- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
-
PROHARDVER!
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Speed®
titán
válasz
sakal83 #91796 üzenetére
165mm helyed van, az mATX lap PCIe slotja miatt viszont széltében lehet gond, oda max. egy Fortis 3 fér be a nagyok közül. Viszont..az alaplap VRMje nem valami combos, még ha nonK procikról is van szó, a TDPt messze meghaladják, szóval érdemes odafigyelni erre, amikor a vezérlést hangolod majd.
-
sakal83
addikt
válasz
Speed® #91795 üzenetére
Teljesen jogos
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
10400 eseten 10e ftig 10700 esetén 16e Ftig2.: Milyen házba kerül?
NZXT H5103.: Milyen alaplapra lesz?
Asrock B560M HDV4.: Processzor típusa?
I5 10400 vagy I7 107005.: Ramok típusa?
GSKiLL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000Mhz6.: Egyéb igények? (fekete, passzív, stb.)
semmi csicsa, halk legyen es netezes es filmnezes alatt passzív. -
Speed®
titán
válasz
sakal83 #91792 üzenetére
Az új rendszerek esetében a passzív mód általában BIOS szinten is támogatott, szóval hűtő esetében nem igazán van értelme külön erre trenírozni. Arra viszont igen, hogy pl. minél nagyobb legyen a bordázat, ami az alapja ennek a működésnek..szóval ha az egyéb dolgokat tisztáznád (összefoglaló kérdései..), akkor nem torkollna barkóbázásba a thread.
-
Speed®
titán
válasz
FireFox1996 #91793 üzenetére
Ez esetben a tapasztalatoddal és a csak általad ismert lehetséges ütköző komponensekkel (MB, RAM) együtt válassz belátásod szerint
-
Speed®
titán
válasz
FireFox1996 #91789 üzenetére
"Átlagosház" jellemzően <16cm hellyel bír,..ha nem tudod a típust, ami alapján kereshető lenne az infó, akkor mérj vagy legalább egy képet dobj be róla, ne barkóbázzunk.
Egyéb esetben pl. 224XT egész jó vétel, de ha maxicsend kell, Fortis 3 és hasonlók játszanak inkább. -
gabber01
addikt
válasz
sakal83 #91788 üzenetére
Nem tudom, hogy létezik-e ilyen, proci hőmérséklete pillanatok alatt meg tud ugrani relatív kis terheléssel is és aktív hűtés nélkül nem tudom mennyire lehet normális hőn tartani.
Ki-, bekapcsolgatna a venti. Speedfan-nel elvileg megoldható amúgy.
De ennek csak akkor van értelme szerintem, ha az egyéb ház-, gpu ventik sem mennek, mert alapból IDLE-n a legtöbb cpu hűtő gyakorlatilag hangtalan, illetve a többi venti elnyomja. -
sakal83
addikt
Sziasztok
Ket cpu verziora keresek hutest. Ami fontos hogy jo arertek aranyu legyen es IDLEben a venti ne menjen. Ez kriterium. (pl. :ARCTIC Freezer i32 CO)
10400/11400
10700/11700Koszi.
-
abdulka1
őstag
válasz
FireFox1996 #91785 üzenetére
Szia!
Ha nem tudod a ház pontos típusát, akkor inkább mérd meg a processzor kupak,és az oldallap távolságát. Nagyon kellemetlen lesz amikor nem tudod felrakni a lemezt. -
FireFox1996
őstag
válasz
Zwiebi #91783 üzenetére
Egy átlagosház. Mondjuk a ház 2 oldala kb. 1 cm-rel kijebb lóg.
Esetleg ez a Be quiet! Pure Rock 2 (BK006) ? -
Zwiebi
tag
válasz
FireFox1996 #91781 üzenetére
Milyen hazba kerulne?
Ezen az aron pedig jobban jarsz az Arctic Freezer 34 (nem CO!)-val vagy Freezer 34 eSports-al.
Termeszetesen mint minden hutonel, a megfelelo ventiprofilt ezeknel is be kell allitani. -
szuwise
csendes tag
hello
tud vki ajanlani egy am3+ os laphoz cpu coolert
amd fx 8300 hoz
max 10000ft a keret ra
koszi
udv -
FireFox1996
őstag
AMD Ryzen 2600-hoz hűtést vennék, a cél, hogy nagyon nagyon csendes legyen.
A gépen csak ritkán játékok futnak, heti max. 4-5 órás, inkább hétköznapi otthoni használatra, főleg internetezés.
Ár: 10e ft-ig (+/- 1-2 ezer ft még jöhet)Ezt kinéztem, kérdés van ennél halkabb? DeepCool Gammaxx 400
(a gyakorlati tapasztalat érdekelne, nem a papíron megadott adatok!) -
kezso21
csendes tag
Sziasztok,
Új gép vásárlása előtt állok, és a régi tökéletesen működő házamba keresem a legjobb hűtőt, ebben kérném a segítségeteket. Ezeket néztem, de ha van ezeknél jobb, akkor szívesen fogadom a tanácsot.BE QUIET! Dark Rock 4
BE QUIET! Dark Rock TF1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
max 35ezer2.: Milyen házba kerül?
Zalman z3 plus (elméletileg 160mm a max cpu hűtő)3.: Milyen alaplapra lesz?
Asus rog strix B5504.: Processzor típusa?
Ryzen 7 5800x5.: Ramok típusa?
Crucial Ballistix 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz BL2K8G32C16U4B/R/W
vagy
Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz HX432C16FB3K2/166.: Egyéb igények? (fekete, passzív, stb.)
nem kell rgb, semmi csicsa, max hűtőteljesítményt keresem -
-
-szabi-
addikt
Hi
Tervezem a gép cseréjét.
MSI Z590-A PRO + i7-10700F konfig a memóriát még nem döntöttem el.
Először arra gondoltam, hogy a jelenlegi Hyper 212 EVO-t átteszem az új processzora de a gyártó szerint nem kompatibilis.
Egyébként szerintetek áttehető?
Ha nem akkor új hűtőt keresek ami elfér az EVO helyén (159mm).
Ezt a kettőt néztem ami árban megfelelne:
be quiet! Pure Rock 2
Alpenföhn Brocken ECO Advanced
Kettejük közül Pure Rock 2 a favorit hacsak nem mondjátok, hogy a másik jobb választás vagy használhatom tovább az EVO-t esetleg ajánlotok más hűtőt.
Ebben kérném segítségetek.
Előre is köszi.üdv
szabi -
mmdms
addikt
-
-
Speed®
titán
válasz
whattimeisit #91765 üzenetére
Min rpm téren van difi, 400 vs. 800, az AF emiatt halkabb idle. Más difi nincs elvileg, bár emiatt picit kételkedek az IDben, hogy FDB lenne-e valóban.
-
Speed®
titán
A 15 éves batár Chieftec nem biztos ám, hogy benyeli a 160mmt, részemről első körben mérnék, amikor bekerül a lap/proci, aztán ha megvan a magassági limit, addig elvan a Prismmel a proci, amíg kerítesz rá jobbat. Maga a D14 egyébként elég (sőt), offsettel finomhangolva nem vészes a 3900X. Anélkül azért tud kajálni, a 105W TDP mese habbal, ahogy a PPT is a legtöbb lapban elég szabadosan van értelmezve..nálam belekóstolt a 180Wba simán by default pl.
-
Hasse
csendes tag
Sziasztok, gépfejlesztés előtt állok, a következő kombinációt néztem ki:
CPU: AMD Ryzen 9 3900X 3.8GHz
Alaplap: ASUS TUF GAMING B550-PLUS
RAM: 64GB 3600MHz DDR4 Kingston HyperX Fury Black CL18 (2x32GB) (HX436C18FB3K2/64)
Hűtő: Noctua Univerzális CPU hűtő 6 Heatpipe 14cm (NH-D14)
A ház Chieftec BA-02B-B-B (15 éves ATX nagytorony), feltételezem ebbe be kell férnie mindennek, alaplapot meg nem ismerem. A cél hogy minél halkabb legyen, idle mellett mindenképp. Külön OC-t nem tervezek, de a 12 mag dolgozni is fog. Lehet valami hátulütője az összeállításnak? Érdemesebb lehet NH-D15-öt venni inkább, vagy az már overkill lenne?
Köszönöm a válaszokat! -
tasiadam
veterán
válasz
whattimeisit #91765 üzenetére
-
mmdms
addikt
Sziasztok!
"AMD foglalat esetében a lefogató keret az AM2 foglalat óta nem változott tehát a rögzítő furatok ugyanott vannak. A rögzítő karmok viszont S940 / S754 óta ugyan ott vannak."
Nem tudom mikori a témaösszefoglaló, tehát egy AM4-es rendszeren használhatom majd a mostani EKL Coldtower hűtőmet? A sima gagyi kétoldalt beakasztós felfogatása van. -
whattimeisit
csendes újonc
válasz
Speed® #91764 üzenetére
Aham, mondjuk az Alpenföhn akkor csak Alpenföhn. Merlinnél találtam is egy bontottat, ennyiért még lehet inkább ehhez hajlok, mert annyival nem drágább. Még lehet a Cryorigen is alszom egyet, de ha elbír a másik két hűtő is ezzel a procival (gondolom azért igen), akkor lehet inkább megspórolom azt a különbséget.
-
Speed®
titán
válasz
whattimeisit #91763 üzenetére
A H7 érdemben jobb tőlük, de nyilván árban nem versenyeznek, szóval vállalható kompromisszum egy Ben Nevis adott esetben. A 213v2 borda szinten megegyezik, de picit gagyibb a ventije, azért tud olcsóbb lenni.
-
Speed®
titán
válasz
Sokimm #91758 üzenetére
Ezek szerint megy magadtól is, ha ekkora probléma lemérni a magassági limitet és közölni a lap/CPU/RAM típust, ami behatárolja merre mennyi a hely, ill. mekkora hűtőkapacitásra van szükség.
A hűtőt pedig azért kellene lekapni, hogy megtudd, külön backplate fogadja-e a csavarjait vagy az alaplapi tálca tartalmaz fix fogadókat..utóbbi esetben le kell vágni őket, hogy elférjen egy külön backplate.
-
tasiadam
veterán
válasz
whattimeisit #91759 üzenetére
A 213 v2 és a ben nevis mondahatni ugyan az, apróbb eltérésekkel.
-
whattimeisit
csendes újonc
Sziasztok!
Procihűtőt keresek a 11400F-emre. Eldöcög az alappal, de azért nem lenne rossz egy kicsit értelmesebb/halkabb.
Egyelőre hármat néztem ki, mindegyik a házam (Cougar QBX Kaze) abszolút max befogadása körül(145mm) mozog magasságra:
- ID-Cooling SE-213V2 : legolcsóbb, nem tűnik egyáltalán vésznek, valamint többször láttam itt említve a topikban is
- Alpenföhn Ben Nevis 120 mm : Ő sem tűnik rossznak, meg eleve Alpenföhn. Azonban ez is három heatpipe-os, mint az előző, így nem tudom, hogy van-e nagy különbség teljesítményben
- Cryorig H7 : Ő már tényleg a ház legteteje, a legnagyobb, valamint a legdrágább is a három közül. Azonban lehet váltok kisebb ITX-re belátható időn belül, így picit még vonakodok, hacsak nem ez az abszolút ajánlott.
Előre is köszi a segítségeteket! -
Sokimm
senior tag
válasz
Speed® #91757 üzenetére
Szerintem minden infót megadtam (8cm ventis a cél, ha valaki ismeri az ŐS lenovo ház belső méretét, akkor jöhet nagyobb is). Az ár nem volt kritérium, az az utolsó paraméter választáskor. Amit linkeltél 12cm-es, nem értem, hogy lehet opció.
A ventit nem tudom cserélni, mert ez a "gyári" (így vásároltam a gépet) venti se szabvány méret, nem is Intel a cooler.
A ház anyaga hogy jön a témához? Nem értem a henkelni kifejezést.
Plug and play megoldás a csavaros rögzítés is. -
Speed®
titán
válasz
Sokimm #91751 üzenetére
Első körben meglepődés előtt leszedném a gyárit, hogy kiderüljön, a ház anyagában fixált fogadómenetek rögzítik-e..mert ha igen, akkor nehéz lesz bármilyen aftermarket megoldást behenkelni barkácsolás nélkül. Egyébként ha a hőmérsékletekkel nincs gondod, csak a hangjával, egyszerűen vegyél egy minőségi ventit a gyári helyére..
Egyéb infó hiányában meg nehéz ajánlani, az összefoglaló kérdései nem véletlenül vannak. Szimpla olcsó, de jó megoldás csavaros rögzítéssel pl. az SE-224-XT Basic, most edigin 7.5k.
-
Sokimm
senior tag
válasz
Sokimm #91755 üzenetére
https://aqua.hu/alkatrszek/noctua-nh-u9s-univerzalis-cpu-huto-t578464
Ez lesz, ha nem jön olcsóbb opcióra ötlet tőletek. -
Sokimm
senior tag
Mert utálom a silány dolgokat, amik eltörnek.
A gyári venti meg most kezdett zavarni, hogy hangos. (pasztázás sem segít az irritációján)
Az ár nem volt kritérium, de már az aqua összes kis ventisét majdnem átnéztem, eddig nincs siker.
[link]
Ez már fém, de ez a kereszt leszorító meg nem egyenletes erővel szorít a négy pontnál fogva (2 átlósan durvábban szorít), így ez sem tetszik. -
Sokimm
senior tag
Sziasztok!
Kérném a segítségetek, melyik 8cm-es ventivel szerelt hűtő rendelkezik metal backplate felfogatással?
A stock photo-kon csak a borda látszik, a felfogatás sokszor nem, vagy műanyag körmös rugós verziók vannak gyakran. 1151 es socket az alany.
A ház egy régi Lenovo M58, ha esetleg nagyobb hűtőt ajánlotok az se baj, csak örülnék, ha standard venti méretű lenne (cserekompatibilitás a jövőben), ne 158,6mm-es legyen.A ház nem tudom mit fogadna be, de a ninja 3 revB tuti nem fért bele.
-
gabber01
addikt
válasz
headhunter #91748 üzenetére
Ház ezt őszintén nem tudom megmondani.
A réz egyébként elvileg jobb. De ha passzivban lesz, akkor nagy csodát nem várnék, mert ha nincs légáramlat akkor meg is rekedhet a meleg és nincs hova leadja a heatsink.
Ha nagy gond a hűtés, akkor léteznek nagyon halk ventik is. -
tasiadam
veterán
válasz
headhunter #91744 üzenetére
Ha bízol a padben akkor minél jobb hőátadó képességűt kell és minél véknyabbat.
-
gabber01
addikt
válasz
headhunter #91744 üzenetére
Szerintem max pár fokot ha számít.
Thermal padből meg minél vékonyabb, annál jobb szerintem. Annak csak az a feladata hogy rögzítse a heatsinket és kitöltse a hézagokat, de a hővezetési tulajdonságai biztos, hogy rosszabbak, mintha direkt kontaktban lenne a heatsink. -
headhunter
addikt
Adott egy 40x40x11mm Heatsink. (Android Box S905X2)
Egy dupla vagy tripla magas Heatsink-kel, milyen hőmérséklet csökkenést lehetne elérni.
1. 40x40x11mm Aluminum Heatsink (Jelenleg, CoreELEC Netflix, max. 56-58°C)
2. 40x40x20mm Aluminum Heatsink
3. 40x40x30mm Aluminum Heatsink
Themal Pad-ből, elég a 0.5mm vagy jobb az 1mm-es? -
gabber01
addikt
válasz
retekbacsi #91739 üzenetére
Hát ezt így nem tudom megmondani. Érdemes egy két tesztet megnézni. Azokban mindig szerepelnek a gyári hűtők is.
-
jozsi252
veterán
válasz
Speed® #91716 üzenetére
Akkor a K-s nem érte volna meg (nekem) a felárat! Közbe ma át is vettem a cuccokat, be lett minden építve és most így néz ki.
Silent Base 601 + MSI B460 Tomahawk + i9-10900 + Noctua NH-D14 + 32GB RAM + RTX 2070. Ventiből van a 2 gyári 140mm-es, meg lett az előlapra felülre rakva egy szintén 140mm-es high speedes hogy a cpu-nak tolja be a levegőt, illetve 3 monitor van a gépre kötve.Megy az OBS a gépen, fut az Escape from Tarkov ami nem annyira az optimalizált játékok példaképe, plusz böngésző fut, illetve még 1-2 kisebb program. A CPU kihasználtság max 50%, a hőfok pedig maximum 66 fokig ment fel, de az esetek nagyon nagy részében 55 fok környékén van. Szóval jó döntés volt nagyon ezt a hűtőt megvenni, köszönöm az ajánlást meg a segítséget!
Jó kis gép állt össze most így.
GPU csere is szóba jöhetett volna de ezekkel az árakkal úgy vélem jövőre csúszik. -
steewcv65
őstag
válasz
retekbacsi #91736 üzenetére
Azt tudja, amit a noctua, de teljesítménye picit a noctua alatt van.Ezeknél már csak a kinézet és a beépítés helye dönt.Cryorig r1,Noctua nhd15 , Drp4,Ninja5,Zalman CNPS20X,Deepcool Assassin III ez minde egy szint kb.
-
gabber01
addikt
válasz
retekbacsi #91734 üzenetére
Akkor Noctua NH-U12S. Nem nagyon lehet mellélőni ezzel sem.
De van kismillió ajánlott hűtő az összefoglalóban is. Vannak jóval olcsóbbak, amik még mindig nagyon jó teljesítményűek, pl. egy Raijintek Themis Evo, vagy Zalman CNPS11X Performa +, Scythe Mugen 5, Ninja 5, stb.
Az a beQuiet! Dark Rock Pro4 is brutál cucc ha belefér a keretbe, meg a házba. -
steewcv65
őstag
válasz
retekbacsi #91734 üzenetére
Akkor ezt javaslom neked,ha elfér a gépedben.
Ha lecseréled a ventiket rajta nagyobb teljesítményűre akkor hozza a többi nagy hűtő teljesítményét.De lehet,hogy akár többet is valamivel. -
melan
senior tag
válasz
chopin42 #91721 üzenetére
Ez a kép egymásramásolás jó ötlet
Megjött az új félkonfig... az asus p8 h77mpro lapomon van a Mugen hűtő... első ránézésre a B560m plusra kizárt, hogy rámenjen...
De úgy tűnik, hogy mégis, némi méricskélés után
Mondjuk sok nem fog látszani a lapból most sem, de nem is nézegetem... -
gabber01
addikt
válasz
retekbacsi #91728 üzenetére
Noctua NH-D15 pl.
-
Speed®
titán
válasz
retekbacsi #91726 üzenetére
Egy top lég hozza az AIOkat (240től), szóval mindenképp előrelépés lenne nem a gyárit használni, azzal nem futja ki magát a PBO.
-
retekbacsi
csendes tag
Gyári ryzen 3900x prism hűtőhöz képest egy alap vizes hűtő mennyit ad hozzá? vagy első lépésként egy jobb léghűtésre érdemes váltani?
-
chopin42
őstag
válasz
szpeti40 #91724 üzenetére
Már írtam, de itt össze tudod hasonlítani: Dark rock 4. Pure rock 2. Itt találtam: [link] [link]
-
chopin42
őstag
válasz
szpeti40 #91698 üzenetére
Nem fér be? Nekem egy assassin 3 van egy ugyan ilyen elrendezésű asus lapban (prime x370 pro). Kicsi a hely, de elfér. Ugyanolyan alatt azt értem, hogy van egy m2 az első pci express x16 slot előtt, ezért az kicsit lejjebb van, mint ahol nincs. Az assassin 3 heatsink ráadásul 1mm-el szélesebb mind a két oldalán.
De kérdésedre: elfér, 121mm. -
Speed®
titán
válasz
jozsi252 #91709 üzenetére
Hasonló, mivel a PL2 (TVB limit) 224W, 1-200MHz max a difi. /K nyilván tovább tud menni allcore, ennyi a difi, de általános terhelés mellett nem nagy a difi.
-
bartos96
tag
válasz
bartos96 #91711 üzenetére
Lefutattam az aidat hogy mit tud. Jobbra szamitottam fujitsu stock hutes 380 g ventivel ez most majdnem 400g mal tobb es 2 fokkal jobb. A tt 20 as ventije lna t kapott azert lehet hogy ennyire kicsi a kulonbseg vagy valamit elrontottam. Pasztabol nincs rajta tobb mint volt. Vagy huzni kene meg a rugos csavaron? A teszt vegen sokkal hamarabb hul le mint a gyari.
-
PuffyMinnie
tag
Helló!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy az MSI Z490-A PRO alaplaphoz kompatibilis ez a processzor hűtő? (Cooler Master MasterAir Pro 4)
Másik kérdésem, hogy processzor hűtőt szeretnék erre a konfigurációra:
(Tuning nem lesz, ha lenne akkor is minimális. 11.000 Ft-ot szánok rá.)
Ház: LC-Power 976 Trooper
Processzor: 3600x
Alaplap: MSI MAG B550 Tomahawk
Ram: G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GISKöszönöm szépen
-
jozsi252
veterán
válasz
Speed® #91702 üzenetére
Köszönöm! Lehet azt mondani hogy egy i9-10900 kitolt power limittel hasonló teljesítményt nyújt mint egy nem tuningolt i9-10900k?
tasiadam
Az az igazság hogy nemrég került abba a gépbe 32GB 3200MHz-es RAM amibe ez a lap menni fog. Az a kicsivel több mint +200-300MHz a ramoknak nem hiszem hogy sokat jelentene. Mármint teljesítménybe nem lenne túl nagy különbség. A ramok meg egy darabig tuti hogy nem lesznek cserélve, így egy B560 lap pénzkidobás lett
volna úgy gondolom.
Ez a lap meg elvileg jónak számít, azért választottam ezt.steewcv65
33 000ft volt Firstshop-ban. Sok jót olvastam róla illetve itt is ezt tanácsoltátok, azért is döntöttem emellett. -
bartos96
tag
Hat barkacs aruhazban dolgozom. Bar ott pc t nem igen barkacsolnak. Eloszor arra gondoltam lefurom de nagy a kockazat hogy serul + zarlat veszely.
A kovi otletem az volt hogy a gyari backplatetel megy fel conradba lehet kapni m3* 20mm es csavart az szerintem egyezne a secufrim backplatettel. Onnan pedig hasznalnam az intel reszhez levo noctua lefogatot. De hallgatom neked milyen otleted van erre. -
Speed®
titán
válasz
bartos96 #91699 üzenetére
A mondattagolás/írásjelek használata sokat segítene ;p
Ha a gyári backplate menete nem stimmel, akkor le lehet bontani alapesetben, itt viszont a socket azon része is függetlenedne, ami a proci rögzítésért felelne..onnantól a hűtő tartaná, ami nem valami szerencsés. Szóval ez kicsit problémás lesz, ha nem vagy barkácsolós típus.
-
bartos96
tag
Van valami otletetek hogyan lehetne ezt a noctuat felrakni? A backplatet hagynam es vennek 4 db m3 as csavart es azzal raknam fel az jo lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Ryzen 7 CPU-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest