Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekre Pál
tag
Sziasztok, lenne 1 kérdésem, minden usb-s csatolófelületű billentyűzeten több gombot lehet benyomni mint a ps-2 eseknél (3 at), mert játéknál jó lenne ha többet birna, köszi a segítséget
-
tusi74
őstag
Magyarországon már nem forgalmazzák. Régen a Herta volt a disztributor, de mivel Mo-n nem keresték a Cherry termékeket, abbahagyták. De német online boltok tele vannak Cherry termékekkel, meg Ausztriában is láttam. A német kiosztás azért jó, mert ugyanannyi billentyű van rajta, mint a magyaron. Én most is németet használok.
-
Alex_
tag
Sziasztok
régebben úgy gondoltam, hogy szinte mindeg ymilyne billentyűzet, hisz mind megfelelő, közben mivel még főleg hagyományos módszerrel írkálok progit elég sokat elkoptattam, s rá kellett jönnöm, hogy csak eddig jófélékkel hozott össze a sors (compaq, packard bell, acer- ek voltak (többségük szvsz nem saját, hanem vették mástól, de legalább jót)) s felmerült bennem az igény egy olyan billentyűzetre, amin található touch pad is, vagy előtte, de inkább melette jobbra. s nem találok sehol sem ilyet, a legborzasztóbb az egészben, hogy rémlik (nem csak nekem számtek boltba is ahol napokon keresztül kerestek valami hasonlót) hogy volt ilyen, az acer gyártotta, igaz azóta maga a márkanév is megszünt, s a benq gyártja már az ilyen jellegű kellékeket. Tudom, hogy játékra alkalmatlan egy ''tacsipad'', viszont karakteres programfejlesztések során, ahol szinte csak a billentyűzetet kell hazsnálni, a néha muszály egérmozgásokhoz első osztályú lenne a kettő házasítása.
a kérdésem az a tisztel fórumozókhoz, hogy valaki e nagyvilágban találkozott-e már olyan billentyűzettel, amin volt touch pad integrálva, s ha igen hol? vagy esetleg külön megvásárolható touc padot?
a környéki vidéki számtek boltosok tanácstalanok.
én is, mivel ha ilyne nincs, akkor egy trackball kellene, de azt mondják hogy a logitech még ezévben szinte alig szállított a nagykereknek s semmi sincs raktáron... nekem megy egyre jobban gyulladnak az izületeim az ujjperceknél.
a fórumban volt egy link egy IBM Thinkpad Ultranav billhez, amin van is, kár hogy beszerezhetetlen.
szomorítsatok el.
Üdv
Alex_ -
sbazsi
veterán
nem nyitok új topicot, inkább kérdezek:
Van egy kis gond
a gép: egy gericom notebook
a pontos típus szerintem lényegtelen
a hiba: nem működik a billentyűzet, de csak XP alatt.
bekapcsolom.
nyomok F2-t belép a setupba.
ott jobbra balra fel le minden megy.
kilépek.
XP betöltődik, onnantól nem megy a bill, csak az egér.
bill driverét töröltem, újratelepítette, de semmi, ugyanúgy nem müxik.
bármi ötlet??? -
Integra
titán
válasz
he7edik. #391 üzenetére
hi
sajnos semmilyen világítás nincsen
kell egy idő míg átáll a kezed rá, viszont utána meg nem tudsz a hagyományoson írni, nekem legalábbis irodában nagyon nehezemre esik már
és azonnal feltűnik mennyire kényelmetlen a hagyományos klavi.
nagyon csöndes, mély, tompa puffanás mikor a billt lenyomod
nagyon sajnálom hogy még mindig nincsen magyar, a hosszú ékezetekkel még gondom van jobb oldalon az elrendezés miatt, az ű elég messze van, az enter felett.
amúgy csak ajánlani tudom, borzalmasan jó! -
he7edik.
addikt
Én is nézegettem az MM-ben és nagyon tetszik az MS bill.
Kérdésem hogy mennyire halk ill. mennyire nehéz megszokni ezt az ergonómikus kialakítást? (játék közben nem zavaró)
A bill.-nek van világítása? -
NitemaN
tag
Ajánlom figyelmetekbe...(ha kell van egy eladó
)
[link] -
Integra
titán
még szokni kell veszettül, jó sokat elütök, de mivel az osztottság miatt nem tudok a másik oldalra átnyúlni, ezért egy hónap alatt meglesz a dolog
ja és már most eltudom mondani, hogy valami elképesztően kényelmes!!!!!!!
annyira minőségi, a logitech klavik még a 40-50ezres kategória is egy vicc ehhez képest...
ha ez kijön magyar kiosztással...... tarolni fog.
butálisan jó klavi!!! -
ra^ven
senior tag
Nemrég írtam egy billről, mit érdemes venni. El kell dönteni mi a fontos, a hasznalhatóság vagy a kinézet. Jólnéznek ki a slim billek de játékra, főleg olyan személynek aki egyszerre több gombot akar hasznalni valami confighoz nem jó, 3+1 bill egyszerre lenyomásánál besípol. Akinek játékra kell, annak ugye fontos ha lenyom sok gombot egyszerre is jól reagaljon a bill, teszem azt cs-nél, codnál, utnál akarminél.
Néhány Compaq billel találkoztam, aminel 6 gomb egyszerre lenyomását bőven bírta, ami még ilyen azok a Microsoft billek. Más márkájú billeknél gond lehet a driver is, nem mindig kompatibilisek mint microsoft társaik.
Én a Microsoft Multimedia Keyboard 1.1a -t ajánlom. a+s+d+w+shift+space+akármi bőven megy, asszem 7 billt lehet egyszerre lenyomni és nem sípol be. Kell ennél több? -
Integra
titán
válasz
Bernardo20 #379 üzenetére
extrém digital oldalát nézd meg
-
Bernardo20
őstag
Tudtok valami jó kis slim fekete billentyűzetet ajánlani 4k körül?
a billentése inkább nehezebb legyen mint könnyű,más feltételem nincs.
-
Face8814
őstag
A rádiós egérrel kapcsolatban, most jött el az idő, hogy majdnem kivágtam az ablakon.
A billentyűzettel eddig nem volt problémám. Azért gondolkodtam el a cseréjén, mert halottam ezt azt a rádiós bill. + vezetékes egér párossal kapcsolatban. Kételyeimet korábban leírtam. Eddig, akiket megkérdeztem, mind azt mondták, hogy nem lesz abból probléma, hogy a billentyűzet rádiós.
PS. Tudnál adni egy linket, ahol tesztelnek zboardot? Illetve érdekelne még, hogy pontosan mit is adnak hozzá gyárilag! -
OliApa
aktív tag
Sziasztok!
Hasonlót szándékozom én is beszerezni, de az extra gombok jöhetnek! Fontos, hogy a hatótávolsága legalább 3 m legyen, mert egy 32'' LCD-TV-t használok monitornak és messze kell ülni tőle, a notesz meg tele van dugdosva mindennel, nem ér oda. RF-es egér meg már van. Végülis mindegy milyen, csak vezeték nélküli bill. legyen.
Köszi! -
adam182
csendes tag
sziasztok
a segitsegeteket szeretnem kerni.....keresek regota egy nekem idealis billentyuzetet, de vhogy nem sikerul ralelnem
vezeteknelkuli
nem kell hozza eger...csak wireless bill
vekony, nem tulcicomazott egyszeru.....genuis slimstar-hoz hasonlo stilusu
no csuklomatasz
no 1000 extra komb....csak a legszuksegesebbek
koszi elore az infot -
Integra
titán
nabazz, nagyker nem szállít már idén, próbálkozzak január második hetében, hátha megjött a klavi...
-
Face8814
őstag
Szaisztok!
Kéne egy kis help.
Januárban új billentyűzet-egér kombó után nézek. Az egér része, már úgy néz ki megoldódik egy Logitech MX518 személyében, de a billentyűzetügyileg tanácstalan vagyok. Most egy rádiós Logitech bill.+egér kombóm van, ezt cserélném. Kérdésem hogy milyen bill. passzolna legjobban az MX518 mellé. Főleg játék a cél. Keret rá úgy 15k körül. Zboard kilőve.
PS. A lényeget majd elfelejtettem. Így bill.+ egér ügyileg tudásom kicsit hiányos ( de folyamatosan bővítem), ezért kérdezném, hogy jelent e valami kompatibilitási problémát, hogy az egér vezetékes, a bill. meg rádiós? Gondolok itt arra hogy ha kihasználom az egér maximális paramétereit, akkor nem jelent e valami problémát az hogy rádiós a bill, késni fog az egérhez képest? Ha egyáltalán késik?
[Szerkesztve] -
Yom
aktív tag
Hi!
Van 1 Genius KB-29E billentyuzetem. nagyon meg vagyok vele elegedve. csak van 1 bajom vele. ha usb-re dugom, es nincs fenn a driver, akkor nem mukodnek az extra gombok. ha ps/2-re dugom, akkor mukodnek (driver nelkul).az oprsz: windows xp prof sp2.
probaltam regeditben atconfigolni hexa kod alapjan, de ha usb-re dugom, akkor nem jok a hexa kodok. pl: my computer: e06b. ha ps/2 n van, akkor at tudom programozni barmire a gombot, viszont ha usb-n van, akkor nem csinal semmit. vagyis ''e06b gomb'' nem letezik a driver nelkul. ilyenkor mit lehet csinalni?
en windows hibara gondolok. usb hid device-kent latja, es nem genius kb-kent. linux alatt nem tudom megnezni, hogy mukodik-e a hexa kod-os atprogramozas, mert a linuxos gepem pesten van, a billentyzet meg nem pesten
azert gyanitom, h windows hiba, mert pipe es and jel nem is mukodik a billentyuzeten (se ezen, se a regin) ha windows alatt vagyok. linux alatt mukodik mind2 jel rendesen.
valaki tudna segiteni?
udv Yom -
Integra
titán
fater lenyúlta a digital klavim...
úgyhogy ezzel szenvedek amíg nem jön meg az ms natural klavi, az ütni fog, csak szokjam meg jobb oldalt a hosszú í-t....
amúgy tényleg ajánlom bátran ezt a szuperászfullextrás cherry billt, aki ujjra akar gyúrni, annak nagyon befog jönni. ráadásul akkora és olyan nehéz meg masszív, hogy ezzel még egy buszfejűt is telibe lehet verni arcon, és valszeg a kopasz orra törik be, nem a klavi
az umlautos betűk pedig maga a gyönör! ha megnézed a pont billentyű már picit meg is süllyedt, valszeg rendesen csapkodhatták -
tusi74
őstag
Én kb. 3 évig Cherry mániás voltam. Kegyetlen hosszú életű billeket gyártanak. De a hangtalanság soha nem volt az erősségük, és most sem az. Meg így utólag belegondolva elég nehezen leüthetők a billentyűk rajta. Mert bevittem a munkahelyemre. és a mostani bilejimehz képest sokkal nehezebb gépelni rajta.
-
CH4R1ie
csendes tag
Na, beizzítottam a SlimStar-t. Eredetileg azt hittem, hogy sokkal könnyeb lesz lenyomni a billentyűket, de nem baj. Viszont az ű betű máshol van a billentyűzeten, mint az előzőn, szóval majd hozzá kell szoknom. Ott van az á és az enter között. A másik félszélesz backspace volt és mellette volt a ű. Szóval bejött a sejtésem, hogy ezen is máshogy lesznek az ékezetek. Majd csinálok róla képet, ha itthon lesz a fotómasiám és megtekinthetik a kíváncsi szemek. Az USB-s változatot vettem meg, de van hozzá PS/2 átalakító.
Ha veszek valamit, akkor általában kapásból a neten nézem, hogy van-e frissebb driver a cd-hez képest, habár a billentyűzet tökéletesen működik driver nélkül is. Hát ami neten volt driver, az nem működött, ami pedig az európai oldalon van, annak ugyanaz volt a verziószáma, mégis etértek a telepítő fáljai. Hát nem mondhatom, hogy ez a program túl felhasználóbarát lenne. Pl. My Computer-t nekem kellett átírnom a registriben TCMD-re, mert alapból nem lehetett átkonfigolni. Megpróbáltam a WWW Forward/Back-et átírni Next/Previous Track-re, de nem működött, lehet, hogy valami mást is át kéne írni. Ja és még valami. Nem tudom, hogy a billentyűzet talpát hogyan lehet kinyitni, mert a kézikönyben nincs benne, erőltetni meg nem akarom, nehogy eltörjön. Jellemző, a kézikönyvben benne vannak az egyértelmű dolgok, de ez bezzeg nincs. Valaki meg tudná mondani, hogy hogyan lehet? Amúgy tényleg jó billentyűzet, csak igazán adhattak volna hozzá jobb szoftvert és kézikönyvet. Bár ezeket még utólag be tudják pótolni... remélem. Eredetileg SlimStar Pro-t akartam venni, de azon egy görgővel és egy USB 1.1 hubbal van több. Azt hittem, hogy a görgő a hangerőszabályzó, de mint kiderült, az csak az egérgörgő funkcióját utánozza. USB 1.1-es hubra nincs szükségem, van a monitorban.
-
Üdv!
Neekm is tetszik ez a slim billentyűzet nagyon bejön bár meg kellett szokni de soha nem vennék ezekután rendez vastagot.
A genius Ergomedia 700 -ról mindössze ennyit talált a google a magyar oldalak közt:
[link]
Szerintem még nem lehet kapni nálunk és ahogy nézem az ára sem semmi bár nagyon szép az meg kell hagyni. -
Integra
titán
ezt kapni magyar kiosztással?
[link] -
én sem vagyok róla túl nagy véleménnyel. ha valakinek ez kell, akkor vegye, de szerintem semmiképpen sem lehet jobb annyival játékra, mint amennyivel drágább. de úgyis lesz aki megveszi (ugyanúgy mint az egereknél), mert vannak sajnos olyan buta emberek, akik azt hiszik, hogy ettől jobbak lesznek majd akármilyen játékban.
-
Üdv!
A zBoard billentyűzet szerintem nem túl jó. Annak idején amikor megjelent akkor énis nézegettem és gondolkodtam egy ilyen vételen + egy COD2-es kiegen de letettem róla mert ennyi pénzt semmiképp nem ér meg. Annyival nem jobb mint egy sima billentyűzet.
De persze nagyon szép játékokhoz készűlt képek vannak rajta amik teljesen egyedivé teszik és nagyon szép is. Lehet hogy profi játékosoknak tervezték ami nem vagyok igy nem is tudom igazán értékelni e remeket. Lehet. Mindenesetre nem bántam meg hogy inkább Genius Slimstart vettem helyette. -
CH4R1ie
csendes tag
LOL, ekkora kreténséget még nem láttam. Mi volt a termék eredeti neve? n00board? Én elmondom neked, hogy semmi értelme. Játék közben úgysem a billentyűzetet fogod nézni (így nincs értelme a sok csicsának), vagy ha mégis, akkor a Mario-t javasolom inkább. Sőt, minek neked PC? Válsd inkább le egy Nintendo Gamecube-ra. Ezt azoknak találták ki, akik alapbillentyűkiosztással játszanak, mert nem tudnják, hogy a beállításokban át lehet konfigolni a dolgokat. Szóval ez a termék erősek korhatáros, én kb olyan 12 évre saccolnám a felső korhatárt. Tudod mi itt billentyűzetekről beszélgetünk, nem kontrollerekről, szal a kommented erősen offtopic. Nevetséges, hogy egy ilyen játékszerért elkérnek 12k-t és még 6k-t minden egyes kiosztásért. Ha tehetitek, ne támogassátok ezeket az alakokat avval, hogy megveszitek ezt a terméket, mert nem érdemlik meg.
-
Henker2
addikt
Hy! Mit szóltok a zBoard-hoz? Nagyon sirály kis billentyűzet!
-
CH4R1ie
csendes tag
Az í valószínűleg a lapos enter felett lesz az backslash helyén, szal közel a többi ékezetes betűhöz. Csak az a szar a magyar billentyűzetekkel, hogy szinte mindegyiken máshol vannak az ékezetek, így képtelenség betanulni őket, ha az ember mindig más gép előtt ül, kivéve ha viszi magával a billentyűzetét és engedélyezve van új hardverek telepítése (pl. haver nem tudtha használni a pendrive-ját az xp-s gépeken a sulinkban).
Szóval beindult a gépezet, Genius SlimStar USB-t veszek, a Digital Extremnél megrendeltem, holnap megyek is érte -
CH4R1ie
csendes tag
Tényleg jól néz ki, meg minden, de én sem tudnák hozzászokni a hosszú í-hez, nem értem, hogy miért kellett megszüntetniuk azt a Logitech billt. Nevetséges, hogy ilyen szánalmas design 5letekkel jönnek a designerek, és nem a billentyűzet használhatóságát nézik. Miért nem képesek felfogni, hogy jó a kiosztás úgy ahogy van? Ez a vezetéknélküli mánia is mekkora hülyeség. Az irodában nem valószínű, hogy az alkalmazott az ölébe veszi a billentyűzetet, miközben a lábát az asztalra teszi és közben pizzát zabál, az egérrel meg a falon mozgatja a kurzort. Vagy legalábbis kirúgnák. Szerintem teljesen fölösleges. Vagy ha máshol akarja használni a billentyűzetet, akkor úgyis át kell tennie a kijelzőt... de akkor már praktikusabb, ha egy notebookot vesz.
-
Integra
titán
ms hardvert a gericom-nál lehet rendelni
sajnos én is angol nyelvűt vagyok kénytelen rendelni, mert nem készítenek belőle magyar kiosztásút
viszont a 10 ujjas gépeléshez egyszerűen nem létezik jobb klavi.
csak azt nem tudom, hogy az í betűt hogy fogom megszokni..
max eladom egy angol csókának majd ha nem jön be
amúgy pedig nem értem miért nem reklámozzák, nagyon jók az ms hardverek, ha valakinek a felhasználás, a gépelési minőségérzet és határozottság a fontos, nem a csicsa meg a tök felesleges gombok, klaviban simán bevernek bármit.
még talán a digital klavik ilyen profik gépelésre, de kényelemben nem tudják felvenni a versenyt a naturallal -
CH4R1ie
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan billentyűzet kellene, ami:
- vezetékes
- hagyományos (nem notebook) magyar kiosztású
- halk
- vannak rajta multimédiás billentyűk
- occsó
- esetleg lapos
- esetleg Fekete
- esetleg USB-s
Ezeknek az elvárásoknak megfelet volna a Logitech Internet Navigator SE/Enterprise, de sajnos már 5 hónapja nem gyártják, az Elite-ből meg nincs magyar kiosztású még.
Jelenleg nézegettem a Genius KB-16e-t és a KB-21e-t. Ezeken a billentyűzeteken hány billentyűt lehet egyszerre nyomni? Mennyire kompatibilisek WinAMP-pal?
Valakinek van valami javaslata még más billentyűzetre? -
Hardboy
tag
-
Thomas-H
csendes tag
Egyébként ha a gép media center funkciót lát el, akkor inkább szerezz be egy távirányítót.
-
Thomas-H
csendes tag
A4tech KB(S)-2350ZRP billenytűzetet + egeret használtam már.
Tapasztalatok:
- hatótávolság kb. 2-3 m full akkuval, 5m-t szerintem felejtsd el,
- az alfanumerikus rész fordított V alakja néha bosszantó,
- a kurzor körüli billentyűelrendezés eleinte kifejezetten kellemetlen,
- a multimédiagombok néha beragadnak,
- az egér görgője se a legjobb.
Tehát NEM ajánlom. -
Hardboy
tag
Srácok... Elég sürgősen kéne válasz....
Billenytűzet + Egér vásárlás előtt állok... Kellene egy ksi segítség
Multimédiacenternek kinevezett PC met, a kanapéről szeretném irányítani egy wireless-es egér és bill.-el. Mit javasoltok mit vegyek? nemérdekel az hogy miket tud az egér meg a bill, csak az alapszolgáltatások menjenek... Magyar billenytűzet legyen, és a gép és az eszközök között lévő, akár 5 métert is átvigyék az eszközök gond nélkül... Mit ajánlotok?
Ja és nemlenne baj ha nettó egy 10 -esből kijönne...
Ezeket nézegettem:
Logitech® Cordless Desktop® EX 110 [link]
A4tech KB(S)-2350ZRP [link]
Kérdés ugye a sarkalatos pont... Átviszi-e valamelyik az 5 métert? Van-e velük valakinek esetleg tapasztalata? -
Integra
titán
hi
keresem azt a céget, akinél megtudom ezt a natural 4000 ms klavit venni
nem tudjátok hol kapni?
és egyáltalán létezik magyarosított verzióban? -
izomhod
őstag
Sziasztok!
Ilyenje van valakinek? 20 usd az ára, ez elég kevés, nem?
Én olyan 5rongyot szánnék rá, bármilyen márka érdekel, de legyen rajta multimedias gombsor ( winamphoz, wmp-het, állítható legyen barmelyik lejatszóhoz ), és legyen vagy 3 programozható gomb, ami akár alkalmazást, akár honlapot hív elő. Játékhoz is használnám, bár nem olyan komolyan.
http://www.techimo.com/articles/i103.html
Egyéb javaslat? (Ami be is szerezhető)
Köszi -
mitabrev
csendes tag
válasz
T. Almeida #330 üzenetére
Én is ilyenre utazom. Voltam a Mikland-ban, mire közölték, hogy már nincs nekik és a gyártó már fél éve leállt a gyártással, szóval nem is lesz.
Nagyon remélem, hogy tévedtek
Az üzenet a 329-re szól, csak elrontottam
[Szerkesztve] -
T. Almeida
senior tag
Üdv.,
Tudtok ajánlani valamilyen olcsó, _nagyon halk_ (ez nagyon fontos) billentyűzetet?
Köszi! -
matth3w
csendes tag
Milyen bill. kéne multimédiához
??? (Márka, tipus és ár ha lehet) előre is köszi
-
-
Helvir
tag
Kék színű betű világosításos, fekete billentyűzet érdekelne, a külcsín nagy előny, játékokhoz és médiához kellene, internethez nem! Mind1 hogy cordless vagy nem (amelyiket jobbnak tartjátok, én nem értek hozza).
Kérlek segítsetek! -
mizu_
tag
válasz
KriszBoy #306 üzenetére
Egy hete kaptam kézhez a Logitech S 510-esem. 16275 volt ÁFÁ-val. Azóta voltam MediaMarkt-ba ahol 20990 Ft-volt.
Szerintem nagyon tuti a billentyűzet. Szép, csendes és olyan vékony, hogy AAA elemek (aksik) kellenek bele, de a papírja szerint ezekkel is fél évig bírja (majd meglátjuk).
Király, hogy szinte az összes funkcióbillentyű nagymértékben konfigurálható, kivéve a rotate. Hogy az miért csak annyit tud, hogy jobbra vagy balra forgassa a képet, lövésem nincs.
A vevőegységen elhelyezett ledeket nem nagyon értem, ugyanis az F-mode led-je akkor világít, ha az F-mode ki van kapcsolva, míg numlock és capslock esetén akkor, ha ezek a funkciók be vannak kapcsolva. Persze lehet, hogy ez szándékos.
A ZOOM-oló billentyűk nekem össze vissza működnek, hol 10, hol 20, hol 30%-kal változtatják a nagyítást. Talán a következő setpoint verzió megoldja ezeket a problémátkat.
A kurzor billentyűk arréb kerültek, és ezt még mindig nem szoktam meg, akárcsak a nagyobb DEL miatt átrendezett del-home-end-up-down-insert billentyűk elhelyezését.
AZ EGÉR. Róla csak annyit tudok mondani, hogy számomra nagyon NAGY negatívum, hogy nem aksikkal való működésre tervezték, és ezért nem is tölthető úgy mint pl. az A4tech RFSOP-35 modellje (én ahhoz lusta vagyok, hogy a ceruza aksikat kivegyem az egérből és berakjam egy töltőbe). Így az A4tech egerem mellett maradtam ami már 3 éve a kezemhez nőtt.
Ilyen vékony: [link]
[Szerkesztve] -
gyga
senior tag
Én most kaptam ajándékba 1 logitech lx700 as bill +egér párost át sztem über állat. mondjuk az árát csak sejtem de húszon fetett volt.
-
cousin333
addikt
válasz
mitabrev #312 üzenetére
A képeken nagyjából látszik
.
Alapértelmezésben (azaz felirat/kép alapján) van pl. kedvencek, shopping, keresés, messenger, e-mail, my home, iTouch (A Logitech vezérlőszoftver neve), webcam.
Ezekhez be lehet konfigurálni, hogy lenyomásra elindítson egy programot, behozzon egy honlapot, vagy bill. kombinációt produkáljon, esetleg behozzon egy menüt, amibe további elemeket lehet betenni. A lenyomott gombnak tetszőleges név adható, ami lenyomás után a képernyőn zöld színben jelenik meg (OSD).
A fentieken kívül van egy görgő, amivel lehet zoomolni/scrollozni... ez is állítható. Van továbbá egy Go gomb, amivel egy adott honlapra lehet ugrani (azaz megjelenik egy címsor, ahova beírhatod a honlap címét), illetve egy Vissza gomb is.
Végül, de nem utolsó sorban az F (funkció) billentyűknek is adhatsz új funkciókat, az alapértelmezettek piktogramjai rá vannak pingálva a gombra (pl Save, Load, Undo, Redo...), de ezek is átállíthatók. Ez a funkció akkor érhető el, ha az F-Lock nem aktív (van egy ilyen nevű gomb rajta). Ez idegesítő tud lenni, mert alapesetben (reboot után) ez a gomb nem aktív, és a bill nem az F1-F12 billentyűknek megfelelően viselkedik, hanem a fent vázolt műveleteket hajtja végre. De ez az F-lock bekapcsolásával megváltoztatható (csak nem ez az alapértelmezett eset).
[Szerkesztve] -
mitabrev
csendes tag
Helló. Nekem egy olyan fekete, vezetékes billentyűzet kellene, amin kényelmes gépelni és vannak rajta multimédiagombok. Tud valaki ilyet?
-
YOZ
tag
Hali. Tud valaki valami hírt erről a billentyűről? Logitech G15 Keyboard. Lehet valahol kapni már? Vagy valami ár?
-
KriszBoy
senior tag
Pénteken megvettem az alábi billentyűzetet!
Logitech S510
[link]
Eddig sok tapasztalatom nincs még vele, de külsőre vmi gyönyörű....
Van egy pár szokatlan gomb az előzőhöz képest, de szerintm ez érthető! Az egyetlen gyengéje az egér ami nem a legprofíbb, de ez nem akkora gond, mivel simán elfut a kombó egy MX518-al gond nélkül!
Elsőre egyenlőre ennyit....
Ja és még vmi, az ára.... ~12k + fa [link]
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
válasz
killahdrums #303 üzenetére
Én itt vettem:[link]
Ha 10000Ft felett rendelsz ingyen házhoz szállítják.(Budapesten belül).
De biztos máshol is lehet, írd be a googleba, pl hogy viewsonic kc312 árlista
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest