egy 360° -os kört bele akarok rajzolni akkor a kisebbik átmérő fele lesz a kör sugara, és mivel (2*pi)*r vagy is a kör kerülete, az (2*3,141516)*384 ~ 2412,6720 pixel vagy nem ? De ha a nagyobbik arány számmal dolgozok akkor is (2*3,1415216)*512 ~ 3216.89 pixel. De még akkor sem tiszta hogy ehhez hogy viszonyul a DPI (mármint szerinte) A DPI az Dots/inch, ami pixel / 2,54 cm vagyis az 1800Dpi az 1800pöty/2,54cm, ami annyit tesz hogy 2,54 cm távolságon 1800 pixelt tud az egér optikája feldolgozni. Tehát az (3216,89/1800)*2,54 = 4,5392 cm -ert kell mozgatni az egéren egy teljes kör megtételéhez ezen a felbontáson ha a nagyobbik arányszámmal számolom, szerintem... de lehet hogy valamit nagyon elnézek, kötekedni-kioktatni ér
-
FeRRaR1
őstag
-
törölt tag
Egyébként ez a laiser technológia elvileg most jobb vagy rosszabb mint a optika?
Mert most olvastam itt egy eladó mx610-nél, hogy a gyerek azért adja el, mert a pontossága és a gyorsasága neki nem elég.
Hát én az mx700-at nem tudtam olyan gyorsan húzni, hogy az beakadjon. (pedig Quakeztem vele sokat... sőt még ha be akarom akasztani, akkor se megy.) Akkor most a laiseres szar, vagy a csókának vannak extra igényei? -
törölt tag
Hát mivel az mx 700-hoz amit kaptam dockot, kb 2-3 év alatt tönkrement, így hozzá szoktam, hogy külön töltőn töltöm az aksikat. Szóval az nem gond.
De ez az IM kijelző valamiért rohadtul bejön a 610-en. A 620-on meg már nem láttam, helyette, csak a zoom hülyeséget. Sőt én szeretem ha nehéz az egerem... olyan megbízhatóságot sugall. : )))Szóval akkor ezt a 610-est jobb kezesen már nem lehet újonnan kapni sehol?!
Egy újabb reménytelen szerelem... -
nyunyu
félisten
válasz #54980608 #2562 üzenetére
MX1000 kenyelmesebb, mint az MX700.
MX1000 elonye meg a beepitett LiIon akku+dokkolo, nem kell elemet/akkut cserelni x idonkent, hanem eleg hetente 1 ejszakara rahajitani a toltore.Viszont az MX610/620 formaja jobban hajaz a MouseMan+-ra, minden ergonomikus eger osanyjara, nagysagrendekkel jobbak, mint az MX700.
Sajnos ugyanugy ceruzaelemmel/akkuval mennek, neha cserelni kell oket.
Ugyan nem sokat taperoltam oket, de nekem bejottek, meg az MX1000-emhez kepest sem tuntek kenyelmetlennek, sot...Sima MX610-et egyebkent mar regota nem gyartanak, felvaltotta a lendkerekes MX620.
Balkezes MX610 Lefty meg kaphato, ha esetleg arra lenne szukseged.Lendkerek elonye, hogy jobban hasznalhato, mint az oldschool gorgo.
Persze az ultimate jobbkezes megoldas az MX Revolution (LiIon akku+programozhato lendkerek), de hat az draga
Mondjuk en nem bantam meg...Pontossag? Mindegyik 800dpi.
Szoval azt veszel, amit akarsz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Olyan embert keresek aki Logitech MX700-ról váltot... MX610/620/1000-es egyikére (de vezeték nélküli logitech egerekre vevő vagyok, ha valaki tud még jót és nem milliós egeret ajánlanii)
Szegényke kis 700-om megérett egy cserére. Nagyon jól szolgált, de már kicsit kicsit megkoptattam a kicsikét.
Szóval érdekelne, hogy melyiket lenne érdemes utódjaként választanom?
Egy 700-as után érzésre milyen volt egyiket vagy a másikat használni? Miben jobb, vagy rosszabb?
Igazából nem nagyon játszom, de számomra az egér pontossága és komfortja eléggé befolyásoló tényező.Szóval az esetleges tapasztalatokat ha megosztanátok velem, annak örülnék...
-
Hawk1979
őstag
Tanácsot szeretnék kérni.
Ez jó lesz Office alkalmazásokhoz? [link] -
passatgt
aktív tag
Üdv!
A4Tech NB-99
Erről vélemény?
Vagy valami egyéb ötlet 4e alatti vezetékes vagy vezeték nélküli egérre? -
Fred K.
tag
válasz BemAnyó #2552 üzenetére
hát 1.4m/s-os gyorsulást bír akadás nélkül/papír szerint/
én kipróbáltam játékban és windowsban is és nem akad
am a Snipának 3200 a max dpi-je
de 400-3200 állíthatod ah tetszik és 4 beállítást le is menthetsz
állíthatod 100-1000ig a frissítést ill az egér gyorsaságát 1-10iga múltkor vettem egy pólót...Az volt ráírva: Balek!...csak tudnám mi került rajta 38500 forintba...
-
BemAnyó
senior tag
válasz FeRRaR1 #2551 üzenetére
Az egyik optikai (DA) és 1800Dpi, a másik lézeres (CyberS Stinger) 3200 Dpi, egészen más tulajodnoságaik vannak, a lézeres alapvetően FPS re nem igen ajánlott mert hajlamos "kiakadni", persze ha hi sensen játszol akkor ez nem fordulhat elő, mert csak a gyors rántásokra érzékeny a lézeres megoldás, igazából a minőségi külömbség az anyagokban, a szoftverben(és supportban), az összeszerelésben lehet, meg az optikában, de az itt enm összevethető, max a két technikából adódó külömbségekben, én a DA ra szavaznék, persze ez eléggé szubjektív,
-
FeRRaR1
őstag
válasz Fred K. #2549 üzenetére
én is a Cyber Snipával kezdtem, mármint az tetszett meg először, de csak formára, utána láttam a paramétereket.... Azok is eléggé rendben vannak
De Logitech es meg Razeres ismerősök el tanácsoltak az ismeretlen optikától.... meg hallottam 1-2 dolgot róla, h az nem jó, de persze legalább annyi jót is, csak sajna nem nagyon van jó web shop, ill van jó, csak olyan ahol minden van, pad, egér + ami kell, azért nem akarok 2 Pk t fizetni
de sok tesztet olvastam, megnéztem tuti nem lehet rossz, de igazából én 800 dpi t használok, most minek 3200?
Vagy szerintetek jobb a Deathaddernél a Cyber Snipa?
ill a Goliathus véleményeket is szívesen veszem
ill a Qck az inkább speed v controll, tehát nagyon csúszos, vagy azért érezni lehet az ellenálását?
-
-
FeRRaR1
őstag
válasz mindfreak #2546 üzenetére
A mostani egérpadom 21x16 cm es
a Qck mini 21x25 ös, ami azért már jobb, és nincs valami nagy helyem itt, azt meg nem akarom h félig a bill alatt legyen....
Steelpad Qck
Szövet egérpad
ára: 2.290 Ft + áfa.
ehhez sajna nem írnak méretet, de kkor a Qck k jobbak a Goliathusoknál?
-
FeRRaR1
őstag
Köszönöm a segítségeket!
Akkor itt tartok ->
Razer DeathAdder ára: 9.900 Ft + áfa
Hyperglide for DeathAdder ára: 1.990 Ft + áfa
És ehhez melyik lenne a jobb?
3 as sensyvel tolom csst 800 Dpi n most
Razer Goliathus Standard Control Pad ára: 2.990 Ft + áfa
Vagy
Steelpad Qck mini ára: 1.490 Ft + áfa
Hely miatt nagyobbak nem jöhetnek szóba
-
FeRRaR1
őstag
Sziasztok!
Nem akarlak idegesíteni titeket, csak szeretnék venni 1 jó egeret + padot.
Meg köszönném ha adnátok tippeket, h melyiket érdemes választani, olyan 15.000,- HUF környékén, +/- 3000.-
Amikkel neten játszok, az a Css, Tf 2, DoDs, Far Cry, néha kis CoD 4.... 1680x1050 esbe
ha kihagytam valami fontos infót SRY!
Néha mixelek haverokkal heti Max 2-3 alkalommal...
A lényeg az lenne, hogy valami jól használható, nem bugos, és ami a lényeg!: Jó ár/Értékü egeret szeretnék....
A Válaszokat előre is köszönöm!
-
mindfreak
őstag
válasz ~Ph'vEscha #2535 üzenetére
Amit leírtál részben igaz, de hozzátenném, hogy a műanyag padok (sokkal) drágábbak, viszont idővel ugyanúgy kopnak, a hiperglide-ot szintúgy zabálják (az sem olcsó ám), és nincs akkora ellenállásuk, mint a szövet padoknak (gyk.: nagyon csúszósak), és aki alacsony érzékenységgel játszik, annak az sem kényelmes.
-
BemAnyó
senior tag
válasz ~Ph'vEscha #2535 üzenetére
Azért mert a tapasztalatok azt mutatják hogy 100 ból 99 széthullik, csak idő kérdése... lehet te vagy a szerencsés 1%, vagy csak 1-2 hónapos a cucc, mésrészt elégg nagy a lod -ja és ez sokakat zavar..mindenesetre a legkényelmesebb ami eddig a mancsomba került , remélem neked szerencséd lessz vele
[ Szerkesztve ]
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Ahogy látom itt mindenki elvakult razer mániás , én arról váltottam steelseriesre és ugyanazt a pontosságot kaptam kényelmesebb formával ...
Nem tudom miért nem tartozik itt az "ajánlott" kategóriába .Amugy meg rájöttem hogy aki high sensitivity-vel játszik annak full tökmindegy hogy steelseries Qck-t vesz 3K-ért vagy tescósat 150Ft-ért , ugyanugy megy rajta az egér , na persze aki low sensivel játszik , annak a tescós tul kicsi
tescos egérpad hátránya : kb 2 hetente-hónaponta cserélni kell mert koszos lessz , és a széleiről elkezd feljönni a textil
qck egérpad hátránya : mintha egy por és szőrmágnes lenne. reggel eflkelek és tele van porral , meg szinte óránként kell söprögssem , mert valami szőrők kerülnek rá a levegőből ( de nagyon nehezen jön le mert valahogy beleragadnak a szövetbe )
Szóval aki uj egérpadot akar venni annak ajánlanám a tescosat , és a keményeket ( [link] vagy [link] )
de Qck-t nem ajanlom.[ Szerkesztve ]
Uj nickem : Phvhun
-
Fred K.
tag
válasz #34784256 #2524 üzenetére
2496-os HSZ-ben írtam róla pár sort
nekem bejött és nem cserélném le
én p.l. Armyzok
és amióta megvan nem kicsit nőtt a találati arányom
arról már nem is szólok,hogy a Cyber V2 GamePad milyen
a lényeg,hogy azóta kicsit sűrűbben anyáznak a klántársak meg a haverok a TeamSpeak-en
majdnem lemaradt:
én dolgozok is vele és nagyon jó a két oldalsó gomb amivel az oldalak között lapozhatok és szövegszerkesztésnél ha egy bötűvel arrébb sikerül beállnom a sorba akkor csak egy billentés a keréken jobbra vagy balra és már ott is a kurzor[ Szerkesztve ]
a múltkor vettem egy pólót...Az volt ráírva: Balek!...csak tudnám mi került rajta 38500 forintba...
-
Sish
tag
-
Sish
tag
válasz Sasfészek #2530 üzenetére
egy kis infó Nekem igazából nem jön be ez az egér Nem tetszik már az se ahogy kinéz, na meg az ára ...
mod: De ez a te döntésed[ Szerkesztve ]
Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket!
-
Sasfészek
tag
Hi!
Épp az előző hozzászóló írt az MX revolutionról!
Ez jó egér megéri? Az angol ebay-en kerestem 9400Ft-ért itthon is lenne. De mind csak refurbished vagy egy két napot használtat lehet kapni, új alig van. Lehet hogy az egér vacak, hogy ennyien visszavitték? Vagy kifutó széria? Jó vélemények vannak róla?
A G9-es laser mause megéri az árát? Melyik a jobb?
-
Froclee
őstag
Én elsőre az Logitech MX Revolution-re gondoltam, de elég drága. :S Majd a többiek segítenek..
-
Bucsek
tag
Üdv, nemszoktam nézegetni a forumot csak idetévedtem, szeretnék egeret venni és jolenne ha vezetéknélküli lenne, de játékra is alkalmas legyen, nemvagoyk atomkocka csak szoktam azért játszani is. meghát sokkal jobb az ágybol nézni a gépen a filmeket és nemakarok mindig felálni hogy na most hangerő meg megállitom meg szal értitek. Olyan egeret keresek ami megbízhato, olcsó és kényelmes és nem ronda
ha van ijen, akkor segitsetek pls. Márka tök8 csak ne noname legyen azokbol sajna jutott elég. árban kb 10alatt gondolkodom, igazábol fogalmam nicns mijen áron futnak ezek az egerek, de nehogymár 20ért keljen vennem mert sikitok
előre is köszi mindent, sziasztok.
ja meg halottam ijenről hogy DPI, na erről lövésem sincs
[ Szerkesztve ]
Bucsek közlegény északi futár jelentkezik, uram!
-
Fred K.
tag
-
-
törölt tag
-
törölt tag
Igazad van Razer A4Tech: X7, Logitech: Mx518, G sorozat, Razer: szinte bármelyik De nézz szét, hogy milyen tipusok vannak, az állitható DPI-seket mondják a legjobbnak, de mindenképpen 1000 DPI felettit vegyél játszani, az meg hogy melyik fog számodra a legjobb fogású azt nem tudom meg mondani, függ attól, hogy mekkora tenyered van, az én lapátkezeimben pl. minden egér elveszik, egyedül az MX700-as széria és utódjai kényelmesek nekem, de az is határeset
Itt egy pár link: A4Tech X7, Logitech (a Rezer oldalai most nem jönnek be nekem sajnos, de itt egy link azért) Razer[ Szerkesztve ]
-
fwgoze
aktív tag
Sziasztok!
Milyen USB-kábeles egeret ajánlotok játékra, ami pontos, és kényelmes?
Előre is köszönöm a választ!
-
kerlac
őstag
válasz lajosmester #2510 üzenetére
Viszont engem érdekelne, és még azt szeretném tudni, hogy plussz két hátsó görgövel rendelkezik e, avagy a bemenetes változat?
-
törölt tag
Hölgyeim és Uraim!
Zártkörű tébolydánk a mai nappal "lajosmester"-rel bővült!
Fogadjuk egy nagy tapssal ezen fergeteges produkcióját! -
kerlac
őstag
Gondolod 2005. szeptembere óta nem szerzett egyet?
-
lajosmester
csendes tag
Persze tudok 1 alig használt fehér 120grammos albinó egeret, van 2 nagy gomb szeme, és lehet görgetni. Vezeték nélküli kivitelben, bár külső atenna van a hátsó felén, viszinlyag keveset fogyaszt (napi 2-3 deka sajt) irányár: 3000 ft érdeklőni a következő tel.számon lehet:
+ 36302060252 -
whYz
őstag
válasz ~Ph'vEscha #2507 üzenetére
ha poros lesz az optika azt észreveszed(akad, nem úgy reagál ahogy kéne...) akkor csak megtörlöd és kész
-
whYz
őstag
válasz kecsesz #2506 üzenetére
úúú nagymester bocsáss meg h segíteni próbáltam de bocs, többet nem fordul elő
nem volt egyértelmű a kérdés (magyarul hülye kérdésre hülye válasz)de ahogy te is mondtad előbb nézz utána és utána írj... köszi szia
ui.: én általában hivatalos forrásból tájékozódom és az nem írt hasonlóról... de még1x bocs, hogy hozzád mertem szólni te nagy PC mágus
[ Szerkesztve ]
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Na megvettem a steelseries ikarimat . nagyon meg vagyok vele elegedve , az eddigi razer diamondbackemnel sokkal kenyelmesebb , low sensivel jatszottam quake3-at , steelseries qck egerpadon, tokeletesen lekovetett minden rantast , az oldalso gombai pont jo helyen vannak , a gorgoje jo , viszont van 2 hibaja : izzad a kezem , es nagyon ragad ra a kosz.
lenne egy kerdesem:
mennyire baj az ha alul a luksiba ahol van az erzekelo meg a led , belemegy a por?( 15K HUF volt egerpaddal egyutt itt angliaban )
[ Szerkesztve ]
Uj nickem : Phvhun
-
kecsesz
csendes tag
Szia!
Nos ki kell, hogy ábrándítsalak ó nagy PC-guru...!
Gondoltam segítséget kérek, nem egyből számítottam a "sztárolásodra"...
Addid is haver sasold meg az alábbi helyet, aztán jöhet a fölényeskedő szöveged...http://www.rodcad.be/index1.html
Nos ennyi...előbb utánanézni aztán...
TEHÁT: VAN LIMITÁLTJA A KRAIT-NEK!!!
Üdv.:
A kezdő
-
kecsesz
csendes tag
Szia!
Nos ki kell, hogy ábrándítsalak ó nagy PC-guru...!
Gondoltam segítséget kérek, nem egyből számítottam a "sztárolásodra"...
Addid is haver sasold meg az alábbi helyet, aztán jöhet a fölényeskedő szöveged...http://www.rodcad.be/index1.html
Nos ennyi...előbb utánanézni aztán...
TEHÁT: VAN LIMITÁLTJA A KRAIT-NEK!!!
Üdv.:
A kezdő
-
nyunyu
félisten
MX1000-ben joval ujabb fejlesztesu, energiatakarekos lezer van, igy sokkal kevesebbet eszik, joval tovabb birja, mint az MX700, holott akkukapacitasa pont ugyanannyi a kettonek (MX700: 2x1.2Vx2700mAh, MX1000: 3.6V*1800mAh)
Egyebkent az MX1000 emlekeim szerint alig konnyebb, mint az MX700, hiaba van benne LiIon akku.
De lassan mar azt sem tudom, melyik alkatresz melyik kibelezett egerembol szarmazik, igy nem tudom lemerni.
Esetleg ma beviszem melohelyre a Revot, aztan ottani digitalis merlegen lemerem.Szoljatok ram, hogy fejbol hulyesegeket irogatok.
MX700-ban 1700mAh-s akkuk voltak, egy par 55g
MX1000 eredeti LiIon akkuja szinten 1700mAh, az 50g, tehat alig konnyebb. (viszont masfelszer akkora teljesitmenyu, hiszen 2.4V helyett 3.6V-s)
MX1000-be altalam applikalt vekony akku (3.6V 1000mAh) 25g, fele az eredetinek.Osszehasonlitasul: egy par Varta alkalielem: 45g
MX Revo egyebkent 150g, 1 par alkalival mukodo HP Wasp 135g a digitalis merlegunk szerint. (picit furcsallom ezeket az ertekeket, anyam konyhai merlege sokkal tobbet mutatott anno az MX700-ra, meg a ceruzaelemekre.)
[ Szerkesztve ]
-
kecsesz
csendes tag
Hello!
Megtaláltam...
Azért piros, mert "limitált" széria, tehát nem akart senki rosszat+ ilyenek...
Csak tájékozatlan voltam, de persze semmi gond nincs vele, csak a kíváncsiság hajtott...!Köszi!
-
nyunyu
félisten
Ha lathato tartomanyhoz kozeli infravoroset hasznal az eger, akkor siman elkepzelheto, hogy latja.
Akar amiatt, mert a LED altal sugarzott spektrum belelog a lathato tartomanyba, akar azert mert maskepp latja a piros arnyalatokat.
(Szintevesztes egyik fajtaja a szemben levo piros receptorok normalistol eltero erzekenysege a kulonbozo hullamhosszusagu fenyekre.)Vagy ha nekiallsz webkameraval videozni egy TV taviranyitot, annak a CCD-je is latja az infrat, aztan a videokepen mar piros villanasok sorozatat latod, ahogy nyomogatod a gombokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest