- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Valami baja van a tápomnak
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
Dzsano
tag
válasz
bluobluo
üzenetére
van olyan helyzet, amikor jó, ha egy készülékben van a monitor és a TV tuner. Akik ilyet vesznek (sokan) nem a TV-t helyettesíteni veszik, hanem második készüléknek.
egy TN filmes monitor és egy TN filmes TV tuneres monitor között nincs képminőség különbség, főképp nem a sima monitor javára. (általában a Tv tuneres készülékek a "zászlóshajók" a drágább, jobban összerakott darabok)
Jó, ha a számítógép bekapcsolása nélkül is tudsz TV-t nézni, ez a spóroláson kívül (áramszámla) a számítógép zaja sem zavarhat.
Egy TV tuneres monitoron sokféle be és kimenet van, jók a konzolhoz is.Azt megnézem, ha ki tudsz hozni annyiból monitort és TV tunert, amennyiért én megvettem a magamét. (Samsung P2470HD+DVI kábel+szállítás=81.200 Ft)
Egy bugyli USB kulcs alakú TV tuner nem ellenfele egy jó TV tuneres monitornak, sok csak MPEG2-es.
A külső dobozos meg még drágább. Létezik egyáltalán külső, FULL HD MPEG4-es TVtuner?A távirányítójuk is nagyobb, normális távirányító. Dolgoztam számtech boltban, rengeteget szívtunk a különféle PCI tunerek és az alaplapok összeférhetetlenségével.
Ezt meg csak bedugtam, és van egy jó monitorom és analog/digital FULL HD TV-m.
Az internetes áruházakat csak dicsérni tudom, ebben a hónapban 4 helyről rendeltem valamit (könyvek, kések, monitor) és tökéletes szolgáltatásban volt részem, az árakat nem is tekintve.
Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Gitáros topic
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Háztartási gépek
- Arc Raiders
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- WaveShare 4.3inch Capacitive Touch Screen LCD, 800 480, HDMI, IPS, Various Devices & Systems Support
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő