- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
J97
tag
válasz
DanielLong #103697 üzenetére
Köszönöm a tippeket! Most a kontakt spray segített de valószínű csak ideiglenes megoldás lesz. A kapcsolási érzet is sokkal jobb lett a spray használata után. Ha újrakezdi a duplaklikk jelenséget neki futok újra a cserének. Van tartó állványom nagyítóval és használtam ónszippantót is. Nagyító alatt úgy tűnt, hogy sikerült leszedni róla az ónt de ettől még maradhatott belőle a lyukban. Tény amit az előző hozzászóló ír, hogy a pákám sima alap toolcraft, nem hőfokszabályzós de eddig megoldottam vele az alapfeladatokat. Esetleg arra nem gondoltam még, hogy hőlégfúvóval rámelegítsek picit, ha tényleg ragasztva van hátha hőre enged a ragasztó de ezek alapján nem vagyok benne biztos, hogy ragasztották-e.
Az egér legfőképp nem gémer feladatokat lát el habár néha van az is de jellemzően nem kompetitív játékok. Leginkább munkára használom és a kényelme miatt vettem meg. Ránézésre is kényelmesebbnek látszott az előd logi M510 -nél. Sparos beszerzés. A lélektani határomon túl van a logi mx master 3s így a helyett lett ez. Hogy pozitívat is írjak róla számomra nagyon kényelmes a formája, így ilyen téren nem csalódtam benne. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
fasundiszno #103693 üzenetére
Nehéz, masszívan túlárazott, nem csúcskategóriás wireless. Én hanyagolnám.
Ez remekül összefoglalja:
-
Mephike
őstag
válasz
Woodcutt3R #103691 üzenetére
Nem akarok gonosz lenni.
Narrátor: Erre senki sem számított. -
Santi22
aktív tag
válasz
fasundiszno #103693 üzenetére
-
fasundiszno
csendes tag
válasz
fasundiszno #103683 üzenetére
Ó... most néztem, hogy a G502X Lightspeed nem bluetooth-os. Így azt hiszem eldőlt a kérdés. Hacsak nincsenek (gyakori/nagyon) rossz tapasztalatok a DARKSTAR-ral, az lesz a nyerő. Esetleg tud valaki olyan üzletet, ahol meg lehet nézni?
-
válasz
Woodcutt3R #103691 üzenetére
nemár
-
Woodcutt3R
tag
Na a Platinum csúszik tovább.....
-
RAMyMamy
tag
A görgőjével semmi gond nincs, a vezeték nélküli G502-nek (Lightspeed) gumírozott a borítása, és amúgy is optikai, max a retek megy bele, amitől nem érzékel, sűrített levegős befújás megoldhatja. (Amire te gondolsz, az az encoder, ami csak forrasztással orvosolható.)
Tök más bajai vannak, pl. hogy dögnehéz, az oldalsó gumi borítás hamar takonnyá válik, gagyi gyári talp és mikrokapcsolók, csak a f0s G HUB-bal megy, stb.
Formára amúgy nem lenne rossz.
-
boogie84
veterán
válasz
FireKeeper #103678 üzenetére
Meg is rendeltem, nagyon kivancsi vagyok.
-
formula01
senior tag
válasz
Bocsi, sajnos érdemben nem tudok hozzászólni, de
-
J97
tag
Valaki próbált már a Razer Basilisk V3 X Hyperspeed egérben mikrokapcsolót cserélni? Kb. fél éve van meg és a bal duplaklikkel már egy ideje. Betáraztam itthonra egy pár Kailh Micro Switch GM8.0 kapcsolót. Egy másik logi egeremben is cserélni kellett már és elégedett is vagyok vele. Úgy gondoltam ezzel nem gariztatom le és várok rá heteket majd visszakapom egy eredetileg benne levő hamar meghibásodó típussal viszont olyan meglepetés ért amit eddig még nem tapasztaltam. Maga az alaplap nyák papír vékony, kb. mint egy francia kártyalap. Hiába forrasztottam ki a kapcsolót nem engedett. Olyan mintha ragasztva is lenne a nyákra. Próbáltam aláfeszíteni de hajlott a nyák, tisztán látszódott, hogy sérülésmentesen nem szedem ki belőle a kapcsolót. Itt már azért morogtam rendesen ha tudom, hogy ilyen akkor visszaküldöm gariba. Jobb híján leszedtem a kapcsolókról a műanyag fedelet és kontaksprayel befújtam. Jelenleg most jónak tűnik de ki tudja meddig tart. Azért örültem volna ha a jobb kapcsolóimat bele tudom tenni ebbe is. Első találkozásom a razer markával egér fronton de valószínűleg az utolsó is. Ilyen szintű spórolást egy közel 30k -s egéren még nem láttam. Eddig max. 10k -s kategóriás egereket használtam jellemzően a logitechtől bár megjegyezném az ő házuk táján is tapasztalható évek alatt a minőségromlás és a spórolás. Még jó, hogy mindent zöldítünk és vigyázunk a bolygónkra, hogy a termékek hosszú időn át használhatóak legyenek és ne kelljen mindenből fél évente újat gyártani és a régit a szemétbe dobni.
-
PeL
addikt
válasz
G502-vel nekem rossz tapasztalatom volt, igaz sokat is használtam, de 1,5 év után le is cseréltem mert egyre több hibája lett. Egyrészt a görgője mivel fémből van és nincs gumiborítás, ha izzadós a kezed tuti el fog kezdeni idővel rozsdásodni. A görgő továbbá örökölte ennél a típusnál is a szokásos Logitech betegséget, a görgetés egy pontján hibásan fog érzékelni és vagy nem érzékeli, vagy duplán fogja érzékelni. Ha pl. a görgővel váltogatod a játékban a fegyvert akkor elég bosszantó lesz ha ez előjön majd nálad is. Nekem pluszban a mikrokapcsolója is tönkrement teljesen ami a görgő kattinthatóságáért felel. Ráadásként az egér nagy és nehéz is. Én nem tudom nyugodtan ajánlani. De igazából egyik Logitech egeret sem nagyon, mert nagyjából mindegyiknek ugyanaz a baja: Hamar elszaródik rajta a görgő, a mikrokapcsolói meg szintén megadják magukat elég gyakran.
-
fasundiszno
csendes tag
Sziasztok!
Régebben elég sokáig A4Tech X7-esem volt, amiről igazából csak pár extra gomb hiányzott nekem. A kialakítása és a mérete is optimális volt számomra.
Az extra gombok végett most egy Redragon Aatrox-om van, de annak nem jött be a kialakítása (illetve a szoftveréből hiányolom pl. a fapados "képernyő kép szerkesztő" funkciót). Ezt cserélném, ha találok jobbat.Eddig 3 jelöltem van, Logitech G502, G502 X és Corsair DARKSTAR. Most szempont hogy lehetőleg vezeték nélküli legyen. A G502-n már kb. elég gomb van, de csábító hogy a DARKSTARON lenne egy pár extra "tartalék" gomb, főleg, hogy most eMAG-on [akciós]. Pláne, hogy a G502 (X)-ről azt olvastam, hogy problémás lehet (pl. dupla klikk [link] ). (A G502-t már megnéztem a media marktban, és kényelmesnek tűnt.)
Valyon melyik egér a jobb? A legfontosabb szempont nyilván az, hogy legyen megbízható, tartósan problémamentes. Illetve az általános teljesítmény mellett az is szempont, hogy szoftveresen mennyire jó, illetve mennyire strapabíró. (Valószínűleg időről időre hurcolászni fogom, viszonylag nagy esélyt látok rá, hogy előbb utóbb leesik. Illetve hajlamos vagyok a kelleténél nagyobb erőhatásoknak kitenni ha felidegesítem magam játék közben.
Ilyen szempontból mondjuk az Aatrox elég jó, masszív darab.)
-
-
PeL
addikt
Sziasztok. Ismerős szeretne ajánlást kérni az alábbi szempontok szerint:
1. Mennyi a keret?
30K
2. Használtpiac játszik?
Nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik?
Nem
4. Mire használnád az egeret?
Játék
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
Palm
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
19cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
1600dpi
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Mindenképpen vezetékes legyen.Előre is köszönjük
-
boogie84
veterán
Már kapható itthon az ATK Z1, de csak Pro max. PAW3950 és PAW3950Ultra között van annyira érdembeli különbség h várjak az Ultrára?
-
Freeman007
senior tag
válasz
Freeman007 #103483 üzenetére
Áve.
Erre valaki? Ha más nincs akkor esetleg méretbeli tippeket is szívesen fogadok.
Köszönöm.
-
ityam
őstag
Sziasztok!
Egértémában kérnék segítséget, mert kellene kariajándéknak választanom valamit. Soha nem voltam túl drága egér párti. Most is egy Logitech B110S et használok és egész jól megvagyok vele, de most kipróbálnék ez alkalomból valami drágábbat hátha más az élmény.
1. Mennyi a keret?
15K körül. Esetleg 20k ha szükséges
2. Használtpiac játszik?
nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik?
nem
4. Mire használnád az egeret?
Játék, netezgetés.
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
fingertip talán.
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
20cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
közepes. talán picit nagyobb mint közepes, de kifejezetten nagynak nem mondanám.
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
A csendesség nagyon fontos. A kattintgatás zavaró hangját minimalizálni kellene.Ne legyen túl nagy. -
milan07
tag
válasz
Synthwave #103672 üzenetére
Jaaa, valóban! Azt hittem, hogy a tavalyról, vagy tavalyelőttről emlékszel.
Tehát nem sokkal jobb a cobra? Nincs benne pontosabb, jobb szenzor? Nekem a viper minivel csak az volt a bajom, hogy középen a szenzor körüli műanyag rész hozzáért az egérpadhoz. Még most is egy kicsit. Aztán idegesen jó párszor kimentem reszelni egy kicsit, hogy hátha jobb lesz, tökéletes nem lett, de használható.
Akkor lézeres kapcsoló van a középső gombnál? Azt hittem, hogy csak mechanikus és optikai létezik.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
milan07 #103655 üzenetére
"Honnan emlékszel rá, hogy viper minim van?"
Te írtad.
"és a viper minihez képest jó nagy fejlődés."
Valós használatra lefordítva nagyjából nulla. Kb. semmi értelme nem volt kivezetni a Viper Minit, és behozni helyette a Cobrát.
"Optikai kapcsolót honnan érdemes rendelni?"
Fogalmam sincs, nem vettem még optikai kapcsolót. Gondolom, onnan, ahol találsz, érted. Viszont ahogy fentebb is írták, a középső gomb nem optikai.
-
A_Papa
senior tag
válasz
FireKeeper #103669 üzenetére
Tudnál javasolni konkrét példányokat? Köszi!
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Az eddig használt egerem elfáradt. Mondjuk 2017 óta szaladgált, szóval nem is csodálom.
Ezt néztem helyette: [Razer Viper Mini RZ01-03250100-R3M1] de az értékelések eléggé riasztóak. Kb benne van, ami nekem kell: Vezetékes, viszonylag sok gomb, 1 színű RGB...
Elég sokat játszom (multi kizárva..), dolgozom a géppel...Még [ezt - A4Tech Bloody V7m -] néztem, de ez az egér meg itt volt eléggé lehúzva....
Tudnátok valami hasonlót javasolni? Köszi a válaszokat!
-
dqdb
nagyúr
Maxgamingtől szerintem a 9 eurós szállítás tökéletes, MPL futár fogja hozni, felesleges a dupláját fizetni egy nappal kevesebbért (22 euró amúgy manapság sajnos már olcsónak nevezhető DHL Expressért, a covid felverte az árakat, és azok minimális eséssel ottragadtak).
EU-n belül nem igazán éri meg a DHL Express a többi nem postán ragadó DHL-es opcióhoz képest (a Paket ilyen szokott lenni), annyi a különbség, hogy feladástól számítva nem a 2-3, hanem a 1-2 napon belül jön meg.
-
arnes
junior tag
Lamzu Maya X is most 100 EUR... szokott ennél jobb ára lenni? Itthon azért most több. Tetszik is. Mondjuk ez a lilazöld Mausilein sem "csúnya"
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
milan07 #103660 üzenetére
az optikait semmi értelme cserélni, ha csak nem totál elromlott, nem lesz se jobb se rosszabb. illetve ahogy a lenti posztomban talán láttad hogy optikaiból is több féle van amik nem kompatibilisek egymás között (kailh/razer, omron, ttc).
mechanikust persze lehet, meg abból jóval nagyobb választék van.
#103657 sztem kb csak a GPX2-nél lehet az optikai helyére mechanikust tenni de azt is csak úgy ha olyan spéci aftermarket PCB-t veszel (annál ugye külön PCB-n vannak a mikrokapcsolók).
-
milan07
tag
válasz
Zaied #103659 üzenetére
Nem, és szeretném is kihagyni ezt az élményt, ha lehet.
A többieknek igaza volt, hogy kamu a logitech, nekik köszönöm mégegyszer! Pedig tavaly mennyire bántam, hogy lemaradtam az akciós g102-ről kb. ugyanilyen áron...
FireKeeper úgy gondoltam, hogy a viperbe az optikait, a g102-be a mechanikait.
-
válasz
FireKeeper #103656 üzenetére
Ezt nem tudtam. Tehát, ha egy egérbe gyárilag mechanikus kapcsoló van azt nem lehet kicserélni optikaira?
-
milan07
tag
válasz
Synthwave #103638 üzenetére
Honnan emlékszel rá, hogy viper minim van?
Annak idején még azt mondták nekem, hogy nincs olyan egér, amivel érezhetően pontosabb leszek, mint a g102.
A razer cobra egyébként 8200 forint volt most reggel. Volt egy összehasonlítás, és a viper minihez képest jó nagy fejlődés. Pl. 25G helyett 38G gyorsulás, de ezt úgysem használnám ki.
Kösz az ajánlatot, de nekem is van itthon egy másik viper mini, még ki sincsen bontva
Azt hiszem 3 éve vettem, amikor 5 ezer forint volt a black friday-en. Most néztem meg, igen, 3 éve volt, és 5990ft. Azt hittem annak idején, hogy már nem fognak ilyen hatalmasat fejlődni.Optikai kapcsolót honnan érdemes rendelni? Ebay, ali? Ha már rendelek, akkor a g102-mhöz is kellene. Van a közelemben egy öreg szerelő, azt mondta, hogy kiforrasztja nekem, meg vissza. Nem tudom, hogy mennyire necces rábízni, de nagyon jó szerelő, csak hát a 40 évvel ezelőtti világban lehet egy kicsit máshogy mentek a dolgok.
-
jookomak
őstag
válasz
Synthwave #102698 üzenetére
De utalom ezt a topikot...mindig csak koltetik velem a penzt
Koszi az ajanlasokat.
Pulsar v3 mini lett vegul, talan-talan meg a medium is beleferne, de ez marad egyelore. Max ha a melohelyen meghal az egerem, oda kiprobalom a mediumot.Ha mar uj eger, kellett egy uj egerpad is Artisan hien xsoft piros.
-
-
válasz
Synthwave #103637 üzenetére
Látom, megint sikerült a lényegre ráharapnod.
De válaszolok a kérdésedre, van olyan monitorom. De nem a 8K miatt vettem, meg a donglet, mert 2000Hz-en használom. Viszont, nincs 2000Hz-es dongle és ez a 8K-s a hozzávaló legújabb dongle.
Szóval, a 2000Hz miatt kellett. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Synthwave #103645 üzenetére
mindeki aki azt a fajtát használja, úgy csinálja, mert maga a kapcsoló ilyen. ha megnézed látszik nincs is fém lába. van egy kivágás a PCB-n ahova becsúszik a jobb szélső, széles elem, amit lenyomsz a klikkelésnél, és az szakítja meg a fényt az érzékeléshez, de az elektronikus alkatrészek a PCB-n vannak (SMD LED és fotodióda)
az omron optikainál ezek az alkatrészek a kapcsolón belül vannak. ha megnézed azért van több lába (a jobb oldalon 2-2, egy a LED-nek, másik az érzékelőnek). a bal oldali lába csak mechanikai rögzítésre van, valszeg nincs is funkciója.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
FireKeeper #103640 üzenetére
Ja, hogy a görgője, azon átsiklottam.
"a LED és az érzékelő az egér PCB-n van"
Nem szedtem szét még a Razert, de más is implementálta így?
-
fszom -
FireKeeper
nagyúr
-
Roland861010
veterán
Hali,
Rendeltem a Metapandára grippeket (nem tudom mi a pontos megnevezése, amivel magasitani lehet az egeret) elég komoly ragasztó szaga van az új cuccnak... hülye kérdés de szerintetek fel tud szivodni bőrön keresztül -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
milan07 #103626 üzenetére
A Viper Mini után nem kis visszalépés a G102/G203. Szerintem felejtsd el! Meg úgy általában a Logitechet.
Optikai kapcsolót kell bele venni, és ugyanannyiért forrasztják be, mint a nem optikait.
Ha minden áron új egér kell, akkor Xtrfy M42 vagy Razer Cobra, oszt jó napot. De még az is lehet, hogy eladom az alig használt Viper Minimet, mert csak a polcon ül a dobozában. FOXPOST-tal együtt egy kerek 10-esbe vihető.
-
-
milan07
tag
Köszönöm szépen a figyelmzetetéseket!
Oké, feltételezzük, hogy nem hamisítvány
És így mi a különbség a 6000dpi-s és 8000dpi-s között? Csak elírás? Mert gondolom mindegyiket egyfajta szenzorral gyártottak.
1 vélemény van a g102-nél, mégpedig hogy hamisítvány. Szerintem csak a srác csinált valamit hozzá. Ez viszont tutira hamisítvány, nézzétek meg a véleményeknél https://www.emag.hu/logitech-hyperion-fury-g402-gaming-eger-fekete-910-004067/pd/DHSJQBBBM/
Na mindegy, egyébként vissza lehet küldeni, ha hamis.Santi22: Köszönöm szépen, de csak logitech jöhet szóba!
Szokott lenni a logitech g102 máskor is 6 ezer körüli áron? Egyébként fps játékokra kellene. Gondolkoztam a g502 és drágább társaikon, de ezek eléggé nehezek, nem akadályozna a célzásban? Vagy még akár jobb teljesítményem is lehetne vele?
-
Minden idők legalacsonyabb ára a dav3 proért.
-
milan07
tag
Üdv, a 6000dpi-s g203 és a 8000dpi-s g102 között mi a különbség?
https://www.emag.hu/logitech-g203-prodigy-gaming-eger-6000-dpi-fekete-910-004845/pd/DF74N7BBM/?
https://www.emag.hu/logitech-g102-lightsync-gaming-eger-8000-dpi-rgb-vilagitas-kek-910-005801/pd/DSC8G3MBM/?
Viper minim van, gondoltam lecserélem, a középső gomb néha nem működik. Ennek a javítása is bonyolultabb és drágább lenne a lézeres kapcsolók miatt, igaz?
-
Santi22
aktív tag
válasz
Permet Elek #103620 üzenetére
Ezekből nézegetnék, nem túl nagy a kezed, szerintem bármilyet tudnád fogni palmmal.
Xtrfy M4
XTRFY M42
G-Wolves Skoll-mini -
sittes79
addikt
Sziasztok,
Jelenleg egy wlmouse beast X max-om van, előtte egy xlite v2 volt és rájöttem, hogy az ergonomic egér jobban fekszik nekem illetve a hump nem fekszik, idomul a tenyerembe...nehéz megfogalmazni
StormBreaker Max CF 8K-t néztem, de bármi érdekel...
-vezeték nélküli
-fingertip fogás
-20 cm a kéz méretem -
Santi22
aktív tag
válasz
Permet Elek #103618 üzenetére
Ez így kevés info, pl vezetékes vagy vezeték nélküli azt sem írtad. A nyitóposzt szerinti kérdések megválaszolása segítene neked és nekünk is választ adni. Attól, hogy nem játszani kell, attól még ugyanúgy fontos egy kézméret vagy egy fogás is a kényelem érdekében.
-
Permet Elek
senior tag
Sziasztok.
Hazai boltból, netezős géphez, megbízható, jó anyagminőségű. Közepes vagy nagy méretű egeret keresek. Ár maximum 15-ezer forint.
-
Pulsar X3 RHD
Switches: Kailh Optical
Polling: 8Khz Compatible
Weight: 51g & 54g
Sensor: XS-1
Price: $99.95
Size: Mini & Medium
Color: Black & White
Launch: End of this month -
-
Megjött a Pulsar Xlite V4 + a 8K Dongle:
Első benyomások:
Coatingja jobb lett mint a sima V3-nak. Tapadósabb, de ha ez változik nem gond, mert van egy szett Supergrippem.
Az optikai kapcsolók is fejlődtek. Sokkal cryspibbek. Keményebb, pattogósabb, határozottabb. Azt tudom mondani, jobb. Nekem jobban tetszik.
A technikai dolgokról nagyon nincs mit mondani, mert fent az egér adatlapján.
Ami plusz fejlődés, hogy került bele töltésjelző IC, így már %-os pontos értéket, mutat. Ez jó.
A szoftvere is megújjult, szebb lett, átláthatóbb. De az igazi az lesz amit a Pulsar hamarosan bevezet, hogy a V4-től is lesz web alapú beállítási lehetőség.8K Dongle: Ugyan olyan mint a 4K-s, csak értelem szerűen 8K-ig lehet tolni vezetéknélüli módban.
Ami még érdekes, a kábele vastagabb lett, de puha és továbbra is "észrevehetetlen".
A szoftver: -
4nick8
őstag
-
Oposszum
tag
válasz
hemaka #103606 üzenetére
Nem csak noti mellé, játszani is nagyon jók, nekem van R1 SE és most rendeltem egy R1-et is. BT munkára tökéletes, aztán csak átkapcsolod 2.4ghz-re és mehet a game. Ha rákeresel a fórumon sokszor volt téma. Nagyon jó ár-érték arányú egér, kényelmes (mondjuk ez szubjektív).
-
Mephike
őstag
-
hemaka
nagyúr
Most alin ahogy látom 9-10k körül mennek a vxe r1-ek, noti mellé (nem játszani) jók azok valamire? A formával nincsen gondom, meg amennyit használva lesz...
-
Oposszum
tag
válasz
DanielLong #103604 üzenetére
Ha el tudod engedni azt a plusz gombot akkor XM2we. Nekem, van mindkettő, az XM2-ben Kailh GO kapcsolók vannak, én nem vettem észre számottevő különbséget.
-
Zaied
addikt
válasz
DanielLong #103587 üzenetére
Miért szeretnéd cserélni az XM1r-t?
-
Elorendelheto a pwnage trinity cf [link]
Mondjuk nem artott volna ha elobb az ergo egeret teszik rendbe es nem kesik 3xAs we are in the swing of production and shipment of Max CF we can now move some of our focus back onto the long awaited follow up to our beloved Symm2 mouse… Introducing the new Pwnage Trinity CF! The Symm mouse for Everyone. https://pwnage.com/products/trinity 37-39g weightLegendary Symmetrical ShapeCarbon Fiber Composite ConstructionPwnage XERO Sensor - Custom 3950 collab with PixArtOptimized 8kHz polling rate - Wireless + Wired, utilizing dual high speed chips!Web-Based SoftwareExclusive Adjustable Sensor SystemOmron Optical SwitchesEnhanced Matte CoatingChoice of holes or no holes for the sides As you can see it uses the same cutting edge platform as the Max CF, but packed into a smaller symmetrical shape! This is ideal for medium to small sized hands. Preferred grip styles: Claw and Fingertip grip. Palm grip can be acceptable if you have smaller hands. Our hope is get this produced and shipped just before Christmas. But obviously that is just our rough target at the moment. Luckily we learned a LOT in regards to working with the new Carbon Fiber composite material in Max CF and the main R/D for the tech is not something we have to start from scratch with….so fingers crossed this will be something we can get out before end of year for you all.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Az anyaga picit érdesebb felületű, mert ennek a sima felülete 1-2 év alatt elkopott oldalt és a bal gombnál is"
Erre találták fel a grip tape-et.Szóval ha szereted az egeret, vegyél rá egy Corepad grip tape szettet, kb. 3500 forintért, oszt annyi. Sokkal jobb lesz megfogni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest