- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Táp ventilátor csere
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
De ha neked pont ez jon be, akkor nyugodtan megveheted, annyira nagyon nem lehet mellenyulni L billzetekkel.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz ipavlidu! #1697 üzenetére
-csilivili fenyes muanyag
-baromi hulye ins/del/home/home/end/pgup/pgdn+kurzor elrendezes (garantalt felrenyulas...)
-RONDA billentyufeliratok (Regebbi betutipusuk szvsz jobban nezett ki, mint ez a billentyu kozepere rendezett apro szogletes ize)Egyetlen pozitivumot latok benne: nincs F-Lock.
Azon mondjuk mar meg sem lepodok, hogy a Win gombon mar karikaban elere allitott zaszlo van, aztan megy a nagy marketingrizsa, hogy direkt Vistahoz tervezve
Fikazzam meg?
-
ipavlidu!
tag
-Logitech Classic 200 USB fekete magyar billentyűzet-
Errol tud valaki valamit?
-
ipavlidu!
tag
Hi!
Milyen billentyuzetet ajanlanatok (altalaban jatekra kene), es max. 5000 Ft-om lenne ra.
Kosz.
-
nyunyu
félisten
válasz BigBear #1693 üzenetére
A gombjai számomra pont jó keménységűek, egyszerűen jó nyomirgászni őket. Az alátámasztásuk is tökéletes, ha a szélét sikerül megnyomni valamelyik billentyűnek, akkor se akad (ami sajnos sok billentyűzetről nem mondható el).
Erdekes, nekem csak a <1000Ft kategorias billzetekkel szokott ilyen bajom lenni.
Pl. Chicony, Premier-Hitech.
Utobbi maga a borzalom, gepelni sem lehet rajta, annyira csuklik balra/jobbra az osszes gombja.A billentyűk feliratai sem koptak semmit, ami szintén nem elmondható egyik Logitech vagy MS, többszörös áron vett billentyűzetemről se.
Nekem a 2 eve napi 10-12 oran at nyustolt Ergo4000-en csak nem akarnak kopni a feliratok...
(Bezzeg a havi max 20 oran at hasznalt MultiMedia Keyboard-on kb. egy ev utan mar mattultak ezerrel a gyakran hasznalt betuk )Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Füleske
addikt
válasz Integra #1687 üzenetére
Hát ez szomorú.
Amúgy ma nyomkodtam Microsoft Wireless Laser Desktop 5000 - et , és nekem ez lett a referencia gombok terén. Jobb mint a 4000 - es , puhább , hangtalan , igazi magyar nyelvű , rendes kiosztás. Hátrányok : multimédia gombok kemények , vacakok , egér extra vacak.
-
BigBear
senior tag
válasz Integra #1674 üzenetére
Én ezt az olcsójános gyagyi cuccot használom úgy ~2 éve. A gyagyiságáról annyit, hogy nyüstölöm rendesen, de a mai napig tökéletesen működik. A gombjai számomra pont jó keménységűek, egyszerűen jó nyomirgászni őket. Az alátámasztásuk is tökéletes, ha a szélét sikerül megnyomni valamelyik billentyűnek, akkor se akad (ami sajnos sok billentyűzetről nem mondható el). A billentyűk feliratai sem koptak semmit, ami szintén nem elmondható egyik Logitech vagy MS, többszörös áron vett billentyűzetemről se.
-
bajusz15
senior tag
hello
erről a billentyűzetről mi a véleményetek??
mert jól néz ki csak nem tudom h mennyi ideig bírná és mennyire jó...
előre is köszi, bajusz -
Integra
titán
komolyan én olyan szinten lettem dühös és mérges mikor megláttam hogy mekkora átverés az egész...
áááááááááááááááá hagyjuk is...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Nyugdíjas
nagyúr
nekem is volt,én is edigitalban vettem,de az "eredeti" ánglius volt. Gondolom annyira sokan kerestek magyart, hogy fogtk magukat, hadd szóljon, nesztek magyar!
Gyalázat..."Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
nyunyu
félisten
MS weblapja szerint meg mindig nincs magyar verzio...
Letezo modellek:
104 gombos: kinai, angol (USA), angol (Euro), angol (orosz)
105 gombos: dan, angol (brit), finn/sved, francia (kanadai), francia (francia), nemet (nemet), nemet (svajci/belga), olasz, norveg, spanyol
106 gombos: koreai
109 gombos: japan[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
thx, majd megmutatom a kollégának aki ilyen iránt érdeklődik.
voltam megnézni a magyar 4000-res naturalt edigitalban
ÁTBASZÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez egy kibaszott angol klavi és pár gombra rávan gyenge minőségű szürkével szitázva a magyar ékezetes karakter és a többi karakter elhelyezés..
hát ilyet még életemben nem láttam, ha saját szememmel nem látom, nem hiszem el hogy ezt fapofával megcsinálja a fasszopó májkroszoft!!!!!!!
és a dobozon ott van ráragasztva a magyar nyelvű klavi matrica.
és ezek után már értettem is, hogy miért van 5-ből 5 doboz felnyitva..
mert az angol klavikat kibontják és leszitázzák magyarra!!!!!!!!!!!!
fogok is írni az ms mo-nak, mert ez vérlázító!!!!...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nyunyu
félisten
válasz Integra #1685 üzenetére
más, tudtok olyan wireless klavit mondani amiben van beépített, trackball vagy trakcpoint etc...
Logitech Cordless Mediaboard?
PCn is mukodik, nem csak Playstationnel.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz Füleske #1675 üzenetére
HIHETETLEN, ma megyek is megnézni, amúgy is mammutba kell mennem..
vajon lesz ez wirelessben is?????
ááááá, nemtok kivárni..más, tudtok olyan wireless klavit mondani amiben van beépített, trackball vagy trakcpoint etc...
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
sziasztok,
kineztem ket billentyuzetet
az egyik a genius sllimstar pro scroll (ebben van ket usb csatlakonak hely) a masik pedig egy logitech g11-eskellene vmi hasonlo billentyuzet, a lenyeg, hogy legyenek rajta a szokasos media gombok, legyen normalis num pad resze, az insert, home, etc billentyuk ha lehet ket sorban legyenek, ahogy regen es extrakent kellene kek megvilagitas
ja es usb-s legyen + feketeszoval, tudnatok hasonlo billentyuzeteket ajanlani mondjuk 20k-ig?
[ Szerkesztve ]
-
Matt-OPT
aktív tag
10k alatt milyen egyszerű, fekete, vékony, minőségi billentyűzetet ajánlotok?
-
Llew
senior tag
Kinéztem magamnak a GENIUS ErgoMedia 700 billentyűzetet. Sose volt még ergonómikus billentyűzetem, de kipróbálnám. Ennyi pénzt még max rászánnék. Mindennapi használatra meg játéra lenne. Azon a 3 emberen kívül aki a bil. sakját topikjába írt van vele valakinek tapasztalata?
Vagy játékra vegyek inkább egy olcsóbbat ezek közül:
LOGITECH Classic Keyboard HU
LOGITECH DeLuxe Fekete
GENIUS KB-06X Deluxe FeketeAz emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Yamaha R1
tag
Logitech Internet Navigator Enterprise-t lehet még valahol venni?
Ha igen, melegen ajánlom mindenkinek. Nálam 3 éve szolgál. Sajnos kicsit már megkopott itt-ott és a gombok is hangossá váltak, de még mindig az etalon.
-
nyunyu
félisten
Miert nem birok neten kepet talalni az Euro verziorol?
Ruszkit bezzeg mar sikerult...Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz Füleske #1675 üzenetére
Hmm, ehhez kepest siman beraktak a kepekhez a 109 gombos japan verziot, masikon meg az amerikai piacra szant 104 gombos lathato.
(Itthon kaphato 104 gombos "International English (Euro)" picit maskepp van feliratozva)Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Füleske
addikt
Nem is tudtam hogy a Natural 4000 - ből van magyar kiosztás.
-
nyunyu
félisten
Egyebkent teljes magas, nem slim.
Ez orakon at tarto gepeleskor elony lehet mondjuk egy lapos billzettel szemben (*), de egyebkent nem egy puha Logitech, vagy megpuhabb Microsoft billzet kategoria.
*: multkor mondjuk olni tudtam volna erte, ha visszakaptam volna az irodai Dell gepem gyari billzetet, amit valamelyik kedves kollega lenyult otthonra, ugyanis USB-s billzetbol csak egy Labtec UltraFlat volt keznel, osszes tobbi polcon porosodo billzet PS/2-es volt, Dell gepeken meg mar nincs PS/2.
[ Szerkesztve ]
-
zolszi
tag
Hello!
Valaki tudna ajánlani vmi jó billentyűzetet ami jó játékra, netezésre és média alkalmazásokhoz is. Ja és ne legyen túl drága max. 6-7 ezer Ft.
KösziXiaomi MI A1, Lenovo T400
-
helenne
tag
Hűűűű! Több, mint fantasztikus véleményt kaptam Tőled az egérrel kapcsolatban. Én is Logitech MX1000 ben gondolkodtam titokban (...., csak mivel Neked s510-es volt egerestül ), mert töltős......kicsit a revolution húzós , bár remekül hangzik minden rajta. Akkor ezek (MX700, MX1000, MX Revo) halkak....., mint tapasztaltat kérdezlek?
Szóval akkor a Logitech billentyűzetek halkak, bármelyiket is választanám......, persze az újabbak közül? Mert ez a lényeg!
Elhiszem, hogy kiborító, hogy megveszed a jó minőséget és kapsz érte egy........vááááááá! -
nyunyu
félisten
válasz helenne #1665 üzenetére
-az egér klikkelése, görgetése halk, vagy nagyon kattogó, pattogó, mint amolyan általános Logitech (jelenleg: logitech wheel mouse m-bj58, de ez is irtó hangos )
Mindegyik Microsoft/Logitech eger ugyanazt a kinai Omron D2FC-F mikrokapcsolot hasznalja, fuggetlenul attol, hogy a 2k-s belepo (Pl. BJ58), vagy a 20k-s csucsmodellrol van szo.
Hogy a jo !@#$%^&*() anyjukat, amikor szetment a 2 eves MX1000-ben... Ennyi penzert elvarnam, hogy a tartosabb, halkabb japan D2F-F-et rakjak a csucsmodellekbe.Ebbol kifolyolag az uj eger sem lesz halkabb.
-hamar merülnek az elemek?
Cordless Comfort billzetem 2 evig ment a gyarilag hozzaadott ceruzaelemmel, szoval a billzet miatt en nem aggodnek.
Egerek joval tobbet fogyasztanak, de hogy mennyit, azt nem tudom, mivel az en utolso par egerem (MX700, MX1000, MX Revo) akkuval ment, nem elemmel.[ Szerkesztve ]
-
s@nyiii
tag
válasz Töki bácsi #1663 üzenetére
Hali!
Én is ezen a bill vásárlásán töröm már egy ideje a fejem, ugyhogy, ha valakinek van már valami tapasztalata vele, akkor megoszthatá!
Nekem per pill egy Logitech Elite billem van, kb 5-6 éves, tökéletesen müködik, csak kicsit már megkopott itt-ott, szvl ezért is gondolkozok a cserén, és a jelenlegi felhozatalból ez tünik igazán a legjobbnak.
-
helenne
tag
válasz Füge007 #1378 üzenetére
Szia!
Billentyűzet és egér vásárlása előtt vagyok és árban, hun kiosztásban jó lenne ez a készlet (sajnos minőségi slimben nem igazán van választék magyar kiosztással...logitech ).
Szeretnélek megkérdezni, hogy:
-éjszakai gépelésnél mennyire hangos (jelenleg: genius kb-06x, de az brutálisan hangos. kb.5 éves)
-a slimhez képest vastagabbak a billek?
-az egér klikkelése, görgetése halk, vagy nagyon kattogó, pattogó, mint amolyan általános Logitech (jelenleg: logitech wheel mouse m-bj58, de ez is irtó hangos )
-hamar merülnek az elemek?
Hálás köszönetem a segítségedért! -
atys1987
csendes tag
Sziasztok!
Egy billenytűzetet keresnék ami az alábbiaknak megfelel:
- legyen normál kiosztású (mint a Slimstar tehát Insert, Home, PrintScreen stb a megszokott helyén legyen, ne Power gomb meg hasonlók legyenek a helyükön. Multimédiás kiegészítő bill.-ek lehetnek rajta, ha a kiosztást nem teszik tönkre.)
- legyen belőle magyar kiosztás (lehetőleg szabványos, tehát az í is a helyén legyen, de ez nem annyira fontos szempont)
- csuklótámasz
- ne legyen wireless
- legyenek lapos billenytűk rajta, mint pl. a notebookokon.
- plussz pont ha ergonómikus kialakításúGyakorlatilag Genius Slimstar a csuklótámasz kivételével rendben van. Curve 2000 is oké lenne, de ahogy látom, és írjátok is, abból a mai napig nincs magyar kiosztású Más tipp?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Töki bácsi
aktív tag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni. Most fogok gépet összeállitani, és billentyüzetet is szeretnék hozzá. Eddig Logitech Wave-ben gondolkodtam. Szerintetek mennyire jó ötlet? Használnám játékhoz és internetezéshez is.
Üdv: Tökiosu-no seishin
-
ocxsi
csendes tag
Sziasztok!
Sehol nem talalok leirast coordless egerek/billentyuzetek eseten a hatótávolságról.
Mivel nalam maga a szamıtogep haz messze lesz (tehat nem messze akarok ulnia monitortol!) igy fontos lenne olyan bill/eger combo-t venni ami kb 10 m-t is atvisz...
Tovabba jo lenne ha az eger valami "töltőbölcsős" vagymi lenne, hogy ne kelljen cserelgetni az elemeket hetente.Ha van konkret termék otletetek, hogy mi lenne jo nagyon megkoszonnem!
Alex
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
csosza
csendes tag
Nekem a hagyomanyos billentyuzettol szoktak fajni idonkent az ujjbegyeim. Olyan billentyuzet kell, amit alig kell megnyomni, mar ir is a kepernyore (ez a slim?), pl. a laptop billentyuzet nekem bejon.
Kar hogy kis hazankban senki nem gondol arra, hogy esetleg programozok is dolgoznak a geppel, amihez a magyar bill. nem a legelonyosebb...
-
helenne
tag
Ezer bocsi, heogy képtelen vagok végigolvasni a fórumot........., majd, ha lesz időm egy kicsi (alant olvasható, hogy miért is).
Kérésem, kérdésem lehet, hogy nagy falat?
Legyen slim, extracsendes, hun-fontos!, bluetooth (lehet elemes is) bill + egér bluetooth, ez is extracsendes görgős, lézeres, nem elemes, hanem asztali töltős.......asszem, ilyen nincs is
Valami diNovo™ Media Desktop® Laser szerű magyar bill kiosztással.
Ha ilyen nem létezik....már jó ideje hajkurászok a neten, de ott nem igazán lehet kipróbálni és egy kisvárosban esélytelen a bolti próbálkozás és még tanácsot sem tudnak igazán adni.
Nagyon szükségem van rá, mert a pici lányom felébred a genius kb-06x +logitech wheel mouse m-bj58 szettemre. Ezer évesek, mindet le kell cserélnem. Nektek sokkal nagyobb tapasztalatotok van ezügyben.
Hálás köszönetem!!!!!!!!!!!!! -
Nyugdíjas
nagyúr
Én tegnap tettem szert egy ilyen szépségre. Nekem mindig is bejött az almás cég design-ja. Akárki akrmit mond, szerintem szépek a cuccaik. Nagy bill. váltogató vagyok, valahogy érzékeny vagyok azokra az eszközökre amikkel érintkezek a géppel való kommunikáció során (egér,monitor, bill.). De szerintem ez most megmarad egy jódarabig.
Legutóbb egy MS Natural Ergonomic Keyboard 4000-et nyúztam,de valahogy sosem sikerült úgy igazán megszokni.
Ez viszont egy álom.
Gyakorlatilag hagyományos a kiosztása,extrém halk, és gyönyörű.És ami nekem az egyik legnagyobb pozitivum, hogy végre nem nyiklik-nyakli, recseg ropog, hanem massziv, és fém.Öröm, bódottá
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
nyunyu
félisten
Magyar nem letezik belole.
De en inkabb a nagytesot javasolnam, de az nem slim.Ha sokat kell gepelni, akkor a slim billzet nem elonyos, mert szetvered vele az ujjbegyeidet.
[ Szerkesztve ]
-
csosza
csendes tag
Nem tudjatok merre van angol billentyuzet nagy valasztekban?
Elso sorban flat tipusu kellene, programozashoz. -
zedok
őstag
Hm ez a Genius Slimstar 310 ez halk billentyü? Mert szimpatizálok vele
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
pete_21
addikt
hi!
Genius Slimstar 310-et néztem ki magamnak, de a honlapján nincs kiírva a driverhez a Vista támogatás, nekemaz viszont fontos lenne.
Van vkinek Vista-s tapasztalata ezzel a billentyűzettel? -
MODERÁTOR
-
s@nyiii
tag
Hali!
Logitech G11 és G15-ből kapható már itthon magyar kiosztású? Több helyen is olvastam, hogy várható a G15-ből, de semmi 100%-os infom nincs. A G11-ről meg szó sincs.
-
priti
addikt
Én megtaláltam a megoldást. Bemész az első számtekboltba, aminek a kirakata tele van ilyen csicsa karácsonyfa-házakkal.
Namármost ha szerencséd van te is találsz ilyen kék színű neont, amit a gépházba szoktak tenni, mert ettól szerintük jól néznek ki a nyáklapok az áttetsző plexiházban. Szerintem rettenetes, de mindegy. (Ez bezzeg van ugye)
Én úgy oldottam meg, hogy az asztal lapjára rögzítettem alulról egy ilyen picurka kis neont, azaz pont a billentyűzet fölött van, mivel a billentyűzetet tartó bútorlapot az asztallap alól húzom ki. Így egyáltalán nem látszik, még ha az asztal alá mászol akkor sem, mert a bill tartó eltakarja, a gép tápja táplálja, így nem kell elemekkel szórakozni sem és a fénye pont elegendő. A célnak megfelel, remélem sokáig nem ég ki.
Éljen a sufni-tuning , éljen Magyarország testvéreim az úrban.Hardverlesen
-
Rain Blade
tag
Hali!
Nem tudtok véletlenül valamit ezekről a billentyűzetekről?
A4tech X7 G800 - G800MUI
Mikor lesznek kaphatóak Hun országban? Vagy kaphatóak lesznek e egyáltalán?Nagyon szeretnék egy ilyet úgyhogy ha valaki bármi infót tud róla légyszi ossza meg velem.
http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=2&SCID=117&MNO=X7%20G800MU
-
_George
senior tag
én Labtec Keyboard SE-t használok, nekem nagyon megfelel.
Csendes gomjai vannak, ami számomra nagyon fontos...
fekete, nem a szokványos kockás billentyűzet kinézet, kicsit kerekített külső...egyébként az aláírásomban szereplő linken van is még ilyenem bontatlan új, nagoyn jó áron
Az alkohol nem válasz, de legalább elfelejted a kérdést...
-
Flatron710
tag
-
orkester
őstag
Sziasztok!
Írnék egy bill.-t amit ne vegyetek. Ez az A4TECH - AKB28G. Ez a bill. a Game Master Desktop része is. A jó kis Genius Kb-19a-mat cseréltem le, mert vacakolt pár gombja. Ugyan még csak pár napja használom, de azt képtelen vagyok megszokni, hogy az enter gomb, akkora mint a numerikus részen jobb oldalt, csak éppen vizszintesen áll. Állandóan mellé nyomok. Sajnos ezt vásárlás előtt a képeken nem figyeltem meg, hogy ilyen. Hangos, a dőlésszöge kicsi, ehhez képest a csuklótámasz túl vastag. Játék közben kellemes tapintásúak a narancssárga, gumiborítású "w,a,s,d", gépelésnél(ha csak valaki nem teljesen vakon csinálja) viszont zavaróak. Persze ki lehet cserélni a normálra, de ezzel vacakolni nem fogok egyfolytában.
Az X-710F egér viszont remek mellette...de ez nem az a téma.PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
emre33
addikt
Komolyan felháborító hogy nem kapni Magyar kiosztású, nem slim, kéken világitó billentyüzete.
Itt a pénz, tessék készíteni.
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
MODERÁTOR
Logitech G11?
Ugyanaz, mint a G15, csak kijelző nélkül.
- Világítás 3 szintű (Max., Med., OFF)
- 18 programozható gyorsgomb, mindegyikre 3 funkciót lehet programozni (3*18)
- Nem slim
- Elég halk (ha nem veri az ember halálra, akkor halk)
- Windows gomb letiltása
- Olcsóbb, mint a G15
- Több gomb egyszeri lenyomására sem hal meg. (Most néztem a tesztelő progiban, 6-7 gomb egyszerre történő lenyomását simán veszi. E fölött már nem... 6-ot akkor, amikor két iránygombot és négy betűt vagy számot nyomok le, 7-et akkor, ha 6 betűt és pl. egy Shift-et...)Nekem G15 van, szuper kis cucc, de van egy másik G15 is, amin nem működik a kijelző és néha elhalványul a háttérvilágítás. Az amolyan tartalék...
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
priti
addikt
Köszi a törődést, de a világítást leszámítva a mostanim is ilyen... tudod vettem egy pici állólámpát, de valami miatt ha égetem, akkor bevérzik a szemem és fáj. Ha sötétben nézem a monitort, akkor viszont a szemem bírja, de a billentyűt meg nem látom rendesen. Vannak ezek a világítós billentyűk, de sajnos mind ilyen slim, amivel meg nem lehet játszani, legalábbis én nemtok, mert én tenyérrel kezelem a ctrl-t, pontosabban a kisujjtövemmel.
A munkahelyi notimon (lenovo r61) van egy beépített kislámpa, pontosabban egy pici sárga led, amit be lehet kapcsolni és már az is elég, persze ott közelebb van a monitor, így annak a fénye is segít, de innen az ötletem, hogy talán egy ilyen öntapadós pici ledet kéne házilag összetákolnom, mivel nagy a billem, így az audio-vezérlő gombok mellé fel is tudnám ragasztani valami pici dobozkában, azt hogy ronda pont lesajnálom, csak a bele ne lógjon... igen ám, de akkor viszont gyakrabban kéne emiatt elemet cserélnem a billentyűzetben és a rádiós egeret is amiatt vágtam ki, mert meguntam, hogy állandóan az elemmel kellett tökölni, hiába vettem akkukat, mindig pont akkor nem volt feltöltve a másik pár, amikor kellett volna... Így csak nyüglődöm már vagy két hónapja és a lámpát kapcsolgatom és közben dühöngök, hogy az lesz a vége, hogy levesznek 24ezerrel egy nyamvadt USB-s billentyűzetért. Azért ez hihetetlen, hogy ennyire ne legyen semmi az itthoni boltokban. A led az már extrém kívánalom kéremcépen. Joggal mondom, hogy azért se, de közben magammal cseszek ki, mert az én szemem fáj, nem a kereskedőé.
[ Szerkesztve ]
Hardverlesen
-
emre33
addikt
Én is hasonló billentyűzetet keresek
ne legyen slim, halk és világítós a billentyűk legyenek rajta kék vagy lila színbe, világítást ki-be legyen kapcsolni, gyors legyen (persze usb).
Magyar nyelvű legyen a bill kiosztás.
Egyenlőre nem találtam ilyet.
Miért nem gyártanak ilyen bill-t?https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
nyunyu
félisten
jó régen jártam erre, olyat kerestem, amin van csuklótámasz, ívelt, magas gombok vannak rajta, azaz nem slim és világítanak a billentyűk, hogy sötétben ne kelljen lámpa.
Ergo4000?
Vilagitast leszamitva a tobbi tulajdonsag stimmel, jobbat meg nem hiszem, hogy talalsz nala.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
priti
addikt
helo
jó régen jártam erre, olyat kerestem, amin van csuklótámasz, ívelt, magas gombok vannak rajta, azaz nem slim és világítanak a billentyűk, hogy sötétben ne kelljen lámpa.
Akkor egy ilyen volt, valami logitech gamer tököm tudja milyen válaszidővel huszonezerért.Ha valaki benne van most a témában és már keres pár napja, akkor írja meg, hogy látott e ilyet emberi áron válaszidős parasztvakítás nélkül, vagy még mindig tátongó üresség van a piacon.
köcönettel
priti(nemigaz hogy nem tudnak egy 3000 Ft-os billre áttetsző plexiszerű gombsort rátenni, alá meg egy extrafényű 100 forintos leded aztán szasz ittvan ugyanaz 5000-ért, nem ők kezdik a válaszidőt, ami egyébként is tökéletes meg a 25000Ft-ot, azé hülye nem vagyok )
Hardverlesen
-
Draken
őstag
Nos, végülis magam kiválasztottam a bill-t, logitech wave mellett döntöttem, és szerencsére jól választottam, nagyon halk, kényelmes, és hát aki sokat gépel, és emellett játszik is annak mindenféleképpen ajánlom, kb 3-4évre
-
DonDragonka
őstag
Kipróbáltam a Logitech tapi pados billentyűzetét és tökéletesen működik XP, XP telepítése és BIOS alatt is. Nekem bejön, nagyon is
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
R.P.
aktív tag
No, ma visszavittem, kaptam újat (Labtec Ultra Flat Wireless Desktop). Az egér megint nem volt jó egy darabig, de utána megjavult, és most is működik. Csak furcsa nekem... Bár jelenlegi állapotában még CSS-zésre is alkalmas!
Szóval a billentyűzet szempontjából 5-ös, az egér egy 3-mas
Jó elfórumozgatok itt egymagamban[ Szerkesztve ]
-
DonDragonka
őstag
Végül a Logitech tapi pados billentyűzetét vettem meg, mert találtam konkrét leírásokat ahol használják PC-vel. Kompatibilis mind XP-vel mind Vista-val. Utóbbit mikor megvettem én is láttam, mert a MM-os eladó volt olyan szíves és kipróbálta egy PC-n.
A Genius-ról, mármint a minőségéről nem olvastam túl sok jót, no és persze azért a tapi csak jobb, mint a pöcök, szerintem.Köszönöm a segítséget!
-
DonDragonka
őstag
Oksa, közben látom, hogy "elvben" lehet PC-hez is használni, de még senki nem próbálta. Mivel a PRO-t itthon nem lehet kapni azt hiszem a Genius LuxeMate 810 Media Cruiser lesz a befutó. [link]
-
R.P.
aktív tag
Nu, vettem egy Labtec Ultra-Flat Wireless Desktop USB billentyűzet + egér pakkot.
A billentyűzet csodás, nagyon tetszik az elrendezés, a design, meg a gombok is.Viszont az egér!! Förtelem. Kiszámíthatatlan a mozgása, se fehér lapon, se az asztalon, se pedig egérpadon nem lehet használni normálisan, de még Winfo$ban sem, mire elnavigáltam a PH!-ra, leizzadtam és inkább visszaraktam a régi egeret. Játékról ne is beszéljünk...
Leszedtem hozzá egy cuccost a Lábtekk oldaláról, nos, valamivel jobb lett, de még így is egy rémálom, csak azért nem tettem kárt benne, mert holnap viszem vissza gariztatni, nehogymá'. A Géniusz 1000Ft-os rossz görgőjű optikai egere amit eddig használtam ehhez képest lézer Logitech.
Szóseróla, a bill jó, de ez az egér. Nekem nincsenek nagy igényeim, mert amíg jó volt a Genius görgője addig meg voltam vele elégedve, de ez.....
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz DonDragonka #1624 üzenetére
Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000/8000, ezeken a mellekelt egeren kivul pocok is van.
Logitech Cordless Mediaboard, rajta meg tapipad, eger nem jar hozza.[ Szerkesztve ]
-
DonDragonka
őstag
Üdv!
Olyan vezeték nélküli billentyűzetet keresek, amibe bele van építve az egér, pöcök, vagy tapi formájában. Ja és lehet is kapni valahol széles e hazában…
-
pete_21
addikt
hi!
ti melyik billentyűzetet ajánlanátok?
A4Tech Office Gamer vagy Genius Slimstar 310?
az utóbbi olyan lapos, mint amilyen a laptop-billentyűzetek? mert én sajnos a laptop billentyűzeteken nem tudok gépelni, túlságosan egymás mellett vannak a gombok. -
-
zedok
őstag
Hello!
Hm tegnap bementem a mediamarktba..ahol találtam egy nagyon kafa billentyüt halk ps2-es és még extra gombok is vannak rajta és normálisan néz ki ^^ Hama a márka..1290Ft nemtudom h hallottatok-e róla? vagy hogy megbizható-e? Néztem a honlapjukon..ez az egyetlen billentyüjük..megéri-e?Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
Draken
őstag
új bill kellene, sokat játszom, persze nem überpro szinten, és sokat is gépelek, tehát ilyen szempontbol kellene nekem vmi jó kis bill max 6ezerér, és lehetőleg ne legyen hangos, mert a jelenlegit már 4éve koptatom, és a másik szobába is áthallatszódik mikor gépelek. Ezt néztem ki, ha esetleg tud vki vmi mást akkor szívesen meglesem azt is, esetleg tapasztalatokat ezzel a billel kapcsban.köszi
-
Integra
titán
válasz #56573440 #1613 üzenetére
ez bizony tény, nagy hátrány,hogy nincsen magyar kiosztás belőle mai napig.
nehéz megszokni hogy í-t jobb oldali alt+j-vel ütsz... meg hogy az ű jóval messzebb van és picit "elmászik" ilyenkor a jobb kezed..
ennek ellenére nem tudok jobbat mai napig, valszeg nem is lesz, max ennek lesz új verziója, mert az ms tuti hogy levédte, hogy más ezt így nem csinálhatja meg....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
azért az is szempont hogy ha valaki nem akar ékezetek nélkül írni mint te én is néztem ilyeneket, de viszonylag sokat írok híreket és egyébb nyalánkságokat, és ha nem ott van minden ahhol megszoktam akkor lassulok, ami nem kellemes határidős melónál
kolléga mx3200 al szívta meg, szorulnak a billek rajta, nekem az mx 3000 rakoncátlankodik néha főleg aíyáűúő betűk ha nem merőlegesen kap beragad picit és csak utána megy le szar érzés és kizökkent rendesen. nem tudom mit lett volna érdemes venni helyette
-
nyunyu
félisten
válasz MichaelSD #1608 üzenetére
Van német, ami megegyezik a magyarral.
Tudom, de idehaza azt se nagyon lehet szerezni.
Lehet hogy olcsóbb, de biztos nem kényelmesebb. Szerintem...
Ezzel tisztaban vagyok, hiszen azert vettem 2 eve Ergo4000-et
Csak itt a topikban mindenkinek az szokott lenni a problemaja, hogy miert nem magyar a kiosztas, meg miert ilyen az enter, harmadik meg, hogy miert ilyen draga.
Engem kulonosebben nem izgat, hiszen vilag eletemben angol billzetem volt, en ezt szoktam meg.
Annyira, hogy magyar billzeten mindig eltevesztem a Z/Y-t.
No meg a zarojeleket. (angolon 9/0, mig magyaron 8/9 a "(" es ")" )
Hosszu I-re meg annyira megszoktam az AltGr+I/J-t, hogy magyar billzeten is azt hasznalom a dedikalt gomb helyett, ha veletlenul ekezetesen kell gepelnem.[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz Integra #1606 üzenetére
venni kell rá a fáradtságot, 2-3 hét simán amíg átáll az ember keze erre a klavira, talán még lehet több is,
Szerintem eleg kevesebb is, akkor is ha sosem tanultal 10 ujjal gepelni.
Anno en kb. 1 het alatt atszoktam hagyomanyos billzetrol a Cordless Comfortra, csak arra kellett figyelnem, hogy jobb kezzel ne nyulkaljak at a bal terfelre.
Cordless Comfortrol Ergo4000-re atszokni eleg volt par ora, mivel nagyjabol ugyanaz az elrendezesuk, csak a Ins/Del hatos a Logitechen 3 sorban volt, itt meg hagyomanyos 2 sorban 3 gomb, na meg az F gombok ternek el, aztan annyi.
Az meg vegkepp nem okozott problemat, hogy a Cordless Comforton 2 teljesen sik feluleten van elrendezve a ket terfel, mig az Ergo4000-en az egyes terfelek iveltek, sokkal jobban kovetve az egyes ujjak hosszat. (Valami ilyesmivel probalkoznak amugy a Wave Keyboardon is, azert hullamos, csak az nincs kozepen megtorve, nem kimeli a csuklot.)Egyebkent meg borfotelben hanyattdol, labak asztalra, billzet fekszik a combomon, csuklotamaszt tamasztja a hasam, bal konyok a bal karfan, jobb a jobbon, aztan siman lehet orakon at gepezni.
Csak hideg sorert kell kimenni a konyhaba.Probaltam sima, egyenes billzettel is, amikor multkor takaritas cimszoval atomjaira volt szedve az Ergo4000, minden bajom volt, hogy csuklotamasz hianyaban mindig lecsuszott a billzet a hasamig, csuklom meg eleg rendesen bedurrant alig 1-2 ora utan, annyira ki volt tekeredve.
-
nyunyu
félisten
válasz Integra #1603 üzenetére
akkor is ez a legjobb klavi annak aki tud 10 ujjal gépelni
nekem 2 év alatt se tört meg a kábele a klavinak, makulátlan..Ugy latszik nem raktam eleg szmajlit, es nem jott at a cinikus ele a hozzaszolasomnak.
Egyebkent meg belul a gumi toresgatlo mogott gyarilag meg van hajtva a kabel ~120 fokkal, nekem ott tort meg.
-
Integra
titán
válasz Rover623 #1604 üzenetére
venni kell rá a fáradtságot, 2-3 hét simán amíg átáll az ember keze erre a klavira, talán még lehet több is, de utána egy biztos, a büdös életben még egyszer nem akarsz normális klavin gépelni.. fényévekkel veri a hagyományosokat, jobbat még nem találtak ki.
amit meg a logitech csinál wave néven az egy vicc, köze nincsen ehhez a klavihoz....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
zedok
őstag
Hi!
Van két billentyű amivel most már eléggé szimpatizálok
És az a lenne a kérdés h annyi a különbség köztük h van rajtuk extra gombok?? Meg kissé a forma természetesen.
Egyik a Logitech DeLuxe 250 a másik a Logitech Internet 350..
Másik kérdés h az internet 350-t csak fehérben lehet kapni itthon?
3. kérdés mi a különbség a lézeres és az optikai egér között??Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
nyunyu
félisten
válasz MichaelSD #1600 üzenetére
Abbol nincs magyar kiosztasu, raadasul madzagos, ami ugye megtorhet, meg meg egeret se adnak hozza ennyiert.
Egerrel egyutt osztogatott vezeteknelkuli tesoja maris 24k.
(Ha nem kellett volna 2 honapja uj egeret vennem, akkor most rohantam volna erte..)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Asszociációs játék. :)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robotporszívók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- További aktív témák...
- Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
- Asus ROG Strix Gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- TurtleBeach TKL Pro rgb gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Logitech G915 Tkl gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Glorious PC Gaming Race GMMK TKL RGB mechanikus billentyűzet - Gateron Brown, US (GMMK-TKL-BRN)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest