Új hozzászólás Aktív témák
-
zoka.
tag
jó, jó ez a link, de mégsem

"FIGYELEM! UK QWERTY kiosztással! (magyar kiosztás nem elérhető)"
közben utánakerestem, és azon a képen kívül egyet se talált a gugli, mint amit te mutattál ezen a fórumon régebben. Ezen az egy weboldalon találtam, leírás szerint magyart, de a kép ott sem az, sőt ha jól látom Type Cover2 van rajta, itt, ni. De nekem még mindíg új ez a van hivatalosan magyar is hozzá
.Tudom, h vannak e-bayen újak is, csak azok ugye drágábbak. Azért kérdeztem, h mennyire rizikós használtat venni, garanciáztatása annak is működik ugyan úgy? Vagy inkább onnan is újat érdemes?
Német tudásom hagy kívánnivalót maga után, szerinted megértik, ha angolul írok, vagy inkább küldjem be a Bécsi rokkonyt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Google Chrome
- Google Antigravity - ennyi volt?
- AliExpress tapasztalatok
- Androidos fejegységek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Hyundai, Kia topik
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE 8/128GB - Garancia + Ajándék
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.