Aktív témák
-
csaszi64
csendes tag
Szia !
Bocs,hogy neked címzem a választ,de én is monitorcsere előtt állok és vhogy hozzá szeretnék szólni a topikhoz.
Szombaton voltam Hexa új boltjában,a China Smartban,Ujpalotán az M3-tól nem messze,
és beszéltem vele és Old artis-tal,...Üdv.
Nagyon kedvesek és segítőkeszek voltak mindketten...Köszönet.
A lényeg a lényeg,aki monitort akar venni és a szemének akar hinni és nem az adatlapoknak.
talán rajtam kívűl van még ilyen...Az Hexa boljában megnézheti egymás mellet és tesztelheti
a monitorokat (előtte Hexá-t felhívni,mert néha el kell mennie a boltból).
Pl:a Green 24"-a ,Dell u2410,HP lp2475,..Hát ugye a Green24" az érdekes,mert 75eft.,kalibrálva,2év gar. LG-HIPS panel elvileg és gyakorlatilag a tesztpéldány mindenképp,
szóval BestBuy-nak,tűnik,de szerintem higgyen mindenki a saját szemének...
Én azt teszem majd,ezt nem reklámnak szánom,...
Csak egy jó boltnak tűnik és segítséget kapni a döntéshez,ami nem könnyű...
Aktív témák
- Star Trek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Gear S3 - második kör
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen videókártyát?
- Assetto Corsa Rally
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- További aktív témák...
- SONY INZONE M10S, 26.5", QHD, 480Hz Monitor / Új, Bontatlan, Garanciás, Akciós Ár /
- Dupla Óriás Konferencia Monitor Szett - 2 x 70" -Cisco MX800 (2xCisco Imola-70FPX)
- 23" Érintőképermyő - Full HD - Konferencia monitor - Cisco DX80 CP-DX80-K9 V05 - All in one
- 10" Hirdető monitor - LED - Philips Color10BDL4551T Multitouch - Kamerás - Hangszórós - érzékelős
- 12" Monitor akár Microsoft Teams / Zoom beszélgetésekhez - HP Center of Room Control TPC-I032-CRC -
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő