Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyfejű
tag
Segítséget szeretnék kérni!
Könyvelő irodába olyan vezetékes billentyűzetet keresek, ami jól bírja a strapát - halk, nem kopik le a szám és a betű róla, halhatatlan Enter - csili-vili lényegtelen, megbízható legyen. -
szeva000
addikt
Valaki tudna ajánlani valami billentyűzetet ami multimédiás és van rajta scroll is?
A4 tech kizárva,mert azt kell kényszerből cerélnem mivel éppen 1évig tette.
Amiket találtam mindet örök áron akarják adni.pl genius ergomedia...
Hajlandó lennék én fizetni is érte,de a múltbéli tapasztalatom szerint nem szabad,mert úgysem sokáig teszik.Ha van olyan ami tuti strapabíró,akkor mehet nagyobb összegért is.De kb max8-10rugót adok érte.Persze érdekel az egér-bill páros is. -
szeva000
addikt
Hali!
A CHICONY WUR-0350T billentyűzet+egér párossal van valakinek tapasztalata?De érdekel minden chicony bill.-ről tapasztalat. -
Draken
őstag
Köszi!
még várom a további ajánlatok! -
Draken
őstag
Üdv mindenkinek!
Várnám a véleményeket ehhez:
szeretnék uj bill-re váltani, már a p*csöm is tele van a sok drága sz*rral, igy valami 5ezren aluli bill-t szeretnék venni, a leglényegesebb hogy nagyon halk legyen, a másik lényeges dolog h legyenek rajta multimédiás gombok.
előre is köszönöm! -
Baboon
senior tag
Szervusztok!
Valaki tud olyanról hogy CSAK wireless/cordless billentyűzet egér NÉLKÜL? Van egy logitceh mx1000-es egerem és egér nem kéne de nem akarok 10E-t kidobni egy szettre...
A segítésget előre is köszi. -
macilaci78
nagyúr
Ajánljatok nekem egy típust, légyszi!
Egy bill-egér együttesre lenne szükségem, ami vezeték nélküli, és 3-3,5 métert stabilan visz távolságban.
Optikai egér, és bill numerikus résszel. Ilyen multimédiás és egyéb gombok megléte nem kritérium. Szintén nem feltétel a töltős dokkoló, ha szabvány, cserélhető AA, vagy AAA akksival is megyen. USB, vagy PS/2 is jöhet. -
hitman,
őstag
Üdv all!
Világitós billentyűzetet keresek de nem nagyon találok.
Valaki tudna nekem pár világtós billentyűzetet nevet leírni? -
Cyrin
addikt
Én ezt választottam:
http://www.genius.hu/genius2/termlap.php?ssz=116&kateg=0&oldal=2 -
csibor
addikt
Ha jól látom egér is van benne a jobb felső rész?[link]
-
Hawk1979
őstag
Hali.
Beszart a billentyűzetem,uzsgyi másikat venni...
Kiszemelt áldozat [link]
,csak ez usb-s..Fekete,csendes,nincs tele plusz baromságokkal(na jó,8plusz gomb azért van)
és mindez 2700forintért
Ja,és Vista gomb van rajta,aminek a domborulata nagyon hasonlít egy női ''testrész'' legérzékenyebb pontjára -
tothbe
addikt
válasz
Moddingfan #1161 üzenetére
egyetlen baj van az ex110-el, amibe pont bele is futottam. nincs rajta scroll lock, és az újabb cpu switchek mind azt használják váltáshoz a gépek között. Ezt a szivást.
-
perempe
veterán
válasz
RexpecT #1166 üzenetére
Én hasonló okok miatt vettem tegnap egy Genius KB-16e Scroll-t, de nem férnek meg minden gond nélkül egymás mellett: próbáltam a notival egy asztalon. Ha elé rakom, akkor túl távolra esik a képernyő, ha mellé, akkor meg az USB csati(k) miatt nem fér el. (Egy egeret is rá szoktam kötni.) Az asztal óriási.
A billentyűzetet egyébként vissza kellett ma vinnem, mert az egyik billentyű nem működött jól: ugyanolyan erő mellett nem kapcsolt; ha sorozatban nyomomtam, akkor soxor nem kapcsolt. Szerencsére cserélték. Célszerű finom sorozatleütésekkel tesztelni a billentyűzeteket.
Az USB kábelezéssel bajban lehetsz, egy USB HUB-os SlimStar Pro lehet a végső megoldás. -
RexpecT
addikt
Valaki tudna nekem ajánlani egy jó Usb-s billentyűzetet?(notihoz kellene)
Elvárások:
- usb
- rendes gombok legyenek rajta (ne olyan lapos mint a notibillentyűzet) -
StaChys
tag
válasz
Már csak az a kérdés a tyúk volt előbb vagy a tojás.
Pont így néz ki a Logitech Cordless Desktop S 510 is, gyanítom, hogy a Speedlink a koppintás, de volt már rá ellenpélda. Kiváncsi lennék hogy vannak egymással minőségben, érdekes lenne egy párhuzamos teszt... -
ToRR3nt3
senior tag
válasz
AMD Power #1159 üzenetére
[link]
Én ilyet vettem. Tesco 7k.
Az első szar volt, de kicserélték és ez már tökéletes.
Miután megvettem kezdtem elmélkedni, h mi van ha külön megy tönkre az egér vagy a keyboard? Vajon az adó tud e kezelni más egereket/keyboardot? Remélem azért egy cégen belül kompatibilisek egymással.... -
AMD Power
titán
válasz
És újonnan mennyi ez a EX110?
-
tusi74
őstag
Ha valaki igazán jó billát akar, annak érdemes megnézni, hogy az IBM Thinkpad noti billentyűzetét kiadták PC-khez is:
[link]
Ha nem lenne meg a ''szerelmem, a Cherry, most tuti ezt venném. -
Moddingfan
senior tag
válasz
AMD Power #1150 üzenetére
Tesztelésen van nálam egy ilyen [link].
Amiért megéri megvenni:
-Teljesen hangtalan
-Kényelmes kiosztás
-Egy rakás hasznos multimédia gomb, amik cseppet sem zavaró helyen vannak
-Csuklótámasz, ami nem túl magas, így határozottan kellemes hosszútávon is
-Gépelésre, játékra egyaránt tökéletes
-Masszív, strapabíró arab
-Állati jól néz ki
-Rendkívül korrekt áron kínálják
Ennyi
Mod: bill + egér kombóra a legjobb ár/érték arányban a következőt javasolnám:
Logitech Cordless Desktop EX110, ára is korrekt és gyönyörű darab, mellesleg nekem van egy eladó 5 év garival( 6,2K
) (Ez itt a reklám helye
)
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
Van olyan bill+egér kombó amit egyben lehet kapni?
-
csibor
addikt
Van olyan rádiós billentyűzet olcsón,amin tapipad vagy pöcök egér is található?
-
tusi74
őstag
válasz
ToRR3nt3 #1154 üzenetére
Ezek tuti nem normális jelenségek. Nekem volt Logi drótnélküli combo-m, azontúl, hogy az egérben 3-4 hetente, a billben, meg 1 évben egyszer elemet kellett cserélni, észre sem vettem, hogy drótnélküli, és nem drótos. Olyan pontos precíz volt. Szerintem kifogtál egy rossz példányt.
-
ToRR3nt3
senior tag
Heló!
Tegnap vettem egy Labtec drótnélküli billentyűzetet meg egeret egy csomagban. A billentyű még elmegy, azzal is van egy kis bajom, de az egér az vmi fantasztikusan xar. Van mikor 1xűen kikapcsol. Ilyenkor ki kell venni az elemet és visszarakni. Utána szuperál. Viszont akkor is érdekesen. Ha körözök a monitoron nem köröket ir le hanem sokszögeket, szaggat. A bal katt van mikor simán működik van mikor férfiasabban kell kattintani. Ezek normális tünetek drótnélküli egérnél, vagy jogosan viszem vissza kicserélni? -
StaChys
tag
Van egy új jelöltem (ami nem is annyira új már) a
Logitech Cordless Desktop S 510,
van itt valaki, aki esetleg régebb óta nyúzza és van róla tapasztata? A hosszú DEL-t talán meg tudnám szokni, és viszonylag kevés a hely az asztalomon, ezért nem baj, ha nem túl széles.
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
2-3K-ig milyen billt érdemes venni? Van mostanában valami jó ''vétel''?
-
tusi74
őstag
Bár nem szándékozom lecserélni álmaim Cherryjét, de ma volt szerencsém kipróbálni egy ilyen Fujitsu-Siemens billát. Hát valami álom kényelmes volt.
[link]
Egy Fusi brand géphez adták. Hihetetlen puhák a gombjai, olyan puhák, amilyennel még eletemben nem találkoztam, nyomáspontja kiváló. Élmény volt vele gépelni (már amennyit kellett, míg feldobtam a gépre egy Wint, meg pár progit). Ha valakinek egyszerű, de kényelmes bill kell, akkor ez kiváló. Viszont sajna PS2-es. -
joshua7
veterán
Logitech dinovo-nak van alternatívája 20k-ig? Esetleg vmi más Logitech bill.-egér kombó?
Magyar kiosztású kellene (tudom, h a dinovo angol, ez az, ami nem tetszik benne). -
Hunner
senior tag
Valaki tud -lehetőleg Budapesti- boltot ahol kaphaó ez a bill:
SZERK: Most hogy visszaolvastam és tudom a nevét, már tárgytalan
[Szerkesztve] -
Kormi76
aktív tag
Helótok! Bill-t szeretnék játékhoz és sok gépeléshez. Jelöltek: ergo media 700 és GENIUS - KB-16e. Mit ajánlotok, estleg más típusok, amik beváltak 8k alatt?
Előre is köszi. -
moma
őstag
Hát semmi plusz infom sincs róla. Tök véletlenül láttam csak a linket egy high tech kütyüs blogban. Mellesleg a kiosztása is elég érdekes. Azt írják japán alapú és azért
Egyébként ha ennyi nyelv van ami igényli a plusz karaktereket akkor nem tom miért nem csinálnak valami direkt ilyen billentyűzetet. Pl szégyen, hogy a bal kisujj mellett a soha nem használt caps lock van. oda simán elférne, mondjuk az ó, de esetleg még valami.
szerk: egyébként az a 6db elég irreálisnak tűnik szerintem. az talán valami ténylegesen hallhatatlan dolog kéne, hogy legyen. márpedig mindenképp ütöget valamit az ember, ami nem tom, hogy lehetne tök halk...
[Szerkesztve] -
moma
őstag
na itt egy állítólagosan halk billentyűzet:[link]
különösen Tusinak -
cochy
tag
visszaszívom, programozhatóak a gombok.
-
cochy
tag
Vettem én is egy Genius ergomedia700-ast. [link]
és azt kell mondanom h zsír jó kis cucc..
Kár hogy ragasztottak a billentyűk, meg hogy nincsenek programozható gombok, de nagyon jó formája van. Az elején meg kell szokni, utána már a gépelés is jól megy.
A zoom funkciót lehetett volna még javítani, hogy ne csak word, meg ilyenekben lehessen használni, hanem pl weblapnál is.. (amugy egyes oldalaknál néha megy)..
kb ennyi. köcc a tippet.. -
he7edik.
addikt
Nekem nagyon bejön az Apple Pro bill. csak nemtudom mennyire használható winfos alatt?
-
priti
addikt
bele kéne tenni kb 3 darab 80 forintos extrafényű ledet és rátenni egy matt áttetsző műanyag gombsort, de neeem, mittoménmilyen gamer billentyűzet húszezerért, kész, ki vagyok borulva. Ez a revoltec meg a többi meg szar. Egyet találtam ami világít és normális gombok vannak rajta, de az meg ilyen tök alapértelmezett négyzetgombos seholsemmi, amin képtelenség tenyérrel kezelni a ctrl-t.
Mi a carnak egy billentyűzetre LCD kijelző??? Meg mittoménmennyi válaszidő gamereknek, mintha nem lenne tökéletes bármilyen billentyűzet válaszideje, ááá végem van ezektől teljesen.
Nem igaz , hogy nincs egy nyamvatt cég, aki egy normális, kényelmes billentyűzetbe beletesz egy háttérvilágítást. -
priti
addikt
Basszus ez hihetetlen.
A tetőtéri szobát le kell sötétítenem, mert betűz a nap, gondoltam azért mégse égetem a lámpát nappal, veszek egy ilyen világító billentyűzetet.
Most ez olyan nagy kérés?
- legyenek nagy, kiemelkedő gombjai, a lapossal nem lehet játszani
- a ctrl és a space legyen a csuklótámasz ívére legömbölyítve
- legyen rajta csuklótámasz
- magyar legyen
Szóval legyen olyan, mint egy gagyi Chicony vezeték nélküli billentyűzet, csak világítson.
Nem igaz, hogy csak az a logitech van húszezerért ami ilyen, há becarok.
HELP !!! -
moma
őstag
Az olcsó néhány ezer forintos kategóriából tudtok mondani valami egyszerű, de OK billt? (egér is jöhet)
[Szerkesztve] -
kirkri
addikt
Úgy néz ki, hogy hosszú keresgélés után megtaláltam azt a billentyűzetet, ami kell nekem. Rengeteget megnéztem mostanában, de egyik sem fogott meg igazán. Íme a kiválasztott: [link]
Nálam követelmény volt, hogy vezetékes legyen, egér nélkül árulják, és hogy multimédiás legyen. Persze a legfontosabb követelmény, hogy jó legyen gépelni rajta, ezt majd a mai vásárlás során letesztelem. Ára a Genius billentyűzetekhez képest drágább /6700HUF/, de ez még számomra elfogadható.
Ha van tapasztalat, majd megírom. -
tusi74
őstag
válasz
zsolt320i #1112 üzenetére
Hatótávolság: saját mérésem. A szoba végéből, mind az egér, mind a billentyűzet késedelem nélkül dolgozik. Ez 4 m távolságot jelent. A szobából nem tudok kimenni, mert tök egyedül vagyok itthon, és a kimegyek, akkor nem látom, hogy jó-e vagy sem. De mint írtam, azért ez Logitech.
-
-
zsolt320i
senior tag
Sziasztok,
milyen rádiós billentyűzetet és egeret érdemes venni?
Olyan érdekel ami 8 ezer forinton alul van, sokáig bírja az aksija, jó a hatótávolsága és nincsenek vele szinkronizációs és egyéb gondok.
Kösz!
Azért aktuális, mert vettem egy Hama billentyűzetet és egeret aztán az egér lemerül 1 nap alatt, a billentyűzet meg xarakodik, néha nem megy a ''z'', a ''k'' betű, a lefele és oldalra mutató nyíl.... meg ilyenek ....
A következő billentyűzet+egér-nél ezt nem szeretném. -
Rapidus
tag
Senkinek nincs ötlete?
-
Rapidus
tag
Sziasztok!
Vennme kellene egy billentyűt, az alábbi paraméterekkel:
-jobb oldalon nagy shift, backspace és enter
-semmi fölös gomb a kurzornyilak fölött
-és (ez fontos) nagy méretű, kontrsztos legyen a betűk felirata.
Tehát teljesen alap dolog kellene, lehetőleg olcsón. -
D600
tag
DELUX DLM-911
Nagyon kafa, elnyűhetetlen. Igazi hard game bill és még az ára sem rossz. Ajánlom mindenkinek. -
Messiás
csendes tag
logitech classic. szep, strapabiro, kenyelmes, csak a labai szarok. (ertsd egy utestol eltortek xD)
-
-
tlala
addikt
Sziasztok,
átszörfölve a topicot, olvastam, hogy többen dicsértétek a Logitech UltraX veznélküli billentyűzetet.
Ezt néztem ki én is, a billentyűzetet ki is próbáltam, nagyon tetszik, halk, finom. Viszont a hozzátartozó corless egérről nem sikerült semmit megtudni.
Írna valaki róla egy pár szót, aki ilyet használ/használt? Milyen minőségű? Nem akadozik/stb.?
Előre is köszönöm. -
VaniliásRönk
nagyúr
Nocsak, ilyen topik is van?
Akkor megosztom az élményeimet a nagyérdeművel.
Genius SlimStar billentyűzetet ingyen se! Nem szoktam csapkodni a billntyűket, nem szeretm szétverni a dolgaimat
, pár hónap alatt így is elértem, hogy időnként némelyik mintha beragadna, folyamatosan írja a karaktereket, ez szövegszerkesztés és játék közben felemelő élmény tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Háztartási gépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest