Hirdetés
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam Deck
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoka.
tag
jó, jó ez a link, de mégsem

"FIGYELEM! UK QWERTY kiosztással! (magyar kiosztás nem elérhető)"
közben utánakerestem, és azon a képen kívül egyet se talált a gugli, mint amit te mutattál ezen a fórumon régebben. Ezen az egy weboldalon találtam, leírás szerint magyart, de a kép ott sem az, sőt ha jól látom Type Cover2 van rajta, itt, ni. De nekem még mindíg új ez a van hivatalosan magyar is hozzá
.Tudom, h vannak e-bayen újak is, csak azok ugye drágábbak. Azért kérdeztem, h mennyire rizikós használtat venni, garanciáztatása annak is működik ugyan úgy? Vagy inkább onnan is újat érdemes?
Német tudásom hagy kívánnivalót maga után, szerinted megértik, ha angolul írok, vagy inkább küldjem be a Bécsi rokkonyt?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- LEGO klub
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- World of Tanks - OFF topic
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.