Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Ragnar95

félisten

Sziasztok!

A korábbi Olympus E520-amat cserélném le egy Canon gépre. Váz tekintetében az EOS 700D-re esett a választás, amit most a hétvégén meg is vennék, mert épp le van árazva, így elég kedvező áron kapható (140k), ehhez keresnék objektíve(ke)t.

A 18-250-es tartományt kéne lefedni, így mindenképp 2 objektívre gondoltam, mert ahogy néztem, 18-135 a legnagyobb, ami még viszonylag elfogadható áron van és nagyobb tartományt lefed, afölött már vagy megfizethetetlenek, vagy tudásban nem hozzák a kellő szintet.

Amire kéne a gép: kültéren természetfotók, családi fotók, illetve fontos,h beltéren rosszabb fényviszonyok között is jó képeket készítsen, sajna az előző gépem a gyári obikkal itt vérzett el.

Amiket eddig kinéztem objektíveket:
    Canon EF-S 18-135mm f3,5-5,6 IS STM~110k, erről azt hallottam,h a 67mm-es átmérő miatt elég sok fényt enged be, így rosszabb fényviszonyok között is jó képeket lehet vele lőni
    Canon EF-S 18-55mm f3.5-5,6 IS II+Canon EF-S IS II 55-250mm f4-5,6 -25+60=85k, viszont itt az 55-250-nél kicsit félek,h az f4-5,6 kicsit gyenge lesz rosszabb fényviszonyok között
    Illetve találtam egy Sigma Canon 70-300mm f4-5,6-ot is, de ez gyanúsan olcsó, ~35k, gondolom ez kb a használhatatlan kategória, vagy nem?

Természetesen bármilyen más megoldásra is vevő vagyok, csak laikus szemmel én ezeket találtam :B :R
    A keret objektív(ekre) egyelőre nagyjából 100, max 150k lenne.

Előre is köszönöm a segítséget :R

Új hozzászólás Aktív témák