Új hozzászólás Aktív témák

• Isual

veterán

válasz dqdb #50727 üzenetére

Most Ducky One-om van. Előtte CM Masterkeys-szel léptem be a mechanikus billentyűzetek világába, de kiábrándított a tejfölös doboz minőségű kupak. Így magyar nyelvet elengedtem és német PBT-s Ducky lett belőle. Főleg a space lenyomásának a hangja ég és föld. A Corsair K63 video typing alapján ugyanolyan zörgős annak is a hangja - mármint a spce billentyűnek. Lehet az jobb minőségű ABS, mint a CM-é volt, de a space ugyanúgy dobozos rezgő.

Wireless-t szeretnék.

Így most ott vagyok, hogy:

- német Corsair K63 Wireless és ABS hang.
    - ugyanez + ilyen PBT kupakok hozzá (amiből a fehér, amúgy nagyon csecse :) ), de akkor nem német lesz végül a kiosztásom, hanem UK, aminél szimpatikusabb nekem a német (QWERTZ, ä helye az á- meg még 1-2 dolog - zárójelek ugyanúgy 8-as 9-es num, nem 9-10)...stb)
    - Filco Convertible 2 TKL --> háttérvilágítás hiányát túlélem, MX-Brown közelebb áll a lelkemhez, mint a RED, viszont asszem a B85M-GAMER alaplapomon nincs bluetooth, szóval erre is kéne valami megoldás mert jelen állás szerint működne, csak nem wireless :)) (plusz ahogy néztem jóval nehezebben beszerezhető, de ugyanúgy van DE layout)

Erre mondjatok valamit :D

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák