- LG LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
bypassHUN
csendes tag
válasz
gyuromoj
üzenetére
Gyuromoj!
Nagyon köszönöm a választ, azt hiszem eldőlt a kérdés.
Mivel elég kötött a vásárlási lehetőségem /kizárólag abban a boltban, meghatározott keretig/ és a két választandó monitor közül nekem az E2420HD a szimpatikusabb ezt ma meg is veszem.
Ha meglesz írok róla pár sort.Üdv:bypass
-
TrollBalint
addikt
válasz
gyuromoj
üzenetére
nekem akkor volt ilyen a kép, mikor azt állítottam be, hogy a kép 1:1 arányú legyen. Ha áttettem, hogy aspect legyen, akkor meg kihúzta a képernyő széléig, megtartva az arányokat. Egyébként sok filmnél, ahol láttam, hogy HD, megnéztem a felbontását kiderült, hogy a közelében sincsen, néha még a HD ready-nek sem

Esetleg azt valaki nem tudja, hogy lehet beállítani, hogy ha 16:9-es filmet nézek, ne alul - felül legyen fekete csík, hanem csak alul? Eltolni a képet fel, hogy alul a vastagabb fekete sávba tegye a feliratot?
-
old_artist
addikt
Aktív témák
- SONY INZONE M10S, 26.5", QHD, 480Hz Monitor / Új, Bontatlan, Garanciás, Akciós Ár /
- Dupla Óriás Konferencia Monitor Szett - 2 x 70" -Cisco MX800 (2xCisco Imola-70FPX)
- 23" Érintőképermyő - Full HD - Konferencia monitor - Cisco DX80 CP-DX80-K9 V05 - All in one
- 10" Hirdető monitor - LED - Philips Color10BDL4551T Multitouch - Kamerás - Hangszórós - érzékelős
- 12" Monitor akár Microsoft Teams / Zoom beszélgetésekhez - HP Center of Room Control TPC-I032-CRC -
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest