- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highzor
csendes tag
Szeretnék segítséget kérni, olyan billenytűzetet keresek aminek a betűk között nincsenek rések, tehát egymás mellé vannak "szorítva", mert már unom hogy mindennap takarítani kell alóla a port, szöszt, stb. Lehetőleg ne legyen horribilisen drága se
. Remélem átment amit írtam, köszönöm a segítséget előre is.
-
vlevi
nagyúr
Asszem, láttam a mediamarktban. Valami ordernáré módon fénylik a betűk szélén a matrica. Úgy képzeld el, hogy a fekete alapon ott a fehér betű, de körülötte 1-2, de inkább 3mm vastag, ezüstösen csillogó réteg. És akkor ehhez adjuk hozzá, hogy a fekete billentyűzet is csillog, ha rossz szögből éri a fény.
Erről beszélek. -
Gerisz
addikt
A Microsoft Wireless Desktop 3000 milyen lehet?
-
vlevi
nagyúr
Én mégiscsak azt mondom, próbáld ki valahol a Logitech MK250-et. Az MK320-at nem ajánlom, főleg a DEL billentyű miatt, és ahogy emléxem, a rencergarázdánknak olyan van, és baromira zörög.
Az MS Wireless 700-t azért nem merem ajánlani, mert ahogy az előbb is írtam, nem 2.4GHz-es, innentől kezdve kérdéses a hatótávja.
Apropó hatótáv. Baromira nem mindegy, mi van közben. Én ugyanis a gépen a hátsó USB-be dugtam a vevőt, és természetesen simán el tudok mászkálni vele a szoba túlsó sarkába is, és működik. Node, a számítógép asztaltól közvetlen jobbra fél méterre már meghal a tudomány, mert ott van a 220-as elosztó, a UPC router, az én WIFI-s routerem, meg vagy 20 kábel. viszont 20 centivel odébbról tökéletesen megy.Tudom, neked csak bill. kell, egér nem. Add oda a cicának jáccani
-
vlevi
nagyúr
Kicsit off. napelemes billentjű : [link]
Csak azabaj, hogy nem a billentyű szokott sűrűn lemerülni, hanem a zegér.
-
Füleske
addikt
"Ezt csak az tudja értékelni, aki használt már olyan billentyűt, aminek csak a közepét és csak függőlegesen lehetett leütni, ráadásul kalapács kellett hozzá. Nekem volt ilyenhez szerencsém."
Ajaj , nekem is. Pl. Speedlink Alterno - nál a kisebb gombok is így működtek , a nagyobbaknál meg ha a szélét nyomtam akkor nem lehetett lenyomni. (pl. Tab , Enter , Shift...) És ez szó szerint értendő.
-
-
vlevi
nagyúr
Engem végülis az egér kergetett az elmebaj környékére, mert állandóan megakadt a madzagja valahol. A4Tech egér (volt), egyébként jól funkcionált, szerettem benne a két extra gombot, ami előre-hátra gombként funkcionált. De nagyon zavart ez a madzag dolog, nem is gondoltam volna, hogy ennyire szar lehet. De az is elképzelhető, hogy csak az A4Tech madzag ilyen, mert a munkahelyemen az MS egérrel nem tapasztaltam ilyet. Puhább lenne az a drót? Mindegy, mostmár nincs drót egy szál se. Csak az elemnek kell bírnia
Egyébként korábban is féligmeddig vezetéknélküli egerem volt, A4Tech, amiben az egér a speckó egérpadtól kapta az energiát, valami elektromágneses elven. Féltem tőle, hogy bedöglik az egérpad, de nem. jópár évig bírta, és végül valamelyik egérgomb kezdett el vacakolni.
És végülis azt néztem, hogy egér+bill kombók nem számottevően drágábban mint maga az egér. Persze olyankor egérből tetszőleges a választék. De így legalább csak 1 vevő kell hozzá. Nem mondom, hogy tuti ez a legjobb választás, de én most elvagyok vele. Ja, és a bill. is úgynézki használható. Amíg ezt írtam, nemnagyon ütöttem mellé. Egész az utolsó mondatig, akkor ui. 10×
De a Home-End gombokért kár. Nomeg a jobb alsó sarokban a popupmenü gombért. Néha-néha jól jön. Programozás közben többször előfordul, hogy ki van jelölve egy halom ojjektum, és ha jobb egérrel rossz helyen kattintok, eltűnik a kijelölés. Ilyenkor jött jól ez a gomb.
Ennek a billentyűnek viszonylag nagyok, majdnem teljes méretűek a funkció billentyűi, 3-as csoportokban vannak, ahogy kell. Talán egy kicsit el van tolva jobbra, mert az ESC félúton van a 0 és az 1 között. F1-F4 között van elcsúszva, F5-től kezdve úgylátom, ugyanott van, mint a régin. Valamit csaltak a méretekkel. Megkergülök az apró funkcióbillentyűktől. Azért, nehogymár minden alkalommal keresni kelljen az F9-t? (Compile, a'la Delphi)
Gépelni viszont tényleg jó vele, láthatod, mekkora regényeket írokHatározott a nyomáspontja, ellenben könnyen lenyomható, mégis csendes. Pl. a jobb oldali SHIFT-nek is nyomhatom a sarkát, akkor is lenyomódik. Kíváncsi vagyok meddig tart ez az állapot. Ezt csak az tudja értékelni, aki használt már olyan billentyűt, aminek csak a közepét és csak függőlegesen lehetett leütni, ráadásul kalapács kellett hozzá. Nekem volt ilyenhez szerencsém.
-
Gerisz
addikt
Köszönöm az információt.
Nekem csak a billentyűzetre lesz szükségem, mert egér más "kategóriájú" vezeték nélküli lesz.
Most Wave-em van azon is így vannak elosztva a billentyűk ahogy mondod. Meg a Funkció billentyűk is 3-as kiosztásban. Kicsit fura, de mivel nagy a kezem is batár így jó. Meg szerencsére mindent könnyen meg tudok szokni.Füleske:
Olyan kellene ami nem "késik"
Most mindenből vezeték nélkülit veszek (kivéve füles) mert meguntam a kábeleket.
Meg rásegített az ellenszenvem leküzdésében a Cordless Rumblepad2, mert az tökéletesen működik még az ágyból isjókat szoktam versenyezni.
-
Füleske
addikt
-
Füleske
addikt
Lehet kapni világítós magyar kiosztásút (pl. dtk , labtec , speedlink , revoltec stb.) , csak a minőség szutyok. (pl. kopnak a feliratok , szorulnak a billentyűk stb.) Nem ajánlott kategória.
Gigabyte - ot nem tudom mikor lehet majd kapni magyarban, angol nyelvűt most is lehet kapni 15 ezer körül.
Nézd meg a Logitech illuminated - et még , az nem gamer és épp belefér még a 20 ezerbe. -
vlevi
nagyúr
Na, egy kicsit probáltam a COD4-el, és semmi baj vele, legalábbis az én szintemen. Kíváncsi vagyok, hogy az egér meddig bírja azzal az 1db AA elemmel, illetve a billentyű a 2db AAA méretűvel.
Ja, egy újabb negatívum, nincs rajta Numlock, capslock lámpa. Bár ez gondolom a drótnélküliségből adódik, hogy minél kevesebbet fogyasszon.
Tényleg az egéren, és a bill-n is van on-off gomb. Számít, ha kikapcsolom? Tovább bírja? -
vlevi
nagyúr
Nálam most egy Logitech Mk250 figyel az asztalon, kb 2 perce. Azért ez, mert egérrel együtt 7500 a MM-ban. Nopersze nem csak ezért, hanem amiatt is, mert a másik Logi, a 320-as szerintem több sebből vérzik. Egyészt lelopták róla az insert billentyűt (vagyis a sarokban valahol ott van, csak nagyon eldugva), másrészt a hozzá adott egér gyereknek való és nem nekem. Az mk250-es egere egy fél fokkal nagyobb.
Nézegettem MS cuccokat is, abból a Wireless 700 tetszett volna nagyon. Pedig az a legócsóbb MS vezetéknélküli. De sajna nem 2.4GHz-es, és emiatt tartok tőle, hogy a hatótávja kevés. Ellenkező esetben ez lett volna a tuti befutó nálam. Mégpedig azért, mert az egere normális méretű, másrészt pedig az, hogy a betűk nem matricák rajta!!!! Aszittem, odacsinálok, amikor láttam, hogy szinte az össze billentyűzet matricás, ami azért baj egy fekete billentyűnél, mert ha a lámpa rávilágít, akkor fénylik az egész billentyűzet, és az égvilágon semmit sem látsz belőle. Volt olyan, amit hosszú ideig forgattam, mire le tudtam olvasni, hogy a funkcióbillentyűin mi van. Ebből a szempontból a fehér bill. a tuti, de a sok emós miatt olyat már alig gyártanak fehéret, csak feketétDrótnélküliből viszont tényleg.
Na, miközben válaszolok neked, ez egyben teszt is, mert kb 5 perce dugtam rá a gépre a cuccost. Szóval. Ezzel az mk250-el azért kell vigyázni, mert átkavarták az ins-del-home,... gombokat. Függőlegesre rakták, ami ötletnek jó, mert 1-2 centivel kevesebb helyet foglal a billentyűzet, de aki gépelés közben szokott a bekezdés elejére, végére ugrálni a home-end gombokkal, az sokat fog anyázni emiatt, főleg, ha 20 éve használ hagyományos kiosztá (bazeg megint a delt nyomtam meg...
) szóval, kiosztású billentyűzetet.
A boltban nézegetve ez az mk250 fénylett legkevésbé, de most, hogy hazahoztam, csalódottan kellett észrevennem, hogy az asztali lámpa mellett fénylik. Olvashatatlan szinte az összes felirat.Persze nem a space és a P betűket nem találom, hanem az ilyenolyan extra marhaságokat, mint pl. $ jel és társai. Sajnos, ha fénylik a keyb., akkor ezeket esélytelen megtalálni. Lekapcsolt lámpával pedig sötét van, szóval olyankor pedig azért
)
Egere jó, csak eccerű. Két gomb, görgő, és azon a középső gomb. Maga az egér egyelőre teszi a dolgát, nem túl nehéz, jól csúszik az egérpadon. De a középső gombja lehetne jobb is. Elég erősen kell nyomni, és nagyot kattan. Ez azért érdekel, mert a böngésző ezzel nyitja a linket egy új fülre. Emiatt szinte többet használom, mint a bal gombot. Ja, meg persze gránátot dobni is ezzel kell
Játékban még nem próbáltam az egeret, mert mint mondtam nagyjából 5-10 perce használom a cuccost. -
Gerisz
addikt
Egy jó vezeték nélküli billentyűzetet keresek 10.000Ft körül.
-
slicck
csendes tag
válasz
Füleske #5025 üzenetére
Magyar nyelvűben világítósat lehet kapni már egyáltalán?
Ja és ez a Gigabyte milyen árban fog mozogni szerinted?
És milyen billentyűzetet tudnál még ajánlani ami lapos billentyűzet, igazából nemtudom, leírtam-e már előzőkben játszani fogok rajta, most hogy gamer billentyűzet-e nem izgat fel. -
vlevi
nagyúr
Én Logitech internet 350-et használok itthon és a cégnél is, de nem fogod nekem elhinni, a fehér mechanikailag jobb, mint a fekete! Én sem hiszem el, de így van.
Amit nem értek, hogy mi a ráknak variálnak a kiosztással annyit. Mármint az ins, del, home,... gombok hülyébbnél hülyébb helyekre való pakolásával. Próbálkoztam olyan bill-el is, amin dupla magas a DEL gomb, és függőlegesen van az a 6 (azaz itt csak 5) gomb. Ráadáasul az a billentyűzet számomra olyan volt, mintha fél gombnyival el lett volna csúszva, egyszerűen egy gombot sem találtam el vele. Nem vagyok gépírónő, de szöveget képes vagyok nagyjából vakon begépelni, azzal viszont semmi esélyem nem volt erre. Nem is tudom milyen volt, és már meg sem tudom mondani, mert szétvertem a rencergarázda fején, aki az asztalomra tetteDe a Logitech Internet 350 bevált. Asszem mostmár nem lehet kapni, de a [link] ugyanaz, csak nincsenek rajta az extra (media player, hangerő,...) gombok. Ja, és árban valahol 2-3ezer körül van.
A másik, amit érdemes lehet nézegetni, az a classic 200 [link]
-
Füleske
addikt
válasz
VinoRosso #5022 üzenetére
Logitech mk250 (ez aztán tényleg alap , minőségileg is , de még nem gagyi)
Logitech mk520 (még mindig alap , de sokkal jobb minőség)
Genius slimstar i820 ( vezetékes változatának igen jók a gombjai , az egeret nem tudom milyen)
Ezeket nézd meg. Ha más kombó tetszik meg , a 2,4 Ghz - es kapcsolatot feltétlen nézd meg , mert e nélkül esélytelen a 6-7 méter. -
slicck
csendes tag
Sziasztok!
Olyan billentyűzetet szeretnék ami (ha lehetséges ,belefér az árba) akkor világítson is. És lehetőleg ez számít a legjobban, hogy sík billentyűzet legyen, ne akadjanak meg az újjaim minden billentyűn hanem síma legyen. Leeginkább játszom a gépen és persze PH-n függök, de nem kell Gamer bill. Max 20körül gondolkodom, 24-5nél többet nem adnék érte.
Előre is köszi!
Üdv!_slicck -
VinoRosso
veterán
Sziasztok !
Wireless bill&egér kombót szeretnék venni, de nem igazán vagyok otthon a témában. Nem kell full extrás gamer, multimedia meg kutyafüle sőt inkább a minimal style a nyerő nálam, viszont ne egyen sok dzsúzt, bírja sokáig töltés nélkül, és legyen strapabíró, minőségi min 6-7 méteres hatósugárral.
Mit ajánlotok, és mi az amit messziről kerüljek ?
A választ előre is köszi.
-
ViTaZi
aktív tag
Hali
Multimédiás, világítós billentyűzetet szeretnék venni,
Eddig ezt néztem ki: Razer Lycosa és mirror változat. Esetleg tudtok hasonló alternatívát és ha igen mennyiért?
Előre is köszönöm!
-
Bigemperor
senior tag
Ha valaki vezetéknélküli combón gondolkodik, lézeres egérrel, na annak nem annyira ajánlanám a genius luxemate 600 laser-t.A billentyűje jól működik, na de az egér, szinte az első pillanattól gyengélkedett nálam, aztán egyszer csak megadta magát.Pedig keveset használtam!igaz ez eléggé "olcsójános" a kategóriájában, de nem is szabadna árulni.
-
Mercutio_
félisten
M-RAF95 az egér
a vevő C-BT44, ilyen van/volt az MK300-hoz és az EX100-hoz, nem tudom ez alapján kideríthető-e, hogy a 2 vevő kompatibilis-e, ha igen és neked úgy is felesleges a vevő valahol összetudnánk futni? (Cserébe esetleg, ami van itthon az Dell RT7D60, igaz nem túl finom billentyűzet, de van benne smartcard reader
)
-
nyunyu
félisten
válasz
Mercutio_ #5012 üzenetére
Kallodik valahol egy regi tipusu 27MHz-s kombo vevom, ami meg a Cordless Comforthoz volt.
Kerdes az, hogy az EX110 ugyanezt a 27MHz-s protokolt hasznalja, vagy az eggyel ujabbat.
Baaaaar, az belepo desktop volt, nem valoszinu, hogy fastRF radios egeret adtak hozza.Azt irja az L weblapja, hogy neked M-RCE95 vagy M-RAU95 vagy M-RAF95 egered van, a billzet+eger vevom meg kompatibilis a tokugyanugy kinezo M-RR95-tel
(sooot, a golyos elodjevel is.)
-
celf
őstag
olyan billentyűzet kéne, ami van fekete színben, halk, lapos, nem lazák a billentyűi, és 5-6-7 ezer forint környékén mozog az ára. nem vagyok márkafetisiszta, tehát jöhet bármi.
ha valaki tud jó ötlettel szolgálni azt megköszönöm
-
AtHoS
nagyúr
Helló!
Egyik ismerősömnek lenne egy kis problémája.
Vásárolt egy Expert 3325 elnevezésű számítógép konfigot. A konfighoz LABTEC Media Wireless Desktop 800 [link1] [link2] bill+egér kombót kapott.A problémája az lenne, hogy a számítógép beindítása után több alkalommal és rendszeresen előfordul, hogy a bill+egér kombó mindaddig nem működik, míg a vevőegységet ki nem húzza és újra be nem dugja a USB portba. Ha ezt megteszi, onnantól rendeltetésszerűen használhatóak a vezetéknélküli beviteli eszközök.
A gépben Gigabyte alaplap teszi a dolgát, viszont a pontos típusát nem tudom.
-
stratova
veterán
Szerintem, ha kipróbáltad a Quietkeyt akkor ha a közelit találsz vagy olyat, nagyon mellé nem nyúlhatsz, ha tényleg csak egy egyszerű de kényelmes billentyűzet kell. Nálam inkább az a gond, hogy az ár kicsit felette van a kívántnak és pár médiagomb is kellene. Az is igaz, hogy a kiállított példányok kapnak apait-anyait gyakran hiányoznak a billentyűk is sajnos..
De ha esetleg a később írt listám egy-két tagjával is összefutottál akkor megköszönném, ha megosztanád a tapasztalataidat. Ugyanis én még nem találkoztam velük csak ár és paraméterek alapján szimpatikusak. Boltban lágyabbak között csak Geniust láttam az viszont hangos volt. -
sb
veterán
válasz
stratova #5001 üzenetére
Én billentyűzetnél nem érzem, hogy a spórolás lenne a fő indok. Bár nekem is egy hiperolcsó Geniusom volt eddig, de azt sem azá miatt vettem, hanem mert jobb volt, mint az előtte használt 2-3 féle típus. És ez általános, úgy nézem, árfüggetlenül is sok szart lehet találni.
Azóta végignyomkodtam a Media Markt-ban amit találtam. Nem lettem okosabb. 2000-től 25000-ig totál lutri, hogy melyik milyen hangos, kényelmes. 8-10k-ért is találtam bill-t, ráadásul nem is noname-et, mert Logitech volt, ami akadt, ha a billeket a szélükön és nem középen nyomod le. Ez nálam a legalja.De volt olcsóbb Logi ami tök kényelmes volt... csak épp nem halk. Szóval totál káosz számomra az egész.
Az ár meg csak ezek után játszik be, hogy sz*rtért 8-10k-t meg már tényleg nem szívesen adnék ki.
-
stratova
veterán
Kettétör osztású billentyűzetet tényleg keveset látni.
Közben felénk belépett pár új versenyző, mert úgy néz ki mégiscsak elkél legalább az a 3 multimédia bill.:
Logitech K120 for Business OEM
Logitech K200 for Business OEM
Trust 16202 USB
Tapasztalat vagy vélemény vmelyikről? -
ThorsHUN
őstag
Ave all!
Billentyuzetet keresek, aminek az alabbiaknak kellene megfelelnie:
- halk (de tenyleg es nem egy traktorhoz kepest)
- lapos (itt igazabol a billentyuk utja legyen a leheto legrovidebb... notebook billentyuzet szeru billentyuket szeretnek...)
- ...normal kiosztassal (nagy enter, normalis meretu backspace, shift, elkulonulo kurzorok stb) magyar billentyukkel
- vezetekes legyen
- es olcso (5-6 K max)Koszi ha tudtok segiteni
(kicsit belefaradtam mar a probalgatasba)
-
nyunyu
félisten
válasz
stratova #5001 üzenetére
Az a Dell tenyleg nem olcso, anno nagykerben sem lattam 5k alatt.
Egyebkent velem szemben ulo programozo kollegina pont a heten nezegette, hogy miert hasznal mindenki kulon billzetet a laptophoz, aztan kert egyet o is.
Raktarban talaltak egy Labtec UltraFlat-ot.Gondoltam magamban, azzal csoborbol vodorbe, mert 1. lapos, 2 meg hulyebb kiosztasa van, mint a Lenovo G550 billzetenek. 3. minosegben/komfortban plane alulmulja a Lenovo-t.
Csaj kemeny 10 percig nezegetette+tapogatta az UltraFlat-ot, aztan inkabb visszaadta, hogy ez nem jo.
Arubeszerzo kollega hozott neki egy Logitech Deluxe 250-et, most azt hasznalja.
Egyik este kiprobaltam, nem sokkal jobb az altalam hasznalt Icon7 Classic-nal.Közben eltűnődtem azon, hogy új gép összeállításánál olyan alkatrészeken próbálunk néha spórolni, amik jól megválasztva lassabban avulnak el vagy mennek tönkre mint a legdrágább fő egységek, pedig erősen befolyásolják a felhasználói élményt.
Valamelyik nap attevedtem a mogottem ulo kollega gepehez, neki valami noname billzete van, amiota a cegnel van 6 eve azt nyuzza.
Nekem persze egybol feltunt, hogy csalen allnak a gombjai, nemelyik szorul, masik nem megy, szoval erosen kukaerett, de kollega csak nem akarja lecserelni, pedig csak egy szavaba kerulne, aztan hoznanak neki ujat, mint ahogy a kolleginanak is.Masik kollega meg a 7 eves IntelliMouse-ahoz ragaszkodik.
Aztan csodalkozik, hogy a retkes egeralatettol kiakad a golyojaEn nemreg csereltem le az itthoni 5 eves Ergo4000-et, mert nagyon el volt mar hasznalodva: 2x forrasztottam meg a madzagjat, parszor atomjaira lett robbantva, hogy elmossam a gombjait.
Mivel meg mindig nem lehet kapni masik kettetort kiosztasu billzetet, igy sok valasztasi lehetosegem nem volt, megint Ergo4000 lett.Egeszen mas elmeny a zsiruj billzeten gepelni, a regi mar nagyon csattogott, meg sokkal kemenyebben jart.
-
stratova
veterán
Üdv!
Magam is sb kollegáéval nagyrészt megegyező feltételekkel keresek billentyűzetet szüleim számára. A sors fintora, hogy az irodában DELL Quietkeyt nyúzok otthon pedig notebookot. PC-n gépelve esett le, hogy mennyire igazad van.. El vagyok kényeztetve, pécsi MM-ban végignyomkodtam a kiállított billentyűzeteket és a 32.000-es Logitechtől sem estem hanyatt.
Szóval plusz egy a DELL-nek kiegészítve azzal, hogy úgy lágy a járása, hogy közben minimális a gombok lötyögése.Örömmel ajánlanám nekik is, de a keret inkább 3k körül lenne és Pécsett még nem láttam a Dellt, így érdekelne más is, ami ha nem is éri el ezt a komfortot de legalább közelíti és esetleg rendelkezik csuklótámasszal valamint 3 multimédiás gombbal? (elvétve de használják).
Ha minden kötél szakad hozok egyet nekik Bpről 2k-t megér egy ínhüvelygyulladás elkerülése (5 alatt nem nagyon láttam neten).Közben eltűnődtem azon, hogy új gép összeállításánál olyan alkatrészeken próbálunk néha spórolni, amik jól megválasztva lassabban avulnak el vagy mennek tönkre mint a legdrágább fő egységek, pedig erősen befolyásolják a felhasználói élményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest