- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAZR_v3
tag
válasz
Mephike #101575 üzenetére
Tudtam én, hogy valamit elfelejtettem, méghozzá válaszolni.
Több, mint 2 hónap használat után annyit tudok rá mondani, hogy megérte az Ajazz AJ139PRO egér, kényelmes és pontos. 14 ezer forintért teljesen megéri. Viszont legalább 2 hét volt, mire megszoktam, az előző egeremhez képest alig van súlya és ez kifejezetten zavart.
-
4nick8
őstag
-
dqdb
nagyúr
Az anyaga picit érdesebb felületű, mert ennek a sima felülete 1-2 év alatt elkopott oldalt és a bal gombnál is
Ez azt jelenti, hogy a bőröd közepesen hatékony smirgliként viselkedik, üdv a klubban.Ha nem bevonatos egeret veszel, mint amilyen a V2 volt, akkor az ABS előbb simára kopik az eredeti enyhén érdesről, majd utána kifényesedik és csúszóssá válhat, ez kémia, amit el kell fogadnod, nálam is ez a két hely, ahol a V2 kifényesedett.
Ha bevonatos egeret veszel, akkor meg a coating fog lekopni, lehámlani, és ocsmányabbul fog kinézni.
Ha fényes és csúszik, és ez zavar, akkor a megoldás grip tape lesz. Ha csak fényes, akkor tegyél rá magasról.
-
válasz
Woodcutt3R #103592 üzenetére
Remelem lesz koztuk olyan aki keszit youtubera tartalmat
-
Mephike
őstag
-
20ár
tag
Sziasztok!
Kérlek, segítsetek!
Egy Pulsar Xlite v2 Mini-t cserélnék, ehhez hasonló méretű, formájú (és akár súlyú) egeret keresek, ami akár ezek is megfelel:
- Van benne bluetooth is
- Az anyaga picit érdesebb felületű, mert ennek a sima felülete 1-2 év alatt elkopott oldalt és a bal gombnál is
- Fontos, hogy legyen rajta a két side button
- A görgő ne legyen nehezen nyomható és hangos (ennél az egérnél szinte tökéletes)
- Ez abszolút nem létszükséglet, de jó lenne, ha lenne hozzá Mac app, mert a Pulsart állítani csak Windowson lehet
- Fontos, hogy munkára (webdesign, PS, Figma) és FPS játékra is meg kellene felelnie
- Tök jó ebben a kis Pulsarban, hogy beállítható, hogy csak akkor villog, ha enni kérÁr kb. 40k-ig oké, csak újban gondolkodom.
Létezik ilyen? Köszi -
Woodcutt3R
tag
Strombreaker CF blackeket elkezdték postázni, jönnek róluk discordon a screenshotok.
-
Nobbigstein
tag
válasz
jalapegnomey #103588 üzenetére
A v3-mal változott a megszokott DA forma, de amúgy a v2 ma már nagyon nehéznek számít, bár a v3 se könnyű.
-
revonz
csendes tag
Xenics Titan GE Air (CM MM720-WL klón) van esetleg valakinél eladó?
-
jalapegnomey
újonc
Sziasztok! Kezd elhalálozni régóta szeretett és használt Deathadder Elite-m, úgyhogy cserélném ugyanennek a szériának egy vezeték nélküli változatára. Van a V2 Pro és a V3 Pro között olyan különbség, ami megéri a felárat? Főleg fps játékokra lenne használva.
Köszi előre is a segítséget! -
DanielLong
senior tag
Sziasztok! Tudtok ajánlani olyan egeret, aminek a fő gombjai hasonló érzetet adnak, mint az Endgame Gear XM1R? Ebben Kailh GM 8.0 kapcsolók vannak és az eddig nálam megfordult egerek közül semminek sem volt olyan szép stabil, pre-travel és side play nélküli taktilis érzete, mint ennek. Elsősorban azok ajánlását várom, akiknek már volt tapasztalata XM1 egérrel. Előre is köszi!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Woodcutt3R #103585 üzenetére
Yeah, well not the base modded DeathAdder V3 anyhow.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Woodcutt3R #103578 üzenetére
Valóban egyre redundánsabb. 43 grammról indultunk.
-
Woodcutt3R
tag
Nagyon nem örülök ennek....a moddolt Dav3 wired egerem kb. 51g. Lehet tök felesleges így a rendelésem, alig lesz különbség.
-
-
RafaelEKH
tag
Ha már így szóbahoztátok, nekem van egy fehér gladius III aimpoint eladó, felraktam újra HA-ra. Nekem nagyon bejött a formája meg a kinézete csak kicsit nehéz.
-
-
revonz
csendes tag
Köszi a tippeket, valahol meg is lehet ezeket tapizni? Pixel.hu-nak volt kiállítóterme ha jól emlékszem. Olyan még van vajon?
-
revonz
csendes tag
Xtrfy M4 Wireless, 2. Hibás darab után váltanék.
Mi a helyzet most az ergó egerek terén? G502x, Basilisk, Thornnál leragadtam. -
válasz
Karesz0995 #103556 üzenetére
Lamzu MayaX
Bar egy kezmeret meg kene -
Karesz0995
tag
Sziasztok!
Gondolkoztam hogy lecserélném az egeremet és bár már nézelődtem, kiváncsi lennék ti milyet ajánlanátokMennyi a keret? 60k-nál többet nem költenék rá
Használtpiac játszik? Nem
eBay, külföldi rendelés játszik? Igen
Mire használnád az egeret? Gaming főleg
Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? Claw
Milyen érzékenységgel játszol / használod? 1600dpi
Egyéb igények: 2000hz polling rate, a jelenlegi 1000-et tud -
Mephike
őstag
A csúszás mellett azért én félnék az első körtől. Persze lehet csak én vagyok bexari.
-
dqdb
nagyúr
Mintha csúszott volna kicsit, már nem rémlik. Leadtam a megrendelést, aztán egyszer megérkezett.
Akkor mondják azt, hogy sry, de tesztelni kell, indulás 2025 Q1, infók később.
Igen, ez így tiszta. Előrendelés, group buy és variánsai esetében mindig a kommunikáció a legfontosabb dolog. Csúszhatsz sokat is, ha nyitott vagy a vevők felé, és időben szólsz, akkor sokkal kevesebben lesznek (jogosan) elégedetlenek, mintha utolsó pillanatban nyögöd be, hogy bocsi mégsem, majd később. Ennél már csak az rosszabb, amikor teljes csendben kussolsz, és megy a ghosting mindenki felé, mert nem akarsz rossz hírt közölni (kupakkészleteknél volt olyan, hogy a gyártó hónapokon keresztül tolta a ghostingot a több ezer megrendelést leadó vendorok felé is, mert nem sikerült beüzemelni az új gépeket sokáig rendesen). -
-
dqdb
nagyúr
Billentyűzetes vonalon volt, amit fél éves ETA mellett három év után sikerült végre leszállítani a gyártónak, és az csak műanyag kupak volt ...
Erre az 1 hónap utáni további 2 hónapra azt mondom, hogy marha idegesítő, mert az, de ennyi még nekem beleférne, ha értelmesen és a bili újbóli és újbóli kiborulása előtt kommunikálnának. Csak nem ezt teszik .. a pirosra pályázok, még lusta voltam megrendelni, a történések még nem vették el a kedvemet.
-
-
RafaelEKH
tag
Ez már nem az év vicce, mert átcsúszik 2025-re szóval már a jövő év viccére pályáznak
Am nem tudom, még átgondolom, nekem a frost az abszolút favorit. Hajlok arra, hogy kivárom, de a csere collectors editionre egy progamer move lenne
, bár biztos elkérnék a különbözetet
-
NeoPampalini
senior tag
Sziasztok!
Keresem a mostani Asus WT425 utódját. Ne vegyetek ilyet, borzalmas.
Alig másfél éves, a festés már sz.rrá kopott rajta, undorítóan néz ki, a görgetője meg a gombjai kezdenek meghülyülni (pl. görgetek itt a PH-n, aztán magától előre-hátra megy az előzmények között, ugyanez ha bal kattintok bármit... mindezt egyre gyakrabban).
Linux Mint-et használok, ergo a gyári ilyen-olyan programok 99%, hogy nem lesznek meg, de nem is kell.
Röviden, keresek egy olyan wireless egeret, ami design-ban hasonlít az Asus WT425-höz, illetve:
1. Mennyi a keret? Max 20e HUF.
2. Használtpiac játszik? Nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Csak ha megéri.
4. Mire használnád az egeret? 99%-ban általános használat, böngészés, irodai cuccok, néha Google Sketchup, szökőévente játék.
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? Fingertip
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. 18 cm. A mostani Asus méretre/formára komfortos (hosszúság: 107mm, szélesség: 74 mm, magasság: 39 mm), ettől picit lehet nagyobb, de kisebb semmiképp. Eleget gyötröm magam a céges laptophoz kapott mini Logitech egérrel.
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? 1000 DPI
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) RGB, száz gomb nem kell. Ha a scroll wheel nem csak egy sima kattintást tud, hanem van még jobbra-balra katt is, az szuper lenne, de nem létszükséglet.
Tanulva a kék Asus okozta festékhorrorból, legyen sima fekete vagy fehér.Nem tudom, divat-e még az "elemes" egér, van egy rakás akkum ilyen célra, de ha csak beépített akkus van, az sem a világ vége.
-
RafaelEKH
tag
2 hónap csúszás a frostfire-re
-
Harbinger85
aktív tag
-
válasz
Santi22 #103542 üzenetére
Hát ha csak az Alzát nézzük akkor ez pl. sokkal jobb ajánlat [link] , sokkal jobb build, mondjuk nem ergo de az M3 Gen2-nél még a Gen 1 is jobb volt ha nem is minden szempontból de minőségibb érzete volt 100x. Vagy ha rádob még 1 kicsit akkor már kapni SS Prime+ot ami mérföldekkel jobb egér és az pl. ergo
[link] [link] de még az M4 wl is jobb ajánlat összességében [link] .
-
válasz
Harbinger85 #103539 üzenetére
Volt szerencsém mind2 modellhez, borzasztó gagyi mind2 hiába márkás termékekről beszélünk sok kínai egér ebben az árban lekörözi őket mind minőségre mind tudásra. A Razer 1 fokkal jobb minőségre, tudásra hasonló standard mind2, használható de úgy elavult tech
. Én még szétnéznék a helyedbe hátha van még valami opció ami szimpatikusabb lehet számodra. Az hogy a szoftver fel van már telepítve vagy nincs az mind1, 5 perces dolog
.
-
Santi22
aktív tag
válasz
Harbinger85 #103539 üzenetére
Az ASUS-t vidd.
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Alzán szemet szúrt két egér, mert a mostani kicsit vacakol. Az alábbi két egeret néztem ki és vannak akcióban (plusz még van egy 5000 Ft-os Alza kuponom) így ezen két model között hezitálok ,bár az Asus model korábbi revíziójához volt szerencsém plusz nem kéne újabb szoftver neki, mert fent van az Armoury Crate.
A kérdez-felek részt kihagytam, mert szúk a keret és az idő, egyszerűbben szólva e két egér valamelyikét választom most, vagy semmit!
-
Oposszum
tag
Frissült a VXE egerem V HUB progija, új neve lett, ATK V HUB. Lehet a VXE vonalat elengedi a gyártó és marad az ATK?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Pál úr #103535 üzenetére
"palm-ot szeretem, de max. fingertip"
Döntsük el, hogy melyik, mert szöges ellentétei egymásnak, és gyökeresen más egerek valók hozzájuk!
Ha palm, akkor Zowie EC1-C vagy Razer DeathAdder V3.
Ha fingertip, akkor Xtrfy M42 (a középen kimagasodó tenyértámaszával, merthogy kettő jár hozzá), Xtrfy MZ1 vagy Endgame Gear OP1, esetleg Razer Cobra.
Amúgy manapság az összes jobb cégnek (De nem mindnek! Corsair és SteelSeries felejtős, az ASUS-nál csak a SpeedNova rádiós cuccok pipa stb.) olyan 2,4 GHz-es rádiója van, ami effektíve vezetékes szintű reszponzivitást nyújt (ex-versenyzői szemmel is). Illetve ha nem elemeset veszel, ami egy kihalófélben lévő állatfaj, akkor a wirelesst is tudod vezetékes módban használni.
-
Pál úr
csendes tag
Sziasztok!
1. Mennyi a keret? max. 30 ezer
2. Használtpiac játszik? nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik? nem
4. Mire használnád az egeret? szinte kizárólag rajzolásra (CAD, térkép) és irodai munkára, de arra sokat
5. Hogyan fogod az egeret? palm-ot szeretem, de max. fingertip
6. Mekkora kezed van? 21,5 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
8. Egyéb igények: szívesebben használok nehéz egeret (még néha az Intellimouse is majdnem könnyű), nem kell sok gomb, nem zavar, ha nincs futurisztikus formája, mindenképpen vezetékest szeretnékKöszönöm, ha tudtok tippet adni!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Roland861010 #103531 üzenetére
Esetleg Razer Pro Glide vagy Gigantus, a kellő méretben. Ezek sem drágák.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Roland861010 #103531 üzenetére
A jó pad nem olcsó (kivéve, ha PureTrakot veszel, de ott meg a szállítás dobja meg eléggé), a jó deskpad meg inkább nem kicsit drága (kivéve, ha PureTrakot... a többit tudod).
Ami itthonról decensnek és olcsónak mondható a kategóriában, az az Endgame Gear MPC-890-es Cordurája 11-13 pénzért. Még talán a Pulsar Paracontrol XXL sem fosvirág, és az tényleg filléres. Ha fél marék szotyiért akarnék venni valamit, akkor inkább azt dobnám kosárba, nem az MSI-t.
Egyébként meg Lethal Gaming Gear Pro szériás XXL padok, poliuretán habszivacságy alappal (garantáltan nem fog 1 mm-t sem elmozdulni, és jó puha), de az ilyen 45-50 rongy, az meg már örökéletű üvegpad ár.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Roland861010 #103529 üzenetére
Kb. annyira, mint az ára.
Ilyen összegért itthon/újonnan még M-es méretben sem veszel korrektet, nemhogy deskpadban (az eredeti árára vonatkoztatva).
A csupasz asztallapnál nyilván jobb.
De az egérpadoknak van külön topikja.
-
Roland861010
veterán
Helló
Mennyire jó ez az MSI egérpad?
Elég jó árban van most.
A jelenlegi egy sima egész asztalos . -
Synthwave
HÁZIGAZDA
A vakvilágba előre rendelgetés és a csúszások miatti kefefogyasztás helyett inkább vegyen mán valaki egy HTR Prót, gyűlölje meg, majd pár nap múltán adja mán tovább ide féláron.
kplsthx -
RafaelEKH
tag
válasz
Woodcutt3R #103523 üzenetére
Én meg platinumról váltottam frostra... ebből idén nem lesz egér nekem úgy tűnik
-
válasz
Woodcutt3R #103523 üzenetére
A frost még nagyobb szívás, bár annak amúgy is későbbi dátum volt.
-
Na akkor egy 1 mondatos lényegi fordítás, idén nem lesz a karifa alatt karbonegér
-
válasz
M4T4D0R #103518 üzenetére
Igen. Sajnos az ertekcsokkenest ez esetben nem nyeli le, nem a gyari allapotban kuldted vissza az egeret. A merteken lehet vitatkozni, de ezt a kereskedo hatarozza meg.
Nekem anno a maxgaming nem is akarta visszavenni emiatt a pulsar x2 egeret, igy inkabb eladtam itthon. -
M4T4D0R
tag
Visszaküldtem a Lamzu Atlantis Mini Pro egeret, mivelhogy nem felelt meg nekem.
A gyári grip tapet ráraktam emiatt 15%-os értékcsökkenéssel szeretnék visszavenni.
Az én esetemben ez 6 ezer Ft mínusz mert ugye 40 ezer Ft volt az egér.Ill. azt írják újként nem értékesíthető ez miatt.
Ez igy oké?
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Logitech Signature M650 L egeret néztem, laptophoz,munkára,néha egy kis játék(ritkán) jó választás lehet ? Formája,mérete,fogása megfelelő számomra.
-
Zaied
addikt
válasz
letsgomnml #103515 üzenetére
Kábelesbe nem lehetetlen, de még vezeték nélküli is akad ami jobb ennyi pénzért.
-
Zaied
addikt
válasz
letsgomnml #103513 üzenetére
Nem rossz, csak drága
-
-FreaK-
veterán
válasz
letsgomnml #103511 üzenetére
Jó áron?! Pont kétszer annyi mint amit érnek..
trololo
-
letsgomnml
csendes tag
Ha valakit esetleg érdekelne [link] jó áron Lehet kapni Zowie egereket
-
camper
tag
válasz
Szellem. #103490 üzenetére
Egérpadtól és tőled is függ, egyszerűen fogalmazva minél simább annál alacsonyabbra. De ebbe még beleszólsz te is, ha emelgeted az egeret akkor akár egész magasra is állíthatod. Én emelgetem az egeret, így elsőre fullra húztam kíváncsiságból. De ez sosem lesz olyan pontos mintha a padon siklana épp, minél távolabb emeled annál pontatlanabb, cserébe nem áll meg menet közben az egér.
Legjobb döntés az előző egered LOD szintjéhez állítani, azt szoktad meg. Mindegy milyen egered volt, azon is volt LOD, még ha nem is állíthattad. Persze ha időközben cseréltél egy üvegpadra vagy valami durva felületűre akkor érdemes utána korrigálni.
-
z123456z
őstag
Köszi mindenkinek, még jó, hogy kérdeztem. Azért ez röhej, hogy hagyják működni az eMAG-ot.
-
z123456z
őstag
Sziasztok. Előfordulhat, hogy eMAG-on hamisítványba botlik az ember? 9 ezer egy G305, de nem eMAG, hanem valami ismeretlen kereskedő forgalmazza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Hobby elektronika
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Vezetékes FÜLhallgatók
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Windows 10
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest