Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Dzsano

tag

válasz bluobluo #5137 üzenetére

van olyan helyzet, amikor jó, ha egy készülékben van a monitor és a TV tuner. Akik ilyet vesznek (sokan) nem a TV-t helyettesíteni veszik, hanem második készüléknek.
    egy TN filmes monitor és egy TN filmes TV tuneres monitor között nincs képminőség különbség, főképp nem a sima monitor javára. (általában a Tv tuneres készülékek a "zászlóshajók" a drágább, jobban összerakott darabok)
    Jó, ha a számítógép bekapcsolása nélkül is tudsz TV-t nézni, ez a spóroláson kívül (áramszámla) a számítógép zaja sem zavarhat.
    Egy TV tuneres monitoron sokféle be és kimenet van, jók a konzolhoz is.

Azt megnézem, ha ki tudsz hozni annyiból monitort és TV tunert, amennyiért én megvettem a magamét. (Samsung P2470HD+DVI kábel+szállítás=81.200 Ft)
    Egy bugyli USB kulcs alakú TV tuner nem ellenfele egy jó TV tuneres monitornak, sok csak MPEG2-es.
    A külső dobozos meg még drágább. Létezik egyáltalán külső, FULL HD MPEG4-es TVtuner?

A távirányítójuk is nagyobb, normális távirányító. Dolgoztam számtech boltban, rengeteget szívtunk a különféle PCI tunerek és az alaplapok összeférhetetlenségével.

Ezt meg csak bedugtam, és van egy jó monitorom és analog/digital FULL HD TV-m.

Az internetes áruházakat csak dicsérni tudom, ebben a hónapban 4 helyről rendeltem valamit (könyvek, kések, monitor) és tökéletes szolgáltatásban volt részem, az árakat nem is tekintve.

• HoReSz1975

őstag

válasz bluobluo #5137 üzenetére

Én is gondolkoztam a TV tuneres monitoron, de elég nagy árrés van a sima és aa tuneres között, inkább a SAM P2450H -t vettem 55.000Ft -ért, mint a 2470HD -t :K

Aktív témák