Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• StarZ3r0

tag

Relativ egy egyszeru kerdesem lenne:
    nem tudom, hogy lecsereljem-e az i5-4570-en levo gyari hutest?
    igazabol a hangja nem zavar, viszont reggelente 21 fokos lakasban 31 fok korul van, ilyenkor delutan ha 26 fokos a lakas, akkor atlag 35 fokos a proci, kerdes, hogy ez mennyire van rendben? csak arra gondolok, hogy nyaron amikor lesz itt bent 30-35 fok, akkor nem lesz-e tul meleg a proci, ja ez idle allapot, marmint csak win van, meg netezek, par futo programmal a hatterben, prime95-ot nyomtam ra egy fel orara kivancsisagbol, akkor 65 fok volt a max

ha azt mondjatok, hogy kellene ra valami masik huto, akkor szerintem a kovetkezo szempontok lennenek erdekesek
    - nem kell kifijezetten halk huto, eleg ha hozza a gyari szintjet
    - tuningolni nem is lehet a procit, szal ez nem szempont
    - ne legyen nagyon durva felszerelni, az elso ilyen muveletem lesz (midgard II-be kerul majd, asus vanguard b85-re)
    - most 8gb ramom van, nem hiszem, h 2-3 even belul bovitem, szal nem baj, ha letakar egy-ket slotot, de ha van olyan, ami nem takar le belole, akkor az nyilvan jobb
    - arban nagyon nincs keret, ugysem azonnal vennem, de olyan tul komoly nem kell, leven gondolom tuning nelkul egyszerubb hutok is megfelelnek
    - szerk: esetleg meg annyi, hogy normalis elettartama legyen, 3-4 evig nem akarok hozzanyulni

hr-02 macho-t neztem, nem tudom a fentieknek mennyire felel meg

elore is koszi a tanacsokat

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák