Aktív témák
-
penge111
addikt
[link] ezt érdemes megvennem szerintetek, nagyon jó monitornak tűnik, de Panasonic moncsikat nem ismerem. Egy érdekességet viszont találtam felmenetem egy tft monitor szervizzel foglalkozó cég honlapjára, itt felsorolták, hogy milyen márkájú és típusú monitorok milyen hibával lettek náluk javítva, és a több száz monitor között egyetlen egy Panasonic moncsi se volt, ennyire jó lenne a Panasonic? Ja a szerviz listája: [link]
-
Bajnokfoto
csendes tag
Majdnem elfelejtettem... A helyzetet még tetőzi az is hogy nem lehet magasságot állítani a monitoron pedig ugye ez a HM széria, mintha be lenne ragadva a panelba meg se mozdul
-
Bajnokfoto
csendes tag
Hú sorry nagy lett a kép
-
Bajnokfoto
csendes tag
Sziasztok!
A mai nap vagyis inkább már tegnap
vettem egy Samsung 2494HM monitort.
3napos cseregari van rá úgyhogy gyorsan kell cselekedjek.
Szűz rendszerre telepítve a windows-t ez a kép fogadott:
Hosszú záridővel csináltam a képet vagyis alapból nem ennyire erős a folt.
Rengeteget dolgozom monitor mellett de én ilyet még nem láttam. Mi lehet ez vagy mitől?
Iponban elvileg a hardvereket tesztelték a monitort pedig a Hardverkerben vettem (persze ott nem csomagoltattam ki hogy megnézzük).
Szóval tudom, hogy nem jó helyre írok de segítsetek a problémámon ha lehet. Ugye kicserélik ezzel a gonddal? -
MattX
tag
Hali!
Lenne pár kérdésem monitor vásárlással kapcsolatban!
Jelenleg egy LG 2252 monitorom van 22" 2ms válaszidő.
Szeretnék egy 24 colosat vásárolni (LG vagy SAMSUNG érdekel), és a 2452V -t néztem ki ami szintén 2ms fullHD és 24" 16:10.Viszont ha jól látom minden gyártó vált 16:9-re és már inkább azokat lehet kapni! Nekem elsősorban játékra kellene és teljesen tanácstalan vagyok! Vannak e olyan jók ezek az újak mint amit linkeltem! Ár maximum 60k lenne!
Megköszönném hozzáértők véleményét!Köszi előre is!
-
McKane
senior tag
-
Gerisz
addikt
válasz
i are robot #5180 üzenetére
ez beszarás! még nem is láttam, el is mentettem
-
neetrox
csendes tag
válasz
i are robot #5180 üzenetére
Pont erre vártam
-
i are robot
senior tag
-
neetrox
csendes tag
Hali
HDMI bemenet mennyire fontos, képminőségben sokat számít DVI-al szemben?
-
Gerisz
addikt
válasz
blazsey2 #5166 üzenetére
Köszönöm!
Most ott járok, hogy egy P2450H-t néztem (nagyon jó áron). 60-alatt.
De erről nem találok igazán semmit.
Mit szóltok hozzá?Eger környékén tudtok megbízható embert aki kalibrál, vagy bérelhető valahol készülék?
Nekem itthon, meg öcsémnek sem ártana az egyetemen csinálni. -
bluobluo
aktív tag
válasz
old_artist #5163 üzenetére
Köszi szépen!
-
Tamas7
tag
Sziasztok, 2 versenyzőm van!! Segítsetek dönteni, ha lehet akkor kifejtősen!! Pl. Ez miért jobb annál stb stb.
Samsung SyncMaster P2470HD
Samsung T240HD -
Hold
őstag
válasz
i are robot #5173 üzenetére
Szerintetek most lemennek az árak a ledes tv-k miatt ? Gondolok itt egy Benq E2420HD-ra vadászok.. Most vegyem vagy karácsony fele ?
-
PNP
őstag
Dell U2410 140e WTF?
-
D®. GeNy@
aktív tag
Sziasztok!
A tisztelt hozzáértő kollégákhoz fordulnék, mivel kis hazánkban olyan silány hozzá nem értő csak az eladási haszonra gondoló bunkó eladók vannak, h. egy szimpla kérdésre se tudnak válaszolni... Tisztelet a kivételnek!!!
Előszó:
Szóval a gépem a szobában, melyet nem szeretnék mozgatni, DE van egy nagyobb monitor (22") a nappaliban, melyen filmezni szeretnénk...
Utánajártam, nincs jelgyengülés 10m-es DVI kábel esetében, szóval kivitelezhető a dolog.
(Ha nem, akkor az a kábel gyártási hibájára utal, melyet szó nélkül cserélnek számla/blokk ellenében)
Szóval a moncsimhoz DVI-D kábelt adtak, abból is a Single Link-eset. (Nem sűrű tüskézetű, hanem középen meg van szakítva, azaz 18 tűs [3*3..szünet...3*3] + a vízszintes tű) Mivel jövőálló kábelt szeretnék venni, (nagyobb monitor beszerzése várható 1 éven belül) így a DVI-D típusú DUAL-LINK-es kábel is működne nekem?
A VGA kártya nem kérdés, természetesen tudja a DVI-D Dual-Linket...a monitorom hátulján a DVI csati is "sűrű" lyukú, azaz nincs megszakítva középen, mint a DVI-D Single-Linkes csatik/kábelek.
Szóval akkor szerintetek működne a Dual-Link-es kábel nekem a mostani 22"-os moncsimmal?Monitorom: [LG W2284F-PF]
-
Hold
őstag
válasz
old_artist #5160 üzenetére
Gondolom ledes világítás jobb..
G2420HDBL-ben ha jól látom nincs HDMI, és 2 ms helyett 5 ms a HD modelhez képest
Akkor mégis miért válasszam a ledest ? -
Dracula
őstag
Ha már Full HD LED-es TN, akkor ez milyen a BenQ-hoz képest?
=5617&24[]=5384&order_by=price&order_order=asc&Submit=vergleichen]Prad.de
-
bluobluo
aktív tag
válasz
HoReSz1975 #5158 üzenetére
Azon agyaltam, ha az új monitoromnál nem fog jól "muzsikálni" a win7, letörlöm a túróba!
Az xp még mindig jobb, olyan tekintetben, hogy a legtöbb drájver megy rajta, amúgy a w7 lenne gyorsabb!Amúgy ez a P2370, meg a P2370HD mikor jelent meg tudja valaki?
-
Hold
őstag
válasz
BloodyEddie #5154 üzenetére
G2420HDBL Miért ez mit tud sima HD-hez képest ?
-
HoReSz1975
őstag
Rajtam kivűl senki nem vett SAM P2450H -t
-
Mankó
veterán
válasz
BloodyEddie #5154 üzenetére
Ezen én is gondolkoztam, de csak egy céget dobott ki a kereső, ahol rendelni lehetett volna. Ismeretlen cég volt, így nem mertem bevállalni. Plusz tesztet sem találtam róla sehol, láttatlanba pedig bevállalni nem ajánlatos. A monitor kellett, csak a munkám gyűkt, így beválasztottam helyette a Samsung P2370GD-t, s nem bántam meg.
Ha van időd, akkor előbb várj meg róla egy tesztet, mert még annyira új, hogy még a gyártó honlapján sincs feltüntetve a termékek között! -
bluobluo
aktív tag
válasz
HoReSz1975 #5152 üzenetére
Win 7-nek még sokminden nem "ízlik", nállam például még az SB Live! 5.1 hangkarimat nem tudtam működésre bírni
Sajnos -
gyuromoj
veterán
Hali!
HD4670-es karit milyen kábellel kössem össze majd a Benq E2420HD-vel?
DVI-DVI vagy HDMI-HDMI? -
Terentius
őstag
BENQ G2420HDB
vagy
Asus VH242H?
Egy HD4830 mellé venném.Vagy inkább felejtsem el a full HD-t?
-
bluobluo
aktív tag
Bocs ha nem említettem volna még: a szobában van már egy tv
...meg maradnák a 60ezer forint alatti ársávban, a P2370HD már túl drága!
A tv tuner kártya csatlakoztatása sem lehet szerintem annyira nagy probléma, pláne ha egyáltalán kelleni fog (valószinü inkább a tv-t cserélem le, mert ágyból kényelmesebb nézni, mint így székből)
A netes boltokról pár hete volt a hiradóban szó, mivel nagyrészük nem azt nyújtja amit kéne!
Van egy ismerősöm is aki már ráfázott az ilyen dolgokkal
Inkább sima boltból veszem, mint a netről -
bluobluo
aktív tag
válasz
HoReSz1975 #5142 üzenetére
Szerintem is nagy az árkülömbség a 2 féle monitor között, de kb 25ezerrel többet nem fizetek ki azért, így marad a 2333SW
-
Mankó
veterán
válasz
HoReSz1975 #5136 üzenetére
Nekem is van egy 32es LCD TV-m, az is Samsung, de az a másik szobában van.
A gép a kisebbik szobában van és gondolni kell a jövőre is. -
Dzsano
tag
Szvsz ha ki tudod használni a TV tunert, akkor vegyél P2370HD-t.
Neked kell eldöntened. A reklámozott GREEN Ips monitor kb. 75-, a P2370HD 68 ezer.Szerintem a P2370HD jobb vétel, mint a 2494HS.
(szebb, és van benn TV tuner, valamint sok csatlakozó)Víkendházba is jó, olcsó kis TV-nek. (MPEG4-es, fogja a MO-i adásokat)
-
tm5
tag
Sziasztok,
Monitorvásárlás előtt állok és a véleményeteket kérném. Amire kellene:
Programozás, internet, játék, filmnézés, és néha saját fényképek szerkesztgetése.Sokat gondolkodtam, hogy az utóbbi miatt jó lenne egy IPS monitor, de most úgy tűnik,. hogy az kicsit sok nekem, szóval olyan 70k környékén szeretném letudni a dolgot. Elég sokat olvastam a fórumonkon a TN hátrányairól, de most úgy tűnik, ki kell egyeznem vele.Két monitor maradt a listámon:
Samsung 2494HS
Samsung P2370HDTudom, hogy az utóbbi TV tuneres, ki tudnám használni, de most inkább az érdekelne, hogy mi a véleményetek a két monitor képminőségéről, lehetőleg egymáshoz viszonyítva.
-
Dzsano
tag
válasz
bluobluo #5137 üzenetére
van olyan helyzet, amikor jó, ha egy készülékben van a monitor és a TV tuner. Akik ilyet vesznek (sokan) nem a TV-t helyettesíteni veszik, hanem második készüléknek.
egy TN filmes monitor és egy TN filmes TV tuneres monitor között nincs képminőség különbség, főképp nem a sima monitor javára. (általában a Tv tuneres készülékek a "zászlóshajók" a drágább, jobban összerakott darabok)
Jó, ha a számítógép bekapcsolása nélkül is tudsz TV-t nézni, ez a spóroláson kívül (áramszámla) a számítógép zaja sem zavarhat.
Egy TV tuneres monitoron sokféle be és kimenet van, jók a konzolhoz is.Azt megnézem, ha ki tudsz hozni annyiból monitort és TV tunert, amennyiért én megvettem a magamét. (Samsung P2470HD+DVI kábel+szállítás=81.200 Ft)
Egy bugyli USB kulcs alakú TV tuner nem ellenfele egy jó TV tuneres monitornak, sok csak MPEG2-es.
A külső dobozos meg még drágább. Létezik egyáltalán külső, FULL HD MPEG4-es TVtuner?A távirányítójuk is nagyobb, normális távirányító. Dolgoztam számtech boltban, rengeteget szívtunk a különféle PCI tunerek és az alaplapok összeférhetetlenségével.
Ezt meg csak bedugtam, és van egy jó monitorom és analog/digital FULL HD TV-m.
Az internetes áruházakat csak dicsérni tudom, ebben a hónapban 4 helyről rendeltem valamit (könyvek, kések, monitor) és tökéletes szolgáltatásban volt részem, az árakat nem is tekintve.
-
BloodyEddie
őstag
válasz
BloodyEddie #5127 üzenetére
Erre valaki?
Én az Asus VH242H-t néztem ki magamtól, mi a véleményetek róla?
-
csaszi64
csendes tag
Szia !
Bocs,hogy neked címzem a választ,de én is monitorcsere előtt állok és vhogy hozzá szeretnék szólni a topikhoz.
Szombaton voltam Hexa új boltjában,a China Smartban,Ujpalotán az M3-tól nem messze,
és beszéltem vele és Old artis-tal,...Üdv.
Nagyon kedvesek és segítőkeszek voltak mindketten...Köszönet.
A lényeg a lényeg,aki monitort akar venni és a szemének akar hinni és nem az adatlapoknak.
talán rajtam kívűl van még ilyen...Az Hexa boljában megnézheti egymás mellet és tesztelheti
a monitorokat (előtte Hexá-t felhívni,mert néha el kell mennie a boltból).
Pl:a Green 24"-a ,Dell u2410,HP lp2475,..Hát ugye a Green24" az érdekes,mert 75eft.,kalibrálva,2év gar. LG-HIPS panel elvileg és gyakorlatilag a tesztpéldány mindenképp,
szóval BestBuy-nak,tűnik,de szerintem higgyen mindenki a saját szemének...
Én azt teszem majd,ezt nem reklámnak szánom,...
Csak egy jó boltnak tűnik és segítséget kapni a döntéshez,ami nem könnyű... -
bluobluo
aktív tag
válasz
HoReSz1975 #5136 üzenetére
Van aki a hamburgert szereti, van benne minden!
Nem mindenesetben jobb az ilyen, van amikor a simának jobb a képminősége!
Tv tunert később is lehet venni a gépbe, ez az én véleményem
A Tv tuneres monitor meg drágább is! -
HoReSz1975
őstag
Nem nagyon értem miért vesz valaki TV tuneres monitort, TV -ni a TV -n kell
-
Gerisz
addikt
Szeretnék venni egy új monitort.
Tesónak vettem tavasszal egy 2333SW-t, és tökéletesen teszik nekem és tesónak is.
Most is néznék magamnak.
Vagy nekem is olyat, vagy P2350, vagy P2370. Mi a különbség? A kinézet?
Nem értek hozzá. Segítsetek!
Melyiket érdemes!(esetleg más?)
Köszönöm!
-
taro
csendes tag
Old_artist, tudni azt, hogy a GL-TG240HDTV MPEG2 vagy 4-es tunerrel rendelkezik?
-
Hold
őstag
Közben rátaláltam, E-ben vannak hangszorók igaz 2x1.5w
Viszont G könnyebb G 4.9 - E 6 kg..
G Senseye+Photo-val rendelkezik
E Senseye 3-al rendelkezik
Jah és E-ben 2 HDMI van az 1 helyett és E-ben van Line outNekem nem kell Hangszorós, G ugyan szerényebb kb azonos áron van
Melyik jobb ? -
Hold
őstag
BenQ E2420HD
BenQ G2420HDKözöttük mi a különbség ?
-
BloodyEddie
őstag
Xboxhoz milyen monitort ajánlotok 50k körül?
-
Nyugdíjas
nagyúr
Többeknél is a kép baloldala kékes, a jobb meg sárgás.
Inkább hideg-meleg -nek nevezzük,de ez elég sok újabb H-IPS monitornál létező dolog. dezz is "megemlékezik" róla valameliyk tesztben ha jól rémlik. Sajnos az okára még nem jöttünk rá.
Az mondjuk kérdéseket vet fel, hogy mi eddig miért nem találkoztunk egyiken sem ezzel az egyenetlenséggel
(a világítást tekintve) Öregszem már ezek szerint
(Már persze ha jobban hiszek a fricceknek, mint a saját szememnek - ami nem igy van
)
-
tomas
tag
A NEC EA231WMi-ről ezt találtam:
Az oldal közepén lévő jobboldali kép elszíneződése érdekes:
http://www.prad.de/new/monitore/test/2009/test-nec-ea231wmi-bk-teil5.html
Az egyenlőtlen háttérvilágítás miatt nem kapott "nagyon jó" értékelést:
http://www.prad.de/new/monitore/test/2009/test-nec-ea231wmi-bk-teil14.htmlHasonló tapasztalatok itt is:
http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1034824130&postcount=366
http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1034854552&postcount=403
http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1034890823&postcount=439
Többeknél is a kép baloldala kékes, a jobb meg sárgás. -
madgie
titán
Nem muszáj nekem hinni, csak több mint két éve használom az Eizot
Meg ugye érdemes megnézni a Prad-os teszteket, nem véletlenül hasalt el ez az NEC az UGRA teszten. Ezzel nem bántani akarom, de ennek semmi köze a túlszaturáltsághoz, egyszerűen valahol spórolni kellett, máskülönben miért venne az ember fia (lánya) 2490WUXi2-t?
-
madgie
titán
Egy kicsi kis szösszenet az új NEC EA231WMi-ről:
Először is, egy Eizo S1931-hez tudtam hasonlítani. Tudom, régebbi és más típusú panel van a kis FlexScan-ben, de a családban ezen kívül egy BenQ G2200 van, azzal nem érdemes egy légtérbe tenni
No, tehát szép kis jószág ez az NEC, filmet - főleg sorozatokat a 16:9 miatt- öröm nézni rajta és az Eizohoz mérten élesebbnek is tűnik (ami adódhat szimplán abból, hogy kisebbek a pixelek). Hátránya az építési minőség mellett (a félreértések elkerülése végett: nem a NEC ócskavas, hanem az Eizo annyira minőségi, hogy nem is egy kategóriának tűnik a kettő), hogy kevésbé "élnek" rajta a színek. Tudom, ez kalibrálás kérdése is, de adott fotót kétmonitoros környezetben nézve (például ez) akármit akárhová állítok hardveresen és szoftveresen, az apró nüanszokban (pl. bőrszín, fák zöldje) mindig az S1931 képe tűnik élet-telibbnek. Egyébként képfrissítésben a panel miatt az NEC elpáholja nagyon a kistesót (tehát játékra sokkal jobb) de maga az IPS panel számomra még fura a PVA után... szokni kell a lilulást oldalról.
A fentieket olvasva összességében úgy tűnhet, mintha megbántam volna a vásárlást. Pedig nem, csak az derült ki, hogy az Eizo nem véletlenül a monitorgyártás über ikonja. Jó ez a kis NEC is, ár/érték arányban legalábbis verhetetlen, bár azt csicsergik a madarak, hogy az Eizo a Samsung C-PVA paneljéből sokkal jobbat kihozott az EV2333W-nál, mint anno a Samsung az F2380-nál.
-
Mankó
veterán
válasz
old_artist #5112 üzenetére
Samsung P2370HD:
Eléggé félve vágtam bele ebbe a monitor vásárlásba tekintve, hogy rengeteg típus, márka képviselteti magát a piacon. Sajnos a legtöbbről semmiféle, fajta teszt nem található, így hát a meglévőekre kellett támaszkodnom.
Pénzügyi lehetőségeimet is figyelembe véve a kiválasztottak BenQ G2420HDBL, E2420HD és Samsung P2370HD monitorok voltak.
Sajnos a BenQ monitorjairól épkézláb tesztet nem találtam, bár az E széria külsőleg, a G-nek pedig ledes technológiája miatt ragadta meg a figyelmemet. Az egyik itteni kolega említette, jó dolog a ledes monitor, de a TN panel sajátosságait sajnos magán hordja. Kicsi betekintési szögek, bevilágítások. Emiatt és nehéz hozzáférhetősége (1 bolt) miatt elvetettem ezt a monitort. Ezekután arra a meglátásra jutottam, hogyha már 50-55 ezer ft-ot így is úgy is bele kell, hogy áldozzak a monitorvásárlásba, akkor már üssünk 2 legyet egy csapásra, oldjuk meg a tv problémát is. Igaz nem sűrűn nézek tv-t, de gondolni kell a jövőre is. Kinéztem a P2370HD-t, jó tulajdonságai, rengeteg csatlakozási lehetősége, mpeg-4es tunerje, 3napos pixel garanciája, s nem utolsó sorban az ipon tesztjében olvasottak után ez lett a kiválasztott.Az első tapasztalatok:
A monitor külsőleg egyszerűen gyönyörű. Elegáns külső, visszafogott visszajelző led. A díszlecekkel egész pofás kinézetet kapott. Azt még meg kell szoknom, hogy minden tükröződik benne. A monitor káváján még nem láttam tükröződést, csak a díszlécen. Furcsa, lehet majd nappali megvilágításban más lesz.
A távirányító egyszerűen kezelhető, átlátható menü.
Tűéles betúk, gyönyörű szinek. Kezdem érteni azokat a hozzászólásokat, amelyekben arról írnak, hogyha megnézel egy hd filmet, akkor nem nagyon akarsz visszatérni az "egyszerű" avikhoz. Igazi házi-mozi élményt nyújt. Élvezet az ilyen minőségű filmet nézni ebben a felbontásban.
Színátmenetek jobbak, mint amire számítottam. Bevilágítás szimpla avi filmnél alul, felül max 1mm-es csíkban, de egész tűrhető, alig látni. Aki kisebb tn paneles tft-ről vált nagyobbra annak bátran ajánlom filmezésre is.
1680*1050-es felbontás minősége meglepően jó. Le a kalappal Samsungék előtt. Semmi szellemképp, homályosság. Tökéletes. 1280*720 egy ici-picit mintha tejfölösebb lenne a kép az előző felbontáshoz képest. Halványabb, de inkább csak érzésre. 2-3 perc használat után nem is látni. Viszont itt a kép kicsit összeugrott, utána kellene állítani. Viszont így jobban megfigyelhető a bevilágítás mértéke.Hát ez simán jó. Szinte nem is látni a világos hozzászólás ablak mellett, hogy lenne bevilágítás. Na nem azt mondom, hogy éj fekete, de mint egy fekete kartonlap kb.
Sajnos játékkal még nem volt időm tesztelni és még a tv bekötése és a hangszórók tesztje is a jövő zenéje, de pl. se az eizo tesztben, se a filmek alatt nem láttunk semmiféle utánhúzásnak még a legkisebb jelét sem. Remélem játékokban is hozza ezt az eredményt!
Ez a dinamikus kontraszt egy külön állatfajta. A rendszer egyenesen megszépül tőle. Majdhogynem életre nem kell a háttérkép, de a filmeknél furcsa a jelenség. Amikor sötét a jelenet akkor lehalványul a megvilágítás, amikor világos, akkor felerősödik. Ennek ilyennek kell lennie? Azt mondom nem is lenne rossz, ha gyorsabban reagálna az elektronika és a szem nem látná a korrekciót, de így nem az igazi. Vagy csak hozzá kell szokni? Szerintem ehhez nem lehet, ezért ki is kapcsoltam.Így elsőre ilyenek az észrevételek. Bocsio, hogy kicsit hosszú lett a hozzászólás, de ilyennek is kell lennie.
Akinek kérdése van a monitorral kapcsolatban, ne tartsa magában, minden kérdésre szivesen válaszolok. -
i are robot
senior tag
-
Mankó
veterán
Megjött a monitor,, egyenesen gyönyörű.
Azt hittem, h nagyobb lesz.
Mndjatok progit, amivel kitudom szűrni a lehetséges pixelhibákat! -
803phw
csendes tag
ha akarod használni a hangszórókat, akkor hdmi.
ha nem akkor mindegy - de vigyázz dvi-d tud a monitor dvi-i(+audio) felesleges, single link elég.
ha sokat játszol, filmezel, megvan rá a keret, akkor 24" (mehet minden fullhd-ban,
felbontást sem nagyon kell állítgatnod).na persze ha megvan hozzá a hardwered...
-
803phw
csendes tag
igen az naon sok
ami a gyakorlatban lekapcsolt usb, hangszórók mellett:
játék, film módban (effekten fullon) fényerőtől függően 35-45w
takarékos módban - web, office (effektek ki, kontraszt+fényerő csökkentve) 25wszóval a nála gyöngébb képminőséget produkáló első generációs led-ekkel is felveszi a versenyt!
-
803phw
csendes tag
-
Quarius
csendes tag
Sziasztok nem teljesen ide tartozik, de igazából ekkora monitorról lenne szó,
Szal a lényeg az, ha találtam egy monitort ami mindenben megfelelne vegyem meg most, vagy két hét múlva ugy is olcsóbb lesz?
Aktív témák
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest