- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Aktív témák
-
madgie
titán
Egy kicsi kis szösszenet az új NEC EA231WMi-ről:
Először is, egy Eizo S1931-hez tudtam hasonlítani. Tudom, régebbi és más típusú panel van a kis FlexScan-ben, de a családban ezen kívül egy BenQ G2200 van, azzal nem érdemes egy légtérbe tenni
No, tehát szép kis jószág ez az NEC, filmet - főleg sorozatokat a 16:9 miatt- öröm nézni rajta és az Eizohoz mérten élesebbnek is tűnik (ami adódhat szimplán abból, hogy kisebbek a pixelek). Hátránya az építési minőség mellett (a félreértések elkerülése végett: nem a NEC ócskavas, hanem az Eizo annyira minőségi, hogy nem is egy kategóriának tűnik a kettő), hogy kevésbé "élnek" rajta a színek. Tudom, ez kalibrálás kérdése is, de adott fotót kétmonitoros környezetben nézve (például ez) akármit akárhová állítok hardveresen és szoftveresen, az apró nüanszokban (pl. bőrszín, fák zöldje) mindig az S1931 képe tűnik élet-telibbnek. Egyébként képfrissítésben a panel miatt az NEC elpáholja nagyon a kistesót (tehát játékra sokkal jobb) de maga az IPS panel számomra még fura a PVA után... szokni kell a lilulást oldalról.
A fentieket olvasva összességében úgy tűnhet, mintha megbántam volna a vásárlást. Pedig nem, csak az derült ki, hogy az Eizo nem véletlenül a monitorgyártás über ikonja. Jó ez a kis NEC is, ár/érték arányban legalábbis verhetetlen, bár azt csicsergik a madarak, hogy az Eizo a Samsung C-PVA paneljéből sokkal jobbat kihozott az EV2333W-nál, mint anno a Samsung az F2380-nál.
Aktív témák
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- Battlefield 6
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
- ASUS ROG Swift PG348Q 34" 21:9 UWQHD Gamer Monitor
- Dobozos , garanciális 27"-os Acer Nitro ívelt monitor leárazás
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD - pár fekete pötty a panelben - HDMI - asztalra csavarozható!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest