-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
Köszönöm!
A többieknek is.
A Logitech vevőegységével lehet gondom, hogy a szomszéd asztalon egy Performance MX van az asszony laptopjánál? Vagy neki?
Az egér az nem érdekel, mert van.
Ha ilyet veszek, el lehet az egeret külön adni? Tudja valaki használni? Mert, hogy itt porosodjon fölösleges.
-
Gerisz
addikt
Milyen a magyar kiosztása?
Nagy enter-es?Mindenki:
Mit tud a PerfectStroke™? Halkabb?
Lehet rohadtul nem kellene nekem kiadni 25k-t a K800-ra. A világítás nem érdekel.
Ér az annyival többet? Dupla ár.
Egér nem érdekel, mert van.Ami még jó lehet a Wireless Desktop 3000
véleményeket várok!egyedül a füles marad vezetékes, mert a nagy fejemen zavar a súly.
Az RS-120 sem kényelmes. -
Gerisz
addikt
Én olyat is olvastam, hogy
pozitívum:
Van rajta billentyűzet világítás.
negatívum:
A világítással hamarabb lemerül az aksi
Tiszta vicc.
Néztem videókat amik királyak. Van, hogy 7 billentyűt érzékel egyszerre.
Villogni nem villog ha fölötte van a kezed, és nekem csak akkor világítson ha használom.Füleske:
A PerfectStroke™-re kíváncsi vagyok milyen lehet.
A Wave minőségével hát mondjuk nincs bajom, azon kívül, hogy zörögnek a billentyűk.
A kialakítását nem bírom megszokni. A csuklótámasza fölös, mert akkora kezem van mint a péklapát és messzebb van a csuklóm mint kellene. Tehát pont zavaró, hogy van. Meg ilyen apróságok. Még mindig furcsa, hogy nem 4-es osztásba vannak az F billentyűk. -
Gerisz
addikt
válasz
Füleske #5345 üzenetére
Az MK520-at néztem én is, az nagyon hasonlít a K800-ra, ha nem ugyan olyan.
Igazából azért "nem számít" az ár, mert ha veszek akkor vagy 5 évre és nem azért, hogy legyen, dolgozok rajta, van, hogy egész nap pötyögök.
Meg sajnos vagy nem sajnos, nem bírom a 15 éves bill kattogását, meg alakját mint unokatesóm.
Megvettem a Wave-et lassan egy éve és azzal nem vagyok megelégedve. -
Gerisz
addikt
válasz
Füleske #5342 üzenetére
Extráira nincs szükségem igazából.
Tetszik a világítás, de nem kell. A lézer gravírozott felíratok inkább. Akiosztásban néztem, hogy minden rajta van ami kell, a Shit is rövid, elfért mellette az í helye. Az, hogy nincs ráírva az meg nem számít mert tudom mi hol van. (ASCII tudást azért ne igényeljen mert már attól kényelmesebb vagyok, hogy azt ütögessem)
Meg igazából jót akarok, ez a legfontosabb.
Ha ennyi ki kell adni érte akkor megteszem.
Ha olcsóbban kapok jót akkor annak meg örülök.
Nem akarok vezetékest, mert mint írtam a Mamba is jól teljesít és a Rumble Pad II-is vezeték nélkül, a billentyűzettel akkor már tuti nem lehet gond. -
Gerisz
addikt
Tetszik a vezeték nélküli vezérlés a Mambával így billentyűzetet is bevállalok.
Érdemes költeni a Wireless Illuminated-re?
Szoktam vele néha játszani is, Öcsém meg mikor itt van akkor sokat, tehát ne legyen lassú.
Esetleg az MK 520 (az egeret meg beteszem a fiókba)
Vajon az Unifying egységhez hozzá lehet csatlakoztatni a Rumble Pad II-t vagy esetleg fordítva?Ha nem akkor mindegy, akkor más gyártó modellje is szóba jöhet.
-
Gerisz
addikt
A Microsoft Wireless Desktop 3000 milyen lehet?
-
Gerisz
addikt
Köszönöm az információt.
Nekem csak a billentyűzetre lesz szükségem, mert egér más "kategóriájú" vezeték nélküli lesz.
Most Wave-em van azon is így vannak elosztva a billentyűk ahogy mondod. Meg a Funkció billentyűk is 3-as kiosztásban. Kicsit fura, de mivel nagy a kezem is batár így jó. Meg szerencsére mindent könnyen meg tudok szokni.Füleske:
Olyan kellene ami nem "késik"
Most mindenből vezeték nélkülit veszek (kivéve füles) mert meguntam a kábeleket.
Meg rásegített az ellenszenvem leküzdésében a Cordless Rumblepad2, mert az tökéletesen működik még az ágyból isjókat szoktam versenyezni.
-
Gerisz
addikt
Egy jó vezeték nélküli billentyűzetet keresek 10.000Ft körül.
-
Gerisz
addikt
én nem vagyok wave tulaj, de működnie kell, mivel arra való az átalakító.
Kérdés:
MX3200 csak a billentyűzet rész, mennyire lehet jó?
kényelmes, illetve még nem mertem vezeték nélkülit venni az esetleges "lassulás" vagy "kihagyás" miatt. Van ilyen egyáltalán? Nem vagyok hardcore gamer, de mikor időm van nekem szaladjon flottul. -
Gerisz
addikt
Na még mindig a billentyűzetnél tarok. (vagy megint)
Beleszerettem én a Lycosa-ba. Ha addig nem jön meg az eszem veszek egyet magamnak meglepire karácsonyra
De addig is és mellé is kell egy magyar a kiccsaládnak.
Logitech MultiMedia 600 amit néztem és pár perce bejött a képbe egy Gigabyte billentyű is. Egész tetszetős nekem.
Tényleg semmi nem lényeg igazán csak a halkság, mert a Wave-et néztem és hát tényleg vannak elképzelések a kényeremről, de nekem az nem az. Pedig taperoltam rendesen -
Gerisz
addikt
válasz
Füleske #3385 üzenetére
Azért nem vettem még meg az Arctosa-t mert ugye Angol, nekem nem probléma, de még az Öregemék is szokták használni, ezért van még csak képben a Wave, a kényelem is fontos. Egyébként most egy "sima" bill. van amin játszom csak már 5 éves és hangos. nomeg az új érzés. A G11 nem teszik hiába világítós a Razer-rel szemben. Lehet elmegyek valami nyamvadt boltba ahol meg lehet nézni meg fogdosni egy párat.
-
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Vennem kellene egy bill-t.
10k körül szánnék rá. Néztem ezt a Wave-et és az Arctosa-t.
Vélemény? Egyéb ajánlat is érdekel
Sokat játszom és gépelés is megy, örülnék egy csendes és kényelmesnek.
Öcsémnek van az Ultra-Flat az nem teszik, túl "szűkös"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest