Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Kérdés: HP LP2475W monitorhoz a driveren kívül érdemes-e még vmit felrakni? A hivatalos honlapon van egy pár utility, de azt se tudom mit csinál, kell-e az nekem vagy se.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
SeaShark #4086 üzenetére
Konkrétan Stalker: Clear Skyt játszottam 1920x1200-ban Nvidia 8800GTX-en és ATI 4870x2-n is. Előbbi kártyával látványosan szaggat, utóbbival nem (csak max részletességnél, a DX10 effektek bekapcsolása után a hajnali fényeknél). Magyarul: ilyen monitorhoz ajánlott jobb videokártya is.
-
eladohardver
őstag
Mit érdemes venni?
-
eladohardver
őstag
Ismét csak azt tudom leírni... hogy Samu 2444Bw monitor első check-re még ok, viszont 1.5 nap használat után televan a panel pixelhibákkal
6 nál nem folytattam a számolgatást...
-
Dr. Akula
félisten
válasz
tikadanee #4078 üzenetére
A Dellel én óvatos lennék, bár nem tudom a 2409 különbözik-e vmiben a 2407-től, de az utóbbi nagyon szar, semmi pénzért.
#4080 hommeros:
Ez nem CRT, itt nincs képfrissítés >> nem basztatja a szemed. Itt a frekvencia azt jelenti hogy max hányszor tud képet váltani 1 sec alatt, azaz max hány fps-t tudsz kirajzoltatni a monitorra. Ha 1 óráig nem változik a kép, akkor 1 óráig fognak FOLYAMATOSAN világítani a képpontok.#4086 SeaShark:
TFT-nek 1 felbontása van, ez a natív felbontás. Minden más felbontást erre konvertál át a monitor. Tegyük fel hogy 1024x768-ban akarod használni. Ekkor az 1024 pixelt szét kell húznia 1920 pixelre, a 768-at meg 1200 pixelre. Látható hogy nem egész számú többszörös egyik se, tehát azon kívül hogy a képarány miatt is lesz egy széthúzás (4:3 >> 16:9), emellett a megjelenített kép pixelei hol több, hol kevesebb monitor pixelt fognak magukban foglalni, ezáltal helyenként vékonyabb, másutt vastagabbak leszneka vonalak. TFT-t ajánlott mindig natívban használni. -
Soldiers_15
csendes tag
köszi leginkább filmezésre meg boxozni használnám
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Soldiers_15 #4091 üzenetére
BenQ E2200HD?
Bár az 22",de mivel fullHD, szerintem jó lesz neked. -
Soldiers_15
csendes tag
tudnák ajánlani monitorokat amin esetleg van HDMI vagy ha nincs az se baj max 50-55 ezret áldoznák rá??
-
emre33
addikt
Samsung T240 és a 2494HM monitorok közt mi a különbség?
forgtható, dönthető.. stb.. tehát belsőleg, és nem külsőleg.Köszi
-
-
SeaShark
tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a régi 19”Samsung 959NF-es monitoromat egy 24” HP LP2475W-re.
Eddig ne mis lenne gond, de van egy-két dilemmám.
Jelenleg egy EVGA 880GTS 512MB (G92) van, amit kb. egy éve vettem sok pénzért és egy ideig, nem szívesen cserélnék le. Mindennapi használatra megfelelő lenne de, esténként szoktam játszani vele. (pl.: C&C, ,FPS játékokat)1.szerintetek bírni fogja e a kártya?
2.Ennél a monitornál(HP LP2475W; H-IPS) ha kisebbre veszem a felbontást (játék miatt) akkor is megmarad a tű éles kép vagy akkor már esetleg homályosabb lesz.
3.Láttam képeket, videókat ahol a Hp-nak a fehér nem is fehér, hanem egy kicsit sárga lenne. Ezt az új fw-ben(68) javították, vagy csak én láttam rosszul.Esetleg más alternatíva (24"-26") helyette? (bár nem szívesen, de a moncsit nem rövidtávra venném
Válaszotokat előre is köszönöm
-
kbalint
csendes tag
Az alábbi 2 monitor között érdeklődnék mi a különbség, ill. melyik az ajánlhatóbb:
SAMSUNG 2494HM
SAMSUNG 2443BW
Ha csak a hdmi meg a pivot mód szenzor akkor az elsőt választom valószínűleg.Vagy esetleg DELL G2410?
-
bozont
veterán
válasz
hommeros #4082 üzenetére
Hm, nem tudom ha a monitor miatt is romlik a szemed, az tuti nem a képfrissítés miatt akkor már inkább a magas fényerő a ludas. Én pl 13%-os fényerő mellett használom a monitorom, már 50% is nagyon vakító még nappal, világos helyen is. De azért várjuk meg valaki hozzáértőbb véleményét is, pontosabb infóval tudnak szolgálni.
-
bozont
veterán
válasz
hommeros #4080 üzenetére
Ha jól tudom a Samsung-nak van valami 120hz-es monitorja, de amúgy a tft-nél kicsit máshogy van a képfrissítés dolog, itt nem villódzik a kép 60hz-en sem. Nyugodtan vehetsz olyat is mert sokkal kellemesebb a szemnek mint egy crt monitor, legyen bármekkora képfrissítése annak.
-
hommeros
őstag
Nincs valakinek ötlete, milyen 24" monitort lehet venni, ami nagyobb frissítésű, mint 75Hz, hogy ne nyírja ki az ember szemét?
-
tikadanee
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkozom egy új monitoron, melyiket ajánlanátok a 2 közül inkább?
Samsung 2494HS
Dell 2409WKb egy árban vannak.
A Samsung azért tetszik, mert az van jelenleg is, és meg vagyok elégedve vele, csak kellene már nagyobb
Meg ugye van 3 napos pixelhiba garancia. És elvileg forgatható, dönthető a talp.
A Dellnek pedig nagyon jó a feketéje, nincs bevilágítás abszolút, a betekintési szögei is kicsit jobbak az átlag TN paneles monitoroknál. A natívnál kisebb felbontásoknál is éles marad a kép.
Szerintetek melyiket válasszam? Szívesen hallanék olyantól is véleményt, akinek vagy Samsungja, vagy Dell-je van. Köszi!
-
adatfalo
senior tag
Hello.
Tegnap óta, tulajdonomban van egy vadi új SAMSUNG 2443BW
Megosztanám az eddigi tapasztalataimat.
A színek szépek, lefuttatott monitor test is ezt mutatta, valamint az egész estés filmnézéseim, játszásaim.(kicsit más a színvilága, mint az előző samumnak, de ez nem negatív)
Jól állítható a színkalibráció.Stabilan áll a talpazatán, viszont ami eddig negatívum, az annyi, hogy mivel mind két irányba fordítható, ezért ha egyszer elfordítjuk, el kell vele szöszölni, mire visszaállítjuk vízszintbe.
Összegezve, egy jól állítható, átlagfelhasználónak tökéletesen eleget tevő(minden szempontból) monitor, ami nagyon jó ár érték aránnyal rendelkezik, főleg ha sikerül egy olyan jó vételt intézni, mint én(55k 1 év garanciával). [link] -
DTI
csendes tag
Sziasztok! Visszaolvastam jópár hozzászólást, de nem találtam megoldást a kérdésemre. Olyan monitort keresek ami (fontossági sorrend is):
1. full hd-s
2. játékra is megfelel (nagyon fontos a gyerkők miatt) minél kissebb utánhúzás.
3. tudja a pivot módot
4. Az ára pedig a 40-50e ha nem pivot vagy maxi 70-80e ha tudja a pivot módot. Esetleg valamivel több, ha tényleg szuper a monitor. Gondolom nem sok ilyen van. Találtam a samunak a 2494HM moncsiját, esetleg valami alternatíva? Köszi. -
válasz
eladohardver #4067 üzenetére
Pekh, majd lesz egy jó is. Én amúgy épp ettől tartottam, hogy nem is egy lesz hibás...... Túl vagyok a 3 napon, már mindegy nem is nézem.
-
mzsombor
tag
válasz
eladohardver #4067 üzenetére
Pontosan. Mert ezt három napon belül visszaveszik és kicserélik ha pixelhibás, és nem szívod meg vele, mint mással, amin ugyanígy előjöhet pár óra járatás után egy bad pixel. És akkor a Class II-vel kitörölheted a...
-
eladohardver
őstag
Samu 2443BW Típusumoncsiból eddig ezen a héten 2db pixelhibással volt dolgom... a második első végipásztázásnál még jó volt kb 5 óra után jött egy bad pixel elő :S grrr és ezt érdemes megvenni?? Grrrrrrr
-
Dr. Akula
félisten
válasz
old_artist #4062 üzenetére
Én nem "vesződtem" ms-okkal, csak "érzésre" "teszteltem".
Az S-IPS paneles Dell 2007WFP a maga asszem 16 ms-ával nekem pl. tökéletes volt. Ellenben a 2407WFP egy "fúj vidd innen" kategóriás szörny. Hiába S-PVA, meg mittudomén hány ms, amikor mozdul a kép szemre látom hogy előbb egy nagy fekete üresség lesz az elmozdított objektum helyén, majd utólag tölti ki oda való új tartalommal. Ezen felül "szellemképes" is. Meg úgy általánosságban is darabos a mozgókép megjelenítése, akármennyire is rakna ki 1000 fps-t a videokártya, mindig kicsit "szaggat" a kép. Egyrészt vsync-et bekapcsolva is olyan mintha off állásban lenne, másrészt 60 fps-nél is olyan érzetet ad mintha 24 alatti lenne. Ilyet senki ne vegyen! 1 típus alapján nem jelenteném ki hogy minden S-PVA szar, de ez igen. Több TFT-m még nem volt.
-
Sziasztok!
24-es monitort keresünk egyik barátommal. LG, vagy Samsung.
Mit ajánlotok?
70k környéke a plafon, 1900*1200 a cél. Jó háttérvilágítás fontos lenne, ha forgatható, az sem hátrány.
Használat: játék, net, CAD, egyéb tervező progik.Amiket eddig találtunk: W2452T, és TX (mi köztük a különbség?), illetve L246whx, de ez meg nem kapható 70 alatt.
Szerintetek?
Köszi.
-
old_artist
addikt
válasz
Dr. Akula #4055 üzenetére
Üdv!
Az az igazság (mivel nem vagyok az a gamer tipus), jó lenne valami HC gamernek is tesztelni ezeket a jobb paneles monitorokat, és egy összefoglalóban megírni a véleményezését, de lehet, hogy Te leszel az első?
... én is csak a fiam révén tudom lemérni egy jobb, kiválóbb paneles monitoron (mivel sajna csak ezekkel rendelkezem) a játékkal való "élmény gazdagságot", és mint az elmúlt napokban volt szerencsém lemérni a jelenlegi HP LP2475W-n a játékok öröm érzetet, és megvizsgálnom egy lag vagy utánhúzást, ami elég jónak mondható (mint olvashattad a #4030 hsz.-ben)!
Sok gamer, aki pl. EIZO-kat vett, azok nem panaszkodtak a "játszhatóságon", sőt ..., bár nem HC gamekkel nyomulnak!
szvsz ezek az új IPS monitorok már ilyen szempontból elég jónak számítanak, ha jó elektronika társul hozzá, és hozhatják az elvárt színtet is! -
madgie
titán
válasz
old_artist #4057 üzenetére
Akkor azt még megvárom, mielőtt bármit is vennék. Az LG W2600HP-BF-et nem tudnátok belevenni a buliba?
-
madgie
titán
válasz
old_artist #4053 üzenetére
Hazro teszt megvolt már?
-
Dr. Akula
félisten
válasz
old_artist #4053 üzenetére
Sztem a mai TFT-k is jók játékra, én sok fps-t is tolok, és nem volt vele semmi bajom. 60 Hz-et bármelyik TFT bír, ez 60 fps, ennyit maguk a játékok nem szoktak kiadni folyamatosan. Persze lehet hogy egy 1990-es game 2009-es hw-en megüti a 300 fps-t is, de sztem nem ahhoz kell igazodni. Felnyomok mindent maxra a Stalker
S-ben, 1920x1200-on, és a reggeli fények igencsak beszaggatják még az én gépemet is, pedig szarnak éppen nem nevezhető.
-
old_artist
addikt
válasz
Zsozsooooo #4045 üzenetére
Üdv!
Sajna, a HC gamereknek még mindig a CRT a legjobb, de egyre jobban alakulnak a jobb paneles monitorok is, mint pl. az IPS-ek is input-lag és utánhúzásban, amivel már egész jól el lehet "játszadozni"!
Ezek közül a Dell 2209WA és a mostani új rev.-es HP LP2475W-t ajánlanám, vagy a Hazrókat, de ilyen szempontból a nemrég megjelenő NEC (WMOX3-as) monitorokat is ide lehet számolni, vagy nemsokára jönnek ki a jobbnál jobb H-IPS panelesek, és majd meglátjuk, hogy mit is tudnak valójában!
Sajnos, még az LCD-TFT technikai és technológiai feltételek nem nagyon állnak a helyzet magaslatán, hogy egy CRT-n gamerezők elvárásait lekörözze, de kezd alakulni a helyzet, csak győzzük kivárni! -
Dr. Akula
félisten
válasz
Zsozsooooo #4049 üzenetére
A mobil az amit nem vesznek fel.
De Brekk száma is ugyanúgy "pillanatnyilag nem elérhető". Mi van itt, az egész brigád tájföldre távozott?
-
Dr. Akula
félisten
Hogy lehet elérni ezt az Oázis Computert? A vezetékes szám "pillanatnyilag nem kapcsolható", a mobilt meg nem veszik fel.
-
Zsozsooooo
tag
válasz
old_artist #4032 üzenetére
Hali ! Amúgy old_artist te HC gamer játékosoknak milyen monitort ajánlsz mer mindig mondod, hogy semmi jobbpanelos monitor nem jó a játékosoknak akkor mi csak azt ne mond, hogy CRT-t vegyenek a TFT-k idejében ? Nagyon érdekelne, vagy a HC gamerek nem játszanak jobb panelos monitorral ?
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Dr. Akula #4024 üzenetére
Akkor veled beszéltem telefonon
Vagy nem
Na mindegy, gondoltam irok okosat, de már leirták az előttem szólók...
Egyébként meg megnézed mindkettőt, aztán az lesz a biztos. De az tuti, hogy taln a HP mintha tényleg jobb lenne, főleg valóban a H-IPS miatt. Régebben voltak vele ellenérzéseim,de az ujabb rev.-ekben javultak a dolgok.Annyi talán, hogy alapból kissé sárgás-zöldes a panel szinárnyalata, de kalibrálással eltűntethető, de alapból engem eléggé zavar.
-
bozont
veterán
válasz
old_artist #4032 üzenetére
Mennyiii!
Ez elég durva ár lesz érte. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy én milyen jó áron vettem a monitoromat.
-
old_artist
addikt
válasz
Kolondrum #4037 üzenetére
Üdv!
"A LED-es csodák mennyit vernek a mai LCD-k képminőségére?" - ha nem TN paneles, akkor nagyon sokat jelentenek, nem csak képminőségben, hanem fogyasztásban is, nem is beszélve, ha IPS vagy *VA paneles monitorokba építik majd be, akkor a betekintési szöggel se lesz "gondunk" és a homogenitással sem, nem beszélve a fekete mélységéről - de ez még a jövő kérdései, bár már manapság az LCD TV-kbe előszeretettel beépítik jobb panelekkel - horror áron!
mod: de különben is, az oled majd megold mindent - vagy ki tudja!
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Zsozsooooo #4035 üzenetére
Most meg augusztus közepe van.
-
válasz
old_artist #4036 üzenetére
A LED-es csodák mennyit vernek a mai LCD-k képminőségére? (normál emberi áru LCD-kre)
Nekem a ledről 2 dolog jut szemeb! kis fogyasztás és nagyon nagy élettartam! -
old_artist
addikt
válasz
Dr. Akula #4034 üzenetére
Üdv!
Nem, nem led háttérvilágítású a HP, csak megemlítettem, hogy ez a pixel strutúra, amit a H-IPS-ben van, még jól jöhet majd a led-es háttérvilágítású monitorok megjelenésével - valamikor!
mod:
"Zsozsooooo" - igen, nemsokára már kapható lesz, de hogy mennyiért, az csak akkor tudjuk meg! -
Dr. Akula
félisten
válasz
old_artist #4033 üzenetére
Ez a HP már ledes?
-
old_artist
addikt
válasz
Dr. Akula #4031 üzenetére
Üdv!
Igen, az IPS monitorok egyedisége, a magentásodásban is "megmutatkozik", de ez nem zavaró, csak ha oldalról és teljes fekete alatt szemléled a kijelzőt!
A H-IPS panel a pixel struktúrájában is eltér a megszokott IPS vagy S-IPS panelektől, ezért még jól jöhet majd a led-es háttérvilágítású megjelenésével! Itt olvashatsz róla bővebben! -
old_artist
addikt
-
Dr. Akula
félisten
válasz
old_artist #4030 üzenetére
Köszi, akkor te is megerősítetted bennem az elhatározást a HP irányába. A Dell 2007WFP-je is belilult kicsit ha oldalról néztem, de nem volt zavaró, és leginkább csak akkor látszott ha homogén sötét képet néztem épp, játékok alatt pl. fel se tűnt. És már az is sokkal jobb volt mint a 2407-es "utóda". Azt csak az előbbivel szerzett jó tapasztalatok alapján, "látatlanban" vettem meg, jól rá is basztam.
Ez a H-IPS már akkor is szimpatikus lenne ha csak annyit tudna mint az S-IPS, de így meg pláne.
-
old_artist
addikt
válasz
Üdv!
Az az igazság, hogy mindkettő kiváló monitor, s mindkettőnek vannak hátrányai is, de hát mit akarunk ilyen árkategóriában?
Mind kettővel volt szerencsém, s tényleg igaz, hogy ez a Dell 2407-eset nagyon eltolták, s nem csak az említetteket, hanem a fekete mélységét is!
Mivel nekem is itt csücsül az asztalomon (bár már a legújabb rev.-es) HP LP2475W, de pont a napokban vettem elő a rég nem látott 21"-os EIZO crt-met, és készítettem vele egy Input-lag tesztet, mert mikor megvettem a HP-t (GIG032 rev.), akkor 21-29ms közötti eredményeket mérhettem (még az is kiváló volt a Dell 2408-assal szemben, ami 58-72ms közöttiek), viszont a lagújabb (GIG068) rev.-es HP-nél megdöbbentően kiváló, 4-9ms közötti eredmények születtek!
Még kb. 3 hete voltam kalibrálni egy 2408 A02 rev.-es Dell-t (angliából rendeltet), és a gazdája lemérte, és valamicskét, de javítottak az új rev.-el, de az ő mérései szerint 39-48ms közötti eredménnyel "büszkélkedhet" a Dell!
Az az igazság, hogy a mai LG gyártotta IPS-s, vagyis a H-IPS monitorok (mint ez a HP is egyébként), igen csak nagyon jók az Input-lag és utánhúzásban, mint az S-PVA monitorok (persze tisztelet a kivételeknek)! Viszont még mindig "valamivel" jobb az S-PVA-soknak a fekete mélysége és a homogenitása, persze ez mostanság még nagyon változhat, mivel eléggé nagy hangsúlyt fektetnek ennek kijavítására és (úgymond) tökéletesítésére az IPS paneleseknél!
Még egy kis adalék: az IPS paneleseknél a betekintési szög által nincs olyan (vagy csak nagyon minimális) színeltolódás, mint azt egy PVA-s monitornál tapasztalható, tehát jobban megjeleníti a színeket is, nem hiáha a mai Mac monitorokba is csak LG H-IPS paneleket szerelnek!
Ezek értelmében a pontjaidra a válaszaim:
1./ igen
2./ HP (a H-IPS panelje és Input-lag és utánhúzása miatt)
3./ Igen, lesz nem sokára, bár azokról a monitorokról még csak felröppentett hírek vannak (pl. H-IPS paneles LG-k), vagy nem ebben az árketegóriában kell gondolkodnod! -
bozont
veterán
válasz
Zsozsooooo #4027 üzenetére
Az Eizo-hoz, nekem egy S2431w van és pont most voltam lanparty-n vele, semmi gondom nem volt játékok alatt (pontosabban játék, konkrétan cs:source) és netem meg UT3-al játszok és WoW-ozni is szoktam. Semmi után húzást, lagot meg ilyesmit nem tapasztaltam. Persze nem vagyok "HC gamer", de azért nagyon háklis tudok lenni a megjelenítésre/megjelenítőre. És azt se felejtsük el, hogy az eizo nevéhez fűződik az overdrive, szóval annál tökéletesebb nem lesz semelyik más gyártónak.
Mondjuk ha tehetném én most ilyet vennék, de nem tudom mennyiért vesztegetik.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Zsozsooooo #4027 üzenetére
Nem mondom hogy az U2410-et nem venném meg, hiszen a 2007WFP-vel, ami S-IPS paneles jó tapasztalatom volt. De nekem most kell monitor, az 1-2-3-... hónap múlva megjelenőkre nem tudok alapozni. Nem így terveztem, de most kell vennem. Amúgy köszi a tippeket.
Az EIZO-t így látatlanba meg se nézem, sztem infarktust kapnék az árcédulájától.
-
Zsozsooooo
tag
válasz
Hali ! Látom ráfaragtál a dell-el gondolom akkor a Dell már szóba sem jöhet ? Pedig most fog megjelenni egy elég biztató monitorjuk a UltraSharp U2410 (H-IPS) ami lehet űtős lessz ! Vagy itt van, NEC MULTISYNC 2490WUXi² és NEC MULTISYNC 2690WUXi² vagy ami még nyerő lehet EIZO FLEXSCAN HD2442W igaz én sem tudom eldönteni sajna
Igazából ami tetszene az a Dell mivel mindenféle csatolóval el van látva viszont valóban a régi paneljaira nagyon sok a panasz hátha az új jobb lesz mivel teljesen más panelra épül (H-IPS) ! NEC MULTISYNC 24-2690WUXi²- vel az a gond ahhoz képest, hogy ilyen drága nincs rajta csak DVI-D (digitális) DVI-I (analóg) amit nem nagyon értek, hogy egy ilyen drága monitoron mér spórolták le a többit,(HDMI,DisplayPort) na meg az a 8ms ! EIZO FLEXSCAN HD2442W-ról eddig csak jókat halottam viszont játékra lehet nem a legjobb választás sajna !
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Közben látom hogy a HP már H-IPS, így a kérdés eldőlt.
Poplacsek:
Amíg 2007WFP-m volt, addig nekem se volt gondom a Dellel, de a 2407WFP egy rakás szar. Állítólag az overdriveot kúrták el, én nemtom, de a végeredmény az hogy olyan a kép mozgás közben mint egy 15 éves LCD monitoron. Remélem van raktáron, holnap meg is veszem. Kifolyik a szemem ettől a CRT-től... -
Poplacsek
senior tag
válasz
Hi! Nekem HP LP2475W-m van. A Dell-ről nem tudok nyilatkozni, de abban biztos vagyok, hogy ha ezt a HP-t veszed azt nem bánod meg, mert k*va jó! Utánhúzásról vagy miről beszéltél??? Azt se tudom mi az :-)
Ja és a HP H-IPS, ami mégújabb és talán még jobb, mint az S-IPS technológia! -
Dr. Akula
félisten
Melyiket érdemes a kettő közül?
DELL ULTRASHARP 2408WFP
HEWLETT-PACKARD LP2475WA Dell S-PVA, a HP S-IPS paneles. Nagyjából ugyanazt tudják, árban is kb. ugyanaz. DE! Eddig egy Dell 2407WFP-m volt, hát az hihetetlen szar, kilométeres az utánhúzása, pedig S-PVA paneles, amit agyon dícsért mindenki. És mégis...Ebben a cikkben azt írják hogy a 2408WFP is ugyanolyan, ami nem jó előjel. (Bónusz kérdés: miért lett ...7-ből ...8 a száma ha tökugyanaz?) A HP-t nem ismerem, nincs vele tapasztalatom, de a Dell 2007WFP-ben eléggé tetszett az S-IPS panel, fényévekkel jobb mint a 2407WFP-ben levő S-PVA.
Kérdés:
1. jogos-e a félelmem a 2408WFP-vel kapcsolatban, vagy ez már _bizonyítottan_ jobb mint az elődje?
2. A fenti kettő közül melyik jobb?
3. Esetleg van-e vmi más monitor ami ezeknél jobban ajánlott? (Elvárás: 1920x1200/24", S-IPS vagy S-PVA panel, és ne legyen olyan szar mint a 2407WFP.) -
-
old_artist
addikt
válasz
Zsozsooooo #4018 üzenetére
-
Zsozsooooo
tag
Hali mindenki ! Ha valaki tisztában van a monitor csatlakozóival írja már meg, hogy érdemes-e olyan monitort venni, amin csak DVI-D van vagy jobb ha van HDMI és DislayPort is rajta, egyáltalán menyivel jobbak az utóbbi csatlakozók ( HDMI DislayPort ) ?
-
Haart
addikt
Monitorvásárlás előtt állok az alany ebből a kettőből kerül majd ki:
Asus VH242H
Samsung 2494HSValakinek tapasztalata, esetleg hibák amire jó figyelni, vagy bármi ilyen. Melyik a jobb? Ahogy néztem az asus is összekapta magát és nem rossz kis monitort hozott össze.
-
adatfalo
senior tag
a-a Vaci új! beszámítja a jelenlegi moncsim és akkor 44 , ha minden összejön és minden ígyvan(megfogom nézni helyben meg minden) akkor frankó
-
adatfalo
senior tag
válasz
old_artist #4009 üzenetére
Nah, találtam egy jó árú garis Samsung 2443BW-t itt miskolcon. Lehet ez lesz belőle!Kitudja még, de 55k-t megér nemde?
-
-
adatfalo
senior tag
Hello , én is elhatároztam, hogy beruházok egy nagyobb monitorra.
60 ezer forint körüli áron szeretnék, +- 5000-7000.
Tudatában vagyok , hogy 24"ol IPS moncsit ennyiért nemfogok kapni.
ezért maradok a TN-nél viszont nemtudom, hogy samsung, vagy lg legyen a kiválasztott darab. Ezeket nézegettem eddig.SAMSUNG SyncMaster 2494HM
Samsung 24" P2450H
ezek már az épphogy,talán belefér kategóriákLG W2453TQ-PF
Monitor Samsung 24" 2433BWha valakinek, tud segíteni, azt megköszönném.Valamint más ötleteket is szívesen hallok.
-
T_Stark
őstag
válasz
old_artist #4003 üzenetére
Köszi a választ!
Élőben sajnos nem tudom megnézni, mert Iponból rendelem, csak akkor látom először mikor már itthon lesz. De amit láttam róla tesztet ott elég jónak írták bevilágítás szempontjából (természetesen TN panelesek között számít jónak). Sajnos max 55ezer Ft van rá, ezért csak a TN panelesek közül válogathatokDe akkor már azok közül valami jó kellene
-
old_artist
addikt
válasz
T_Stark #4002 üzenetére
Üdv!
Minden monitornak van enyhe bevilágítása, de a TN panelesek ilyen szempontból nem jeleskedhetnek, főleg a feketé mélységével!
Kompromisszumot kell sajnos kötnöd, vagy egy jobb (*VA vagy IPS) paneleset nézned, de nem ebben az árkategóriában!
A samu 2333SW szvsz megfelelő lehet ilyen árban (természetesen kompromisszumokkal), de azt ajánlom, hogy élőben először tekintsd meg a kiválasztottadat! -
T_Stark
őstag
Üdv!
50ezer körül milyen monitort ajánlanátok?
Főleg játékokra, filmnézésre, netezésre használnám... meg minden olyanra amit egy átlag user csinál a gépén
Én a Samsung 2333sw-t néztem ki, van ebben az árkategóriában ennél jobb?
Fontos hogy legyen rajta DVI, és minél jobb legyen a háttérvilágítása, ne legyen bevilágítás, a fekete elég sötét legyen, mert filmeket is ezen néznék.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG (34GS95QE-B) 34" UWQHD 240HZ OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- új Philips Evnia 49M2C8900AM - óriás QD-OLED Ambiglow - 5k, 240Hz, 1800R, DisplayHDR 400, DTS Sound
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- SAMSUNG (LS49DG910SUXEN) 144HZ 5K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest