Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
válasz
Synthwave #106198 üzenetére
Mondom ezek mindegyik eredeti szine zöld, egyik sem szurke, csak nem képesek normális fotot feltenni róla.. Ezért utálom az Alit mert egyiknek sem az a szine mikor megérkezik. Tele vagyok ilyen csalódást okozott keycapokkal amiket megvettem és mindnek merőben más a szine élőben.. Amugy is a kezét törném aki erre a lila betétet betette a szövegre..
De nem azért árulom az SA profilt, h vegyek helyette egy másik SA profilt. Nekem nagyon magas, nem kényelmes, sőt igen kényelmetlen a használata.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Molydeus #106193 üzenetére
A fa problémája az, hogy szárad és vetemedik, így idővel oda lehet a gyártási pontosság. Az általad linkelt darab vagy a gwŷdd65 gyártása során gondoskodtak a fa megfelelő kezeléséről, hogy ez ne történjen meg, de egy random AliExpresses darab esetében ebbe simán bele lehet futni.
Csuklótámaszból szerintem a fa a legjobb, szépen mutat, jó hozzáérni, de fa házas billentyűzetet már nem vennék.
-
Molydeus
őstag
válasz
Evil Snowman #106183 üzenetére
Kedvcsinálónak: [link]
Az esztétikával és az anyagminőséggel egyetértek. A fenti felfüggesztés ráadásul teljesen szabványos, hosszú ideje bevált megoldás sok támogatott alkatrésszel (Plate, PCB, maguk a gumi gyűrűk, stb.). A tray mountos alikat is lehet jobbra alakítani és flexre lőni benne (ezzel is foglalkoztam egy ideig), de a szabványos gummy o-ring részemről messze jobban preferált felfüggesztés.
M.
-
dbius
veterán
-
Evil Snowman
őstag
válasz
Molydeus #106165 üzenetére
Megmondom őszintén két dolog miatt bizgerálja a fa az agyamat.
Egyrészt szerintem baromi esztétikus tud lenni, valamint ugye meleg tapintású anyag.
Másrészt még mindig nem tettem le arról, hogy egy tikfára hajazó, csak jóval mélyebb hangzású billentyűzetet rakjak össze, amihez szerintem nagy segítség lehet a fa ház és fa keycap.
-
plehoczky
tag
válasz
nyunyu #106038 üzenetére
Mondjuk az X-C közötti bal Alttól is hülyét kaptam anno, így visszarendeztem az Alt és Win gombokat a régebbi Alice98 kiosztására, így most Ctrl, Alt, Win, szóköz, szóköz, AltGr, Ctrl a split billzetem kiosztása, csak még nem jöttek meg a megfelelő kupakjaim rá.
Pont a Feker Alice (Pro) miatt kezdtem futtatni a statisztikát a billentyűzetemen, hogy tudjam, mely gombokat tudnám elengedni.
Bár a jobb CTRL-t tizedannyit sem használom, mint a balt, de azért jó lenne megtartani, az ékezetek miatt meg persze kell az ALT-GR.
Az FN-t hova lehet elpakolni? Vagy a QMK alatt bárhova? Mundjuk lehet "-" a numpadon? Vagy csak a numlock lenyomva tartva? (bocs a laikus kérdésekért)Mondjuk az ANSI és a TKL helyetti numpad így is kérdés, de a sima Alice98 kiosztásra és kidoldozásra is tetszett (már persze, amíg meg nem halt a hibás fw upgrade miatt)
-
HThomas
őstag
válasz
Molydeus #106161 üzenetére
Adná nagyon, csak az alapból rugócsere és akkor a pre-travel-ről még nem is beszéltünk... de most egyébként is a dobozában pihen a Silver és a fekete keycap szett. Az AFSA annyira bevált, hogy visszatértem a Q8-ra és egy hétig pihentettem miatta a Charybdist is
#106167 Synthwave: egy full fekete blank MT3, AFSA, SA, esetleg MTNU szett... az MT3 Darkness közelít, csak hát mégsem blank és a commentekben írták, hogy picit szürkébe hajlik...
-
myckey
veterán
válasz
Evil Snowman #106159 üzenetére
Jo ertelemben, koltoi tuuzas ! Szello irasat olvasgattam....( azok az arak, az egyedi ragcsaloknal, azok elborultak )
Durva !
Synthwave
Ismerem a cikkedet, bele is kezdtem ebbe is, de aztan megfekudte a gyomrom.
Informativ szamomra... aki leragadt ott: " mecha es kesz, lehetoleg ne egy VGA araert es ne kelljen legozni" .
Befejezem !
-
dqdb
nagyúr
válasz
syIex #106170 üzenetére
A mechanikus billentyűzet tipikusan könnyen javítható, ha nem szívattad meg magad valami gyártói hülyeséggel (a Q6 Max esetében nem, de a szerencsére gyorsan dobott ASUS-nál tátott szájjal sétáltál volna be az erdőbe).
Eléggé sok nyákkal kapcsolatos probléma megoldható házilag forrasztópákával, ha nem, és ott vagy, ahol a part szakad, akkor egy másik nyák kell csak (ilyet Keychron például elad kérésre, a Q6 feletti custom szegmensben pedig alapvetés a külön kapható nyák).
Ezen topik alapján a Keychron problémák nagy része abból ered, hogy kilazul a hotswap foglalat vagy eleve lazán érkezik, nem tartja megfelelően a kapcsoló lábát, ami gépelés közben érintkezési problémákat okoz, ez szerencsére csipesszel könnyen javítható probléma.
Ha valaki DIY útra tér kapcsolót cserélgetve, akkor a rosszul berakott kapcsoló tud problémákat okozni, mint
1. elferdült láb, ami időnként érintkezik, időnként nem, ezt ki kell szedni, kiegyenesíteni a lábat, és visszatenni, vagy
2. a user nem megfelelően helyezi be a hotswap nyákba a kapcsolókat, azaz alulról megtámasztva a socketet, hanem izomból felülről, és letépi a socketet a nyákról, ez forrasztópákával orvosolható otthoni körülmények között is (kimondottan Keychronnál ilyen nem rémlik a topikból, de amúgy relatíve gyakori dolog)Ezzel a három, otthon is orvosolható esettel szerintem az előforduló esetek 99%-át lefedtem, de még a maradék 1% nagy része is elhárítható otthoni körülmények között.
-
Ezek csak megerősítettek benne, hogy jobb döntést hoztam még egy kicsit drágábban is.
Esetleg, ha lesz itthon ISO (mondjuk az After Hoursnál ahol jelenleg nincs készleten) és annyira hiányzik onnan be tudom rendelni.Még szokom alapból plusz az "ű" az előző kommentemben is be figyelt este ezt most vettem észre. Egy egy betű lemarad szóval még rá kell érezzek mennyire is kell leütni, tehát van mire rá állni az í Í annyira nem zavaró nekem ahogy észre vettem..
-
cszolee79
tag
Oops I did it again. A csipába.
Pedig úgy volt hogy ebben a hónapban egy második Q6 után most már vége. De hát mit tegyen az emberfia 100k nexusmods ponttal ($100 PayPalra utalva)?
Az ott a tetején egy sehol sem szereplő, doubleshot shinethrough KDA/ISA/XVX profilos kupak szett. Remélem nem csak viccből tették fel, mert 2300 forintért képtelenség volt kihagyni. Kettőt. Hogy legyen. Jó lesz az még akármire is. Alátétnek, vagy valami. Kíváncsi vagyok hogy néz majd ki az Ice Snow kapcsolókon.
Meg egy MDA mert utolsó volt raktáron, és két AF SA mert imádnivaló a profil és jól mutat a kék Q6-on. -
Molydeus
őstag
válasz
Evil Snowman #106159 üzenetére
Alin régebben egész sok fa házat lehetett találni, főleg diót. A legtöbb 60%-os méretben, de akadtak mások is. Két probléma volt velük. Az egyik, hogy felületkezelést a vevőnek kellett megoldania, a másik, hogy mind tray mount volt (a 60-asok legalább szabványos rögzítési pontokkal). Voltak olyan verziók, amik a csuklótámasszal együtt egy darabból lettek kifaragva, a személyes kedvencem pedig egy szintén fa levehető tetőt kapott, amit lehetett csuklótámasznak is használni.
Illetve egy időben lehetett valóban fából készült keycapaket is talál, iszonyat drágán...
M.
-
Molydeus
őstag
válasz
Evil Snowman #106139 üzenetére
Ha valaki mindenképpen MX footprint mellett szeretne low profile keycape-ekkel próbálkozni*, annak megoldás lehet a KS-33 2.0 grey heron vagy normál plate magassságban a Tecsee Medium Profile-ok.
Előbbihez a stab problémás lesz, mert jelenleg csak a plate mounted Gat. LP stabok tűnnek jónak hozzá. A Tecseenek viszont van hozzá passzoló stab készlete. Ezekkel van személyes tapasztalatom többféle keycap profile-lal is, ha valakit érdekelne privátban kerssen meg.
A grey heron is tervbe van véve, de még nem vitt rá a lélek, hogy plate monted stabos platet tervezzek és vágassak.
*: Tudom, hogy vannak videók, ahol pl a XVX Horizon-t vagy a Keychron LP-ket is felrakják normál MX-re, de a stabilitásul... hát, minimum kérdőjeles. Szerintem nem árt a gallér a kereszt köré.M.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
syIex #106156 üzenetére
Nem, mert a dollár árra szeritem még most sincs ÁFA, annyit fizetsz, amennyit a checkoutnál.
De amúgy is ANSI > ISO szerintem.
Egyszerűbb kipróbálni most, ugyanoda kell nyúlni. Nagy betűnél meg használod mellé a jobb shiftet. Vagy bármit.--------------------------------------------------------
(#106152) myckey: Ha érdekel a téma, itt is van egy cikk.
-
dbius
veterán
válasz
Valkűr #106157 üzenetére
Jól néz ki. Ma nekem is megjött a - másik - Q8, de csak pénteken leszek otthon, hogy kezeim közé kapjam. Az az igazság, hogy sima VIA-val nem volt valami szimpi, de a VIAL meghozta hozzá a kedvem a tap dance miatt
Apropó: Ha valakinek van Q8-hoz olyan gyári fa csuklótámasza, amitől megválna, az kérem keressen meg privátban
A boltokból kifogyott a készlet ahogy nézem, legalábbis most sehol nem találtam raktáron. Ha nem lesz az se baj, akkor meg Aliról rendelek egyet, ahonnan a Q10-hez is jött már 2 db.
-
Valkűr
addikt
Ma ismét szétkaptam a Keychron Q8-at, kivettem az Akustik szettet, feltettem a gyári tape módot, és a puhább akusztikai szivacsot tettem a plate és PCB közé, valamit levettem az oldalso gasketeket, meg tettem a ház aljába 1mm-es vagy vékonyabb szivacsot. És a házon a csavarok mellé ahol illeszkedik oda is tettem vékony tape csikokat a fémek közé, valamint kapott egy kis kenést a gyári stab is pluszba.
A magasabb hangkarakter még magasabb lett, megmaradt a gasket által nyújtott mozgás amit a sok csillapités elvitt, és eltűnt a fémes viszhang is amit a ház produkált, a stabos gombok is sokkal halkabbak lettek, és a hangkarakterük is jobban illeszkedik a többi kapcsolóhoz.
Nem gondoltam volna hogy egy kis törődéssel ilyen hang kihozható a fém plattel is ebből a házból. A nyilakrol kivettem a világosabb kupakot és a sötétebbre cseréltem, de nekem még mindig picit sötétek igy a gombok a világos házhoz, és ez a zöld kék kombó sem annyira jön be, lehet lecserélem majd a világos/sötét szurkékre. Valahogy a szűrke nekem jobban tetszik ennél a háznál is, ugy mint a Neo Ergonál Alekos videojában. De jelenleg minden más tekintettben nagyon elégedett vagyok.
-
-
dbius
veterán
-
myckey
veterán
Beleolvastam a blogba ( Evil Snowman )...gondoltam az "örült" egerestöl nem lehet kutyabb, de ez a bill. tema, ratesz egy lapattal... Lemaradtam, eleg hardkur
-
dqdb
nagyúr
[link]
nem hivatalos Neo65 tri-mode QMK firmware forrásValaki megunta a GPL sértést, és "this is a community port which was derived from a partial source originally released by the manufacturer and reverse engineered by probing the hardware directly."
-
eagleberg
aktív tag
Nekem is van jó néhány különböző profilú keycap-em, de végül a Keychron-féle OSA profil vált be a legjobban. Második helyen nálam az OEM profil áll. Nekem külön fontos, hogy az F és J billentyűn legyenek tapintható pöckök – ahol ezek csak a billentyű formájában térnek el, de nincs rajtuk tényleges jelölés, az nálam sajnos nem vált be.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
micafighter #106143 üzenetére
Ha ki sem próbálja, soha nem tudja meg.
-
Valkűr
addikt
válasz
nyunyu #106140 üzenetére
Ohh köszi az infot...Igy már tisztább a dolog, akkor berry nagyon alacsony nekem...Számomra az ISA lett a kedvenc profil meg a CSA, de abbol meg nem találtam olyan csomagot ami jo lenne, sajnos itt rohad rám egy szép CSA profil, mert csak a 108 gombos billencsekhez jo, nem figyeltem mikor megvettem, igy semmihez sem tudom használni
-
válasz
dbius #106141 üzenetére
Szerintem ez pont az amit megrendeltem..
Újonnan 16500 volt szálltással.
Most raktam össze a "cuccost". Megvolt a firmware frissítés és barátkozunk.
Az "ű" betűzések egy ideig biztos lesznek és az "í" betűre is figyelnem kell, de amúgy egyáltalán nem vészes a dolog és, ha meg tudom szokni nem kell az ISO sem.
Hangra sokkal jobb, mint amire számtottam és érzésre meg OMFG..
Plusz ez a súly, hát nem igazán csúszkál...Szerintem jól el leszünk, legalábbis első benyomások alapján nagyon tetszik!
-
-
dbius
veterán
válasz
Evil Snowman #106129 üzenetére
Egy ilyesmi készlet van fent aprón: [link] Bár nem tudom milyen körülmények között mutatna viszonylag jól.
-
nyunyu
félisten
válasz
Valkűr #106134 üzenetére
Csak sajnos az ISA-hoz nem találom a méreteket
Szerencséd van, mert itt van az orrom előtt 3 napja a Womier ISA BOW, csak még lusta voltam feltenni az Alice98-ra, így még mindig ömlesztve van a doboz+zacsijaiban:
Legnagyobb csomag a szabvány 108 gomb, jobb szélső mintha a Tsangan+75%+1800 támogatás+szóköz pakk lenne, bal oldalon pár fekete accent, meg a kicsi csomagot nem tudom, mi.Hozza a szokásos 1,5mm-es kupakvastagságot, nem spóroltak az anyaggal.
Fekete fényességét, csillogását elnézve ez valami PBT+ABS mix lehet, gondolom ugyanúgy fényesre fog kopni a felirat, mint a Keychron "PBT" szettjén
Mondjuk 20$-ért elnézhető neki, 50$-os Keychronnak nem.Referenciának mellészórtam a Romoral CSAt, meg a Cherry profilos Keychront:
Kép picit csal, mert a CSAnak az OEM profilokhoz hasonlóan hosszabb a szoknyája, billzetre szerelve 1mm-mel lejjebb lóg, mint a kapcsoló tetejének síkja (Cherry, ISA csak addig takar!)
-
Evil Snowman
őstag
válasz
Valkűr #106134 üzenetére
Ahogy nézem itt a neten a Womier féle ISA az normál magasságú, míg a NuPhy féle Berry az low-profile.
Itt azt írják, hogy az ISA megegyezik a Cherry magasságával, csak szélesebb a felső kontakt felület a Cherry-hez képest, ami kényelmesebb gépelést tesz lehetővé. Amúgy érdekes, hogy sehol nincs a neten konkrét mm-es érték. -
válasz
Evil Snowman #106129 üzenetére
A sötétebb jobban bejön, azt be is rendeltem...
-
válasz
Evil Snowman #106131 üzenetére
Köszi a linket. Fel is iratkoztan a szürke és feketére is addig még tesztelem az alappal. Most hoztam el, hát van súlya...
-
Valkűr
addikt
válasz
Evil Snowman #106132 üzenetére
Én a Nuphynak szivesen kiprobánám a Berry profilját ha tudnám méretben mennyire tér el a Womier ISA a profiltol. Csak sajnos az ISA-hoz nem találom a méreteket hogy mekkora a magassága a gomboknak.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Evil Snowman #106126 üzenetére
Harmadennyiért jó vétel lenne, de egy full noname ABS-PBT-PC blend kupakkészletért 80 euró + áfa eléggé meredek.
-
Evil Snowman
őstag
Amúgy srácok, feloktrojáltam a Logout-ra a Kick75 tesztjét, a low to high profile cseréjének a menetét, a videókat a különböző keycap és switch hangokkal. Akit érdekel nyugodtan olvassa át, bárminemű észrevétel és építő jellegű kritikát szívesen fogadok.
-
Evil Snowman
őstag
válasz
syIex #106128 üzenetére
Én bevallom őszintén Google haveromat szoktam segítésül hívni és az ottani találatokból szemezgetek + YT és más teszteket is megnézek/elolvasok a kiszemeltről.
Itt többen is szoktak az Ali-ról rendelni, mert bár meglepő, de jó minőségű cuccok szoktak onnan érkezni.
Böngésztem még a Womier oldalát neked, meg is találtam ami jó lehetne, de sajnos out of stock jelenleg a fekete. Mondjuk az a gradient lila elég jól néz ki szvsz. [link]
-
Evil Snowman
őstag
válasz
Womier-nek is vannak ilyen keycap-jei most nézem. Ez a fa elég fancy-n néz ki, kár hogy out of stock. [link]
-
válasz
Pontosan ilyenre gondoltam csak fekete vagy sötét szürkében. Melyek azok az oldalak ahol érdemes lehet keresgélnem?
-
Evil Snowman
őstag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Evil Snowman #106123 üzenetére
"Emiatt rendeltünk végül egy "klasszikus" Cherry kupakos keycap szettet, amivel már szinte teljesen megszűntek a folyamatos mellé ütések."
Akkor egy AFSA-tól vagy méginkább MT3-tól talán le is hidalna.
-
Evil Snowman
őstag
válasz
syIex #106116 üzenetére
Hát ez nagyrészt egyén függő. Itthoni példákból kiindulva, a menyasszonyom Halo75 V2-je alapból mSa profilos keycap-ekkel érkezett és bár nagyon szépen néz ki, de a keycap felső kialakítása miatt - kisebbek a távolságok a keycap-ek tetejei között - nagyon sokat ütött félre a napi munkája során.
Emiatt rendeltünk végül egy "klasszikus" Cherry kupakos keycap szettet, amivel már szinte teljesen megszűntek a folyamatos mellé ütések.
Summázva, magasság tekintetében mindenképp a normal nem pedig low, profil tekintetében pedig tényleg mindenkinek a saját ízlése szerint, de kezdésnek a Cherry-t javasolnám, mert az az úgynevezett klasszikus keycap forma.
És akkor még nem is került szóba, hogy milyen eljárással kerül fel a szimbólum a keycap-re.
Ez az egész billentyűzet téma egy feneketlen kút, de ettől függetlenül megéri egyre mélyebbre és mélyebbre mászni benne.
-
HThomas
őstag
válasz
syIex #106114 üzenetére
Tömör, nem enged át semmit. A kupak alja körül valamennyi átjön (pl a caps lock indicator azért látszik).
Érdemes szerintem itt visszaolvasni, elég sok szó volt mindenféle készletekről és képeket is szoktak beküldeni. Syntwave cikke is jó kiindulópont lehet.
-
nyunyu
félisten
-
dqdb
nagyúr
válasz
nyunyu #106109 üzenetére
Skill issue. Van négyféle sor, abba 5-10 másodperc alatt be lehet sorolni az összes kupakot, ráadásul a szélesebb kupakok még segítenek is, hogy melyik sorról van szó.
Egy stealth kupak, amin van felirat, már tényleg szívás, de a blank egyáltalán nem az (igen, gyakorlati tapasztalat).
-
válasz
Evil Snowman #106115 üzenetére
Igen értem, viszont akkor melyik lenne hozzá ajánlott?
-
Evil Snowman
őstag
válasz
syIex #106114 üzenetére
Keycap tekintetében rengeteg profil van már: Cherry, nSA, mSa, KSA, etc. Mindegyiknek más és más a kialakítása, legmagasabb és legalacsonyabb pontja (mm-ben).
Példa:
Az általad említett Q6 Max esetén a normál magasságú keycap-ek lesznek az ideálisak, tehát amit linkeltél Womier low profile keycap bár a gyakorlatban működhet, de nagyon nagy rés lesz a keycap és keret között, ergó be fogsz látni a switchekhez.
A másik sokkal inkább sarkalatos pont a low profile vs. normal kapcsán, hogy sajnos a low profile keycap-ek nagyon rövid szoknyája miatt sokkal kevésbé lehet elérni azt a tompított hangzást, amit egy normal keycap sokkal hosszabb szoknyája miatt elérhető. Persze ez most nagyon le lett a részemről egyszerűsítve, de szerintem érted mire gondolok.
-
HThomas
őstag
-
válasz
nyunyu #106109 üzenetére
Azért az szép halál...
#106108 Köszi!Délután mehetek is a Q6 Max-ért az Alzába bár ANSI, de a tesztnek tökéletesen megfelel. Plusz lehet annyira hozzá szokok, hogy az ISO sem fog kelleni.
Wrist resttel nem tudom mi legyen. Vegyesek a vélemények ahogy látom, de eredeti sehol nincs..
-
-
HThomas
őstag
válasz
eagleberg #106105 üzenetére
PBTfans Lyla, jelenleg épp pre-order. Én az Alis store-ból vettem raktárról, talán picit olcsóbb volt a szállítás, de most persze ott sincs épp raktáron, ha jól láttam. Hasonló blank szettjük egyébként van világosban Beluga Whale és Classic néven is.
Szerk: illetve nem világos, mert ugyan ott van a pre-order szöveg a honlapon, ami már régen lezárult, de 35 még van raktáron, az gondolom megvehető... bár alin továbbra sem látom az ottani store-ban, de lehet, hogy csak a kereső szórakozik...
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Renault, Dacia topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bontatlan! Logitech G Pro TKL Clicky Magyar kiosztású
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Ducky One 3 FULL/TKL billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Jóáras Angol Mechanikus billentyűzetek - Frissítve!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)