Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• micafighter

nagyúr

Úgy néz ki lesz végre jó minőségű, olcsó, magyar feliratos PBT Dyesub készletünk az XMI-től :) Kettő féle layoutot dolgoztunk ki, ez a kisebb:

http://www.keyboard-layout-editor.com/#/gists/8effa4235e565eef779aa18b021ac309

Ez pedig a nagyobb:

http://www.keyboard-layout-editor.com/#/gists/453908f409b20508438b41cd4cbe6202

Árban a kisebb szett kb 12k lesz szállítással, a nagyobb szett pedig kb 15k szállítással. Layout tekintetében 3U spacet split spacehez és a 1.75u Backspace-t 40%hoz nem tudnak sajnos, így azokat dobtuk, ezeket a fentebbi layoutbol már ki is vettem. Mivel az áron már nem változtatott, beleraktam a nagyobba még pár különlegesebb 1U-t, egyrészt a NUBS benne van alfa és mod színben is, így mindenki boldog lesz :DDD Hasonló okból ment bele egy alfa színű Del is, plusz beleraktam egy R1 Ű-t azoknak, akik esetleg HHKB backspace-t használnak.

A layout és ár már fix, a színeket még egyeztetjük. XMI az egyik legjobb dyesub gyártó de előfordulhatnak hibák vagy valami nem úgy sikerül ahogy terveztük, úgyhogy ha valamin igazítani kell akkor azt nyilván jelezzük majd a gyártónak. Ha valakit esetleg érdekelne a szett ezek ellenére és nem akar várni, akkor szóljon és a fentebbi árokon előre utalás mellett be lehet szállni. Ha kifizettük és leadtuk a rendelést akkor elkezdenek rajta dolgozni és kapunk rendert is ha minden igaz.

Ezt a rendelést taobaon keresztül intézem. Ha megérkeztek a szettek és az esetleges apró hibák javítva lettek, megkérem majd őket hogy AliExpressre is rakják fel a szettet, így később könnyebben tudtok majd rendelni, de AliExpressen drágábbak lesznek a szettek. Ami taobao-n 10k + szállítás körül van nekik az AliExpressen 17-20k körül van fent, a különbséget részben az adja, hogy ebben már az áfa, szállítás stb minden költség benne van. Illetve az AliExpressre kerülő szettnél lehet a layout is változni fog némileg a fentebbiekhez képest, mert a készen rendelhető szettjeik úgy látom nagyjából egyforma layoutot követnek, de elég jó az a layout támogatás is. Ha jól látom itt árulnak elég sok nyelvi szettet pl, gondolom ide kerülne majd be a magyar is: [link]

Új hozzászólás Aktív témák