Aktív témák
-
St3venson
tag
Hello!
A mai nap megkaptam a Dell u2410-es monitoromat, mivel nem volt mellé tápkábel, ezért a régi Samuét használtam fel. De hiába csatlakoztattam mindent a leirtak szerint, még a standby jel sem volt látható rajta, mintha nem kapott volna áramot. Lehetséges, hogy a régi kábel valamilyen oknál fogva már nem működik az új monitorral?
Üdv
-
akos_1984
tag
Most valtanek Samsung 2343BW-re, vagy 2443BW-re.
Ahogy neztem, a szelessesuk majdnem megegyezik, a masaggasnal van komolyabb elteres:
2343BW: 545 x 323 x 73mm
2443BW: 556.2 x 360.8 x 67mm
Az allithato magassag miatt vennek mindenkepp BW-t.
Azt vettem eszre, hogy a 2343 ugyan 16:9-es, de nem 1920:1080, hanem 2048 x 1152 a felbontasa. Kerdesem az lenne, hogy ezt a felbontast tudjak-e a videokartyak (integralt videokari Dell E5500-as notebookban), mert eleg keves monitornal lattam ezt a felbontast.
Mivel szelesseg az elsoszamu szempont az applikaciok miatt, amiket hasznalok, eleg lenne a 2343, ami majdnem 20k-val olcsobb a 2443-nal, csak ez a felbontas dolog aggaszt kicsit.
Tapasztalatokra is kivancsi lennek a 2343-al kapcsolatban, ha valaki hasznal olyat.
-
Khaosz55
addikt
Most nézem az árakat. Eléggé felmentek.
én 50-ért vettem a MSI GTX275 Twinfrozr-t. Most meg ugyanott majdnem 70. Hmm annyiért nem vettem volna meg.
Amikor bejött az új Radeon, akkor nyomták le a GTX árát. Na akkor vettem meg.
Eladtam 15-ért a GT8800-at. Szóval volt az egész 50-15=35-be. Az úgy már jó.
Na nem offozok...
-
Khaosz55
addikt
Hali a 19"-os monitoromat akarom lassan lecserélni.
23-24"-os 16:9-es monitorok között nézegetek. Kb 50-60 Ezer Ft-ot szánok rá.
Játékra és netezéshez lesz. Mit ajánlotok?
Még az is jó lenne ha lehetne állítani a magasságát a képernyőnek.
Nem nagy egy 23-24-es monitor játékra?
-
Zoli1222
addikt
válasz
bajnokpityu #6187 üzenetére
Mitől lehetetlen?
-
Zinho
aktív tag
Hát, szerintem ennyi pluszt megér a LED, bár sok különbség nincs. A LED-nek nem kell bemelegednie, nagyobb az élettartama, kisebb a fogyasztása. De képminőségben nem hiszem hogy van szembetűnő különbség. Ezek alapján mérlegelj.
A G2420-nak nem túl jó a bevilágítása, nézd meg hogy a V sorozatnak milyen. Azért csodát ne várj ebben a kategóriában, de amúgy ilyen áron jó monitorok. -
válasz
bajnokpityu #6170 üzenetére
bajnokpityu:
Nyilván idióta vagyok. illetve az voltam, amikor megvettem! Esetleg nem perelnél be? De kár. Meg akkor mindjárt a másik hasonló panasszal küzdő kollegát is perelhetnéd.
A hozzáértésről: mivel ehhez két szem önmagában elegendő, jelentem: van két szemem!!
Á, vazze, most jövök rá: bekapcsolva hagytam a "bevilágítás" funkciót! Igazad van IQ-bajnok-pityu, idióta vagyok. Elismerem!
Javaslom, mindenki vegyen szép-okos-jó Samsung 2494-et. Cool! (Ha így folytatja a moncsi, pár hónap és ingyen neked adom pityukám, csak vigyed!
-
Sziasztok! Nem tudok dönteni, így kéne egy kis help!
Főleg film nézésre keresek monitort és találtam pár nagyon jó árban lévő BenQ-et!24" G2420HDB (DVI) 42k
24" G2420HD (DVI, HDMI) 47k
24" G2420HDBL (DVI, LED) 47kÉs a kakukktojás:
22" V2210 (DVI, HDMI, LED) 49kEgyedüli előnyként a V2210-nek van 300cd/m2 fényereje a többi 250-essel szemben! Persze tudtommal mindegyik TN+Film paneles..
Vajon a 2420as sorozatból sokat számít a led háttérvilágítás? Vagy semmit a ratyi panel miatt? Illetve megérné inkább kisebb, de nagyobb fényerejű 22"-ost vennem? Ér ennyit ez a fényerő?
Engem tényleg csak a kép minősége érdekel. A lehető legélesebb, legélethűbb ezen az 50k-s határon! Vajon melyik?Előre is köszi!
-
gonci89
csendes tag
Asus VH242H -ról van vkinek tapasztalata? vagy tudtok jobbat ajánlani HDMIvel 24est? 50k körül
-
Emu
őstag
HDCP mennyire fontos a monitornál?
Nem feltétlen adnék ki +10k-t egy ugyanolyan monitorért, csak a szabvány miatt. -
Zoli1222
addikt
válasz
errorcode06 #6173 üzenetére
Ehhez a konfighoz már egy min 30"-os monitor kellene, 2560-as felbontással, nem fullHD.
-
errorcode06
őstag
Sziasztok !
A konfigomhoz szeretnék monitort vásárolni, mindenre használnám : grafika, játék, filmezés, böngészés.
Mit ajánlanátok ? (a keret úgy 55-60k)
Szerk.: fontos lenne hogy fullhd legyen.
-
_ak_
addikt
válasz
bajnokpityu #6170 üzenetére
Nem viccel és én sem poénkodom!
Bár foltosodni még nem kezdett, de a bal felső sarkot részt leszámítva már mindenhol van bevilágítás. Az viszont olyan szintű, h sötétebb képeken rendesen látható (film/játék) egyből kiszúrod és határozottan biztos vagyok benne, h nem ilyen volt. -
bajnokpityu
félisten
-
Integrator
aktív tag
Ha a videókártyán DVI-I (Dual link) kimenet van, a monitoron meg DVI-D (Dual link) bement, akkor Nekem elég egy sima DVI-D kábel? Vagy olyat keressek, aminek egyik vége DVI-I, másik DVI-D?
-
válasz
TOTAL LOKI #6164 üzenetére
Már elő is rendeltem
! De sajna nem győzöm kivárni mikor érkezik már meg
-
Ahoj!
Gondoltam hátha valakit érdekelhet: most 6 hónapos a Samu 2494HS monitorom. És miért írok? Mert jól észrevehetően SOKAT romlott a képminősége:
- immár van neki szép, erős bevilágítás a széleken
- a kellemes homogén feketéje sem annyira fekete, és szépen foltosodik.
Nem, meglehetősen visszafogottan használom, azaz nem valami nagy fényerőn. Többnyire este használom, azaz nem verőfényes napsütésben.Ha így fojtatja visszaviszem egy Samu márkaszervízbe 1 hónappal gari lejárta előtt és a fejükre húzom.
Tapasztalt már más is ilyet? Más márkánál/típusnál? Írhatna, hogy mit lehet ilyenkor tenni. Mivel új korában sem voltam teljesen beájulva tőle, így már egész biztosan SENKINEK NEM AJÁNLOM (ha még egyáltalán kapható ez a szar).
bye
-
Integrator
aktív tag
Ha a videókártyán DVI-I (Dual link) kimenet van, a monitoron meg DVI-D (Dual link) bement, akkor Nekem elég egy sima DVI-D kábel? Vagy olyat keressek, aminek egyik vége DVI-I, másik DVI-D?
-
válasz
TOTAL LOKI #6157 üzenetére
Gyűjts még egy kicsit és vegyél egy Green-t
-
TOTAL LOKI
tag
Hellosztok!
Új TFT monitort akarok venni, olyan 70 ezer Ft-ig.
Méretbe durván ez lenne a legjobb.
A kérdésem hogy ezért az összegért melyik a legjobb ár/érték monitor,
ami használható játékhoz de ugyanúgy filmezéshez, és képnézegetéshez?
Bocsi ha hülyén fogalmaztam.
Köszönöm a helpet. -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
code1005 #6154 üzenetére
Itt olvashatsz egy kicsit erről.
A gyártók gyakorta szeretnek egyébként minden modern IPS tipust S-IPS-ként aposztrofálni. Ez a valóságban néha egészen távol áll az igazságtól.
-
code1005
senior tag
Sziasztok,
grafikai munkára, illetve egy kis játékra monitort szeretnék venni, van két lehetséges darab:
- DELL ULTRASHARP U2410
és
- HP LP2475wA Dell melett szól a 10 bites képalkotás (igaz ez csak DisplayPort-on megy) és a H-IPS panel. A HP viszont profibbnak tűnik, igaz egy régebbi panellel.
Nem tudom melyiket válasszam... Valaki nem használ HP-t?
üdv.
-
Bosiken
csendes tag
válasz
MATEO6600 #6147 üzenetére
Én most vettem egy ACER V243H-t
Tulajdonságok :
Kivitel Wide 16:9
Kontraszt, fényerő 80.000:1 300cd/m2
Válaszidő 2ms
Méret, felbontás 24' 1920x1080
Látószög 176'/170'
Csatlakozás Analog DSub, DVI
Szin Fekete
Opció dönthető
Minősítés TCO'03Jó ár érték arányban van. Kb: 46.K
Na de Ízlések és pofonok...
-
atom18
senior tag
még az előzőhöz annyi kérdésem lenne h.játékra és netre melyik felbontás jobb inkább mind2nél maximális 1920x1080 vagy 1920x1200?
-
atom18
senior tag
üdv mindenkinek!
szeretném kikérni a véleményeteket,h.érdemes e ezt a monitorom 2253BW lecserélni egy
24'os moncsira amit csak kizárólag csak játékra és netezésre kell,filmet sose nézek rajt így tv tuner se kell rá erre mit ajánlotok és persze a cserére -
MATEO6600
őstag
Sziasztok!
Milyen 24 colos monitort ajánlanátok főként filmnézésre/ irodai munkára, nagyon kis %-ban játékra?
Ár : 40-50 ezer. -
Nyugdíjas
nagyúr
De ha nem látod akkor vágod, hogy az nincsen, ugye?
Tehát attól, hogy valakinek jutott pár rosszabb darab, és teli van vele a net, attól ha a tiéden nem látszik akkor nincsen is. Vagy te ezt képes vagy bebeszélni magadnak annyira, hogy akkor is zavar, ha ott sincs? Nanemááár
-
Nyugdíjas
nagyúr
Azért besz@rni nem kell. Bár azthiszem ezt hiába mondom.
Meg kell állapitanom, hogy nyilvánvalóan ez a "tint" dolog lesz az új "inputlag". Aki érti, az érti...Eddig nálunk 2 monitor fordult meg ami ezt észrevehető mértékben produkálta. Azthiszem ez azért bőven hibahatáron belül van
-
bigz
tag
Koszonom a valaszt, a Dellt en is neztem, de elolvastam par review-t es ugy tunik, eleg bizonytalan, hogy milyen szeriat fog ki az ember, mert egy olyan LG panel virit benne, ami tobbek szerint hibas, es fotozashoz pont rossz valasztas. No jo, ez igy nem teljesen igaz, a linken elolvastam a hozzaszolasokat, de miutan a pozitiv leirasban is emlitik az elszinezodeses tortenetet (pontosabban annak nemletet), felteteleztem, hogy ez egy tagabb problemakor. 450 fonttal azert nem lottoznek.
Elvileg a P19-2 is 8ms lassusaggal iparkodik, ott nekem nem tunik fel semmi, ami zavaro lenne. Ha a NEC a maga 14ms-evel ugyanezt tudja, nyero dolog.
Itt van kep is a Dell problemarol.
-
atom18
senior tag
sziasztok!
Monitor csere előtt állok és szeretném kikérni a véleményeteket,azaz nem baj ha többen írtok rá könnyebb dönteni!
A lényeg a lényeg h.24'os moncsit szeretnék és kizárólag csak játékra és netezésre kell,filmet sose nézek rajt így tv tuner se kell rá!várom az ajánlatokat!
-
madgie
titán
Nem tőlem kérdezted, de baromi gyors az NEC, anno összelőttem az S-PVA-s elődjével, ami elvileg 8 ms (Eizo S1931), de agyba-fűbe verte a kis "eníszí".
Filmre és fotóra is jó, pont ezeket művelem vele én is. Ha a fotó az elsődleges, akkor szvsz kicsit jobban nyúlj a tárcába és egy Dell U2410 lesz a barátod (tágabb színtér, fotófeldolgozáshoz jobb képarány, stb), ha viszont a film és a játék (no és a kedvezőbb ár), akkor az EA231WMi is maximálisan jó lesz -
bigz
tag
válasz
Nyugdíjas #6096 üzenetére
Re NEC, a 14ms valaszido nagyon nagy utanhuzast produkal jatekokban? Szeretem, ha szep a kep, bar nem jatszom annyira gyakran (ezt sem hittem, hogy egyszer leirom...). Inkabb filmre es fotoeditalasra kellene, es egy FuSi P19-2 utodja lesz.
Ha nagyon zavaro, akkor tud valaki gyorsabbat ajanlani ilyesmi meretben (23'' vagy 24'')? Alap elvaras a xVA vagy IPS panel, a full HD es a fo szempont a szinhelyesseg. Leginkabb foto editalasra hasznaljuk, HDMI mindegy, hangszoro meg usb mindegy, TV tuner kizaro ok es nem hatrany, ha van (matt) feketeben. Lehet 100 folott is valamivel, egyreszt kulfoldon veszem, masreszt ha nagyon draga, max varok meg vele nyarig. Hosszu tavra szeretnem, a mostani is mar vagy 5 eves, es meg mindig imadom, csak kezdem kinoni.
Elore is koszonom.
-
zoleexxx
csendes tag
andrejsxe és gyuromoj
Tőletek azt szeretném kérdezni, hogy a ccc megoldotta a két Benq-nál a monitor szélén lévő fekete sáv problémáját, mert HDMI-vel szeretném használni az E2420HD-t, ha azt veszem meg.
Köszi. -
zoleexxx
csendes tag
Sziasztok!
Monitort szeretnék venni. És az lenne a kérdésem, hogy nem tudtok-e valami tesztet a BenQ E2420HD monitorról. Elsősorban az érdekelne, hogy a háttérvilágítása milyen, mert a 22" változatát nagyon fikázták [link], pedig szerintem a kép alapján nem olyan vészes, sőt egész jó.
Esetleg gondolkoztam még ezeken is:
Asus VH242H
HannsG HH251HP
esetleg BenQ V2410 ECO.
Főleg játékra és filmnézésre kellene. De az E2420HD felé húzok, csak az a teszt kicsit elbizonytalanított.
Kíváncsi lennék a véleményetekre: Előre is köszi! -
MPowerPH
félisten
Erről mi a véleményetek?
Mondjuk a Green GL-TG241W 24" -os moncsijához képest. Most inkább ezek között vacilálok.
-
törölt tag
Jaj, igen az amint látom kimaradt a hozzászólásból. 22-24" közötti monitorban gondolkodom, és a külön topikokban kíváncsi voltam, mely méretben mit ajánlanak, ezért került be több helyre is a kérdés.
borisz_B: Igen jónak tűnik ez a monitor az árához képest. Megnézem, köszönöm.
-
borisz_B
tag
válasz
#91574272 #6132 üzenetére
Hy!
Ha kb 80k körül gondolkodsz, akkor nézd meg a Green GL-TG241W 24"-os, IPS paneles monitorját!
-
törölt tag
Erre valaki: [6102]
-
Zinho
aktív tag
válasz
werszomjas #6130 üzenetére
Így hirtelen csak Benq-t tudok mondani ennyi pénzért, más nem jut eszembe, de nézni kell az árlistákat... G2320HDB, vagy 2420HDB.
Ennyi pénzért szerintem 22 colosban sem kapsz sokkal jobb minőségű monitort, bár ott legalább nagyobb a választék ekkora keretből. -
werszomjas
addikt
Hello.
Szeretném lecserélni a 19"os monitoromat valami nagyobbra.
23-24"-os méretben mik az ajánlott kategoria, márka, típus??
olyan 45.000et szeretnék rákölteni.
ezen az áron lehet kapni elfogadható TFT monitort ekkora méretben, vagy maradjak inkább a 22"nál ?
-
Integrator
aktív tag
Elviekben mpeg2-es, ez csak azért nem szerencsés, mert "hazánkban az MPEG4 lett a szabvány. Bár kábelen és műholdon az MPEG-4-gyel tömörített csatornák nagy részét titkosítják - ezért a szolgáltató dekódere nélkül nem tudunk velük mit kezdeni -, de az ingyenes csatornák és az antennás megoldás miatt az MPEG-4 tuneres monitorok mégis előnyben vannak az MPEG-2-esekkel szemben (feltéve, hogy lakóhelyünkön fogható rendesen az adás, különben mindegy)."
Földi adókat tudsz Vele fogni, de egy MPEG4-es TV-Tuner-es monitorral jobban járnál... -
KTHOM
csendes tag
válasz
bajnokpityu #6125 üzenetére
Köszönjük Emese!
-
KTHOM
csendes tag
Sziasztok!
Vélemény valakinek?
SAMSUNG XL2370 SyncMaster 23
LG W2353V-PFÜdv
-
CollerbladE
csendes tag
Na ezt már én is kérdeztem soxor de nem hiszik el hogy számít a 75Hz.....
Viszont fullHDba asszem csak dual-dvibe kábellel fogod tudni a 75Hzet összehozni, persze ha a monitor támogatja.Pl nekem most samsung syncmaster 203B-m. És a specifikációkba csak 60hzet írnak mindenhol, mégis sikerült kierőszakolni a 75Hzet és nagyon jól viszi is. De ez csak 1400x1050es felbontást bír.
Azt sztem senki nem fogja tudni így hirtelen megmondani, hogy bírja e pont az a tipus.
Üdv CollerbladE
UI: Ja persze kisebb felbontásban simán bírja mindegyik, csak fullHDba gondolkodtam
-
csdm
senior tag
Hali!
Monitort szeretnék venni, játékra használnám, és fontos lenne, hogy 75 Hz-en is menjen játékokban. Erről mi a véleményetek? -
CollerbladE
csendes tag
válasz
egyvalakiii #6108 üzenetére
50be fáj itt pécsen nem ledes verzió.
Ledest nem láttamDe most nézegetem a green-t amit old_artist ajánlgat. Csak tudnám miért nem válaszol az emailemre....
-
szz
csendes tag
Ismeri valaki a LG M2362d-pz monitort. Teljesen megtévesztők az infok. a Tv tunerről.Mpeg 2 vagy mpeg4. Próbálta valaki az ingyenesen sugárzott földi adókat ezzel befogni. Dobozán(extrem digital) az áll csak külön dekoder segítségével alkalmas. LG oldalán pedig szerepel az Mpeg 4 matrica.
-
Zinho
aktív tag
válasz
CollerbladE #6106 üzenetére
Hétköznapi használatra tökéletes jó. G2420HDB az CCFL fénycsöves, a GHDBL a ledes. Ez utóbbi 50 körül van , kicsivel feletti inkább, de szerintem megéri, ha csak annyi előnyi is van, hogy kevesebbet fogyaszt, és nagyobb az élettartama.
-
szz
csendes tag
Mi a külömbség 2333HD és 2370HD között.
-
bajnokpityu
félisten
nemtom kit érdekel a 2343bw.
tegnap megnéztem egyet.hmm,zseniális az állványa.háttérvilágitása észrevehető,de nem zavaró.direkt nézve látszanak a foltosodások.pixele nagyon pici.fehér szine olyan,mint a környéken levő samuké,szinei rendben vannak.
kávája esztétikus,nem csillog.érintőgombokkal simán boldogultam,és amit ipon tesztben irnak,h nem stabil,én nem mondanám.szal szép,de főleg praktikus.
-
szz
csendes tag
Szabadon sugárzott adók bejönnek ezzel?
-
szz
csendes tag
Teljesen laikus vagyok. Köszi a válaszotokat.
-
szz
csendes tag
Max 75 e-ig mennék el.
-
szz
csendes tag
Sziasztok segítségeteket kérném. Mpeg 4 Tv tuneres 22-23 monitor szeretnék venni. Mit ajánlotok
-
egyvalakiii
csendes tag
válasz
benjamin #6107 üzenetére
"Azokat kérdezek akinek Benq G2220 vagy G2420 monitorja van mennyire zavaró a zöld készenléti LED fénye, szoftveresen állítható a fényerősség?"
A monitor fényerejéhez képest nem zavaróan fényes a zöld led a G2420HDB-n.
A készenléti sárga is halvány, de azt nem nagyon nézegetem, mert "drágán" lehet nézegetni... már ha csak bedugom, akkor is 6 W-ot eszik a monitor (ha világít a led, ha nem - ki bekapcsoló gomb nyomogatásától függetlenül). Ez egyébként nem egyezik a gyári spec.-val - ahol 1 W szerepel...
Egyébként 50%-os fényerővel 40W-ot fogyaszt, az oké.CollerbladE
Mennyi az a nagyon olcsó a MM-ban? -
benjamin
tag
válasz
CollerbladE #6106 üzenetére
Hali
Igen jól láttad, ennyi az ára, ebben a szegmensben nagyon jónak mondható minőség/ár arány. A Benqról tudni kell, hogy mostanában igen jók a piacon és a minőségileg jó monitorokat készít, bár a Led-es monitorokkal nincs tapasztalatom, de érdemes elolvasni a fórum utolsó 100 hozzászólását ott kaphatsz megfelelő válaszokat a kérdésedre.
Én is vásárlás előtt állok és két típust néztem ki
Beng G2420HD vagy G2420HDBL (LED) (bár a zöld készenléti led zavaróan erős számomra)
Samsung SM2494HSAzokat kérdezek akinek Benq G2220 vagy G2420 monitorja van mennyire zavaró a zöld készenléti LED fénye, szoftveresen állítható a fényerősség?
-
CollerbladE
csendes tag
Helló skacok. Média márkban jártam és a Benq G2420HDB kiváltképp olcsónak tűnt ahhoz, hogy beruházzak rá. Jó ez a monitor? Megfelelő mindennapi használatra? Egyeltalán miért ilyen olcsó? Fénycsöves? nem LEDes? vagy van valami egyéb hátránya?
Üdv CollerbladE
-
madgie
titán
Ahogy Nyugdíjas kolléga megmondta, más a két monitor képaránya, a képpontméretek viszont majdnem ugyanakkorák. Egyébként tényleg az a magoldás, hogy elmégy, meglesed, mert egy távollátó, vagy épp idősebb user (40-45+) rühelli az apróbb betűket (pont azért mert közelre nem olyan jól lát), míg egy rövidlátó (szemüveggel vagy lencsével persze) meg fordítva.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Mielőtt erről beszélünk, ugy megkérdezhetem tisztelettel, hogy megnézted-e a képpont távolságot? Mert a két monitor esetében ez bizony ugyanaz, és mint tudjuk ez az amire te igazából kiváncsi vagy
Tehát nem kisebbek a betűk rajta. Más a formája a monitornak (durván fogalmazva), tehát olyan mintha a 24"-esből levágtál volna egy pár sort
Egész pontosan 5ezred mm a különbség. Hát barát, ha te azt észreveszed én nyilt szinen olyat teszek veled amit férfi férfival nem kellene hogy tegyen
-
törölt tag
Üdv kedves fórumozók!
Monitort szeretnék vásárolni. Ebben kellene a segítségeteket.
Főként filmezésre (HD filmek) használnám, valamint munkára (programozás), netezésre, valamint játékra. A monitorra elkülönített keret: ~70-80k lenne. Ebből a pénzből kellene kihozni az igényeimnek legmegfelelőbb, legjobb monitort.A válaszotokat előre is köszönöm.
-
Jason
tag
Minden tiszteletem mellett megjegyezném, hogy nem a kérdésre válaszoltál.
A kérdés az volt, hogy a felbontáshoz képest nem kicsi-e a 23".
Tehát, hogy nem túl kicsik-e a betűk (pixelek)?
Ez a kérdés egyébként engem is foglalkoztat. El is fogok menni megnézni egy olyat, ami Neked is van. (NEC 231WMi)
Megmondom őszintén, hogy én azért szemezgetek inkább egy 24"-os példánnyal, mert pont attól tartok, hogy túl kicsik a pixelek és visszatartó erő még a 16:9 - es képarány is.
Persze emellett szól az ára az U2410-hez képest
Aktív témák
- ASUS ROG Swift PG348Q 34" 21:9 UWQHD Gamer Monitor
- SAMSUNG (LH98QMCEBGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- LG UltraWide 34WQ650-W Monitor
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest