-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP!T
addikt
Helló!
Nagyon sok hsz van, gondoltam nem olvasgatom végig, ha nem gond!
10 ezer ft-ért milyen vezetékes egeret ajánlotok? MX518-at néztem ki, de nem vagyok biztos benne, hogy ez lenne a legjobb választás. Nem muszály hogy sok gombos legyen, csak legyen tű pontos, megbizható, fps játékokra is nagyon alkalmas!
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
SP!T
addikt
Pólus Center Tesco-ban találtam bruttó 5.045,- forintért Logitech M510 Wireless egeret. Azt hiszem kiemelkedő jó áron van. És nem is volt reklámozva, szerintem elírták az árát. Szóval ha valaki akar ilyet ennyiért még az siessen.
Én be speizoltam 3db-ot kollégáknak, haveroknak!
[ Szerkesztve ]
-
SP!T
addikt
válasz
RunTimeError #23050 üzenetére
Sajna mindnek meg lett a gazdija már.
De lehet nem elírták az árát és van más Tesco-ban is! Nézd meg a hozzád legközelebbit hátha.
-
SP!T
addikt
válasz
RunTimeError #23059 üzenetére
Hát megyek legközelebb ma vagy vasárnap vissza, megnézem neked, hogy van-e még.
[oWn]f4te: Q3 fan volnék, igen!
Amúgy ilyen új Microsoft 1.1A egereket még úgy másfél évvel ezelőtt rendeltünk vagy 100-150 darabot egy beszállítótól, potom pár száz forintért darabját. Állítólag raktárkisöprés volt. Ezért nálunk minden szűlőnél ilyen egér van a családban!
-
SP!T
addikt
Hali! Van olyan egér, amit újonnan lehet kapni kb 10e Ft-ig és még gamernek nevezhető? Sajnos a régi Intellimouse-okat nem lelni már sehol, csak eBay...
Q3-on nőttem fel, (azóta minden játékban strafe jumpolni akarok...
) úgy hogy csak is FPS-re, de nem hardcore gaming.
Újra elkezdtem játszogatni amikor van 1-1 óra időm, gondoltam ehhez illene valami nem gagyi, de sajnálnék rá több pénzt áldozni. (jelenleg egy Logitech M510 van, ami wireless sajnos...)
Ami éppen picit túllövi a keretet és találtam: Razer Abyssus - 11k
Illetve nem ide illő, de régen mindig gagyi billentyűn játszottam. Nem volt olyan problémám, hogy kevés billentyűt tudtam lenyomni egyszerre, mert 5nél többet nem szoktam megnyomni. Más előnye, fontossága lenne annak? Mert azok ahogy nézem 20 alatt nincsenek...
[ Szerkesztve ]
-
SP!T
addikt
Windows 8.1 64-bit alatt hogyan lehet az USB frekit 500MHz-re emelni? Csak 7es leírásokat találok és ott annyit hogy a 8as eltér. Van valami link ehhez?
-
SP!T
addikt
Az A4Tech X-710BK is ajánlott egért mint az A4Tech X-710BF, ami a listában is van? Gondolom csak a színében térnek el. Sikerült vadásznom egy MS WMO-t (kiderült van itthon), de sajnos annak a klikk és görgő része elég kotyogós. Gondolom az idő kifogott rajta már. A helyére raknám be.
-
SP!T
addikt
Ez így elég silány nem? (EpicGear Cyclops) Elméletileg gyárilag 1000Hz, minden féle állítgatás nélkül. Persze Windows csúszka középen és gyorsítás kikapcsolva. Állítsam át 500Hz-re? Egy ADNS-A3090 szenzor van benne elméletileg.
[ Szerkesztve ]
-
SP!T
addikt
válasz
kemotox #28563 üzenetére
Szia! Én is fingergripes vagyok és nagyon kényelmes. Nem túl magas és nem is túl hosszú. Ráadásul a gyűrűsujjamnál van egy mélyedés vonal, amiben tök jól meg tudom fogni. Nekem nagyon jól belepasszol. Van egy most a boltban ahol dolgozok. Ha érdekel írj privátot, megnyomkodhatod vásárlás előtt.
[ Szerkesztve ]
-
SP!T
addikt
Valaki nem akar egy MS IE 3.0 egerentyűt elcserélni egy bontatlan MX310-re?
[ Szerkesztve ]
-
SP!T
addikt
válasz
Bjørgersson #28675 üzenetére
Igen, elég hangos ráadásul számomra idegesítően tud mozogni a gomb jobbra-balra, sőt kicsit még felfele is.
-
SP!T
addikt
MX510 és MX310-hez nincs W7 driver, így csak 400cpi-n működik. Tudom hogy van rá nem hivatalos megoldás, de még is érdekelne, hogy jelen estben a 800cpi-vel érzékelhető javulás is van, vagy csak az egérsebesség több lesz, de a pontosság azonos?
-
SP!T
addikt
Ma felbontottam az eddig bontatlan MX310 egerem, hogy kipróbáljam.
Azt tudom, hogy USB hack kell. Viszont 800dpi kellene nekem, mert a 400 kevés. Felraktam a setpoint 4.0-t, de még mindig csak 400. Minden gyorsítást kinyomtam. Mit kellene még tennem, hogy menjen az a fránya 800dpi?
-
SP!T
addikt
válasz
jaffa 2843 #28976 üzenetére
Ugyan olyan lassú.
-
SP!T
addikt
válasz
jaffa 2843 #29200 üzenetére
MS IE 3.0 valamelyike hogyé?
-
-
SP!T
addikt
Mi pénzért lehet vajon eladni egy MS IE3.0-t? Bal klikk teteje egy foltban kifényesedett, illetve 1-2 helyen még, de amúgy tökéletesen működik. Nekem kényelmesebb a WMO vagy MX310. De kipróbálnék még egy Abyssus, vagy G100s típust. Nem akar valaki cserélni?
-
SP!T
addikt
Tudtok valakit aki szépen lefestene nekem egyszínűre egy egér burkolatot? Régebben volt airbrush-os hírdetések itt a PH!-n, de most nem találok.
-
SP!T
addikt
válasz
spanyoll #29764 üzenetére
Igazad van itt a tanácsadás egyenlő a böfögéssel, de az is biztos, hogy te sem olvastál el itt semmit. Pont az ellentéte van annak amit írsz.
1. Marhára teljesen mindegy a dpi, maximum csak az egérmozgás sebessége miatt van akinek számít Windows-ban.
2. Egér szoftvert nem rakunk fel, csak ha nem muszáj!
3. Azok a "lapkák" () adják az egér pontosságát.
4. Van nagyon sok egér, amiben jó "lapka" () van és nincs a felsoroltak között. Csak vagy nem ismerjük még, vagy gagyi a minősége.
5. Ha ennyire marhára mindegy nem tudom miért pont egy egeres topikba jössz. Itt úgy fognak választ adni, hogy minden szempontot figyelembe vesznek.[ Szerkesztve ]
-
SP!T
addikt
válasz
Synthwave #29862 üzenetére
Hasonló MX310-hoz képest, csak az anyagminősége és összeszereltsége messze elmarad tőle. Lehet visszaállok arra. Low sens nálad konkrétan mit takar? 800 dpi-vel spec én ql-ben az egérsebességet "6" értéken tartom.
-
SP!T
addikt
válasz
Synthwave #29870 üzenetére
m_yaw-hoz nem nyúltam. Egyszerűen nekem ennél kisebben nehezen megy a circle jump, ileltve a 180 fokos hirtelen váltás, rocket jump-hoz is kényelmetlenül sokat kell húznom lefele az egeret, pedig ca-ban ugye ez elég gyakori...
-
SP!T
addikt
MS IE3.0 és IM1.1a talpa teljesen azonos méret?
-
SP!T
addikt
-
SP!T
addikt
válasz
jaffa 2843 #29928 üzenetére
Esetleg MS4.0 is ugyan az?
-
SP!T
addikt
válasz
kalozhun100 #29956 üzenetére
Márka? 1000-ért eBay-ről?
Shingcungkun!
[ Szerkesztve ]
-
SP!T
addikt
Na! Ezt a lista első helyére kérném szépen!
[link]
-
SP!T
addikt
válasz
kalozhun100 #30077 üzenetére
A G500s egy lézerágyúfegyver, ráadásul súlypakolhatós szétbuherálható valami is egyben!
A G100s optikai szenzoros egér. Még ha a görgője tényleg kicsit feszesebb is, de egyben van.
-
SP!T
addikt
Érkezik G100s egér magyar nagykerbe, hivatalos normál 3év garanciával!
8k lesz várhatóan a boltokban! Azt hiszem így tényleg bestbuy!
[ Szerkesztve ]
-
SP!T
addikt
válasz
traktorgumi #30244 üzenetére
G100s itthon vásárolva 3év garanciával bruttó 8.000,- körüli összegtől kapható. Az nem lenne jó megoldás? Azonnal megvan és hivatalos garanciád is lesz.
[ Szerkesztve ]
-
SP!T
addikt
válasz
traktorgumi #30247 üzenetére
Én gombmentes, letisztult, szimmetrikus egeret kerestem. Nekem nem jön be ez a hűha ergonómia, mint a G400s. Határozott kapcsolója van, véletlen nem lehet lenyomni. Végtelen egyszerű és pont ez kellett nekem egy pontos optikával. Ez az lenne! Bár i-cafe-t is szívesen megtapiznék, de ahhoz nem volt sikerem. Ezen kívül van egy MX310-esem, de annak a szoftverét fel kell telepíteni és buherálni, hogy menjen a 800 cpi sebesség, amit én szeretnék minimum. Végül maradtam a G100s-nél. WMO 1.1a is jó, de kicsit olyan lötyögősek a gombjai és nem olyan kényelmes. Ezért az ment a vitrinbe az MX310 mellé.
MOD: Ha valaki cserélne i-cafe-t egy új, dobozos MX310 vagy patent WMO 1.1a-ra, írjon!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest