- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Syron
tag
Egy kicsit kisebb lesz minden bármelyiket is választod, de az a pár század milliméter képpontonkén ami köztük van szerintem minimális.
A következőképp alakul:
22" 0,282 (jelenlegi monitorod)
23" 0,265
24" 0,270Véleményem szerint ezen nem múlik a dolog.
A háttérvilágítással kapcsolatban inkább egy jobb paneltípusra éri meg a felárat mintsem a LED.De amit úgy is meg fognak kérdezni, mennyit szánsz rá kb.?
-
Bizony megéri, én egy 22-es Lenovo-t cseréltem le a Benq-ra LED-es gyönyörű képe van, nagyon jól olvashatóak a betűk is.
Még nagyobbra vágytam azért adtam el és vettem meg a jelenlegi 32" LED-es -t
Megbízható pixelhibás darabot nem nagyon találni köztük. Az ára most különösen nevetséges:BENQ G2420HDBL
Érdemes ilyenkor lecsapni rögtön, mert az Iponnál gyakran előfordul, hogy mire észbekap az ember már több ezerrel drágább. -
Rami18
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek megéri lecserélni a 22"-os 1680x1050 felbontásra képes monitoromat egy full hd-ra? Ha igen akkor 23" vagy 24"-osra inkább? Gondolom a 24"-os jobb,mert nem lesz rajta minden olyan kicsi. Leginkább játékra,böngészésre és filmnézésre használnám. Böngészés közben nem lesz minden túl kicsi? Leginkább az előző monitoromhoz viszonyítva érdekel,mert attól félek leginkább,h akkora felbontásnál minden túl pici lesz. A másik amin gondolkozok,h picit drágábban vegyek-e inkább LED-es monitort. Szerintetek megér +20-30%-al többet? Esetleg lenne valamilyen különösen ajánlott monitorotok számomra?
-
Seresa
csendes tag
Hello megint! Végig olvastam a hszeket és nagyon tetszik SAMSUNG P2370H ez a monitor amit Arnold2 ajánlott ! Mivel nincs gurulós asztalom ezért gondolom annyira nem mozogna.Még egyszer köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Szerintem a Samut választom
De majd még elválik -
veresp
tag
Sziasztok!
Monitor vásárlás előtt állok.Led háttérvillágítású monitoron gondolkozom.
Viszont a kérdésem az lenne, hogy fényerő tekintetében van-e valami eltérés a led és a fénycsöves modellek között.
Ugyanis én három helyen használók fénycsöves lcd-t, de mindenhol le kellett vennem a fényerőt 0-ra, hogy ne égesse ki a szemem. Mások nem 0-án használják, úgyhogy csak az én szemem érzékeny rá. Munkám során sok fehér felületet nézek talán ezért is sok a fényerő.Szóval a led-es monitoroknak milyen a fényereje?
-
Bogyi007
veterán
Eddig csak rizsáltam a monitoromról. Most már bővebb infóim is vannak róla.
-
Nauda
tag
Sziasztok.
Monitorvásárlás előtt vagyok. Samsungokat nézegettem eddig, aztán ma ajánlották az egyik üzletben a Led-es BenQ-at, hogy ugyebár olcsóbbak a samsungoknál, és ráadásul jók is. Ebbe kéne nekem egy kis segítség hogy ez valóban igaz-e. A samsungok közül 22"-okat nézegettem, de ilyen árban kapok 23"-24"-os Led-es BenQ-at is, csak picit félek tőlük megmondom őszintén.
Ezeket lestem ki:
Samsung B2240W (52eFt)
Samsung 2233BW (42eFt)
BenQ G2320 HDB (43eFt)
BenQ G2420 HDBL (50eFt)Játékra, és tervező progikra kéne.
Üdv. -
Simid
senior tag
válasz
Rolika82 #8084 üzenetére
Igen így már más a dolog. Én is pókerezek az enyémen (abból vettem
) és ilyenkor jobb lenne a 16:10 (a képarány az egyetlen ami zavar a Dellnél) illetve játéknál és egyéb progiknál is jobb lenne a 16:10. Viszont sokat filmezek is és ott ugye nem zavaró, bár engem az sem zavarna ha lenne egy vékony csík alul-felül.
Ha főleg pókereznél rajta akkor szerintem találsz olcsóbban is hasonló képességű monitort.
Ha van rá lehetőséged érdemes bemenni egy szaküzletbe és saját szemeddel megnézni pár jelöltet. Itt a PHn is találhatsz párat ahol biztosan szívesen segítenek (pl.Hexabyte, Oázis) -
-
Simid
senior tag
válasz
Rolika82 #8073 üzenetére
Ha 60000Ft-ból szeretnék venni monitort akkor biztos, hogy az LG w2220p-t venném, de mivel te írtad, hogy FullHD-t szeretnél ezért az nem játszik. Bár arról meg vagyok győződve, hogy a T240-nél jobban megéri.
Nekem az volt a véleményem, hogy inkább egy kisebb monitor jó tulajdonságokkal, mint egy ugyan annyiba kerülő FullHD, amiken ált. pocsék a feketéje (filmezésnél engem nagyon idegesített) és a nagy mértet miatt más árnyalatokat látsz a monitor jobb és bal szélén még akkor is ha szemből nézed. Az más kérdés, hogy közben lett pénzem egy Dell U2311H-t megvenni, szóval így nekem is FullHD van, bár ez volt nálam a legkevésbé fontos.
Mostanság mindenki FullHDre van ráizgulva szóval ha neked az tetszik akkor nem foglak lebeszélni róla, csak kíváncsi vagy mi alapján választanak egyesek.(#8072) peete88: Ahogy előttem is írták ennyi pénzért jelenleg a Dell U2311H a legjobb választás. Egy grafikai munkára szánt monitornak a közelébe sem ér, de mindennapi használatra szerintem jobb az általad említetteknél.
-
Rolika82
tag
-
tailor
őstag
válasz
Nyugdíjas #8077 üzenetére
Köszönöm, ez az S2243W szimpatikus, meg fogom nézni.
(A 2410-ről olvastam elég sok hideget-meleget, a HP már inkább tetszett, de ugye ezt már alig kapni... Igazából jobban örülnék egy 24"-nak, de ha ez az EiZO élőben is megtetszik, akkor nyerő lehet. Kíváncsi vagyok, mennyire "zavaró" a pixelmérete. Nézegettem még a Dell 2711-et is, de annál már kifejezetten bántónak mondják a kis pixelméretet, és mivel a feleségem is használni fogja, nem szeretném őt kínozni...)
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ha árban eddig tudsz nyújtózni, akkor kb ezek a lehetőségeid. esetleg EiZO S2243W, ami ugyan 22",de felbontásban ugyanaz, mint a szokványos 24"-esek (1920x1200). Bár ez is pár tizessel drágább,de kb. az egyetlen alternativa. Ilyen árban sajnos nem bővelkedünk a komoly munkára is alkalmas monitorokban.
Egyébként ezek nagyon jók, szóval ha belefér, simán mehet bármelyik -
tailor
őstag
Sziasztok. Otthoni grafikai munkára nézelődöm a monitorok között. 24"-es méretben csak a Dell 2410 és a HP2475W játszik? (Sőt, ez utóbbi már ki is "futott", az utód meg butább...
). Esetleg más alternatíva ebben az árkategóriában? A NEC-ek és Eizo-k már húzósak
-
Rolika82
tag
Hello Simid!
Az kérdezted, hogy mi a vonzó ebben a monitorban?
Mindenképpen legalább 24"os szeretnék és lehetőleg 16:10es képarányut + lehetőleg legyen rajta HDMI port.
Mindezeknek a feltételeknek megfelel ez a monditor(bár kicsit drága).
Szoval nem TN panelosban ez nem állna meg ennyiből.
Azért is kérdeztem meg töletek, hogy ti mit szoltok hozzá, hátha esteleg valakinek ilyen van otthon vagy találkozott vele élőben.
De ha esteleg tudnál ajánlani nekem valami nem TN panelos monitort, ami minimum 22"os Full HD felbontásu és max. 60000Ft akkor ezt nagyon megköszönném. -
peete88
tag
Üdvözlet!
Segítséget szeretnék kérni 3 monitor között gondolkodom:
Samsung PX2370
Samsung BX2450
Samsung XL2370Mindenképp LED-es háttér világításút szeretnék. Játékra, netezésre,filmezésre, tanulásra lenne használva so átlagos dolgok. Játéknál Full HD-ben szeretnék játszani majd.
Egy i7es config mellet lesz gtx460 vga-val estlegesen később sliben két ilyen kártyával bár nem tudom h ez mennyire segítő infoHa van jobb ajánlatok vagy meglátásotok esetleg akkor azt meg köszönöm. A keret max ilyen 80-85k.
Köszi előre is
-
Bogyi007
veterán
válasz
--Disztroj-- #8065 üzenetére
És az enyém? Én megvagyok vele elégedve de jó lenne olvasni más tapasztalatokat is.
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
potyi23
senior tag
hi.Monitor vasarlasan gondolkozok,de IPS panelosat szeretnek.Melyik az a marka ameyik tudja ezt?nem TN panelos?Lg,benq,asus?
-
Simid
senior tag
válasz
Rolika82 #8064 üzenetére
Egyre több embernél látom, hogy ilyen drága TNes monitorokat akarnak venni (vagy már vettek is). Nem kötekedésből, de tényleg érdekelne, hogy mi olyan vonzó ezekben?
Azt hiszem pont ez volt az a monitor aminek részletesebb vizsgálgatása után eldöntöttem, hogy ha ilyenek a drágább TNes monitorok akkor inkább nem veszek monitort amíg nem jön össze egy jobb panelosra.
Pedig ez több mint egy éve volt és azóta jobb lett a helyzet. Már 60K körül lehet kapni 22"-os eIPS monitorokat amik ugyan kisebb méretűek, de sokkal jobb tulajdonsággal rendelkeznek. Ha meg ezek az előnyök tényleg nem fontosak valakinek akkor lehet 40eFt-ért is ilyen méretben. -
Rolika82
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményetek erröl az oldalról és erről a monitorról: http://www.grx.hu/shop/monitorok/lcd-monitor/samsung-t240-24-os-lcd-monitor
Elég jó árban van a moncsi. -
Scholes9
nagyúr
válasz
Arnold2 #8062 üzenetére
Igen. Nemtom ez normális-e ilyen méretben, de gondolom nem kellene annak lennie
Ipontól írtak vissza, hogy, küldjem ela terméket, megnézik a hajszálrepedéseket és, lehetőség szerint küldenek másik terméket, csak nemtom kicserélik-e egyáltalán, meg mire visszajuttatják hozzám, pixelhibás meg karcos lesz, nem igazán tudom, küldjem-e el egyáltalán nekik
Lényeg, h nagyon mozog a monitor, még most is gépelés közben, a Samu ezt bizony elbaxta, mert nem csak nálam, hanem az Ipon tesztben is erre panaszkodtak, tehát szériahibás a cucc
-
Arnold2
őstag
válasz
Bogyi007 #8060 üzenetére
Olvastam a tiéd is, és megnéztem a linket. Ha jól láttam, olyanból amit te vettél már csak panel karcos van.
Samu tévém van, s bár semmi gondom nincs az LG-vel, gondoltam, akkor márkahűségeskedek egy kicsit.Scholes9: Az hogy mozgékony mit takar? Ha már kicsit mozog az asztal akkor beremeg az egész monitor?
-
Bogyi007
veterán
Ti csak egymás hozzászólásait olvassátok?
Kicsit feljebb olvashatjátok az én moncsim leírását és hasonló tudást adna az is. Guglizzátok be ha gondoljátok. Én mindenesetre elégedett vagyok vele teljesen.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Arnold2 #8054 üzenetére
Nekem a "nagy testvére" van, lentebb írtam mi a gond vele, nemtom a 2370H-nak is ugyanolyan vékony-e az állvány része, de tippre az, igencsak mozog a monitor, ha hozzáérek, de azt hozzáteszem, h ez asztalfüggő is nagyrészt, a mostanimon nagyon mozog, de kerekes asztalom van, amin nem is csoda, holnap ki lesz cserélve egy másikra, illetve egy olyan asztalra, amin csak maga a monitor lesz, tehát egyáltalán nem fog mozogni, ezt leszámítva nekem nagyon bejön, iszonyú nagy a 19"-os Asus TFT után, de lassan megszokom majd, a képe is gyönyörű, DVI csatival használom
-
Seresa
csendes tag
Hello!
Végig olvastam pár oldalt,ám mégse találtam meg azt a monitort amit én keresek.Tudna nekem valaki ajánlani egy 23' vagy 24' monitort, mely Full HD és főként játékra és filmezésre lenne használva.Igazából a márka mindegy is csak 50-55k ft között legyen.Köszönöm!
-
Arnold2
őstag
válasz
Arnold2 #8047 üzenetére
Mivel úgy láttam, túl tág volt a kérdés, így olvasgattam.
Ti mit szóltok ehhet a monitorhoz: Samsung P2370H?
Olvastam a TV-tunneres társáról egy cikket. Ott azt mondja, hogy bár a TV "része" nem egy nagy durranás de mint monitor egész korrekt.
Nem tudom, hogy amúgy egy monitorrol van szó, csak a testvérben van egy tunner is.
Mik a vélemények?
Főleg játékhoz kell majd, meg néha filmezésre (van egy Samu tévém a géphez kötve, HD filmek azon mennek). -
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
Vettem egy LG W2361V LCD Monitort
* Méret: 58 cm
* Panel típus: TN
* Színmélység: 16.7M colors
* Képpont távolság (mm): 0.248*0.248(um)
* Képarány: 16:9
* Felbontás: 1920*1080
* Fényerő: 300
* Kontraszt arány (DFC): 50000:1
* Válaszidő: 2ms
* Betekintési szög: 170/16031990 forintba került, ami azért csak ennyi mivel outlet üzletben vettem - ez miatt annyit kell elviselnem hogy a hátulján a műanyag néhol karcos és a kijelző bal felső sarkában egy icipici pixelhiba van, de abszolúte nem zavaró.
Ennyit nekem megért 18000 forint megspórolása. Garancia van természetesen. Kipróbáltam az IPTV-el is ott is korrekt (hdmi-vel tudtam összekötni) a Ps3-om képe meg egyszerűen meseszép így vele. Teljesen le vagyok nyűgözve.
Gondolom sokan mégsem vették volna így meg, de vásárlás előtt kipróbáltam, leteszteltem és tényleg nem zavaró az az egy pixel - egyébként fekete háttérnél nem látszódik amikor színes kép lenne akkor fehér marad az az egy pixelpont.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Daffni2 #8049 üzenetére
Az tuti, h szokni kell, de anno ez volt, amikor a 17-es Samu crt-ről váltottam az Asus 19-es TFT-re, most ugyanaz a helyzet van, de az Asus-t már kicsinek találtam, azért is cseréltem le, meglepődnék, ha ezt is kicsinek találnám egy idő után, kb. 5 évre vettem ezt a moncsit
-
Scholes9
nagyúr
Nekem is megjött a P2470H, de ez baxott nagy, ha tudom, h ekkora kisebbet veszek, egyelőre pixelhiba mentes
-
Arnold2
őstag
Urak a szokásos kérdéssel fordulnék hozzátok. Milyen 23"-as monitort ajánlanátok, nekem?
Szokásos dolgokhoz kell: játék,film. Mutasson minél szebben rajta a megjelenítendő dolog. Árban én olyan 45 ezer forint körül gondolkodom. Márka szinte mindegy (eddig Samsungom és LG-volt, meg voltam velük elégedve).
Ti mit ajánlotok? -
csdm
senior tag
Üdv a topic törzsolvasóinak/nemtörzsolvasóknak!
Böngészve a hardvweraprót egy nagyon nagy akcióra lettem figyelmes, ahol akár egy HD felbontású monitort, 30k körnényékén, újonnan lehet megvásárolni. Eddig nem törtem annyira a fejem a váltáson, de ez azért elég szép akció.
Most egy 19 " Dell 1908 WFP tiusú monitorom van, elég sokat tud ( 4xUSB2.0, 90 fokkal elforgatható, magasságot lehet állítani, emellett a talpjában tud forogni is, és lehet dönteni is a monitort, bővebben ITT) Ezekre nekem igazából nincs szükségem (kaptam a monitort), viszont a felbontása kicsi nekem (1440x900), ezért eladni szeretném. Mennyit érhet ? ( Gari nincs, pixelhiba nincs, 1,5 éves)
Nem szeretnék reklámozni, de ezek közül melyiket tudnátok ajánlani, PC-s/illetve xbox360 játékokhoz(ugyanis 1 db monitrot szeretnék pc-hez és xboxhoz,tehát ehhez megfelelően a csatalkozók is stimmeljenek, lehet HDMI DVI, és analóg is) videónézésre, és netezésre, 30-max40k-s árkárkategóriában? ( 22-23 coll érdekel) -
Syron
tag
-
Scholes9
nagyúr
De még mindig nem döntöttem el
Nem akarok mellényúlni...ez milyen lehet? [link]
-
szatocs
őstag
válasz
Scholes9 #8038 üzenetére
Leginkább azért írták jobbnak, mert a talapzat stabilitása addig érdekes, amíg le nem rakod egy helyre, utána úgy sem piszkálja a legtöbb ember. Ami miatt jobb (és lássuk be, monitornál ez a fontosabb), hogy minden bemeneten tisztább a képe, és ha jól emlékszem, még olyat is írtak, hogy nem natívon is elmegy egynek a 70-es, szemben az 50-nel.
Szerk.: Na látom átolvastad kicsit jobban...
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Scholes9 #8038 üzenetére
NA tényleg kész vagyok és inkább a 70-est veszem, az 50-esnek a teszt szerint eléggé homályos a képe, de rendelek hozzá egy DVI kábelt is, mondjuk így már 70k-nál járok futárral együtt, na mind1 jó pár évig nem fogom úgy sem lecserélni...ez a kábel jó lesz hozzá? [link]
ffodi: kérdezném tőled, hogy filmre és játékra mennyire jó a moncsi, illetve tényleg igaz, h labilis a talpa?
szatocs: jaja inkább az lesz, bár drágább is, mondjuk én egyértelmű, h natívban fogom nyomatni
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Daffni2 #8037 üzenetére
60-nál többet nem igazán akarnék rákölteni, az meg 5-el több, illetve DVI kábel sem jár hozzá és a tesztben írták, h írtó labilis a talpazata. Szal nemtom, miért azt ajánlották inkább. Amúgy meg 2 napja csak a monitorokat nézegetem és nagyon nehéz dönteni, de egyelőre marad ez.
-
Scholes9
nagyúr
No végül csak a P2450H-t rendeltem meg, ha megjön beszámolok róla
-
Scholes9
nagyúr
válasz
TOTAL LOKI #8030 üzenetére
Biztos jó lehet, mert jókat írnak róla, de én ragaszkodtam a Samsunghoz
-
TOTAL LOKI
tag
Én ezt a monitort néztem ki.
http://www.argep.hu/product_1157645.htmlMit gondoltok róla?
-
-
válasz
Scholes9 #8021 üzenetére
Miért olyan nagy baj, hogy nincs rajta HDMI?
DVI van, sima DVI-HDMI kábel kell, vagy átalakító a VGA kimenetre.5ms-2ms gyakorlatban semmit sem jelent, ezt most tapasztaltam miután eladtam a Benq-t és a mostani 2 ms válaszidejű.
Semmit nem veszek észre a játékokban sem.A LED háttérvilágítás miatt, és mert szerintem szebb, élethűbb színei vannak a Benq-nak ezért is gondoltam jobb választásnak.
A Benq esetében szinte ismeretlen a pixelhiba, míg az LG-nél ez azért gyakrabban előfordul.Meg kell nézni, összehasonlítani, azután dönteni.
-
Tragger
tag
Hali!
LG W2363V-WF-ről van valakinek tapasztalata? Ipon-on tesztben jól szerepelt. Ezzel szemezek egy ideje.
-
ffodi
veterán
válasz
TOTAL LOKI #8024 üzenetére
Én a Samsung P2450H-t ajánlanám. Szerintem szuper kis monitor. 2ms full HD, mi kell még ennyiért?
-
TOTAL LOKI
tag
Sziasztok!
Tegnap este már írtam a problémát, de sajna nem kaptam rá segítséget.
Kb. 2 napja szart be a régi crt monitorom. Most van egy tartalék, de mindenképpen megérett a csere.
23-24 colos monitorba gondolkodom.
A keretem 55 ezer körül lenne. Tudom ezért az összegért ne várjak csodát.
Elsősorban filmezésre használnám, de elvétve játékra is.Köszönöm a segítséget!
-
Simid
senior tag
Pár napja vettem egy Dell U2311H monitort Hexaa-nál. Itt egy kis beszámoló ha valakit érdekel.
-
válasz
Scholes9 #8019 üzenetére
Bizony van
Benq G2420HDBL
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Szeretném lecserélni a 19-es moncsimat egy nagyobbra, én ezt néztem ki magamnak: [link]. Esetleg van jobb is ennyiért?
-
válasz
Yamaha R1 #8011 üzenetére
Dell 2005FPW-m van, papíron 16m-os. Előtte 8ms-os 17es gamer samum volt (nem ugrik be a típusa, vmi 730 akármi, de nem olcsó szériás volt), semmivel sem lassabb nála. Nem mindegy az sem hogy tn-nél szürkéből szürkébe adják meg, míg pva/ipsnél a színes váltás majd annyi idő. Legalábbis normálisabb mostanában kapható ips panelosoknál is. eIPS valamivel lassabb, de játékra tökéletes.
-
TOTAL LOKI
tag
Sziasztok!
Kb. 2 napja szart be a régi crt monitorom. Most van egy tartalék, de mindenképpen megérett a csere.
23-24 colos monitorba gondolkodom.
A keretem 55 ezer körül lenne. Tudom ezért az összegért ne várjak csodát.
Elsősorban filmezésre használnám, de elvétve játékra is.Tudtok ilyen fekvésű monitort ajánlani?
A válaszokat köszöntem!
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
gyáliSanyi #8015 üzenetére
Teljesen más technológia, semmi villogást nem látsz, egyáltalán nem is tudna egy tft ugyanolyat produkálni. A legtöbb eleve, csak 60Hz-et tud,de ezzel nincs is gond ebben az esetben.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Néhány játéktesztelő videón szoktam látni, hogy csak 60 HZ-re állítják rá a video bállítást. Ez egy CRT monitornál elég rossz lenne, mert "villogna" a monitor. TFT monitoroknál nem annyira zavaró a kevesebb képfrissítés?
Talán ide jobban illik a kérdés. -
válasz
Yamaha R1 #8011 üzenetére
Játékra és filmnézésre felesleges annyival többet költeni, mint amennyivel többe kerül egy ilyen monitor.
Nagyon jó, sőt kiváló TN panelesek kaphatók 50 ezer Ft körül, mig a másikak minimum a duplája.Viszont, ha van rá pénz, és igazán nagy élményre vágysz, egy 32 colos TV monitorként az igazi.
-
Yamaha R1
tag
Mivel leginkább 23-24 colos kategóriában van PVA panel, itt érdeklődnék. A PVA panellel rendelkező monitoroknál a válaszidő jellemzően magasabb, mint egy TN-es kijelző esetében. De mivel más módon állítják elő a képet, azt szokták mondani a gyakorlatban nem is érződik lassabbnak. Most akkor mi az igazság? Valóban nem olyan mértékű az utánhúzás a magasabb válaszidő ellenére sem? Akinek elsősorban játékra és filmre kellene, az melyikkel járna jobban?
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnék énis venni egy monitort, ezt néztem ki LG M2380D-PZ - mi a véleményetek, vagy tudok ajánlani másik alternatívát ( jó lenne ha lenne benne TV tuner is).
Köszönöm -
Mindenképpen megéri a felárat, szebb, kontrasztosabb a LED-es képe,ami még számomra nagy előny, hogy azonnal a beállított értéken jelenik meg a kép bekapcsoláskor,készenlétből visszatérve.
A "fénycsövesnél" van egy kis bemelegedési idő.Nagyon jó a válasz ideje, játékra kiváló, de más alkalmazásnál is jól teljesít.
Hexáék tapasztalata szerint szinte nincs pixelhibás darab.Jól jársz vele.
Én nagyon szerettem, csak nagyobbra váltottam.
-
Fix
tag
Sajnálom én nem ismerem a ACER H243HX-et. Csak a Acer S243HLbmii van ami szintén TN-es de ledes. Annak ellenére, hogy a tesztekben lehúzták szerintem semmi probléma vele. 61'000HUF környékén van. Játékra, filmnézésre, netre. Szerintem akik erre használják a monitort, tehát nem valamilyen grafikai részletességet igénylő programot használnak annak tökéletes. Arra ott vannak a több százezer forintos monitorok.
-
Chosen
addikt
Úgy látom TN-es kérdéssel nem pörög a topik, felteszek egy nem TN-es kérdést. Az Apple Cinema Display-ek milyennek számítanak a kategóriában?
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a dilemmám, hogy melyik monitort válasszam: BenQ G2420HDB vagy a BenQ G2420HDBL?
Mennyit és mit számít a ledes háttérvilágítás? Megéri a cirka 4000 forintos felárat?
Egyébként jók ezek a monitorok ár/értékben? Igazából ez az árkategória még pont jó, többet nem akarok rááldozni, de ha van vmi 5let, másik monitor, írjátok meg nyugodtan! Köszönöm, W.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Borderlands 4
- Parfüm topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Gumi és felni topik
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest