- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigsty
aktív tag
és ez milyen a tapasztalatok szerint? Logitech Cordless Internet Pro Desktop
Van ez a nagy, széles, hosszú kézalátámasztó az elején, ajánlott az, vagy anélkül is jó? Azt mondják, védeni kell az ízületeket. Még benne van a pclandnél az 5000 Ft-s határban, ha veszek, azé' nem filléreskedek, és ez rádiósdit is tud...bár a vezeték nélküliség annyira nem fontos nekem.Multimédiagomb nem érdekes. 350-ből pclandnél nem írták a csatolót, remélem usb-s, nincs más fajta.
Logitech mennyire elismert és színvonalas márka? Van egyébként nála "jobb", prémiumabb? Ez utóbbi kérdés csak szimpla érdeklődés, perifériákban kevésbé vagyok otthon.Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.
-
pigsty
aktív tag
válasz #72042496 #2497 üzenetére
THX, nyunyuka-nak hiszek, jókat írogatott a HWSW-n is a HDD topicokba, pláne a Hitachisba! meg mint látszik, elég sok hardver megfordul nála, jó is az.
igazából ritkán nyomulok BIOSban, de gondoltam, rákérdezek, köszi, az enyém elég nosztalgia séria már, de nem akarok cserélni konf. generációt. (DDR->DDR II,III stb)Hát, van, akinek meg munka eszköz egy jó billy, én se nem gamer, se nem titkár úr nem vagyok, még, de azért sokat koptatom a gépet.
Eddig egyébként, most jön a LOL, Chicony-n írtam. Már egy 250 Logitech is sokkal finomabb nála, lehet, 350 lesz, feljebb egyelőre nem megyek. mégegyszer köszi, üdv!
[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.
-
törölt tag
Nem feltétlenül pénzszórás az, ha az ember ki tudja használni, akkor simán jól járhat vele. Megaztán itt sokaknak hobby is ez.
USB-stől ne félj, ahogy írták is, abszolút teljes értékűek. Érdemes már ilyet venni, korszerűbb csatoló ez a PS/2-nél. Egyébként az általad nézett Logitech billentyűzetek teljesen rendben vannak, a 250-est pl. nyugodtan megveheted, vagy ha jól jönne néhány multimédia gomb, akkor itt a 350-es.
Ebben az árkategóriában azt mondják, nincs nagy különbség a billentyűzetek között. Ez nem tudom, mennyire igaz, mindenesetre nálunk a 350-es otthon bevált, annyi baja van, hogy az idő múlásával kicsit megkoptak a gombjai. De erre a kifejezetten drága típusok is hajlamosak, tehát nem rovom fel neki hibaként.Notebook stílusúaknak laposabbak a gombjai, általában kisebb úton is járnak, én speciel ezeket szeretem.
-
nyunyu
félisten
válasz tomy_cz #2492 üzenetére
Lehet másnak még rosszabb véleménye van róla, (aki mondjuk pl.Logitech-et használ) nekem ez előtt egy Labtec márkájú gány bill-em volt kb 3 évig és még most is működik...csak unalmas volt! Hozzátenném hogy a Labtec sokkal masszívabb!!!
Ne szidd a teszkogazdasagos Logitechet, teljesen hasznalhato billzeteket gyartanak Labtec alneven olcsoert.
Legalabbis nekem az 1000 koruli arkategoriaban a Standard+ teljesen bevalt, igaz, valamivel kemenyebb, mint a Logitech sajat neve alatt futo billzetei, de hat a legolcsobb Value Keyboard is valami 400 pezoval dragabb a Standard+-nal, aztan nyilvan nem akarnak hazon belul konkurenciat maguknak.
Tobbi hasonloanoccso noname, a4tech, pleomax, chicony altalaban elso ranezesre szetesett, vagy ha nem, akkor sem birtam rendesen gepelni az ide-oda dulongelo, meg be-beszorulo gombok miatt.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Agostino
addikt
Üdv.
Curve2000 - ez már nagyon ergos. Nyár elején vettem anno egy Genious SlimStar 600-at, képtelen voltam megszokni, oda is adtam tesómnak.
Logitech Internet350 - ez már inkább bejövős, mintha Mediaban is láttam volna régen, holnap lehet megtapizom.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
nyunyu
félisten
USB-et op.rendszeren kívül is felismeri ugye, tehát tudok a BIOSban turkálni, ugyanúgy megy a boot előtt is, mint egy soros?
Ha a BIOSban be van allitva az USB legacy support, akkor igen, ugyanugy viselkedik mindenhol, mintha PS/2 lenne.
Ez jo par eve default, 3-4 evnel regebbi gepeknel meg elofordult, hogy alapbol nem volt bekapcsolva, nagyon-nagyon regiek viszont nem tamogattak.
8RDA3 az nF2-es AthlonXP lap halvany emlekeim szerint, altalam hasznalt kortars A7N8X Deluxe meg NF7-S csont nelkul kezelte az USB billzeteket.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz Agostino #2490 üzenetére
Ezt alig akarom elhinni - persze biztos így van, nem megkérdőjelezni akarom, amit mondasz - ez a Samsung billem annyira jól van összerakva, ezek után ilyeneket hallani. Hát, nagy kár érte.
Altalad belinkelt modellt nem ismerem, arra viszont mar nem emlekszem, melyik Samsunggal szivtam.
(egy ideje Pleomax alneven toljak a billzet/eger vonalat, Sam4s neven a penztargepeket, Bixolon neven a POS kutyuket.)Akkor viszont nekem is fel kell raknom a nagy kérdést, milyen billentyűzetet vegyek? Lehetőleg fekete legyen, állítható kitámasztással, médiagombokból az alapkivitel. Pofás, tartós, könnyen gépelős, kényelmes. Létezik egyáltalán? Ja, és nem ilyen ergonomikus legyen, az megszokhatatlan már számomra. Oh, a legfontosabb majdnem kimaradt, 4000 nagyon max 5000 körül.
Curve2000? Vagy az mar tul ergonomikus? (mondjuk nekem az ergonomia az itthoni Ergo4000-nel kezdodik, innen nezve a Curve2000 hagyomanyos kiosztasu )
Esetleg L Internet350, de az nem lapos, meg kevesbe puha, viszont van magyar kiosztassal is.Arban boven 4k alatt van mindketto.
[ Szerkesztve ]
-
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen Revoltec Lightboard XL2 világítós csodát, fekete színben, magyar kiosztású,normál elrendezésű...Nos nem valami nagyon jó minőségű, egyszerű műanyag. Megnyomkodva recsegős, az Enter billentyűket inkább a közepénél fogva nyomjuk, mert ellenkező esetben szorulhat (mind a kettőt csak egy "prücök" tartja, pedig kettő elférne alatta).
A multimédia gomb kevés, semmi extra csak hangerő és lejátszóban való léptetést tudunk vezérelni velük. (nekem bőven elég, amúgysem használom őket )
Megjelenésük elég érdekes... "kitüremkednek" a billenytűzet felszínéből, de legalább tuti megtalálod őket mert beleakad az ujjad. .
A világítása viszont nagyon tetszik, én éppen ezért vettem (bár Lycosa-t akartam, de háth az kicsit drága + angol kiosztású )Lehet másnak még rosszabb véleménye van róla, (aki mondjuk pl.Logitech-et használ) nekem ez előtt egy Labtec márkájú gány bill-em volt kb 3 évig és még most is működik...csak unalmas volt! Hozzátenném hogy a Labtec sokkal masszívabb!!!
Szerintem ez a bill annak tetszik majd aki még nem használt nagyon jó minőségű billt.
Hátha valakiek tanulságos lesz..illetve segítségéül szolgál.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
pigsty
aktív tag
válasz #72042496 #2481 üzenetére
Jogos, elnézést kérek a duplázásért, átnéztem a válaszon! Köffi a helpet!
Hát, csodákat nem akarok klaviatúrában, csak ergonomiailag kényelmes legyen, óvja s védje, de azért ne ápolja ujjbegyeimet és kéztartásom....
USB-et op.rendszeren kívül is felismeri ugye, tehát tudok a BIOSban turkálni, ugyanúgy megy a boot előtt is, mint egy soros?Hozzáteszem, az a'la lapom Epox EP-8RDA3+/8RDA3G, USB lyuk még bőven van szabadon.
Biztos jobb lenne egy ps/2-nél, mert a mostanim kikopott, olyan fura laza lett, sokszor 1-2 milliméteren múlik, és nem érintkezik, be kell nyomni, néha attól lefagy a win, vagy nem érzékeli.Egyetemeken, másutt ezt a Logitech 250-et, meg valami egyszerűbb IBM feka bill.-t használtam.
Notebook stílusút nem próbálnék ki, bár nem tiszta, az milyen. 4000 ezernél többet nem szánnék billentyűzetre, az biztos, kicsi a jólét.[ Miért olyan furcsa, hogy valakinek ilyenre van igénye?
nem furcsa, csak sajna győr, héviz és Nagykörúton túl nem mindenkinek telik nagyon extrákra, ez Mo. 2008., bár az is igaz, jobb picit drágábban valódi minőséget venni, és billentyűzetre se kell sajnálni a pénzt, én azért csak nézek, egyesek mikre nem szórják pénzt, miközben világválság van. De hát ez egyénfüggő. ][ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
Üdv.
Ezt alig akarom elhinni - persze biztos így van, nem megkérdőjelezni akarom, amit mondasz - ez a Samsung billem annyira jól van összerakva, ezek után ilyeneket hallani. Hát, nagy kár érte.
Akkor viszont nekem is fel kell raknom a nagy kérdést, milyen billentyűzetet vegyek? Lehetőleg fekete legyen, állítható kitámasztással, médiagombokból az alapkivitel. Pofás, tartós, könnyen gépelős, kényelmes. Létezik egyáltalán? Ja, és nem ilyen ergonomikus legyen, az megszokhatatlan már számomra. Oh, a legfontosabb majdnem kimaradt, 4000 nagyon max 5000 körül.
[ Szerkesztve ]
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
nyunyu
félisten
válasz Agostino #2488 üzenetére
Samsungról nincsen valami tapasztalatod?
Nem tul jo.
Egyszer vettem egy utbaeso boltban Pleomax billzetet ~1300-ert, mert videkre menet elfelejtettem a gep melle csomagolni, de legszivesebben kettetortem volna, annyira nem lehetett rajta gepelni, billegtek ossze-vissza a gombok.
Azota inkabb nem kiserletezek nem MS/L billzetekkel...
Plane, amikor fonokom rettento buszke volt magara, hogy milyen jo vetelt csinalt a 600+fas Premier HiTechekkel, aztan 10-bol 8 kuka volt.
Kedvencem az volt kozuluk, amit vakon csepeltem 3 napig ugyfelnel, erre kijott a 2 ujjal potyogo fonokom, aztan rogton kiszurta, hogy ASDFGHJJL a feliratozasa, nincs K gomb
Nekem fel sem tunt.[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
válasz MmDorian #2486 üzenetére
Üdv.
Nem egészen, ha jobban megnézed, az UltraFlaten nincsen egyetlen darab sem. Sőt, ha már UF és Sami, akkor az UF még jobban össze van tolva gombok szempontjából. Alap médiagomb: némít, tálca ki/be, előre, vissza, play, stop.
nyunyu - köszi, Samsungról nincsen valami tapasztalatod?
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz Agostino #2483 üzenetére
Logitech UltraFlatot hagyjuk, nem eri meg.
Nem eleg, hogy lesporoltak a multimanias gombokat az occso markanevukon futo eredeti UltraFlathez kepest, van pofajuk a csilivili ujjlenyomatmagnesert 2x annyit elkerni.
Holnap seggberugas terhe mellett valakit elzavarok Curve2000-et venni, mert mar elegem van, hogy allandoan felrenyulok a UltraFlaten.
-
MmDorian
őstag
válasz Agostino #2485 üzenetére
Teljesen szubijektív vélemény, nem szeretem az olyan billentyűket, ahol ennyire egyben vannak a gombok, a lenti gépnél ilyen van, és nem tudok rajta írni, nem találom a gombokat
Mit értesz "alap médiagomb" alatt ? Ahogy néztem mindegyiken megvan.
Pontosabban a Media bill-nél. A Flat-en nincs, a kép alapján.[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
válasz MmDorian #2484 üzenetére
Üdv.
nálam az első kiesett
Ezt milyen értelemben mondod? Tapasztalat, vagy csak egyszerűen a megjelenése végett. Mellesleg annak azért jár részemről plusz pont, mert Samsungosan "árkosak" a billentyűk, plusz, pár alap médiagomb is rajta van. No meg kicsi. : ))))
-
Agostino
addikt
Sziasztok.
Új billentyűzetet akarok venni, ezt a szegény Samsungot nagyon leharcoltam már, ideje lenne váltani. Első körben a Samsung PKB-4500-asra gondoltam, ha már 5-6 éve Samsungos vagyok. Néztem még a Logitech UltraFlat-et és a Media Keyboard 600-at. Vélemények, tapasztalatok? : )
-
törölt tag
Azért az utoljára érkezett hozzászólásokat átnézhetted volna, mert hárommal feljebb ott a válasz a kérdéseid nagy részére. Teljesen felesleges volt bemásolni újra az egészet, így csak terheled a topicot.
A játékos billentyűzetek és a vezeték nélküliek is 5K fölött kezdődnek. A játékos billentyűzetek sosem érdekeltek, azokhoz nem tudok hozzászólni, de a drágább rádiósak általában masszívak, nagyon jól össze vannak rakva, finomabb a gombok alatti mechanika, továbbá egy csomó extra szolgáltatást nyújtanak. Miért olyan furcsa, hogy valakinek ilyenre van igénye?
Azért persze nem mind arany... anno majdnem 50K-ba fájt a diNovo Laser, na annak is kétszer örültem, egyszer mikor megvettem, másodszor pedig amikor megszabadultam tőle! De pocsék volt az a bluetooth, te jó ég!
Azóta is visszatérő gondolatom volt, hogy rádiós változatban, hagyományosabb formában ez lenne a non plus ultra, s lám, hamarosan meg is jelenik! Jaj, de izgatott vagyok, alig várom már! -
pigsty
aktív tag
Szervusztok!
A kérdésem nekem is ez, majd visszanézek 100-200 hsz-t, napi használatra kell, max 2-4 ezret szánnék rá.
(Lehet, h tévedek, de csodálkoztam több fórumon, hogy akár 5 e-nél is többet szánnak egy billentyűzetre. Megéri? Az mitől jobb?)Nagyon nem szoktam azért titkárnő-MSN chat stílusban verni, de számít a kényelmes, puha lágy lenyomódás, és persze ne kopácsoljon a gomb, tehát legyen ergonomikus. Multimédiás gombok, nagy extrák nem érdekelnek.
Van itt az egyetemen Logitech Keyboard Deluxe 250 az én standard otthoni default vacakomhoz képest jobbnak tűnik, de sok billentyű ropogtató és tapasztalt felhasználó topic társam vajon mit mond-e rá?
ui: sikeres ember az, aki ma még vezetékes (soros) klaviatúrán tortúrázik?
USB-s az jó, vagy vannak gondok vele? Rádiósugárzásósat mellőzném, persze biztos nincs hatása a szervezetre....
Üdv!Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.
-
MmDorian
őstag
Üdv !
Gémer billentyűzetet keresek, 5-10k között, de nem muszáj karcolni a 10k-t.
Először a Logi Wave-t néztem, de ha van olcsóbban, akkor inkább azt(persze csak ha szép, és jó) -
Dracula
őstag
Ma próbáltam a Logi Wave-et és valami eszméletlen jó rajta gépelni, halk és puha.
Asszem ő lesz a következő!Üdv!
-
törölt tag
válasz SeezJear #2476 üzenetére
Én úgy néz ki, megvárom ezt, s ha lesz pénzem, megveszem. Ahogy nézem, az általad támasztott kritériumoknak is megfelel, ráadásul egérből is olyat veszel mellé, amilyet csak szeretnél!
pigsty:
USB-s billentyűzetekkel semmi gond nincs, sőt, van egy olyan előnyük, hogy menet közben is rá lehet dugni a gépre, fel fogja ismerni. Maga a csatlakozó sem olyan sérülékeny.
Hasonló árkategóriában a 350-est Logitechet vettem otthonra, s bevált. Ennyiért mondjuk csodát ne várj, de azért jó kis billentyűzetek ezek, ha tetszik a 250-es, vedd meg és kész.[ Szerkesztve ]
-
SeezJear
csendes tag
Sziasztok! Épülő HTPC-mhez szeretnék egy wirelesses bill+egér kombót. A célom a filmek/web és esetleg játékok irányitása, és hogy a hatótáv legyen meg legalább 5-6m. Logitech párti vagyok, MS nemigen a kedvencem (de nem vetem meg a többi márkát sem). Nézegettem a bill+egér kombókat de van bluetoothos, rádiós meg wlanos (ki érti ezt) szóval tanácstalan vagyok melyik lenne a legmegfelelőbb. Jó lenne ha minél kisebb lenne, persze a nagyon picik iszonyat drágák...Árban lehetőleg ne a legdrágább legyen..Kérlek adjatok pár támpontot mi alapján döntsek, esetleg konkrét ajánlatok is szóba jöhetnek.
SeezJear - SeezJear Laboratories Inc. 2001.
-
vscotina
aktív tag
válasz laspring #2471 üzenetére
Szervusz!
Legyen hozzá szerencséd, de nekem nem volt, kb. 2 hónapig a tulajdonomban, mert elkezdtek beragadni a billentyűk, és 5-ször ütöttem le mire egyszer megjelent a monitoron.
Pofás, de ??????????????????
Visszatértem a Logitech Internet 350-re, ez legalább normálisan működik.Üdv. vscotina
-
laspring
tag
Microsoft Digital Media Keyboard 3000 ügy újból
Voltam MédiaMarktban és láttam milyen az a bizonyos magyar kiosztás
lehet megcsodálni...
szánalmas
Amugy kjó, tetszett! Megvettem volna ha van rendes magyarszki[ Szerkesztve ]
-
laspring
tag
válasz Nyiscsák #2463 üzenetére
köszönöm!
Végülis egy ilyen óccsó Speedlink-et vettem.
3ezer Ft volt (MédiaMarkt), annyit biztos megért, aztán majd meglássuk -
Usul
tag
Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek, hogy milyen billentyűzetet ajánlanátok 5-10kHuf kategóriában (50 gamez- 40% net- 10% munka).
jelenleg egy 2000-os hama van de szétesik lassan....
A4Tech KX-2810 X7 Game Master Desktop ez pl az alsó kategória de a z egeret elég gáznak érzem....Commodor 64-en nem így volt???
-
TazLeacher
nagyúr
válasz LordDarkness #2467 üzenetére
Sok sikert! Most szép ára van a cuccnak...
-
LordDarkness
aktív tag
válasz TazLeacher #2466 üzenetére
Akkor végülis a bill mondhatjuk hogy jó. Az egér meg max megy a fiókba,vagy a 1,8 éves fiam fog vele játszani!
Rock Katona
-
TazLeacher
nagyúr
válasz LordDarkness #2465 üzenetére
Nekem az MX3200-es bill.je is jó volt játékra, csak valahogy kényelmetlen volt, ezért passzoltam el. Egér...passz. Nem tudom. Nagyon nyomatták ezt az egeret annó. Nem tudom mennyire vagy HC gamer, de azért ez csak egy vezeték nélküli egér. Mondjuk elég jók itt pH-n is róla a vélemények. Sajnso továbbra se próbáltam a szettet. Sőt még nem is érintettem, úgy küldték a képeket...
-
LordDarkness
aktív tag
válasz TazLeacher #2454 üzenetére
Köszi! Szerinted azt az egeret használjam játékra amit adnak hozzá vagy a Razer D.A.? Ja meg egy alap kérdés ez a bill jó fpsre pl COD2 ?
Rock Katona
-
nyunyu
félisten
Labtecet egyebkent meg nem talaltam meg
Kozben visszaert foenyveskez, es kifaggattam, mit tud a billzetem holleterol.
Probalta bemartani a fonokot, hogy az o utasitasara vitte el tegnap ugyfelhez, es maradt ott...
Ugyfel tapikepernyojehez nem jart billzet a szerzodes szerint, de allitolag most megis kapott egyet gratiszba, fonoki ukaz szerint hasznaltat. ugyhogy enyveskez bejott, korbenezett, hogy hol van hasznalt, nana, hogy az asztalomon, aztan szep csendben tavozott is, amig en az ipariPC-mbe varazsoltam BIOS IC-t a varos tulso vegen.Sebaj, holnap mintavetelezek egy uj Logitech Value-t a fonoki kincstarbol.
Reszemrol igy fair az uzlet(Kezdek olyan lenni, mint a bajszos, szemuveges "deezazentuzogepem" csoka a Hivatali Patkanyokban.
Szemuveg mar megvan, mar csak bajuszra kene gyurni.
Ha meg olyan infantilis, millioegy kituzos, allandoanvigyorgo ettermi fogyatekosokkal teli zabaldara vagyok, akkor eleg kovetni kollegat, hova vitte ma a "kedvenc" ipariPCmet, ugyanis ugyfelunk az az etteremlanc, amirol a filmet mintaztak.)Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Nyiscsák
aktív tag
válasz laspring #2444 üzenetére
Itt a kért kép a Logitech Internet 350-ről!
-
nanasid
csendes tag
Sziasztok!
Én olyan billentyűzetet keresek, aminak a gombjai világítanak, és magyar betűk is vannak rajta! Ha valaki tud ilyenről, kérem írjon, mert én a Logitech-Roccat-Razer hármason kívül nem találok olyat ami világít, de ezek angol kiosztásúak! Köszi!
-
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!!
Nemigazán ide vág a téma, de olyat lehet, hogy egyszerre két billenytűzet van rákötve a gépre? Az egyik PS2-n a másik meg USB-n. Vagy ha mindkettő USB-s csak akkor lehet?
thx[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
nyunyu
félisten
PS/2-es HP-t mar megtalaltam a "kedvenc" ipariPCm tesztelesere hasznalt magneskartyaim tarsasagaban a supportfonok kollega asztalan, ugyhogy ha visszaer ugyfeltol, akkor kiosztogatom a jol megerdemelt seggberugasokat.
Ertem en, hogy tegnap este en raktam a "kedvenc" ipariPCmet az asztalara, hogy ma vigye innen a 'csaba, ne en szopjak vele helyettuk, de konyorgom, billzet, magneskartya az nem a gep tartozeka...
(vagy ha eppen igen, akkor a fonok ur szekrenye a kincstar, nem az en magangyujtemenyem.)Egyebkent is minden supportos kolleganak van legalabb 2 billzete. (egyik az irodai gepen, masikat meg cipeli, ha ugyfelhez kell menni cipelni, vagy irodai geposszelegozaskor hasznalja)
Ezek utan is kepesek az en billzeteimet elhordani...
Labtecet egyebkent meg nem talaltam meg
-
TazLeacher
nagyúr
válasz LordDarkness #2440 üzenetére
-
aktív tag
-
nyunyu
félisten
Mellesleg ma megint csak 2 billzetet talaltam az asztalomon a hozzam tartozo negybol.
Tegnap ujitott PS/2-es HP, meg a Labtec Standard+ szokas szerint eltunt...[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Bruhuhu, tonkrement a HP Bumblebee vevoje
Most kenytelen vagyok magamnak valami jo kenyelmes, USB-s, hagyomanyos kiosztasu, nem tul draga billzetet vadaszni, mert a Labtec UltraFlattal nem lehet dolgozni, mas USB meg nincs keznel. (Hulye Dell gepre meg nem lehet PS/2-ot dugni, pedig PS/2 billzet all hegyekben a raktarban...)
Melyiket szeressem:
MS Curve2000?
L Internet350?Curve2000 mellett szol, hogy
-Otthon MS billzetem van
-"egzotikus" feliratozasa miatt nem tul valoszinu, hogy a magyar billzeteken szocializalodott enyveskezu kollegakhoz ragadna, engem meg ugysem zavar az angol.
(Dell gepem eredeti magyar billzetet szemrebbenes nelkul lenyultak, mert Dell, mondjuk en nem bantam, tul kemeny volt.)Ellene:
-laposHello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
pigsty
aktív tag
Szervusztok!
A kérdésem nekem is ez, majd visszanézek 100-200 hsz-t, napi használatra kell, max 2-4 ezret szánnék rá.Nagyon nem szoktam azért titkárnő-MSN chat stílusban verni, de számít a kényelmes, puha lágy lenyomodás, és persze ne kopácsoljon a gomb. Multimédiás gombok, nagy extrák nem érdekelnek.
Van itt az egyetemen Logitech Keyboard Deluxe 250 az én standard otthoni default vacakomhoz képest jobbnak tűnik, de sok billentyű ropogtató és tapasztalt felhasználó topic társam vajon mit mond-e rá?
ha már disznmó szerű nickem van, ui-ui: sikeres ember az, aki ma még vezetékes (soros) klavitúrán tortúrázik?
USB-s az jó, vagy vannak gondok vele? Rádiósugárzásósat mellőzném, persze biztos nincs hatása a szervezetre....Tisztelettel: Pigsty
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Ennyire jok lennenek a lapos gombosak?
Tegnap ujitottam melohelyen egy HP Pavilion S3230-hoz jaro lapos billzetet, olasz kiosztas meg hagyjan, de allandoan felrecsuszik az ujjam, amikor nem fuggolegesen utnem meg a gombot, aztan a szomszedot is sikerul leutni.
Microsoft MultiMedia Keyboard elfuseralt dizajnjan nevelkedett jobb shift ala becsuszott kurzorgomboktol, meg az elforgatott 6-ostol viszont herotom van, sosem sikerul rajta eltalalni, melyik gombot akarom eppen nyomni.
De legalabb az Insert megvan, masfel gombbal feljebb, mint ahol a rendes helye lenne.
Home/End hollete viszont az olasz feliratozas miatt talany, valahogy mindig Del-t sikerul utnom a sor elejere ugras helyett.
Angol MMK-t meg mar masfel eve kihajitottam, igy meg meg se tudom nezni, hogy melyik gomb melyik.Ja, es az ezust szinu hangero +/- gombok a felso elen iszonyuan zorognek
Asszem holnap vissza is teszem a masodik gephez a Labtec Standard+-ot, felteve, ha megtalalom, melyik kollega csorta ma el...
HP talan jo lesz a harmadikhoz, mert az elfuseralt hatost leszamitva meg mindig kenyelmesebb rajta gepelni, mint a kemeny UltraFlat-en. (mondjuk azon sem talalom a Home/End-et, hiaba hasznalom lassan 2 eve )Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Ferdzsoo
addikt
Hali All! Nekem gaméra kellene egy bill, de mindenképpen laposgombosat akarok. Mit ajánlanátok? Most genius slimstar-om van de ez már a második ami tönkremegy 1 éven belül, egyszerűen nem reagálnak már a gombok. Illetve ha többet nyomok meg egyszerre akkor vanamelyiket nem érzékeli...
Milyet érdemes venni?"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
laspring
tag
írtam a májkroszoftnak Digital Media Keyboard 3000 ügyében hogy létezik-e magyar kiosztással és hogy hol?
Ezt a választ kaptam (tök gyorsan, le a kalappal):
Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a Microsoft Ügyfélszolgálatával.
Ügy : Digital Media Keyboard 3000
A Digital Media Keyboard 3000-es sajnos nem kapható magyar billentyűzet kiosztással.
Az összes billentyűzet típust az alábbi internetes oldalon találja meg:
http://www.microsoft.com/hun/hardware/list.aspx?group=keyboard
Amelyik ablak mellett magyar zászló szerepel, kapható magyar kiosztással is.
Tisztelettel,
Mándi Zsuzsanna
Szoftverinformációs Tanácsadó
Microsoft Magyarország Ügyfélszolgálat -
LordDarkness
aktív tag
-
TazLeacher
nagyúr
válasz LordDarkness #2434 üzenetére
Saturnba nincs, kép miatt szólok, jelentkezem, ha megvan!
-
nyunyu
félisten
válasz question man #2437 üzenetére
Meg DOS alatt is mukodott a 3 sorba kotott PS/2 billzet+1 USB felallas...
Legalabbis multkor kollega nem birta ki rohoges nelkul, amikor szemrebbenes nelkul bedugtam a PS/2-es kartyaolvaso meg a PS/2 billzet koze az eppen tesztelendo ipari billzetet...
(Egyik kezem az iparin klimpirozott, masik a rendesen, harmadikkal kezeltem a tapikepernyot, negyedikkel teszteltem a kartyaolvasokat )[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz question man #2435 üzenetére
Mit szolna?
BIOS szinten nincs korlatozva az egy gepre dughato billzetek/egerek szama, plane miota az USB-sek szabadon kihuz/bedughatoak menet kozben is.
Nyilvan a szuk keresztmetszet az, hogy egy billzetpuffer van, oda ir mindegyik, igy nem lehet olyat jatszani, hogy egyik ablakban az egyik billzet+eger, masik ablakban a masik keszlet mukodik.
-
question man
tag
Egy olyan kérdésem lenne hogy jelenleg egy elég jó "Genius ErgoMedia 700" billentyűzetem van és szeretem is meg jó meg minden de azon gondolkodom hogy veszek még egy billentyűzetet egy "Genius Luxemate 810 Media Cruiser" hogy m ikor filmet nézek ne kelljen mindíg felállni és kattogtatni és azt szeretném tudni hogy szerintetek mit szólna a vista ahhoz ha mind a 2 billentyűzet menne egyszerre a gépen el tudná-e őket kezelni
a számítógépek füsttel működnek
-
LordDarkness
aktív tag
válasz TazLeacher #2430 üzenetére
Üdv! Nekem az egérrel az volt a bajom hogy a Razer egérpadon kb 5 perc után ugrált a mutató! Ez szerintem szánalmas egy lézeres egértől vagy a logitechtől. A kép nem nagyon sürgős még gondolkodom azon hogy mennyire lehet jó az _MX 5500 egere játékra. Meg várok egy kicsit hogy lecsillapodjanak a "válság" hullámai!
Rock Katona
-
nanasid
csendes tag
Sziasztok!
Roccat termékekről kinek mi a véleménye?
Én mindenképp világító billentyűzetet szeretnék, és a Roccat billentyűzete és egere nagyon megtetszett.
Billentyűzet: http://www.roccat.org/Products/Products/ROCCAT-Valo/
Egér: http://www.roccat.org/Products/Products/ROCCAT-Kone/ -
nyunyu
félisten
válasz TazLeacher #2429 üzenetére
Megis mit varsz a blutyuktol? Nem arra lett kitalalva, hogy masodpercenkent 125-szor atvigye lag nelkul az eger koordinatait.
Rendes, nem szettben kaphato MX Revonal, ami 2.4GHz-s radiot hasznal, nem blutyukot, annal gyakorlatilag nincs lag.
MX 3200-ben viszont meg az eggyel regebbi , 27MHz-s, FastRF radio van.
Az nem volt olyan lassu, mint az 5-10 evvel ezelotti 27Mhz-s Logitechek (60-rol 125-re nott a frissitesek szama), de azert porgos FPS-ben meg jol erzekelheto lagjuk volt.[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
válasz LordDarkness #2428 üzenetére
Na, kicsit visszább olvastam. 2 dolgot tudok mondani:
1. Most megyek a Saturn-ba, megnézem, hogy ott van-e kiállítva, ha igen, el tudsz menni megnézni...
2. Megkérdem havert, hogy csináljon róla egy képet, és azt elküldöm neked, de ez legkorábban is holnap vagy holnap után lenne meg.Nem tudom mennyire sűrgős.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz LordDarkness #2428 üzenetére
Én igen. Augusztus végén vettük az egyik havernak. És magyar. Nekem az MX3200-nak nagyon lassú volt az egere, neked nem? Elötte egy EX110-et használtam, ami jóval olcsóbb kategória, de az az egér sokkal jobban bejött. Én az MX3200 mellé megvettem a G9-et, és most adtam el a szetttet, veszek G11-et. (10 perc múlva megyek megvizsletni fukarékhoz... ) Nem tudom milyen a mX5500-as egere, de a Logi nagyon nyomta, hogy a világ legfejlettebb egere. Sajnos odáig még nem jutottam, hogy havernnál megnézzem "mozgás" közben a cuccot, de ő nagyon el van tőle ájulva, bár ő "csak" olyan átlagos netezős user...
-
LordDarkness
aktív tag
-
LordDarkness
aktív tag
válasz vscotina #2426 üzenetére
Üdv! Köszi! Gondolkodtam ezen is nagyon szép!! Csak a hangfalam is logitech meg a momo kormányom is meg a fülesem is és szeretném ha a bill és az egér is az lenne. Most adtam ell az MX 3200 mert úgy gondoltam hogy a Razer D.A. jobb lesz játékra hisz mindenki dícséri hogy milyen jó gamer egér és amellé kellet egy jó kinézetű bill is de nemjötbe az egér mert "nagyon hangos" amikor éjfélig játszom a párom nehezen tud elaludni és mivel az MX3200 nemvolt ilyen gondom azért gondoltam hogy újra ismét minden logitech lesz és hülye lennék ugyanolyat venni ha már végre elkészült az MX 5500 is magyarban csak a kiosztását nemtom hogy milyen ez az utolsó visszatartó erő.
Rock Katona
-
vscotina
aktív tag
válasz LordDarkness #2416 üzenetére
szervusz!
Szerintem ami még szóba jöhet a Fujitsu Siemens zongorabillentyűzete. Szintén magyar, szerintem lapos, normális kiosztású, fekete dizájnos. Az ára is baráti(!)
Üdv. vscotina
-
csimav
őstag
válasz LordDarkness #2423 üzenetére
Eddig amiket láttam az angol volt....
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
LordDarkness
aktív tag
Esetleg Logitech MX 5500 Revolution nem tudjátok hogy normál magyar kiosztású?
Rock Katona
-
BaLee
addikt
válasz LordDarkness #2414 üzenetére
Gondolom ugyanolyan halk lehet mint a többi slimstar csak mint már említették a hagyományos kiosztást vesztette el.
De van többféle SlimStar ami megmaradt a hagyományos kiosztásnál.
-
csimav
őstag
válasz LordDarkness #2419 üzenetére
Nekem nem cs1.6 ban ugyis csak angolt lehet használni...
-
csimav
őstag
Nekem hétfőn jön meg a Lycosa-m Remélem jólesz
-
Nyiscsák
aktív tag
válasz Nyiscsák #2412 üzenetére
Na megvan az új Logitech Internet 350 billentyűzetem. Most is épp róla gépelek és nagyon meg vagyok elégedve! Jól néz ki, hagyományos kiosztása van, kényelmes rajta gépelni, a multimédia gombok működnek rajta! Na egyenlőre ennyit róla ha valakinek bármilyen kérdése van akkor szívesen válaszolok rá!
-
scotina
csendes tag
válasz LordDarkness #2414 üzenetére
bocs, hogy beleszólok, de lehet, hogy halk, csak éppen a normális kiosztását veszítette el. üdv.
Üdv. Scoti
-
LordDarkness
aktív tag
-
-
mhorvat
senior tag
Nekem volt SlimStar-om, egész pontosan nem tudom melyik, de azt is notebook bill-hez viszonyították. Őszintén szólva vicc, hogy a ma "ultraflat", "extraflat", "superslim" néven forgalmazott billentyűzeteket notebook klaviatúrához viszonyítják, mert bár laposak, de nem sok közük van a tényleg pár mm vékony laptop bill-ekhez. Rég meg nem értett dolog a fejemben, miért nem tudnak egy-két ténylegesen lapos (noti laposságú), normál műanyag billentyűzet szériát kidobálni a piacra. A kereslet szerintem nagy lenne iránta.
-
BaLee
addikt
válasz LordDarkness #2401 üzenetére
Pont a Geniusnak vannak halk billentyűzetei. Gondolok itt a slimstar szériára ami a laptopbillentyűkre hajaz. Régebben is ilyen volt nekem és most is ilyen van (jelenleg SlimStar 311). Kényelmes rajt gépelni és szerintem elég halk is. Vannak rajt multimédiás gombok, bár én csak a "Sleep" gombot használom általában.
Érdemes szétnézni a SlimStar márkanév alatt, mert vannak hagyományos kiosztásúak is meg összezsúfolt igazi "laptop style" billentyűzetek is. Ja és természetesen van belőlük magyar kiosztású, ez a lényeg.
-
mhorvat
senior tag
válasz LordDarkness #2403 üzenetére
Egyébként az a vicces, hogy nem vicceltem. Én holnap megyek a Tescóba és veszek egy ilyen billentyűzetet 1.500 Ft-ért. Lapos, fekete, normális magyar kiosztású és nem fröccsentett műanyag érzetű. Eredetileg Razer Lycosa-val szemeztem, aztán Microsoft DMK 3000-essel, egyikből sem találtam végül magyar kiosztásút, pedig urban legend, hogy léteznek. Aztán elmentem a tacskóba és ott volt ez a Technika feliratú dolog. Nem reklámként mondom, de ha második felvonásra is tetszik, akkor egy próbát nálam meg fog érni, egy pizza ára.
-
mhorvat
senior tag
válasz LordDarkness #2401 üzenetére
Technika billentyűzetek. Tesco.
-
LordDarkness
aktív tag
Üdv mindenkinek! Napokban vettem egy Genius ErgoMedia 700 bill. és csalódtam benne mert szerintem eléggé hangos nem tudnátok halkabb bill. ajánlani ami fekete?
Rock Katona
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mercedes topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Horgász topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- TurtleBeach TKL Pro rgb gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus billentyűzet - Glorious Panda, Black Ash
- Trust GXT 830-RW Avonn billentyűzet eladó
- Glorious PC Gaming Race GMMK TKL RGB mechanikus billentyűzet - Gateron Brown, US (GMMK-TKL-BRN)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest