Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Hobby elektronika
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Léghűtés topik
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
Nem rég cseréltem benne én is, de szimplán kíváncsiság mint benne lévő nem tetszése volt a csere célja. Én vagyok az akinek még minden egyforma, még sokat és sokfélét kell próbáljak, hogy érdemi különbségeket vonjak le egy kapcsolócsere után, itt is csak annyi volt, hogy amit eddig sikerült beszerezni azt beledobtam végül, ha már vettem.
Azt atk z proról egy jóideig rosszat nem nagyon fogunk hallani, ilyenem még nem volt de mindenki csak jókat írt eddig, senki nem jött vissza ilyennel hogy rossz lenne, max nem jött be a forma.
Amit linkeltem hogy ott volt már róla képem a omg(igen az agyam nekem is mindig helyes sorba teszi), már hogy 3 hete nyüstölöm és tényleg jó egér lett. Feketéje meg a szép typo ennél a szériánál:
Ez meg vagy tetszik az egyénnek vagy nem, meg v2ből van sima fekete de 105eur-t az meg nem ér sajna már. Annyiért már egereket vesz az ember, főleg ha van valami akció is. -
https://www.emag.hu/apple-magic-mouse-2-feher-mla02zm-a/pd/D17W4YBBM/
Iletve ő:
https://www.emag.hu/apple-magic-mouse-2-feher-mla02zm-a/pd/D17W4YBBM/Mind a kettő kb 10K-val olcsóbb mint idehaza, Mind a kettő jó iPad-hét gondolom, ha már Apple és Bluetooth-osak, miért lehetnek ennyivel olcsóbbak?
-
Land
veterán
válasz
Enton #105897 üzenetére
Neked bejönnek a Zaopin kapcsolói? Péter P-nek túl puhának bizonyult, le is cserélte.
Jelenleg az ATK Z1 Pro MAX és a Zaopin Z2 szimpatikus.
Jó lehet a waizowl ogm pro (elsőre azt hittem felcseréltél benne pár betűt, de nem.), de abból nincs fekete színű.
Amit linkeltél az egy egérpad, azt akartad berakni nekem? -
Enton
addikt
Zaopin z2-re egy plusz(február óta nyúzok egy narancsot belőle) és ajánlanék egy waizowl ogm pro, még a listára, sajnos a jóáras fehérek elfogytak, de van akciós zöld belőle: [link]
Ez egész közel van a origix-hez formában. Ezt pedig 3 hete hozták és ebbe is nehéz belekötni, jóféle egér lett. -
artad
csendes tag
Logitech MX Master 2s
Más egér soha többé nem fog kelleni.
-
Land
veterán
Lehet fontos infó: Évek óta egy Ninjutso Origin X-et használok, mely kényelmes volt palmhoz.
Még ezt találtam: Delux M900PRO
-
Land
veterán
Sziasztok!
1. Mennyi a keret?
Max. 30 ezer Ft
2. Használtpiac játszik?
Igen
3. eBay, külföldi rendelés játszik?
Igen, Ali is.
4. Mire használnád az egeret?
Sima otthoni felhasználás: játék, netezés
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
Palm
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
18 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
800 vagy 1600 dpi
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Vezeték nélküli, fekete, felül legyen aksi állapot visszajelzés, könnyű, ne legyen lukacsos testűGondolom asszimetrikus lenne az ideális, ezeket találtam, de jöhet még ötlet:
ATK Z1 Pro Max vagy Ultra
Keychron M7 3395 vagy 3950
Zaopin Z2Köszi!
-
Oposszum
tag
Esetleg ez: Pulsar X2A
-
camper
tag
Razer Viper 8K, bár azt szerintem már nem fogsz kapni, illetve ami még fellelhető szerintem biztos hogy visszacsomagolt darabok.
És akkor még mindig ott a Logitech G Pro 2 Lightspeed, jellemzően 60ezer, de Mmarktban tartósan volt 47 mikor utoljára néztem. [link]
Horror áron pedig van a Vaxxe XE-S L, 160 euro. Pár hete még 140 volt és külön a 4K dongle, már egyben van és lett az ára ennyi. Nem bonyolítják túl, a balkezeseknek van pénze, gondolom ezt oktatják valami egyetemen náluk.
[link] -
t256
őstag
válasz
camper #105883 üzenetére
"Azt akartam írni, hogy most már rendeld meg A Pulsar X3 LHD-t, discordon forró drótot tart fenn a megrendelőkkel a cég és több mint egy hónapja az a stabil infó hogy április tizedikén kezdik el postázni."
Úgy érted most már NE rendeljem meg?Szomorú, hogy bal kezes kialakításból gyakorlatilag nincs választék. Még amikor számítógép elé kerültem, akkor jobb kézzel kellett volna megtanulnom az egér használatát. Nem okozna fejfájást minden alkalommal az egér vásárlás.
Eddig ezeket a két kezes kialakítású egereket néztem ki:
- Corsair M75
- Steelseries Sensei Ten (Úgy látom ez nem elérhető)
- Pulsar X2A V3 (Pulsar-nál maradva) -
camper
tag
Azt akartam írni, hogy most már rendeld meg A Pulsar X3 LHD-t, discordon forró drótot tart fenn a megrendelőkkel a cég és több mint egy hónapja az a stabil infó hogy április tizedikén kezdik el postázni. Szánják-bánják és kárpótlás gyanánt ingyen 8K dongle meg valami ragacskészlet amivel rögtön szét is barmolhatod a 50k-s vadiúj egered gombjait.
Még azt is közölték melyik verzió lesz tizedikei postázás (fekete) aztán egy héttel később a fehérek és még az sem mindegy, hogy size1 vagy 2.
Aki még decemberben rendelte meg az sem látott ebből az egérből semmit, csak discord üzeneteket.De.. most ránéztem a maxgaming oldalára (én ott rendeltem meg) az eddig 4x megváltoztatott időpont immáron 5x-re is meg van változtatva, már május 5 az utolsó április 19 helyett.
Nekem ez azt sugallja, hogy a maxgamingnél már tudják aPulsarpulsar újfent késni fog.
Én már lassan nem is az egér, hanem a cég létezésében kezdek kételkedni.Ja és arcátlanul szavazásra bocsájtja a gyerek discordon hogy csináljanak e LHD Crazy Light-ot, merthogy az tök jó és szép színes lenne. Hát talán előbb készítsenek el egy darab balkezes egeret mert ez még nem sikerült.
Egyébként nekem is magasan a legjobb egerem a balkezes razer volt, nem is tudtam máshogy fogni csak jól, a lövési pont rögtön megvolt, nem kellett pár edző lövés mire a szimmetrikus egérnél ez újra meglesz. Én nem is értem jobbkezesek miért vesznek szimmetrikus egeret a dedikált jobbkezes helyett ekkora választék mellett.
-
Apple Magic Mouse 2024-nél:
Ez mi?
Illetve iPad-hez a Logitech Signature nem jó? -
t256
őstag
Sziasztok,
1 - Mennyi a keret?
30-40000 Ft
2 - Használtpiac játszik?
Nem
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
igen
4 - Mire használnád az egeret?
Böngészés, munka (adatbázis, távoli asztal elérések, minimális fejlesztés), néha játék
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
palm
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
18,5 cm
Razer Deathadder Left-Handed, Zowie FK1, Keychron M1
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Bal kezes kialakítás, jobb oldalon két plusz gombJelenleg egy Keychron M1-et használok. Szövegbe kattintáskor elég pontatlan. Ez persze lehet user error.
Tehát újra eljött annak a kérdésnek az ideje, amit évente-kétévente fel szoktam tenni.
Mi a helyzet bal kezes egér fronton?
Számomra a Razer Deathadder Left-Handed Edition volt a csúcs. Sajnos menthetetlenül tönkrement. Volt kábel csere egyéb javítgatások is, de el kellett engednem.
Ha jól sejtem jelenleg a Pulsar X3 LHD az egyetlen ilyen kialakítású egér, de még nem lehet kapni.
Van esetleg más is bal kezes kialakításban? Vagy valamilyen ambidextrous egeret keressek? -
Mephike
őstag
Amit Te írsz azt én is utálom. Tipikus példa erre az Asus, és a Steelseries szoftverei. Ugyanakkor ez itt az EGG-nél szimplán igénytelenség.
Mondanám, hogy ronda a szoftver, de amúgy mindent tud, sajnos ez utóbbi állítás sem igaz. De majd a tesztben jól megmondom a magamét. -
Pwnage solar blitz pre order. Tetszene is amugy ha egyebkent nem lenne egy raklap qla az eger.
-
dqdb
nagyúr
Ha megy az oldal. Ha nem és nincsen tényleg offline működő telepítő, akkor jön a bábszakkör.
A tökéletes megoldás webes konfigurátor és offline letölthető-telepíthető változat.
-
Ispy
veterán
Sziasztok,
pulsar xlite mini v2-höz hasonló forma és méret alapján van valami egér ajánlat? Se nem kell csillió herz, se wireless és ne legyen 60k. Ebből már van 3, kéne már egy egeret vennem valami fasza színben. Úgyanitt ha valakinek van xlite mini v2 retro kiadás eladó ne tartsa magában.
-
opr
nagyúr
válasz
Mephike #105866 üzenetére
Oszinten? Ezerszer, barmikor inkabb egy ilyen ablak, mint a mostanaban divatos, csillogo-villo porgo-forgo szarok, amikben lehetetlen kiigazodni, megeszi a gepet, allandoan update-elni kell, es csoda, ha nem kell hozza online regisztracio mindenfele adattal, hogy mukodjon egyaltalan.
-
Mephike
őstag
Amikor elfelejtenek dizájnert felvenni a csapatba:
-
-FreaK-
veterán
válasz
Nobbigstein #105862 üzenetére
-
Mephike
őstag
Keychron M5 Wireless Ergonomic Mouse
-
4nick8
őstag
Ezt csak úgy itt hagyom: Pulsar
-
Syrbotae
újonc
1. Mennyi a keret? 10-20k
2. Használtpiac játszik? Nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Persze ha jó a deal
4. Mire használnád az egeret? Mindennapi tevékenység de főleg játék nem competitive
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? Claw
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. 17cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? 3000-6500 dpi
7.1 Milyen egered volt korábban ? Razer Deathadder 2013, Hyper X pulsefire, SS Rival 3
Sajnos ezek mind hamar "tönkrementek" Razer, hpyerx duplakattosak lettek.
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) Rival 3 tökéletes egér lenne lett volna ha a görgője nem hal be. -
-
válasz
estikornel #105844 üzenetére
Szerintem kicsit kockázatos nem át venni mert nincs rá garancia hogy visszaadják a pénzt bár ha Paypallal fizettél akkor esetleg a bizonyítékokkal majd lehet a Paypalnál reklamálni ha nem akarják visszaadni a pénzt és ha neked ítélik meg hogy igazad van akkor azért van esélyed!
-
estikornel
tag
válasz
estikornel #105808 üzenetére
Hát basszus írok emailt a supportnak, hogy nem kérem az A9 SE-t, erre tegnap feladják. Egy órára rá rendeltem a sima A9-et azt meg ma adták fel. Istenem, ilyenkor ha nem veszem át visszakapom az árát? Direkt hivatkoztam a rendelésszámra, hogy haló.. Ráadásul két külön futárszolgálat intézi ahogy nézem.
-
NoiZz
tag
Sziasztok, 3 hónapja használok egy endgame gear xm2wet ami görgő hibás, meg lehetne javíttatni viszont a mérete sem vált be, 66mm a legszélesebb pontján de ahol ráfogok jóval keskenyebb + magassága sem elég, és még a burkolat anyaga sem jön be, gyakran kell tisztítani, ilyen a korábbi egerekkel sosem volt
1 - Mennyi a keret? 40k körül
2 - Használtpiac játszik? nem
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)? igen
4 - Mire használnád az egeret? általános felhasználás + játék
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? valahol claw fingertip között
6 - Mekkora kezed van? 20.5cm
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.) - -
4nick8
őstag
válasz
Fehérsólyom #105838 üzenetére
-
Fehérsólyom
aktív tag
válasz
Fehérsólyom #105805 üzenetére
Van javaslata valakinek erre?
-
4nick8
őstag
-
opr
nagyúr
Fasza.
Jo, akkor ha elengedjuk az szabad gorgot?ui: amugy mx-518 format ugy ertem, hogy pupos neki a hata, ahova a tenyer resz megy, es van rendesen tamasztek a huvelykujjnak, ami rendesen bemaszik az ujj meg az egerpad koze, nem csak egy picike melyedes.
ui2: Amugy mondtam, hogy a kerdes egyszeru. Csak nem pont ugy, ahogy szerettem volna.
-
opr
nagyúr
Hello,
A kerdes egyszeru... Vagy nem.
Ami kene:
Egy mx-518 formaju/meretu eger, csak lehetoleg legyen konnyebb, legyen szabad gorgos, vezetek nelkuli, lehetoleg max ~50khuf korul. Elso sorban jatekra lesz hasznalva, alacsony dpi-vel.Most egy Mx Master 3S-t hasznalok, formara/funkciora imadom, de jatekra nem az igazi.
Letezik ilyen? Markat leszarom, viszont hasznalt nem jatszik.
szerk: Most latom a listat, amator hiba... Szoval:
1 - Mennyi a keret? - ~50khuf
2 - Használtpiac játszik? - nem
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)? - UK amazon lesz (vagy valami mas bolt, de akkor is anglia)
4 - Mire használnád az egeret? - fps/tps jatekok foleg
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? - palm
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben. - 17cm
7 - Milyen egered volt korábban? - mx-518, mx master 3s
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.) - szabad gorgo, lehetoleg olyan formaban, hogy kis bizgeralasra kattogjon, nagy rantasra szabad forogjon amig meg nem allitomKoszonom!
-
Mephike
őstag
Ha valaki CS-zik, annak a csae hardened ismerős lesz.
-
válasz
4nick8 #105814 üzenetére
Arra az ATK A9-re nagyon kíváncsi leszek. Az egy az egyben GPro forma, meg még a MAD G igen, de a Maya X sajnos hiába hasonló, más a forma egy picivel.
Az eloshapes sokszor csalóka, amikor ezt az elnagyolt körvonalas rajzot nézzük. És ezt kézben érzi meg az ember.
De a lényeg, hogy várós nagyon az A9. -
ssppiikkee
tag
Üdv, hosszútávra szeretnék egy egeret, mert a jelenleginek már a görgője ugrál néha összevissza, hiába a takarítás. Nagyon szeretem ezt a formát, igazán kényelmes számomra.
1. Mennyi a keret? - Max 15k
2. Használtpiac játszik? - Igen ha megbízható
3. eBay, külföldi rendelés játszik? - Ha itthon nincs alternatíva, és belefér a keretbe
4. Mire használnád az egeret? - Irodai jellegű, és FPS, néha stratégia (c&c) játék
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? - Fingertip
6. Mekkora kezed van? - 20cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? - hát ez passz
8. Egyéb igények - Mint a jelenlegi egeremnek a bal gomb melletti 3x klikkes gomb nagyon jó lenne, ezek mellé bal oldalt a 2 programozható.
9. Korábban illetve jelenleg egy: A4 Tech X7 XL-750BH lézeres egér van. -
4nick8
őstag
Izlelgessük:
-
Hátha valakinek jól jöhet casual egerészéshez.
Kysona Mars SE
(a.k.a. Kysona M512 - hogy miért, azt majd lentebb)
PAW3311
USB + 2.4Gz + BT w/ 2x profiles
57+/- gramm - az enyém kerek 60g
...és írnám tovább, de a gyártó levette az oldaláról, a papírját pedig nem akarom előkeresni.
AliExpress-ről 10-11e Ft szállítással, 'Choice' eladótól.
Razer Deathadder V3 klón - a forma pepitában ugyanaz, mint az Ajazz AJ179 vagy az Attack Shark R1, viszont minden irányban pár mm-rel nagyobb azoknál.
Amiért írok róla: ezzel az egérrel én megtaláltam az olcsó-jó kombinációt az egyszerű mindennapi ténykedéssel és alapvető munkával kapcsolatos igényeimre, mint megoldást.
A mérete és formája számomra tökéletes: még tudom fingertip/claw kombóval terelgetni, amikor belelendülök, de már elég nagy ahhoz, hogy pihentessem rajta a kézfejem (mínusz gyűrűs- és kisujj), amikor csak mélán kattintgatok.
A tömege jó, bár elsőre mozgatás közben nehezebbnek tűnt a Kysona M600-nál (papíron az is, de csak 2-3 grammról van szó), aztán rájöttem: valószínűleg a tömegközéppont miatt, illetve a talpai egy fokkal nehezebben siklanak - nem a minőség miatt (ugyanaz a sztenderd ipari PTFE), pusztán közel 3x akkora a talpak felülete.
Hogy miért írok róla?
1) Praktikum - a BT vevő ténylegesen is képes több (kettő) eszközt kezelni, nem felejti el egyiket sem, nem akadnak össze a profilok; ebben a méretben és formában ez a tömeg remek; az akksi mindennapi használattal egy hét alatt merül kb. átlag 10%-ot - ezen a héten még mindig 98%-on áll most, ahogy írom ezt, múlt hétvégén töltöttem, de nem sokat használtam, a megelőző héten ~15% ment el, de akkor nagyon intenzíven toltam vele egész héten.
2) Kivitelezés - a fentebb felsorolt klónokat mind kipróbáltam (Ajazz, A.Shark), és a Mars SE messze felettük áll minőségben: az Attack Shark R1 egy trágyadomb, a fő gombok flexelnek és sok a pre-click travel, majd utána maga a klikkelés is mushy, és az oldalgombokra ugyanez vonatkozik; a görgő keményen jár és a görgőgomb feleslegesen kemény. Az Ajazz sokkal jobb, de szerintem a klikkelés érzete még mindig túl laza, a görgő sem érdemi előrelépés.
...és akkor a Mars SE: a klikkelés feszes minden gombon, de nem nehéz/kemény, a gombok (fő és oldalsó) szilárdan ülnek a helyükön, nem flexelnek és nem mozognak, a pre-travel észrevehetetlen, a görgő könnyen/puhán jár, de a görgőgomb azért itt is kissé kemény/nehéz, de távolról sem annyira, mint a másik kettőnél. Röviden: egy ideális komfort egér, amire nem kell odafigyelni, amit nem kell megszokni, csak használni.
A kurzor nyomkövetése precíz még BT-on is, és könnyen tudom pozícionalni még 4K @100% scale-ben is szövegen belül. Az Angle Snapping és társait én mind bekapcsoltam...adódhat a kérdés: mégis kinek kellenek ezek a parasztvakítások? Nekem! Mivel a céges kultúra passzív-agresszív megnyílvánulásainak egyik elemi része a probléma civilizált körbeírása, majd alátámasztása egy screenshot-tal, amiben pixelpontosan egyenes vonalakkal pirossal aláhúzom, bekeretezem, benyilazom a lényeget...hogy még véletlenül se maradjon kétely a túloldalon.
...és akkor Kysona M512 - szóval úgy tűnik, ez lenne a Mars SE szellemi (formai...) örököse, ahogy pl. az M600-nak az M600 V2. Az új generáció természetesen papíron mindenben több és jobb (8K polling, 3395, etc.) az elődöknél...csak minimum kétszeres áron. Egyelőre a gyártó oldala inkozisztens, pl. a régi modellek is fellelhetőek, de azok oldalára kattintva 404 fogad; az új modellekre pedig vagy van ár, vagy nincs a shopban. AliExpress-en hasonló a helyzet, de legalább a régi modellek még kaphatóak.
-
cattus
addikt
Sziasztok,
Ismét tanácsot szeretnék kérni egér ügyben. A kb. fél éve vásárolt Endgamegear OP1we egeremnek sajnos elkezdett rosszul működni a görgője. Leadtam garanciális ügyintézésre viszont készlethiány miatt nem tudták kicserélni szóval inkább visszakértem a pénzem. Egyébként elégedett voltam az egérrel, azonban úgy éreztem hogy a kézméretemhez kicsi volt a méret (főleg a szélessége volt kevés), szóval hasonló kategóriában keresek egeret, kicsit nagyobb méretben.
- claw grip, 19 x 9cm kezem van
- felhasználás semmi extra, casual játék ritkán, böngészés, programozás
- legyen két oldalsó gombja
- újonnan venném magyar boltból
- wireless
- 35k JMF
- minél tartósabb kapcsolók
- 800-1100 cpi között használtam
- egy DreamMachines DM pad L egérpadon lenne használvaAz op1 formája amúgy nagyon bejött ezzel a hátratolt humppal, meg az hogy a talpak leszedése nélkül lehet szerelni, de ez kevésbé fontos.
-
Helló,
Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
táblagépemhez keresnék billentyűzetet illetve egeret.
Milyen egeret ajánlanátok? -
-
válasz
estikornel #105806 üzenetére
Hát ha nem játszol semmivel komolyan akkor túl nagy hátrányt nem fog okozni valszeg. Természetesen aki jobban benne van és sok szenzort próbált már meg fogja érezni a különbséget közte mert van amúgy de a 3311 se rossz szenzor manapság, olyasmi kb. mintha ez lenne az új 3325 vagy 27
. Persze itt le lesz hurrogva valszeg
de sok olyat olvastam már, hogy 2 egér, 1 ilyen szenzoros + 1 3395es van nála és ő nem igazán érez közte különbséget (hozzáteszem, én megérzem személy szerint de én már tömérdeket teszteltem..) . Szóval ezt neked kell eldöntened mennyire vagy érzékeny ha egy picivel magasabb lesz esetleg a lod vagy latency, vagy mennyire fast paced ahogy használod így van -e esély spin out-ra, ha ilyesmire nem sok esély van akkor meg kell hagyni..
-
estikornel
tag
Sziasztok!
Rendeltem az imént egy egeret, de kicsit lehet elhamarkodottan és egy (tudtommal nem rég megjelent) ATK Dragonfly A9 SE-t rendeltem a sima A9 helyett. A fő különbség a szenzorban keresendő, ez PAW 3311-essel szerelt amit a sima A9-ben pedig PAW 3395SE.
Van benne érezhető különbség? Nem játszok semmivel komolyan, csak bementem pár napja a médiamárktba aztán megfogdostam a kiállított egerek közül a G Pro X Superlight 2-t aztán mondom de fain ebből kéne egy kínai másolat otthonra.
Maradhat a megrendelés vagy vegyem meg a másikat és inkább mondjam le a mostanit? Kitöltöm az összefoglalót is ide alulra, hogy mit akarok.
1 - Mennyi a keret? 10-12k
2 - Használtpiac játszik? Igen
3 - Külföldi rendelés játszik? Igen
4 - Mire használnád az egeret? Böngészés, néha egy kis casual játék
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? Claw vagy fingertip egér mérettől függően
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben. 19/8,5
7 - Milyen egered volt korábban? Viper Mini, Rival 3, Deathadder V2 Mini
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.) Bal oldalt két gomb, vezetéknélküliség nem fontos, jó kábellel mindegy. RGB se fontos. Ne legyen gumírozott, inkább érdes felületű műanyag legyen -
Fehérsólyom
aktív tag
Sziasztok!
Lassan tönkremegy az egerem, ami valahogyan úgy maradt rajtam, hogy "az volt kéznél".
Szeretnék segítséget kérni abban, hogy milyen típust érdemes választanom, amennyiben a paraméterek az alábbiak:1 - Mennyi a keret? - 10-20k.
2 - Használt piac játszik? - Nem zárkózom el tőle. A (még) garanciális lesz fókuszban.
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)? - Nem zárkózom el tőle, garancia miatt lehet kérdéses.
4 - Mire használnád az egeret? - Irodai munkára.
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? - Fingertip.
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben. - 19 cm + 8,5 cm.
7 - Milyen egered volt korábban? - Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.) - Vezeték nélküli típust keresek, melynek bal oldalán legalább egy plusz gomb van és arra beállítható az Enter billentyű funkciója. -
Arphox
tag
Sziasztok!
Munkára szeretnék egy ajánlást kérni a rufusz webshopból 25k Ft bruttó alatt (link). (Tudom, tudom...) (Nem csak a készleten lévők jöhetnek szóba hanem a rendelhetők is!)
Nemrég vettem egy MAD G MAX egeret otthonra ami tetszik (köszönöm az ajánlást), illetve irodába jelenleg egy sokéves Logitech MX Master 1-et használok, ezzel is rendben vagyok.
Az igények ehhez hasonlók, csak annyi, hogy irodai használatra kellene (kvázi böngészés és programozás), és mindenképpen vezeték nélküli. Lehetőleg rádiós csatlakozást keresek, a bluetooth-ot csak ha nagyon muszáj akkor használom egérrel.
Előre is köszönöm szépen! -
-
Oposszum
tag
válasz
SkiDev #105800 üzenetére
Ez belefér a keretbe és szintén ajánlott, sokunknál bevált egér.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Politika
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest