- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- VR topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz
MC Pite #12413 üzenetére
Ugyan mért lenne egy csomó rossz képük?Nem manuálmódba kell kezdeni, hanem záridő priorításban, + az ISOt autón hagyni aztán kész...Persze nem tudom hogy a Nikon milyen, de a Canonom szépen megtudja oldani a dolgot...az autoISO nálam nagyon okos, csak addig engedi felvinni ahol még nem zajosodik (iso 800 ez nálam, dehát nem mai váz...)
Mikor megvettem az 1000D-t, kimentem a Ringre fotózni, csináltam egy rahedli képet, mondván a bridge folyton elszúrta a fokuszt, nem exponált, nem exponált helyesen... erre a Canonból kiesett képek mind jók voltak
(csak marha sok
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kés topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged