- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobragab
addikt
válasz
jaffa 2843 #31299 üzenetére
Ez de jó mondás
én is erre ébredtem rá, miután vettem egy G400s-t.
-
-
Dapro
senior tag
válasz
jaffa 2843 #31297 üzenetére
Tudtam, hogy kapok egy ilyen játékra ne vezetéknélkülit. De évek óta vezetéknélkülit használok játékra és nincs gondom vele. Jelenleg egy kb 6$ os ebay egeret használok játékra is ami wireless és jó jó, csak nagyon néha rossz a jel. Valszeg casual gaming.
steelseries kana-t is néztem, de nem nagyon tudnék már megbarátkozni a vezetékkel laptop mellett. :S
-
-
Dapro
senior tag
Valami normál méretű (inkább nagy mint normál) wireless egeret nem tudtok? G602 néztem ki. M560 MM-ba néztem és kicsi és gagyinak is tűnt.
-
nyunyu
félisten
válasz
jim bcs #31282 üzenetére
a tiédhez veszel egy nagyobb bútorlapot akkorát amekkora kell, körbe élfóliáztatod majd alulról rácsavarozod és kész a nagyobb asztal
Nem ergonómikus, mivel az asztal éle szögletes lesz, az szétcseszi a keringésedet, ha ahhoz támasztod a kezed/lábad.
Anyámnál probáltam a gép előtt fotelben hanyattfekvős, asztalra lábfeltevős témát, amit itthon napi 12+ órában szoktam gyakorolni, de az ottani asztaltól 10-15 perc utan zsibbadni kezdett a combom, annyira elszorította az ereket az éle, pedig épphogy csak a combom súlya nehezedett rá.
Pont ezért van leirva a munkavédelmi előírásokban, hogy a székeknél le kell kerekíteni az ülőlap élét.
Itthon valami ősrégi szocreál "Bürötéka" irodabútor van, lekerekített élekkel.
Még a Falco elődje gyártotta 86-ban... -
Salak
aktív tag
Sziasztok!
Szüleimnek szeretnék egy laptophoz való vezeték nélküli egeret venni, de olyan bődületes a kínálat, hogy enm tudok eligazodni, hogy milyet lenne érdemes.
Tudnátok ajánlani alternatívákat?Nem kell tudjon semmi extrát, ne legyen túl nagy, legyen rajta görgő, kb ennyi
Köszi előre is! -
-
válasz
coolpet #31261 üzenetére
Az a probléma, hogy nem értik meg sokan azt a tényt, hogy egy egér jó vagy nem, legjobban a belseje határozza meg. Hisz mit csinál egy egér? Nézi a nyomorult egérpadot (jó esetben). Akkor mi alapján döntünk, hogy jó vagy nem? Az optika típusa alapján... Ez a legfőbb! Ha ez nincs meg akkor nem foglalkozunk vele. Ez pedig épp egy olyan fos!
Hasonló érzésem van mikor valaki jön egy agyon ültetett gagyi dízel tragaccsal, fénycsövekkel az alján, lukas kipufogóval és kamu légbeömlővel. Miért??? Hányinger és még csak menni se megy. Funkcióit NEM látja el! Márpedig a külsővel még is ezt akarja elhitetni/sugallni... -
-
h1mpi
félisten
válasz
BoneDragon #31257 üzenetére
Köszi! Nem egy mai csibe, de nincs szívem lecserélni
-
-
h1mpi
félisten
válasz
ricshard444 #31254 üzenetére
köszi kicsit lehetne nagyobb az asztalom
-
-
válasz
ricshard444 #31251 üzenetére
Nem bíznak annyira abban az egérben, hogy megkapja a 3 évet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest