Hirdetés
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- Fujifilm X
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
joebacsi
csendes tag
Szia,
Ezt a DPI gondot nem teljesen értem. Mivel nincs átalakítóm még a minidisplay porthoz, így élesben nem tudtam kipróbálni, viszont a külső monitorod elvileg olyan felbontású lehet, amilyet beállítasz, extended módban az független a fő kijelzőtől, Dual módban persze egyezni kell a felbontásnak, de ekkor a surface működik akár 1024*768-ban is, ott sem csúsznak szét az alkalmazások (ezt viszont már le tudtam tesztelni)
A 3in1-nek pedig nekem kicsit ellentétes véleményem van, nekem a 2in1 (mint elsődleges melógép) egész jól működik már egy ideje, ha pedig megjön az adapter akkor 3in1-nek sem látom akadályát. (még játéknak is ott az XCOM, ami teljesen jól elfut

Iszonyat jó ez a pro egyébként, érezni rajta a teljes átgondoltságot. Kicsipuha már 2000 óta akar táblagépet csinálni, végre úgy néz ki, hogy érzik hogyan is kéne. Csak jöhetne már a végleges 8.1, az még jobban le van csiszolva, tartalmaz egy csomó apró, de hasznos finomhangolást és kiegészítést, cask sajnos a bétán nem megy a VPN-em

Egyébként a nagy szerelem árnyékában majdnem gariztatás lett a vége, de még a bedobozolás előtt sikerült gyógyírt találni, azóta felhőtlen a boldogság.
Ide irányíthatnád azokat, akiknek eladtál pro-t, mert nem nagyon ismerek itthon mást, akinek lenne pro-ja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- Mazda topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- További aktív témák...
- iPad 11 (A16) 128GB Cellular Újszerű/2026.111.13.Apple Gar./Akku 100%/p4855
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- iPad 8th. 32GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 90%/p4860
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi 128GB Space Gray ! ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék
- Apple iPhone 11 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 92%
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest