- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Karácsonyi ajándék a párodnak? - Ezeket nézd! 🎁
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Ezért vettem HMet, lehet állítani a magasságát
és még pörög és forog is 
Erre a fajtára csak 2 negatívumot tudok mondani(panelhoz nem nagyon értek, előző is TNfilmes, ez meg sztem annál jobb 1 picivel) az érintőgombok és a gyenge hangszórói.
Most Dsub kábelen kapja a jelet, mivel notira van kötve azon meg csak analog kiment van,1920x1080ban éles minden. Kisebb felbontáson mosódik csak de az is egyenletesen és pár perc alatt meg lehet szokni. -
bozont
veterán
Hogy a fullhd filmek hogy néznek ki azt sajnos nem tudom, de szerintem nem ront sokat a lefelé konvertálás, viszont így elég lenne letölteni a 720as verziót is. Már a 24"-is monitoron is nagyon jól néznek ki pedig itt nagyobb a felbontásbeli különbség. De ha nagyon kell a fullhd (mert azért nem néz ki rosszul
) "már" 150k-tól lehet olyan tv-ket kapni és vannak 37" és 42"-ak is 200k alatt [link]. Mondjuk jobban jársz, ha a megfelelő topicban kérdezősködsz tovább, mert nem nagyon vagyok otthon ebben a témában.BullZeye
Nem hinném, hogy ugyan az lenne, maximum hasonló. Azt nem írtad, de ha csak játékoknál jelentkezik lehet nincs bekapcsolva a vsync, általában akkor törik meg a kép. A 60hz-es frissítés miatt az az ideális ha a játék 30 vagy 60fps-el fut, úgy biztos nem törik meg a kép.
Aktív témák
- OTP Bank topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4043
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Több samsung termékkel is volt problémám és sosem sikerült elsőre megoldania problémát.
) "már" 150k-tól lehet olyan tv-ket kapni és vannak 37" és 42"-ak is 200k alatt