Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
A korábbi Olympus E520-amat cserélném le egy Canon gépre. Váz tekintetében az EOS 700D-re esett a választás, amit most a hétvégén meg is vennék, mert épp le van árazva, így elég kedvező áron kapható (140k), ehhez keresnék objektíve(ke)t.
A 18-250-es tartományt kéne lefedni, így mindenképp 2 objektívre gondoltam, mert ahogy néztem, 18-135 a legnagyobb, ami még viszonylag elfogadható áron van és nagyobb tartományt lefed, afölött már vagy megfizethetetlenek, vagy tudásban nem hozzák a kellő szintet.
Amire kéne a gép: kültéren természetfotók, családi fotók, illetve fontos,h beltéren rosszabb fényviszonyok között is jó képeket készítsen, sajna az előző gépem a gyári obikkal itt vérzett el.
Amiket eddig kinéztem objektíveket:
Canon EF-S 18-135mm f3,5-5,6 IS STM~110k, erről azt hallottam,h a 67mm-es átmérő miatt elég sok fényt enged be, így rosszabb fényviszonyok között is jó képeket lehet vele lőni
Canon EF-S 18-55mm f3.5-5,6 IS II+Canon EF-S IS II 55-250mm f4-5,6 -25+60=85k, viszont itt az 55-250-nél kicsit félek,h az f4-5,6 kicsit gyenge lesz rosszabb fényviszonyok között
Illetve találtam egy Sigma Canon 70-300mm f4-5,6-ot is, de ez gyanúsan olcsó, ~35k, gondolom ez kb a használhatatlan kategória, vagy nem?Természetesen bármilyen más megoldásra is vevő vagyok, csak laikus szemmel én ezeket találtam
A keret objektív(ekre) egyelőre nagyjából 100, max 150k lenne.Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest