- OLED TV topic
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Mini-ITX
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
nah vettem egy TKL (hama urage mittoménmi ~18k)-t, annyi elvárásom volt hogy magyar kiosztás, kétsoros enter.
otemu blue switch, kupak nagyon műanyag és nagyon hangos!
lehet a kupak miatt, van cherry mx blue-m is, de az nem ennyire vészes.
a képeket csak a kiosztás miatt raktam be, mert még a hivatalos oldalon se volt jó!
ami érdekes hogy ~2mm keskenyebbek a kupakok, ezért gépelésnél nekem sikerült mást is lenyomnom. ~70 SZPP 90% pontossággal, persze ez majd megszokás kérdése lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ryzen 7 CPU-k
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest