Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• JulianSinulf

őstag

Sziasztok!

Van egy Gigabyte B550 Vision D lapom, amiben van egy 5950X.
    A lapot szeretném lecserélni, mert kicsit kehés és nem szeretnék már vele sokáig így szórakozni.

Az összefoglalót átfutottam, de 5000-es sorozathoz nem láttam ajánlott lapot.

A gépben van 4080, 2x16GB DDR4 - G.Skill Vengance 3200 MHz. Van m.2 nvme SSD és SataIII SSD is. Utóbbiról megy a rendszer jelenleg. Így az m.2 foglalat PCIe csatolása nem annyira lényeges.
    A gép főként játékra van használva. Ez a proci más miatt került bele évekkel ezelőtt, de az már tárgytalan. Húzva nem volt, nem lesz.
    MSI és Gigabyte alaplapot nem szeretnék.
    Korábban az Asrock-ok jók voltak, de az új AM5 sorozatnál ez kérdéses lett. Remélhetőleg az AM4-nél nincs gond. Az Asus-t drágának találom, de lehet, hogy csak nem találtam meg a megfelelően olcsót. Más lap most nem jut az eszembe.
    Túl sokat már nem szeretnék rákölteni, így minél olcsóbban lenne jó egy megfelelő lap. A lényeg, hogy minden flottul flusson. Sajnos nem mindig (sosem) egyértelmű, hogy a mikrolag a játék hibája vagy a gépé úgy, hogy a hardver nincs is 100%-ra kihasználva. Legalábbis a hwinfo szerint.

Milyen lap ajánlott ma egy 5950X-hez a fentiek alapján?

Új hozzászólás Aktív témák