-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz aleister #9454 üzenetére
Hát, ilyen árkategóriában érdemes a nagyobb gyártók olcsóbb gépeit nézni(Canon, Nikon, Pentax, esetleg Oly/Pana), tehát pl. Canon 550/600D, Nikon D3100/5100, illetve Pentax K-r.
Általában ilyen árkategóriában egy 18-55mm gyújtótávolságú objektívet szoktak adni(esetleg ennél kicsit hosszabbat, vagy egy telét is mellé), ez kezdőknek szerintem teljesen jó, ha nem is szupernagylátó, de valami nagylátó azért van, nem a legfényerősebb, de kezdésre teljesen jó, utána majd úgy is körvonalazódik, hogy miben kéne erősebb, milyen gyútávval, stb.Szűz dslr-esnek meg hát.. Olvasson szerintem minnél többet a témában Pl. én Scott Kelby könyveit is szeretem, de vannak más jó szerzők is, neten is elég sokat utána lehet nézni, és valószínűleg utána nem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tőzsde és gazdaság
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest