-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
-
bAtt001
addikt
válasz Predator2 #37992 üzenetére
Amit linkeltél bill a képen ANSI kiosztású hosszú shifttel stb. az ISO az teljesen megegyezik a magyarral. Valamint ha sima Masterkeys L-t veszel az gondolom a PBT-s változat aminek a kupakok anyaga el fog ütni a magyarító szett anyagától amit ABS. Érdemes elveszni a részletekben
-
Ringman
nagyúr
válasz Predator2 #37992 üzenetére
úgy hogy alapból az: [link]
szerk:
[link] 75€ a masterkeys s pbt ansi layouttal, van más is leértékelve, pl rgb masterkeys 120€-ért[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Predator2
addikt
Helló
CM Masterkeys L billt ajánlottatok nekem illetve, hozzá HUN kupakszettet.
Kupakszettem van, billem még nincsViszont egy gyors kérdés: A hosszú shift gombból, hogy lesz kicsi ? Már csak azért is mert az nincs a csomagban.
A Hun kupakszett pedig:
Gondolom akkor csak az M széria variálható át az L-re nem, vagy csak még több szenvedéssel.
Ha mégis akkor hogy oldottátok meg?Üdv
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Brett001
aktív tag
Sajnos általános probléma a webáruházaknál, hogy rossz képet raknak be a termékekről.
Egyébként nekem is X3 RGB-m van, barna switch-el, magyar kiosztással és van rajta hangerő szabályzó, (bár nem dedikált) FN+F6, F7, F5 a némítás.
Januárban vettem, semmi gond nincs vele, ellentétben a Cougar 200K-val. (Olyanom is volt). Én is azért döntöttem a brown kapcsoló mellett, mert jobb a gépelési érzet, de azért játszani is jó, bár nem vagyok nagy FPS huszár.[ Szerkesztve ]
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
nyunyu
félisten
Valaki keresett MX Pinket.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
dugo_
veterán
válasz pengwin #37988 üzenetére
Kicseréltem a Kailh Red-et Gateron Brown-ra a Lolitában, viszont a művelet után elszállt mindkét Shiftem.
Nyák nem lett megsértve, kapcsolókon végigmentem multiméterrel, nincs szakadás, ha dróttal zárom, arra se reagál. Összes többi bill működik.
Merre induljak el?
[ Szerkesztve ]
-
válasz nyunyu #37975 üzenetére
Cool Jazz kupakokkal esetleg van tapasztalatod?
Aliexpress-szen van többféle ISO készletük is: UK, DE, FR, és ami a legérdekesebb: FI.
Elvileg PBT és double shot, 29$-ért.
Nem igazán értem, hogyan éri meg nekik a finn ISO készlet, még úgy is, hogy az egyezik a svéddel.
Üdv, pengwin
-
-
dqdb
nagyúr
A PBT-ből készült Masterkeys kupakok milyen profilosak, OEM vagy Cherry? Az arányok alapján OEM-nek tűnik, de összehasonlító képet, amiről egyértelműen kiderülne, nem sikerült találnom.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Tyrel
őstag
válasz Brett001 #37775 üzenetére
Hosszas szenvedés és keresgélés után végül egy ilyen Attack X3-ra esett a választás, ebből is egy RGB-sre, bár hiányoznak róla a hangerő gombok (az csak a piroson van, fel nem foghatom miért), de úgy voltam vele hogy ha mégse jönne be akkor egy RGB-set könnyebb lesz eladni... Meg persze e-peen mer' az fontos.
Amit a PCX árul ott a linkeden az amúgy nem az RGB verzió, csak rossz képeket raktak be... rámentem volna amúgy a pirosra is, de abból csak a külföldi van 30e alatt, a magyar kiosztású már ugyan annyiba kerül mint az RGB-s (és szintén magyar) változat... Ha meg már azonos áron voltak, ráböktem a karácsonyfára.
MX Brown-al rendeltem (mondjuk nem tudom van-e mással magyar kiosztású de pont ezt akartam), kíváncsi leszek.
(Media Markt-ban sikerült megtapogatni valamit ami eeelvileg MX Red volt, de nem jött be hogy nincsen szinte semmi "tactile response"-a)[ Szerkesztve ]
Turenkarn
-
vlevi
nagyúr
"Árban minimális a különbség."
A Genius-t megkapod 7ezer alatt is, az azért nem "minimális" különbség.
Egyébként nekem nem vált be.
A Geniusnál vedd számításba, hogy az Enter amerikai stílulsú, lapos. Az ű felette van. Én egyszer sem tudtam vele eltalálni az ű-t, mint enter lett belőle.
Azonkívül kegyetlen magas.
Ellenben gépelni jobb rajta, mint egy átlagos gumiharangoson, ez tagadhatatlan. Nem mondom, hogy olyan pontos visszajelzést ad a leütésről, mint egy mechanikus, de mégsem az az érzés, mintha vizes szivacsot nyomogatnál, mint ami az átlag memrános billentyűknél van.
Tartósságáról nem tudok nyilatkozni, én 1 hét után visszavittem. -
BK87
senior tag
Sziasztok. Új billentyűzetet szeretnék venni, amiket eddig néztem:
Hama Urage Cyberboard
Genius scorpion K10
Cougar 200k
Árban minimális a különbség. Szerintetek melyik a jobb a felsoroltak közül (gondolok itt a minőségre elsősorban)? Előre is köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
kínából van lehetőség legózott változatra, de csak a pcb 32$
47/48 blank dsa kupak - 17$
case 29$
stab, kábel pár dollár - legyen 10$már majdnem 90$-nál tartunk
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
arcitec
addikt
Világítós magyar billentyűzetet keresek, volt egy Revoltek, de elöregedett, kb úgy max. 10-12eft-ig, egyet találtam : Ozon Blade nem tudom létezik-e ár/használati értékben jobb. Köszönve a válaszokat ...
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
sutyi^
senior tag
válasz Ringman #37973 üzenetére
Én tegnap hoztam haza full méretű CM MK PBT-t. Egy elég masszív fémlapon ülnek a kapcsolók, szóval nem nyeklik-nyaklik. A build quality nagyon jó és ami plusz piros pont hogy a kihajtható támaszok végén is van gumi nudli.
Három nüansz van ami "nem tetszik":
1.) Nem értem miért a jobb felső sarokban kell bedugni mircoUSB-t, bár nem szoktam magammal hurcolni a billentyűt sehova, szóval nem feltétlen probléma élettartamilag.
2.) A másik hogy a visszajelző LED-ek fehérek és ha kicsit sötétebb van simán jók térkép lámpának, a gond hogy használat közben nem kocsiban ülök. Szóval ezt lehet ghetto moddolom némi scotchtape-el.
3.) A hét darab piros extra keycap ahogy látom sima ABS.-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
jeni
félisten
Itthon az ASUS Strix Tactic Pro Hu bill.
Gyorsan leteszteltem nem-e hibás a cucc? Ugyan olyan gyorsan el is pakoltam. -
Ringman
nagyúr
válasz nyunyu #37972 üzenetére
a tkl verzió a világbajnok áfával 26k itthon, szóval nem elrugaszkodott bevezető ár szerintem
fehér verzió, persze - főleg a CM híres a fehér termékeiről, termékeik nagy része fekete.
-
dqdb
nagyúr
[link]
Az angol Amazonon előrendelhető a Masterkeys L PBT kupakokkal eléggé jó áron (70 GBP-re jön ki az eltérő áfa és szállítási költség miatt a kasszánál), kíváncsi lennék, mikor lesz ebből szállítható termék.[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
vlevi
nagyúr
válasz pistabyte #37967 üzenetére
Hamarabb letörik valamelyik apró pöcök, minthogy bejáratódna...
Ez persze eléggé TROLL kijelentés, mert a laptopok jó része ollós billentyűvel rendelkezik, és azokban azért bírják. És nem kell bejáratni sem. Persze egy lapos felhasználási területe más, ott azért szerintem "finomabban" kezelik a billentyűket az átlagfelhasználók, mint az átlag gémerek, akik azért odavernek erőből, ha valaki hátulról megkínálja őket 1-1 gránáttal -
Mr.Csizmás
titán
némi álmodozás...
Cool Side Printed PBT Keycap Set Cherry Height 108 in 1 - COLORMIX 219663101
nem forgalmazzák már
Side Printed PBT Keycap Set Cherry Height 108 in 1 - COLORMIX 219663201 $71.63
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
pistabyte
tag
Lehet hülye kérdés,de ezek az ollós billek nem bejáratósak??? Talán idővel úgymond bekopna és jobban járna?
-
vlevi
nagyúr
válasz pistabyte #37965 üzenetére
Én most vettem egy Rapooo 8200P-t wireless bill+egér szettet. Edigitalban 8000-ért adták, annyit, gondoltam megkockáztatok. Ez is ilyen nagyon lapos fajta, mint a Vantar. Nem vártam tőle sokat, és ezért nem is csalódtam benne. Egyszerű, lapos FEHÉR, átlagos itthoni fórumozgatásra elmegy.
Szerintem egyik lapos billentyűzet sem alkalmas gémerkedésre. -
pistabyte
tag
Megjött a Cougar Vantar a pcx-től a mai nap. Háát,hogy őszinte legyek vegyesek az érzéseim erről a billentyűzetről. Lehet user error,de számomra furcsa. Olyan érzések a gombokat lenyomni rajta,mintha megakadna valamiben,és ilyenkor elég hangos is csattanó hanghoz tudnám hasonlítani,de nem minden gomb ilyen,főleg a backspace,space,enter. Sose volt még ollós billem,csak sima membrános.
Előtte egy modecom mc-9006 volt,az is slim de valamivel magasabb.Az is tudott akadni,neki nagyon jót tett egy kis szilikon spray,komolyan mondom utána teljesen néma volt,szépen járt,persze csak akkor ha nem ütve-verve gépeltem rajta.
A másik gond,hogy ez nem igazán játékra lett kitalálva szerintem...Lehet sokat vártam ettől a billentyűzettől,nem költöttem még 10k felett billre,csak 4-5k-t.Külsőleg nagyon baba az tény,lehet ennek is egy kis szilikonos spary kenés kellene? Bár ollós billt nem kaptam még szét,és ahogy olvasom nem is igazán ajánlott gyakorlatlan felhasználoknak szétkapni,mert elvileg elég sérülékenyek. Remélem legalább tartós lesz,és idővel hozzá szokok. -
Zsiráfnyál
aktív tag
Sőt, még egy [lifegő csatlakozó miatt] se.
(Ami amúgy számomra egy Ducky billentyűzet árkategóriájában meglepő)[ Szerkesztve ]
-
Drachande
tag
-
kurazsi
csendes újonc
Sziasztok,
HyperX Alloy FPS mechanikus gaming billentyűzet, MX Red-NA Key, Nemzetközi kiosztású
Erről tud valaki véleményt mondani?https://www.emag.hu/hyperx-alloy-fps-mechanikus-gaming-billentyuzet-mx-red-na-key-nemzetkozi-kiosztasu-hx-kb1rd1-na-a2/pd/DQS6Q7BBM/?X-Search-Id=04fa0a69684ce2b31c7e&X-Product-Id=17345092&X-Search-Page=1&X-Search-Position=28&X-Search-Action=view
leárazás miatt nézegettem. MasterKeys L-t akartam de talán lehet mégis ilyet veszek, gondoltam megkérdezem.
Nemzetközi kiosztás az az iso? NA key mit jelent? kicsit összezavar ez. Köszi a választ!
-
Domonkos
Ármester
válasz Drachande #37956 üzenetére
Nincs vegtelenul sok kulonbseg ket gumidomos kozt. Persze itt is vannak jobbak-rosszabbak (meg egyenesen hasznalhatatlanok is), de ugy vagyunk vele, hogy 10k folott mar nem tudnak semmi olyat felmutatni, amit mondjuk a cougar 200k ne tudna.
Egyetlen szempont lehet a vartnal sokkal fontosabb meg gumidomos billentyuzetek eseteben is: hogy mekkora rollovert kepes elviselni. Jatekhoz legyen ez legalabb 6! - RitkaGender of electrical connectors is defined by the pins.
-
Drachande
tag
Igen, gondolkodtam azon is, csak nagyon fáj a fogam egy mechanikusra, abból a vezeték nélküli meg csillagászati összeg vagy nincs numerikus rész, stb. Anélkül nem fekszik fel a két térdemre, nem jó nekem. Régebben használtam vezetékes billt, amikor még ceruza elemmel mentek, olyan 2005 környékén, de azok okádékok voltak, azért is tartok tőlük. A mostaniak már biztos más technológia, jobb, de azért kicsit taszítanak még így is.
Gémer is vagyok, kéne a gyors reagálási idő, a vezeték nélküli meg úgy tudom, több input lag, bár billeknél nem tudom, mennyire súlyos ez. A TVm 44ms válaszidejét szabályosan érzem a monitorom minimálisához képest és egy kicsit zavaró már, hogy az egérhúzáshoz képest egy hangyányit késik a kép. Ezért sem nagyon gondolkodtam vezeték nélküliben.Mekkora különbség van egy olcsó gumidómos (esetleg ollós) és mondjuk egy drágább, mittudomén, 20 ezres gumidómos bill között? Ha vezetékesben gondolkodnék.
-
Drachande
tag
Sziasztok!
Egy jobb billentyűzetet tervezetek venni, de van pár dilemmám, amiben segítséget szeretnék kérni.
Ha egy billentyűzet angol kiosztású, mint pl a Modecom Volcano Hammer, amit kinéztem, mert olcsó mechanikus, akkor hosszú "í"-t pl hogy tudok nyomni rajta? Hosszabb a bal shift, ahogy látom, nincs ott a gombja. Eddíg lomisoktól vett, kidobott, 200ft-os német billentyűzeteket használtam, szóval nekem kb tökmindegy, mi van a gombokra írva, nem nézek oda rájuk. Jó az angol, német, stb, csak ezt az "í"-t nem tudom az angolnál.A másik, hogy fotelból gépelek folyamatosan, asztal nélkül, az ölemben van a billentyűzet. Amikor végeztem, a földre rakom a billt, van, amikor szabályosan úszik csak a földön, plusz évente két-háromszor azért bele is akad a lábam a kábelébe, amiben majdnem elesve meg is rántom. Akár költenék 30at is egy jobb mecha billre, de nem tudom, hogy pénzkidobás-e így, mennyire stabil a kábelezésük, mert ilyen előfordul nálam többször is. Nekem valami stabil cucc kéne, ami bírja a strapát rendesen.
Hama cyberboardon is gondolkodtam, ha nem mechanikus mellett döntenék, mert az elég stabilnak tűnik, talán bírja az időnkénti gombokkal lefelé úszást a földön, pléden, stb. Évente-kétévente "meg szoktam azért enni" egy ilyen fos, olcsóbb billentyűzetet. Érdemes szerintetek költeni így egyáltalán drágább billre, vagy maradjak az ilyen hulladékoknál?
-
jeni
félisten
már nem akciós az Asus Stix
-
Domonkos
Ármester
válasz FireKeeper #37939 üzenetére
Szerintem majdnem minden normalisabb barna kapcsolossal jobban jarnal, mint a cougarral.
Az oringezesrol viszont lebeszelnelek - ha normalisan megtanul jarta gepelni az ember, akkor az sem hangos.Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
Asbee
veterán
Logi G610-et rendeltem MX Red kapcsolókkal 29 -ért aquaból. Annyit megért nem? K70 rapidfire-t mx red kapcsolóval 38-ért már rendeltem, de így szerintem lemondom. Nem tudom megéri-e azt a felárat. Mindkét színű világítást szeretem, média gombok vannak amik kellenek. Most nem tudok dönteni.
-
FireKeeper
nagyúr
a cougar kivezeti a 200K-t vagy mi van vele? néztem hátha el tudok hozni egyet black friday-en, de nem hogy akciósan nem találok hanem egyébként is alig más normális ollós alternatíva irodába? vagy inkább célozzak meg egy barna mechát o-ringezve?
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Tyrel
őstag
válasz Zsiráfnyál #37935 üzenetére
Hát én is Pécs környékén lakok, de DPD Classic-al ~1200 Ft-ért megy háztól házig bárhová... Ami ugyan további plusz szállítási költség (mondjuk ha 2-t rendelünk összesen 11, tehát fejenként 5,5), de még mindig olcsóbb mint egyesével rendelgetni kintről.
[ Szerkesztve ]
Turenkarn
-
MasterMind
tag
válasz Mr.Csizmás #37933 üzenetére
Mivel jobb az, mint a K70? Komolyan kérdezem, nincs most időm átnézni egy tonna összehasonlító videót, de ha pár pro/kontra dolgot megemlítenél, azt megköszönném és adott esetben elgondolkoznék. Ránézésre amúgy, nincs szükségem amúgy plusz funkciógombokra, se csuklótámaszra, a K70 számomra letisztultabb és ha jól tudom, az effektezési lehetőségek jobbak benne.
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Gondolom ennek csak Budapesten belül lenne értelme, én nem ott lakom. De amúgy benne lennék ilyesmiben. Meg azért szívesebben vennék fehéret 20-ra árazva, mint RGB-t 30-ra (eleve nem értem, mi indokol 25.000 Ft különbséget a fehér és az RGB ledes változat között).
Olcsó akciós fehér MK Pro-t ugyan sajnos nem adott nekünk ez a Black Friday, de [Black Friday-es fidget spinnert] igen, szóval ha billentyűzetet nem is, rákot legalább könnyen kaphatunk.
[ Szerkesztve ]
-
Tyrel
őstag
Masterkeys Pro L RGB - UK - Brown Switch rendelésre esetleg nem akarunk összeállni páran?
Kb. 32 rugó így ez a bill, viszont a postaköltség 26.76 GBP, tehát további 9-10 ezer Ft, amin lehetne osztozni...
Aztán erre mehet a magyarító szett...
[ Szerkesztve ]
Turenkarn
-
Mr.Csizmás
titán
válasz MasterMind #37932 üzenetére
szigorúan magánvélemény: ennyiért már DE/UK-ból KM780 RGB-t is vehetnél elv. a fődarabok azonosak a K70-K95 családdal. (nekem 780 rgb van mx brown-al, azért írok )
-
MasterMind
tag
válasz Mr.Csizmás #37931 üzenetére
Uhh, tényleg, köszi az infot. Bár ha rászámolom az áfát, 36k-ért még mindig nem vészes, ha az nézem, hogy itthon 50 az alja...
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz MasterMind #37929 üzenetére
+áfa
-
ribizly
veterán
Sziasztok!
Ha esetleg valaki a Steelseries-től rendelne ma a BF alkalmából, akkor megtenné, hogy szól?
Egy ilyen QCK+ Limited egérpadot szeretnék rendelni tőlük, de csak akkor éri meg, ha nincs postaköltség.
THX|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
MasterMind
tag
válasz MasterMind #37870 üzenetére
A sors kegyes volt hozzám. Amazonról $108-ért jó lesz...
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Trust 22212 Evo silent-et ismeri valaki? Meg szabad venni? Emagnál black friday alkalmából egy 10es."Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
addikt
válasz Mr.Csizmás #37923 üzenetére
A hivatalosan bejött magyar kiosztásúak csak Redesek.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
nyunyu
félisten
de na, 55 egy billentyűzetért...
Ez így nagyjából 180$-ba fájt, de nem vagyok maradéktalanul elégedett vele.
Tegnap rápróbáltam az OG Cherry kupakjaimat, aztán meglepődtem, mennyivel tompább, mélyebb hangja lett tőle a gomboknak.
Úgyhogy nagyon úgy tűnik, hogy szereznem kell rá egy doubleshot GMK szettet, csak az ~130-150$-ba kerül ISO, meg 75% kompatibilis addonokkal.
(ePBT "csak" 80$ volt.)[szerk:]Esetleg kéne egy ősrégi MX 1800 jobb Shiftje, akkor alsó sor kapcsolóinak átrendezése után jó lenne a mostani OG Cherry kupakszett is.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz Mr.Csizmás #37923 üzenetére
Valahol már taperoltam a Strixet, és MX Red rémlik.
-
Tyrel
őstag
Ezt nézegetem én is, de nekem a Tactic Pro túl nagy... a sok felesleges hülye makrógomb a rossebnek kell rá... Nagyon jó vétel lenne ennyiért nélkülük - a kevesebb néha több...
Normál bill. méretben viszont így maradt a Claymore, amiért meg sztem az 55 is nagyon sok. Mármint oké hogy 70-80-ba fáj egyébként (ami egy vicc, a PS4-em vettem 75-é), de na, 55 egy billentyűzetért...
Turenkarn
-
jeni
félisten
Tesoro Gurandal TS-G1N_BROWN (HUN) feltudom ajánlani akinek kell ,de csak december közepe után tudja átvenni a Blue Fish-tól.
-
dudLee
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
A kérdésem az lenne, hogy ha esetleg használ valaki Romer-G switchet, akkor ez mennyire hangos a többihez képest Blue, Red, Brown stb. (kb. hova lehetne elhelyezni)?
Meg a Romer-G ben van ilyen bump érzés, mint a brownba vagy az linear inkább?
Esetleg mennyire tartos, van esetleg széria hiba stb.
Válaszokat előre is köszönöm -
DeathAdder
veterán
válasz Dtomka #37914 üzenetére
+ nyunyu
Zöld kapcsolóval, és akkor ki is derült hogy O ringet venni arra felesleges
Igazából egészen eddig nem volt probléma, mivel engem nem zavar, sőt direkt szeretem hallani a hangját, viszont amióta multizunk eléggé hallható egymás billentyűzete.
A fejes Sennheiser RS 160 (adatlapomon minden ), a mikrofon egy Tracer Screamer, ma két óra hosszáig nem is játszottunk, csak ezt próbáltuk beállítani. Sokszor előkerült a teremtő neve és minden csúfság is, de előbbre nem jutottunk sajnos.
Az a helyzet hogy annál is hallható akinek mikrofonos fejese van és szájánál a mikrofon. Amikor állítunk a mikrofonon kevésbé hallható (de simán hallható) a csattogás, viszont ha addig állítunk a mikrofonon hogy alig hallható legyen a bill, akkor már sokszor mi is darabosan beszélünkEgyébként azok engem sem zavarnak, akiknek nem mechanikus a billentyűzetük, viszont erre aligha lehet megoldást találni szerintem, amikor a másik szobából is hallható hogy gépelsz
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz DeathAdder #37910 üzenetére
Őszintén? Nem tudom, de annyit igen, hogy attól halkabb lesz
Én is tervezek venni mecha bill-t, barna kapcsolósat, az nem hangos. Plusz a fülesben úgysem hallom.Milyen fülesed van? Nekem láthatod az adatlapomon, h mi van, és haver eddig 1x sem kérdezte, h mi az a ricsaj a háttérben? Pedig szokott lenni
Azért probáld meg mikrofonos beállítást is. -
nyunyu
félisten
válasz Ringman #37912 üzenetére
az f és j egyszerre mélyebb és bütykös?
Eredetileg Gateron feature, de azóta több kínai kupakgyártó is átvette.
Cherry profilos NPKC: mély+bütykös F, J, num5
Régi Cherry ABS: mély F, J, pöttyös num5
Gateron/enjoyPBT: mély+bütykös F,J, bütykös num5Mostani Cherry POM: mély F, J, pöttyös num5
Mostani Cherry PBT: bütykös F, J, num5
De a fekete POM és világos PBT MX 1800 még nem volt meg a fenti kép lövése idején.[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
-
nyunyu
félisten
válasz DeathAdder #37910 üzenetére
Melyik kapcsolóval?
Narancsnál (~Kailh Brown) van értelme az o-ringnek, mert ott a zaj nagy része a bottom-outból jön.
Zöldnél (~Kailh Blue) viszont a bottom-outon felül van pluszban a kapcsoló ketyegése, azon nem segít.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Dtomka #37906 üzenetére
Nekem a razer féle izéés swich van, de arra is panaszkodnak hogy hangos.
Lehet veszek O ringet, ha az tényleg csillapítja
Megéri szerinted?* Ha a mikrofon érzékenységen állítok, akkor meg az a gond hogy dadogni fogok, ha nem elég hangosan beszélek.
Domonkos - körülményes volna, viszont ez az O ring jó ötletlen tűnik
-
nyunyu
félisten
válasz Domonkos #37907 üzenetére
Dyesubnak esélye sincs a doubleshot ellen, ami az élességet és a kontrasztot illeti.
Mondjuk árban sem kerül annyiba.Mindkét kupakszett napi használatban van, és egyik sem volt takarítva az elmúlt 2-3 hónapban.
Mielőtt valaki megkérdezi: felső, csillogó kupakszett az ABS, alsó meg PBT.
-
Domonkos
Ármester
válasz DeathAdder #37905 üzenetére
push-to-talk?
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
Domonkos
Ármester
válasz pengwin #37902 üzenetére
Nincs semmi hatulutoje. A doubleshot PBT kupak minden szempontbol a legjobbnak szamit.
Esetleg annyi - bar en sosem tapasztaltam - hogy ha a ket resz kulonbozo mertekben kopik, akkor kitapinthato lesz az osszeillesztes.
Ha nem feltetlenul a vilagitas miatt veszi az ember a PBT kupakokat, akkor a dye-sub is ugyanolyan minosegi feliratokat ad. Ennel nem lesz problema a kopas sem, viszont csak vilagos kupakokra lehet ertelmesen hasznalni.Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
Dtomka
veterán
válasz DeathAdder #37905 üzenetére
A red switches tudomásom szerint teljesen hangtalan, lehet olyant kellett volna vennetek
Mechanikus billentyűzetek gyorstalpalóDe O-ringgel csökkenthető a "zaj"
+ Ha a microfon érzékenységen állítotok, az is tud segíteni, hogy a külső zajok ne legyenek annyira hallhatóak.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Sziasztok.
Igazából fogalmam nincs melyik topikba írjam, de van valami mód arra, hogy TS-en, Discordon mechnanikus billentyűzet esetén kizárjuk hogy a csattogás hallható legyen a másik fél számára?
4en vagyunk egy csapatban és rohadt idegesítő mindenki billentyűzetét állandóan hallgatni
-
Dtomka
veterán
Korábban felsoroltam pár billentyűzetet. Találtam 1 videót, melyben a Logitech G413 magyar kiosztású, vagy rosszul látom?
Ez sem ajánlott?
-
válasz Zsiráfnyál #37890 üzenetére
A két képen nem ugyanaz a probléma van:
A másodikon egy háttérvilágításos billentyűzet átlátszó kupakjáról kopott le a festék.
Az elsőn meg egy lézerezett/doubleshot ABS kupak anyaga fényesedett ki.Elvileg a doubleshot PBT mindkettőre orvosság.
A szakiktól kérdezném, hogy világítós billentyűzethez való doubleshot PBT kupakoknak van-e valami hátulütője? Mindkét felük PBT-ből van? Vagy kamu az egész és csak valami vastagabb ABS anyagot használnak hozzájuk?
(#37901) bAtt001
Abban a készletben volt esetleg rövid bal shift és Í gomb is, vagy csak kétsoros ISO enter jár hozzá?[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!